Találatok a következő kifejezésre: Kik valaszolnak kerdesunkre Ha (8 db)

Mi értelme van a pontozásnak és a toplistának, ha úgyse tudom, hogy ki válaszolt a kérdésemre, vagy hogy ki tette föl a kérdést?

Nem a százalékozásra gondolok - a gyengébbek kedvéért.

Legjobb válasz: A saját aktivitásodat tudod nyomon követni vele.

A saját aktivitásodat tudod nyomon követni vele.
Az elõttem szólónak: Az aktivitásomat ugyan nem. kb 20%-ban még a kérdés feltevõje sem pontozza a kérdésére érkezett válaszokat. Tapasztalatom szerint a pontos és kimerítõ válaszok nem kapnak értékelést. Inkább a vélemények kapnak. Néha meglepõdöm az értékelésben megjelenõ tudatlanságon. Néha meg szórakoztató. :) A kérdezõnek: mi változnak akkor ha ezeket tudnád? Ugyanaz az ember írhat néha sületlenséget néha meg nagyon fontos új infót. Nincs olyan aki mindent tud. :)
A pontozás smafu! Ebben az oldalban az a jó nekem pl., hogy amíg a más baján próbálok segíteni, rengeteget tanulok is!
A pontozás egy kis játék, versenyhelyzetet teremt, válaszadásra és kérdéskiírásra, az oldalra való visszatérésre sarkall - ez a célja. Akit nem érdekel az ilyesmi, azt természetesen nem fogja megérinteni a dolog - különbözõek vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Hát épp azért, mert amúgy sem számít, sem nekem, sem másnak, nem látom értelmét. A saját aktivitásomat, tudom, másé annyira nem érdekel. A hasznossági százalék nem rossz, de tulajdonképpen néha egymást hülyítik az emberek, és volt, hogy megírtam nekik az igazat, és lepontoztak meg lehülyéztek... Pedig nem vélemény volt, hanem tény, amit írtam. No mindegy. Tudom, hogy egy ember nem lehet mindennek tudója. Kezdek megcsömörleni ettõl az oldaltól... Pedig sok jó dolog van azért itt.

Fogalmam sincs, hogyan írjam ki a kérdést, szóval csak olvasd el a lentit, és ha tudsz válaszol lécci! (? )

Kémia szorgalmi: "Keress az interneten adatokat arra vonatkozóan, hogy szervezetünket milyen forrásokból érik sugárzások!" Így van írva a könyvben, nekem fogalmam sincs, hogy hogyan keressek rá, mert semmi használhatót nem írt ki. :S

Legjobb válasz: gondolj például a mikróra, telefonra, számítógépre, tvre, de ezeken a hétköznapi cuccokon kívül vannak egyszerûbb dolgok is pl. napsugárzás, röntgen sugárzás, minden ehhez hasonló. ez csak pár ötlet, hátha így kiad vmit :) ja és radioaktív sugárzás is ér minket nap mint nap, csak olyan kicsi mennyiségben, hogy nem veszélyes :)

gondolj például a mikróra, telefonra, számítógépre, tvre, de ezeken a hétköznapi cuccokon kívül vannak egyszerûbb dolgok is pl. napsugárzás, röntgen sugárzás, minden ehhez hasonló. ez csak pár ötlet, hátha így kiad vmit :) ja és radioaktív sugárzás is ér minket nap mint nap, csak olyan kicsi mennyiségben, hogy nem veszélyes :)
Írd be, hogy szervezetünket ért sugárzások.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!

Kik valaszolnak a kerdesunkre? Ha egy atlagos ember akkor mit es miert okoskodik, ha valaki nem tudd vagy nem ert valamit?

Legjobb válasz: Mert sokaknak van az adott témában személyes tapasztalatuk.

Mert sokaknak van az adott témában személyes tapasztalatuk.
Igen átlagos emberek válaszolnak, de nem biztos hogy nem ért a dologhoz amit kérdezel, ez nem okoskodás, hanem van benne véleménynyilvánitás is, azt meg bárki megteheti.
Válaszolnak szakemberek is. Gondolj bele, pl egy frizurával kapcsolatos kérdésre nem kizárt, hogy egy fodrász ad választ. Vagy átlagos ember, akinek tapasztalata van sokszor többet ér, mint egy szakember, aki tanult a dologról.
A magam nevében annyit, hogy én akkor válaszolok, ha: -szakmámba vág és hozzáértõ választ tudok adni -személyes tapasztalatom alapján, úgy ítélem meg, hogy hasznára lehetek a kérdezõnek -ha annyira orbitálisan irritálót kérdez, hogy nem hagyhatom szó nélkül (pl "férfi mûköröm" vagy "milyen autót vegyen egy buzi", stb stb)

Miért van az, hogy ha normális kérdést írok ki, senki nem válaszol, ha meg valami hülye szexkérdést, akkor sorra jönnek a válaszok?

Ez annyira idegesít már, amikor valami értelmes dologra kíváncsi vagyok, és 0 választ kapok! De ha azt kérdezném, ki hányszor dug egy héten, arra rögtön jönne 1000 válasz!

Legjobb válasz: Lehet, hogy pont akkor írod ki a "normális" kérdést, amikor a normálisan válaszolók tábora átmenetileg másfelé jár. Ritka az a kérdés, amelyikre 0 a válaszok száma. Példát azért írhatnál.

Lehet, hogy pont akkor írod ki a "normális" kérdést, amikor a normálisan válaszolók tábora átmenetileg másfelé jár. Ritka az a kérdés, amelyikre 0 a válaszok száma. Példát azért írhatnál.
attól függ, hogy melyik kategóriában teszed fel. Itt fõleg a szex témakör, az ezotéria, a baba-mama, családi kapcsolatok és a politika kategória pörög nagyon. egyébként nyilván való, hogy a szex több embert érdekel, mint a komoly dolgok, de ez összefügg a felhasználók átlagéletkorával is.

Mennyi az esély rá hogy az exem fel tesz itt egy kérdést és én jóindulatúan (pedig nem akarnám ha tudnám) válaszolok rá mert nem tudom ki kérdezte? És ugyan így visszafele?

Legjobb válasz: 3 694 932 kérdés naponta 3 800 új kérdés 22 249 141 válasz naponta 19 900 új válasz 427 244 regisztrált tag Naponta 220 000 látogató 23 témakör van, tegyük fel, hogy Te is és õ is csak ezt a kategóriát figyelitek.. ha jól számolom, ennek 4.347% az esélye, de ha fiatalok vagytok, valószínûleg úgyis ezt a kategóriát nézi õ is, úgyhogy ezt ne számítsuk:D az, hogy az exed regisztrálva legyen erre az oldalra, annak kb 4.27% esélye van 3800 kérdés naponta, ha elosztjuk a témakörökre, akkor az 165,21 kérdés ebben a témakörben tegyük fel, hogy egy itt böngészõ ember csak minden 3. kérdést olvas el, akkor egy ember itt naponta 55,07 kérdést olvas el ha jól számolom, a kérdésedre a válasz 1,815870710005% :D viszont ha hozzávesszük, hogy ha Te nem vagy az a Lilla, Dóra, Regina, vagy Kornélia, aki az én exem lehetne, akkor én nem számítok a számadatokba és máris borul a dolog:S:D hogy jóindulatú választ adsz e a kérdésére, azt már nem tudom kiszámolni.. valószínû egyébként, hogy a számításaim nem helyesek, mert elég ratyi voltam matekból, de én megpróbálkoztam vele:) és egyébként szerintem százaléktól függetlenül nem kell ettõl félned:)

3 694 932 kérdés naponta 3 800 új kérdés 22 249 141 válasz naponta 19 900 új válasz 427 244 regisztrált tag Naponta 220 000 látogató 23 témakör van, tegyük fel, hogy Te is és õ is csak ezt a kategóriát figyelitek.. ha jól számolom, ennek 4.347% az esélye, de ha fiatalok vagytok, valószínûleg úgyis ezt a kategóriát nézi õ is, úgyhogy ezt ne számítsuk:D az, hogy az exed regisztrálva legyen erre az oldalra, annak kb 4.27% esélye van 3800 kérdés naponta, ha elosztjuk a témakörökre, akkor az 165, 21 kérdés ebben a témakörben tegyük fel, hogy egy itt böngészõ ember csak minden 3. kérdést olvas el, akkor egy ember itt naponta 55, 07 kérdést olvas el ha jól számolom, a kérdésedre a válasz 1, 815870710005% :D viszont ha hozzávesszük, hogy ha Te nem vagy az a Lilla, Dóra, Regina, vagy Kornélia, aki az én exem lehetne, akkor én nem számítok a számadatokba és máris borul a dolog:S:D hogy jóindulatú választ adsz e a kérdésére, azt már nem tudom kiszámolni.. valószínû egyébként, hogy a számításaim nem helyesek, mert elég ratyi voltam matekból, de én megpróbálkoztam vele:) és egyébként szerintem százaléktól függetlenül nem kell ettõl félned:)
És mennyi az esély rá hogy én vagyok az exed? ...Idióta kérdések.
Minden egyes nap 1:3800-hez. (Minden nap 3800 kérdés érkezik).
A kérdező hozzászólása: 15f én 15l õ :D de nem hinném hogy regisztrálva van :D
Ezt te nem tudhatod. Miért, szerinted õ gondol arra, hogy te be vagy regisztrálva?
nos, ha fiú vagy, akkor biztos, hogy nem vagy az exem:D (és továbbra sem tartozol, a Lilla, Dóra, Regi, Korni halmazok uniójába:D) és a regisztrálására vonatkozó számolásomnak még esélyt is adok, hogy helyes:D de ilyen hülyeségen tényleg nem kell agyalnod, ne parázz (inkább zöldelj:D)
A kérdező hozzászólása: Nem parázok rajta csak érdekelt :D

Ha valaki bunkózik, , miért válaszol a kérdésekre? Ezen éli ki magát?

Legjobb válasz: Mi az, hogy bunkózik? Mondanál rá példát? Ha a szöveg stílusára gondolsz, akkor annyi, hogy õk ugyanolyan fórumozók, mint bárki más, csak ilyen a személyiségük, így nevelték õket, vagy valami.

Mi az, hogy bunkózik? Mondanál rá példát? Ha a szöveg stílusára gondolsz, akkor annyi, hogy õk ugyanolyan fórumozók, mint bárki más, csak ilyen a személyiségük, így nevelték õket, vagy valami.
I
gondolom nõ a kérdezõ, úgy 15re saccolnám a kérdés fogalmazásából

Ha valaki olyan kérdést tesz fel, hogy "Szerinted. ", akkor miért kell lepontozni a válaszolót, hogyha csak a véleményét fejti ki?

Els?sorban a cigányokra és az általuk elkövetett b?ncselekményekre vonatkozó kérdésekre gondolok.

Legjobb válasz: Mert az élet is ilyen szubjektív! Jobb, ha még most hozzászoksz! Néha a világ a fejetetejére áll. A kritériumok meg nem ismertek...Nyuszi és sapkájának esete.

Mert az élet is ilyen szubjektív! Jobb, ha még most hozzászoksz! Néha a világ a fejetetejére áll. A kritériumok meg nem ismertek...Nyuszi és sapkájának esete.
A kérdező hozzászólása: Nem azért mondom. Már rég elfogadtam, hogy ez van. Csak azt nem értem, hogy miért kell valakit "büntetni" csak azért mert mást gondol egy-két dologról mint te
A Mikulás&Jótündér kft. munkatársai
XD. Egyik legnagyobb kérdés amit valaha láttam.
A kérdezõ és minden válaszadó pontozhat mást!
Minden válasz alatt látsz három kezet: egy pozitív egy félig igaz egy negatív egy válaszra egyszer szavazhat egy személy, és ezen értékelések alapján számolja ki a rendszer a válaszoló hány %-ban ad helyes választ az értékelõ válaszolók szerint ezért nem érdemes 20x leírni azt hogy igen egy kérdésre, csak "lájkolni" a fent levõ igen választ
Minden felhasználó, aki pontozza az adott választ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!