Találatok a következő kifejezésre: Kik vonultak szombaton (1 db)

Kik vonultak fel szombaton a "meleg büszkeség napján"?

A kérdés jogos, mert a melegek NEM akartak vonulni, provokálni a heterókat. Kizárólag az SZDSZ szervezett rá az eseményre, ami így már teljesen másról szólt.

Legjobb válasz: Idézet egy meleg fiatal hozzászólásából: "Nem igazán hiányzott az hogy tojással dobáljanak és esetleg szilánkosra rugják bármely részemt...Szóval nem azzal szeretném elfogadtatni magam,hogy ráerõszakolom a szokásaim és az indentitásom másokra rendkívül szélsõségesen,hanem azzal,hogy éppen úgy élek mint bármely heteró pár csak éppen nem csinálok ebbõl reklámot!!!Ha a családom,barátok és azok akik ismernek ezt tolerálják és elfogadják onnantól kezdve nincs mirõl beszélni! Nem tudok azzal a fajta provokációval azonosulni amit a ti trendi csapatotok müvel azért hogy elfogadják a melegeket.Ha próbálnátok normális módon nem feltûnõsködve és provokálva az egyébként is felhergelt embereknek valóban megmutatni azt,hogy egy meleg pár sem külömbözik a heteróktól,talán többre juthatnánk." És még sok ilyen hozzászólás van, érdemes elolvasni. Fõleg hogy az igazi melegek mit gondolnak ezekrõl a vonulgatós "ripacs buzikról"

A kérdező hozzászólása: Idézet egy meleg fiatal hozzászólásából: "Nem igazán hiányzott az hogy tojással dobáljanak és esetleg szilánkosra rugják bármely részemt...Szóval nem azzal szeretném elfogadtatni magam, hogy ráerõszakolom a szokásaim és az indentitásom másokra rendkívül szélsõségesen, hanem azzal, hogy éppen úgy élek mint bármely heteró pár csak éppen nem csinálok ebbõl reklámot!!!Ha a családom, barátok és azok akik ismernek ezt tolerálják és elfogadják onnantól kezdve nincs mirõl beszélni! Nem tudok azzal a fajta provokációval azonosulni amit a ti trendi csapatotok müvel azért hogy elfogadják a melegeket.Ha próbálnátok normális módon nem feltûnõsködve és provokálva az egyébként is felhergelt embereknek valóban megmutatni azt, hogy egy meleg pár sem külömbözik a heteróktól, talán többre juthatnánk." És még sok ilyen hozzászólás van, érdemes elolvasni. Fõleg hogy az igazi melegek mit gondolnak ezekrõl a vonulgatós "ripacs buzikról"
Pontosan így van, ez az egész az SZDSZ szarkavarása, Szetey Gábor fõköcsöggel az élen. Kik vonultak fel, arról fogalmam sincs, azt az SZDSZ-tõl kellene megkérdezni, aki összeszedte azt a csürhe bandát.
Fasiszta melegek? Ez durva. :-D Egyébként egy másik kérdésre adott válaszban már írtam errõl és le is pontoztak, úgyhogy most megint jól lepontoztatom magam: Van egyszer a HOMOSZEXUÁLIS, aki a társadalom hasznos tagja, lehet baloldali, jobboldali (ezekszerint fasiszta is) senkit nem molesztál, normálisan néz ki, (férfias férfi, vagy nõies nõ)ad magára és csak a legközelebbi ismerõsei tudják róla, hogy más. Vannak a BUZIK, köznyelven szólva RATYI -nak is hívják. Náluk a ferde hajlam valamiféle hormonzavarral is párosul, így viselkedésük, megjelenésük nõies, kissebbségi komplexusban szenvednek emiatt, de többnyire ártalmatlanok, félénkek és nem mernek a nyilvánosság elé kiállni. Az emberek álltalában "jópofának, viccesnek" tartják és megmosolyogják õket, de ellenszenvet nem vált ki senkibõl. A harmadik kategória pedig a felvonulós, magamutogató KÖCSÖGÖK, akik kifelyezetten polgárpukkasztás céljából rózsaszín tangában, pávatollal a seggében, vagy papnak öltözve, bibliával a lábuk között (!) vonaglik végig a városon és abszolút nem érti, miért dobálja meg õket a nép. Ezek szinte mindíg beteges perverz emberek, akik lejáratják a melegeket is, amellett, hogy kárt tesznek az egész országnak. (anyagit és erkölcsit is). Na az SZDSZ ezeknek a pártja, ezért vesznek részt a rendezvényeiken, mint most is. A kb. 1000 felvonulóbol jó ha 300 ilyen deviáns köcsög volt a menetben, a többi az SZDSZ aktivistája, zsidók, antifasiszták, szélsõséges liberálisok, és megtévesztett külföldi ratyik, akik azt sem tudják, hogy mi az az SZDSZ. Ezért örülök, hogy mindössze ennyien tartották felvállalhatónak ezt a rendezvényt, ez jól mutatja a támogatottságukat. De még a megtévesztett zsidó aktivisták figyelmét is felhívnám, hogy Izraelben a vallásos zsidók szétverték az ottani buzimenetet. Vagy akkor azok meg "fasiszta zsidók" voltak?
Kedves kérdezõ! Van egy remek mondás: "Az egy szabad társadalom, ahol még népszerûtlennek lenni is biztonságos." Magyarország akkor lesz majd szabad és érett társadalom, amikor BÁRMELYIK állampolgári csoport szabadon tarthat békés tüntetést anélkül, hogy más állampolgári csoportok ezt provokációnak vennék és megzavarnák. Akár pávatollal a seggükben, akár anélkül :)
és most ezzel igazolva van a kõdobálás helyessége? Vagy mi?
Ezt eddig is tudtuk, sõt elõtte is. A gaybears szerkesztõi meg fasitszák egyszerûen a prideosok szerint... Nesze neked. (Egyébként Tomcaték melegeket is vártak az ellen-felvonulásra: akik szerint undorító az, amit csináltak így pride kapcsán)
A kérdező hozzászólása: Itt van nektek Emma, az SZDSZ aktivistája, a KÖCSÖGÖK jeles képviselõje. :-D http://www.youtube.com/watch?v=pSQvRPCva_k
A kérdező hozzászólása: Emma és a férje (vagy a felesége?): http://www.vimeo.com/1314437?pg=embed&sec=1314437

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Elküldjük az EU parlamentbe Gyurcsányt, hogy ne legyen itthon, ?

Vagy ott is csak ártana mint Bokros és Göncz Kinga stb.

15

Jól tette a magyar és lengyel kormány, hogy ismét állami tulajdonba vették a nyugdíjpénztárakat?

Ott is rájöttek, hogy a rendszer hosszútávon káros, nagy lyukat üt a költségvetésen és csak a bankok biztos bevételét garantálja.

"A jelenlegi rendszerről kiderült, hogy nagyon költséges, és jórészt az államadósság növekedésére épül" - mondta a lengyel kormányfő. És mintha Orbán Viktor vagy Matolcsy György szavait visszhangozta volna.

Pestiesen szólva, a lengyel kormány is lenyúlta a kötelező magánnyugdíjpénztárakat. Valójában Donald Tusk kabinetje is ráunt arra, hogy az ING-hez, az Avivához vagy az Allianzhoz hasonlatos nagy pénzkezelők nyúlják le a lengyel nyugdíjpénztárat. Az onnan kiterelt extra pénz kezelgetéséből ugyanis jókora hasznot húztak, az államnak pedig friss hitelekből kellett finanszíroznia a nyugdíjak kifizetését.

12

Magyarországon azért olyan rossz a nyelvoktatás, hogy ne vándoroljon külföldre a népesség nagy része?

Ott az ír példa, ahol az emberek anyanyelvi szinten beszéltek angolul. Ez is fontos tényező volt abban, hogy az írek 2/3-a kivándorolt, főleg Észak-Amerikába, Ausztráliába, Angliába.
Másrészt viszont ennek is köszönhető, hogy az otthon maradottak a világ egyik legfejlettebb országát hozták létre.

12

Kinek mennyi megtakarítása marad a hónap végére?

Lehetne itt számolgatni a bérrel, az adókkal, a rezsivel, az árakkal, de a valós képet az adja meg az emberek jólétéről, hogy a hónap végén mennyi pénz marad a tárcájában.
2010-ben kb mennyi pénz maradt nálatok hónap végén? És mostanra ez hogy változott?

14

Miota lett nemzeti sport ez a sok gyulolkodes?

Sok ev utani hazautam alatt meglepoen sok gyulolkodest hallottam. Ugy latszik hogy mindenkit gyulolni kell mostanaban. A zsidokat, a cigokat, a totokat a romanokat, a szerbeket, a gazdagokat, a politikusokat, stb. stb. stb.
A lista veget nem er.

26

Találtam egy alternatívát? !

Érdemes elolvasni.:


Szeretne indulni a választásokon.Szerintem korrekt.

16

Mennyivel van náluk jobb kezekben ez a föld az egyetemistáknál, mint azoknál a helyi gazdáknál, akik egész életüket földműveléssel töltötték, s megfelelő szakértelmük, gépparkjuk van a gazdálkodáshoz?

http://www.sonline.hu/somogy/kozelet/porig-alazott-gazdak-pe..

Vagy egy újabb fidesz mutyi?

3

Hogy lehet megélni 60 ezer forintból? Lehet itt (m) agyarkodni, de gondolkodjunk már hol és miből élünk?

http://www.origo.hu/itthon/20131002-zokognak-a-konyhas-nenik..

14

Állami pénzmosás! Illegális jövedelem tisztára mosása. Offshore és egy tisztázatlan csilliárdok magánzsebekbe kerül végül. Legálisan?

http://www.penzcentrum.hu/ongondoskodas/indul_az_allami_penz..

1

Ha nem lett volna Trianon akkor most 2013-ban az ország hány százaléka vallaná magát magyarnak?

Horvátország NÉLKÜL és mondjuk azt mondom,hogy 20 millióan vagyunk.
Reális tippeket várok.

(Honnan tudjuk válaszokra előre reagálok - nem tudni kell hanem tippelni ba....g.REÁLISAN)

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!