Találatok a következő kifejezésre: Kik vonultak szombaton (1 db)

Kik vonultak fel szombaton a "meleg büszkeség napján"?

A kérdés jogos, mert a melegek NEM akartak vonulni, provokálni a heterókat. Kizárólag az SZDSZ szervezett rá az eseményre, ami így már teljesen másról szólt.

Legjobb válasz: Idézet egy meleg fiatal hozzászólásából: "Nem igazán hiányzott az hogy tojással dobáljanak és esetleg szilánkosra rugják bármely részemt...Szóval nem azzal szeretném elfogadtatni magam,hogy ráerõszakolom a szokásaim és az indentitásom másokra rendkívül szélsõségesen,hanem azzal,hogy éppen úgy élek mint bármely heteró pár csak éppen nem csinálok ebbõl reklámot!!!Ha a családom,barátok és azok akik ismernek ezt tolerálják és elfogadják onnantól kezdve nincs mirõl beszélni! Nem tudok azzal a fajta provokációval azonosulni amit a ti trendi csapatotok müvel azért hogy elfogadják a melegeket.Ha próbálnátok normális módon nem feltûnõsködve és provokálva az egyébként is felhergelt embereknek valóban megmutatni azt,hogy egy meleg pár sem külömbözik a heteróktól,talán többre juthatnánk." És még sok ilyen hozzászólás van, érdemes elolvasni. Fõleg hogy az igazi melegek mit gondolnak ezekrõl a vonulgatós "ripacs buzikról"

A kérdező hozzászólása: Idézet egy meleg fiatal hozzászólásából: "Nem igazán hiányzott az hogy tojással dobáljanak és esetleg szilánkosra rugják bármely részemt...Szóval nem azzal szeretném elfogadtatni magam, hogy ráerõszakolom a szokásaim és az indentitásom másokra rendkívül szélsõségesen, hanem azzal, hogy éppen úgy élek mint bármely heteró pár csak éppen nem csinálok ebbõl reklámot!!!Ha a családom, barátok és azok akik ismernek ezt tolerálják és elfogadják onnantól kezdve nincs mirõl beszélni! Nem tudok azzal a fajta provokációval azonosulni amit a ti trendi csapatotok müvel azért hogy elfogadják a melegeket.Ha próbálnátok normális módon nem feltûnõsködve és provokálva az egyébként is felhergelt embereknek valóban megmutatni azt, hogy egy meleg pár sem külömbözik a heteróktól, talán többre juthatnánk." És még sok ilyen hozzászólás van, érdemes elolvasni. Fõleg hogy az igazi melegek mit gondolnak ezekrõl a vonulgatós "ripacs buzikról"
Pontosan így van, ez az egész az SZDSZ szarkavarása, Szetey Gábor fõköcsöggel az élen. Kik vonultak fel, arról fogalmam sincs, azt az SZDSZ-tõl kellene megkérdezni, aki összeszedte azt a csürhe bandát.
Fasiszta melegek? Ez durva. :-D Egyébként egy másik kérdésre adott válaszban már írtam errõl és le is pontoztak, úgyhogy most megint jól lepontoztatom magam: Van egyszer a HOMOSZEXUÁLIS, aki a társadalom hasznos tagja, lehet baloldali, jobboldali (ezekszerint fasiszta is) senkit nem molesztál, normálisan néz ki, (férfias férfi, vagy nõies nõ)ad magára és csak a legközelebbi ismerõsei tudják róla, hogy más. Vannak a BUZIK, köznyelven szólva RATYI -nak is hívják. Náluk a ferde hajlam valamiféle hormonzavarral is párosul, így viselkedésük, megjelenésük nõies, kissebbségi komplexusban szenvednek emiatt, de többnyire ártalmatlanok, félénkek és nem mernek a nyilvánosság elé kiállni. Az emberek álltalában "jópofának, viccesnek" tartják és megmosolyogják õket, de ellenszenvet nem vált ki senkibõl. A harmadik kategória pedig a felvonulós, magamutogató KÖCSÖGÖK, akik kifelyezetten polgárpukkasztás céljából rózsaszín tangában, pávatollal a seggében, vagy papnak öltözve, bibliával a lábuk között (!) vonaglik végig a városon és abszolút nem érti, miért dobálja meg õket a nép. Ezek szinte mindíg beteges perverz emberek, akik lejáratják a melegeket is, amellett, hogy kárt tesznek az egész országnak. (anyagit és erkölcsit is). Na az SZDSZ ezeknek a pártja, ezért vesznek részt a rendezvényeiken, mint most is. A kb. 1000 felvonulóbol jó ha 300 ilyen deviáns köcsög volt a menetben, a többi az SZDSZ aktivistája, zsidók, antifasiszták, szélsõséges liberálisok, és megtévesztett külföldi ratyik, akik azt sem tudják, hogy mi az az SZDSZ. Ezért örülök, hogy mindössze ennyien tartották felvállalhatónak ezt a rendezvényt, ez jól mutatja a támogatottságukat. De még a megtévesztett zsidó aktivisták figyelmét is felhívnám, hogy Izraelben a vallásos zsidók szétverték az ottani buzimenetet. Vagy akkor azok meg "fasiszta zsidók" voltak?
Kedves kérdezõ! Van egy remek mondás: "Az egy szabad társadalom, ahol még népszerûtlennek lenni is biztonságos." Magyarország akkor lesz majd szabad és érett társadalom, amikor BÁRMELYIK állampolgári csoport szabadon tarthat békés tüntetést anélkül, hogy más állampolgári csoportok ezt provokációnak vennék és megzavarnák. Akár pávatollal a seggükben, akár anélkül :)
és most ezzel igazolva van a kõdobálás helyessége? Vagy mi?
Ezt eddig is tudtuk, sõt elõtte is. A gaybears szerkesztõi meg fasitszák egyszerûen a prideosok szerint... Nesze neked. (Egyébként Tomcaték melegeket is vártak az ellen-felvonulásra: akik szerint undorító az, amit csináltak így pride kapcsán)
A kérdező hozzászólása: Itt van nektek Emma, az SZDSZ aktivistája, a KÖCSÖGÖK jeles képviselõje. :-D http://www.youtube.com/watch?v=pSQvRPCva_k
A kérdező hozzászólása: Emma és a férje (vagy a felesége?): http://www.vimeo.com/1314437?pg=embed&sec=1314437

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért a magánvállalkozásokat facsarja ki minden magyar kormány és mi szükség van ennyi állami alkalmazottra?

Komolyan, tudom, hogy nehéz ügy, de miért nem úgy teremtenek új munkahelyeket, hogy kedvező feltételekkel (pl. adókedvezmény) csalogatják be Magyarországra a multicégeket, hogy azok munkahelyeket teremtsenek? Mi értelme van annak, hogy a lehető legtöbbet elvonják a magánszférában dolgozóktól meg a vállalkozásoktól, s az állam közmunkásokat foglalkoztat?

Miért nem támogatják azt, hogy kisemberek kisvállalkozásokat alapítsanak? Pedig az Orbán Viktor azt ígérte 3-4 éve!

17

Felcsúton van a világon legnagyobb 100 főre eső stadionférőhelyek száma?

100 főre 200 stadionülés tartozik.

16

Hol lakik Orbán Viktor? Szeretnék levelet küldeni neki.

Annyiszor hallottam már a TV-ben, hogy a háza előtt tűntettek. Szóval gondolom ez nyílt titok, hogy hol lakik.

11

Mit szóltok ebben a cikkben szereplő térképhez?

http://index.hu/gazdasag/2013/10/28/gfk/

11

Támogatnátok egy ilyen pártot?

Bár tudom hogy fiatal vagyok, 19 leszek januárban, de jövőre létrehozok egy pártot. A 2019-es választásokon szeretnék indulni.

Íme egy kis ízelítő a programból. A program kidolgozása folyamatos, csak egy jó program összeállítása elég hosszú idő.

Belpolitika:

Az áfa differenciálása kedvezményes és luxus termékekre. Ezeken belül is külön csoportokat kell létrehozni, például minél messzebbről jön valami, annál nagyobb lenne az áfája. Kedvezményes termékek egyik csoportja lenne az alapvető élelmiszerek, melyeknek az áfáját 12%-ra kell csökkenteni.

Áfa csökkentése a magyar termékek esetén minden esetben 5%-ra. A magyar termékek alacsony áfájával lehet biztosítani a versenyképességüket a többi import termékkel szemben, mely megalapozhatja a magyar ipar fejlődését.

Egyszerű, stabil, vállalkozóbarát adórendszer felépítése. Az iparűzési adó eltörlése. Le kell számolni az "adóztassuk meg a gonosz nagytőkéseket" mentalitással, mert ezzel csak azt érjük el hogy a befektetők egy másik országban létesítenek munkahelyeket.

Progresszív adórendszer bevezetése.

Olyan számviteli rendszer bevezetése, amely lehetetlenné teszi az adócsalást és a fekete munkát.

A munkáltatók szigorúbb ellenőrzése: Rendszeres, szúrópróba szerű ellenőrzések. Ha a munkáltató nem jelenti be, nem fizeti ki vagy egyéb módon megkárosítja a munkavállalót vagy adócsalást követ el, akkor a vállalkozás tulajdonosát és vezetőjét pénzbüntetésen kívül első alkalommal 2 évre, ha visszaesik, akkor végleg el kell tiltani bármilyen vállalkozás alapításától és irányításától.

Külpolitika:

Magyarország bevándorlási feltételeinek szigorítása. A menedékjog eltörlése. A jövőben a túl népesedés miatt Afrikából, Ázsiából nyomorgók tízmilliói lephetik el Európát, Magyarországot is. Ezt meg kell akadályozni, hisz Magyarország ezt nem tudná megoldani a közbiztonság és szociális rendszer összeomlása nélkül.

A székely autonómia támogatása.

Mezőgazdaság:

Magyar Mezőgazdaság Intézmény felállítása: Dán modell alapján a magyar mezőgazdaság átalakítása. A dán agrárgazdaság középpontjában a farmer áll. A farmerek érdekképviselete, képzése, szolgáltatásokkal történő kiszolgálása és termékeik minél feldolgozottabb formában történő piacra juttatása egy jól működő rendszert képez, melyek együttesen alkotják a „dán modellt”.

A Magyar Mezőgazdasági Intézmény egy olyan szervezet lenne, amely felépítményében gyakorlatilag a teljes magyar mezőgazdaságot és élelmiszeripart lefedi.

Az MMI (Magyar Mezőgazdasági Intézmény) alapelve:
-Önkéntesség és nyitott tagság
-Szövetkezeti demokratizmus (1 tag – 1 szavazat)
-Korlátozott tőkekamat
-Az MMI non-profit jellege
-Arányos részesedés
-Demokratikus nevelés, képzés

A tagok jogai:

-Biztos értékesítés (a társulás átvételi kötelezettsége)
-A lehető legmagasabb ár és nyereség-visszaosztás

A tagok kötelezettségei:
-Leadási kötelezettség a társulás felé
-Nincs ártárgyalás

Közlekedés:

Az összes tömegközlekedési vállalat megszüntetése. A Magyar Közlekedési Vállalat (MKV) létrehozása. Most minden külön van, külön vezérigazgatóval és a stábjával. Mind kapja a félmilliós fizetést. Ha távozik, akkor a hatalmas végkielégítéseket. Ezt meg kell szüntetni.

Zónás rendszer bevezetése. Az emberek 3 megállóra nem fognak bérletet venni, viszont ha bevezetnék ezt a rendszert, valószínűleg ezeket az embereket is be tudnák vonni a költségvetésükbe.A zónás rendszer bevezetésével és egy ésszerű árképzéssel valószínűleg növelhető lenne a cég árbevétele és az utasok elégedettsége is. Ha pl. nem kellen 10 ezer forintért venni egy teljes bérletet, ha helyette 3500 forint lenne egy metró bérlet.
Emellett ez semmiféle plusz befektetéssel nem jár, az új bérletek nyomdaköltségén kívül.

A jegyellenőrzések átalakítása. E jegyrendszer megvalósítása. Egy biztonsági szolgálat létrehozása, melynek feladata a jegyellenőrök védelmének biztosítása és tagjai gumibottal és gázpisztollyal lennének felszerelve.

A vasútközlekedés privatizálása. A MÁV évente 6-7 milliárd forintos veszteséget termelt. A vasútközlekedés magánkézbe adásával a vasútvonalak fejlődnének, így Magyarországon is megjelennének a 200-250 km/h sebességgel haladó sebesvonatok. A vasútvonalak mentén buszvonalak megszüntetésével biztosítani lehet a befektetők bizalmát.

Autópályákon és nagyobb főutakon kapus rendszer kiépítése. Ez a rendszer a gyorshajtások visszaszorítására is nagy hangsúlyt fektet, hisz a rendszer a belépés és a kilépés közötti időből kiszámolja, hogy az illető megszegte e a sebességkorlátozást.

Rendvédelem:

A BTK teljes szigorítása (gyorshajtás büntetésének emelésétől egészen a gyilkosságoknál maximum kiszabható évek emeléséig)

Egy nagyon világos és számos példát felsoroló a szöveg egyértelmű értelmezését optimalizáló törvénycsokor létrehozása, mely esetekben nincs a mentelmi joggal rendelkező személynek védettsége.

A fegyveres testületek tagjainak jogkörének kiszélesítése.

A fegyveres testületeknél a taser rendszeresítése.

A büntetés végrehajtás teljes átalakítása, termelő tevékenységgel működő fogházak, börtönök létrehozása. Az alföldön új fogházkomplexum építése, rabgazdaságok létrehozása. A börtönökben, fogházakban kötelező munka bevezetése vagy oktatás bevezetése.

Fegyházak teljes szigorítása.

Magánbörtönök állami támogatása

Energetika:

Geotermikus közműrendszerek építése. Egy geotermikus erőmű 6000 háztartás éves energiaszükségletét termeli ki és soha nem fogy el. Magyarország természeti adottságainak 100 százalékát ki kellene használni. Magyarország adottságait tekintve geotermikus nagyhatalom, a potenciális energiamennyiség az USA és Kína mellé emeli az országot a statisztikákban.

Tudom fiatal vagyok és sokak szerint ne politizáljak, hanem hagyjam ezt a nagyokra. A meglátásom szerint jelenleg nincs olyan párt aki képes lenne irányítani az országot. Emiatt szeretnék létrehozni egy pártot, mely egy igazi fiatalos közép közép párt lesz, hisz a miénk a jövő. Tudom hogy még sokat kell tanulnom és biztos van olyan dolog a programomban, ami nem reális és ostoba vagyok, de minden véleményt, kritikát szívesen várok. A programomat még szerkesztem és ez még csak egy vázlat.

24

A zsebbe fizetés adócsalás?

10

Mi a különbség a DK és a Kommunista Munkáspárt között?

7

Kérdésem: mit lehet tudni erröl a képröl. úgy tünik, mint ha a 2. vh elött készült volna, ez esetben, horthy korszak vagy nyilas? Ha valamelyike, milyen egyéb információ van róla, de az is lehet hogy ez egy új, réginek tünö kep? !

http://img46.imagevenue.com/img.php?image=952322206_hman_122..

2

Nem kéne elvenni a szavazati jogot azoktól, akik elhagyják az országot?

Milyen jogon szólnak bele az itthoni ügyekbe, ha nekik büdös volt a munka itthon? Persze a jó fizetésért külföldre mennek, de fodrászhoz, fogászhoz meg szavazni hazajönnek. Mélységesen felháborít ez az undorító magatartás.
Más is így van ezzel?

32

Egy cégnek, vállalatnak milyen adókat kell fizetnie?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!