Találatok a következő kifejezésre: Kik valaszolnak kerdesunkre (31 db)

Rá lehet jönni a stílusból. De az illetõ elrontotta, mert csak a 2. kérdés volt.
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor senki nem lát neveket! Csak nemrég vagyok itt és azért kérdeztem! Ezt hogy érted hogy a elrontotta, mert csak a második? De amúgy köszi a választ.
Onnan lehet tudni, hogy válaszolt neki, aki kiírta a kérdéseket. Amúgy a neveket nem lehet látni - de írni lehet a kérdezõnek és a válaszolóknak is, ha megengedték.

Az esetek többségében nők, vagy férfiak válaszolnak? Ki milyen kérdésre válaszol szivesebben?

Illetve akik írnak, azok tapasztalatból, vagy csak úgy "osztják az észt"?

Legjobb válasz: oltani a tüzet kell! :)

oltani a tüzet kell! :)
Én a szex szerelem kategóriába csak trollkodni, meg röhögni járok. hihetetlen mennyi agy nélküli fogyatékos van itt, akik kiírják a hülyébbnél hülyébb kérdéseket. 23F
Az esetek többségében kisfiúk és kislányok válaszolnak.
Kedvemtõl függ az aktivitásom!Sok kérdést elolvasok és az érkezõ válaszokat is hogy informálódjak.De nem minden elolvasott oldalra válaszolok.Van sok általam hülyeségnek és haszontalanak ítélt kérdés ezekre be sem lépek! Valamikor segíteni akarok másokon, valamikor jókat röhögni jövök fel. 25F
Általában tapasztalatból válaszok. 26/N
Én szívesen válaszolok minden kérdésre, jellemzõen hülyeségeket írok. Volt már 6252582 kapcsolatom és 600fényév hosszú a farkam.
Én az esetek többségében tapasztalatból irok és válaszolok. Nincsenek kedvenc kérdéseim, válaszolok és segitek akinek tudok :)
A "miért köcsög minden lány/pasi", a "elég nagy e a farkam", "szüz vagyok x évesen, gáz" és a "terhes vagyok?" kérdéseket én alapból skippelem, mert már jópárszor próbáltam jószándékúan segíteni, de töménytelen önsajnálatba, korlátoltságba, sötétségbe és hasonlókba ütköztem, úgyhogy rájöttem, hogy az ilyet érdemes hagyni, hadd rekedjen meg ott ahol van... Amúgy a többi értelmesebb kérdésre, ha tudok válaszolok. 21L
Hát én F vagyok, és minden kérdésre szivesen válaszolok. A válaszaim nagy részét tapasztalat szülte. Vagy a saját bõrömön elszenvedett dolgok, vagy más emberek tapasztalatai, amiket magamba szívtam(rengeteg van). Kapcsolatom nem volt, nem jól nézek ki. 21F
Én is az esetek 95%-ban nem trollkodok, már GYk függõ vagyok nagyon! XD Kapcsolatom nem volt, de most indul be a gépezet, és érdklõdnek a lányok, az ilyen kapcsolati kérdésekhez hozzá sem szólok, szexuálishoz is csak annyit amennyit tanultam a netrõl/biosz könyvbõl vagy éppen a pornókból csövi F18

Amikor kiírok egy kérdést és válaszolnak rá, akkor némelyiknél kiírja a nevét, hogy ki válaszolt. Ezt hogy?

Maga a felhasználó írja csupán be, hogy "név" válasza: vagy van valami HTML tag ? vagy elég csak beírni a nevet és hozzápakolja, hogy válasza?

Legjobb válasz: Bal oldalon a beállításoknál be kell jelölni,hogy legyen e név a válaszhoz.

Bal oldalon a beállításoknál be kell jelölni, hogy legyen e név a válaszhoz.
A kérdező hozzászólása: kÖszönöm

Mi értelme van a pontozásnak és a toplistának, ha úgyse tudom, hogy ki válaszolt a kérdésemre, vagy hogy ki tette föl a kérdést?

Nem a százalékozásra gondolok - a gyengébbek kedvéért.

Legjobb válasz: A saját aktivitásodat tudod nyomon követni vele.

A saját aktivitásodat tudod nyomon követni vele.
Az elõttem szólónak: Az aktivitásomat ugyan nem. kb 20%-ban még a kérdés feltevõje sem pontozza a kérdésére érkezett válaszokat. Tapasztalatom szerint a pontos és kimerítõ válaszok nem kapnak értékelést. Inkább a vélemények kapnak. Néha meglepõdöm az értékelésben megjelenõ tudatlanságon. Néha meg szórakoztató. :) A kérdezõnek: mi változnak akkor ha ezeket tudnád? Ugyanaz az ember írhat néha sületlenséget néha meg nagyon fontos új infót. Nincs olyan aki mindent tud. :)
A pontozás smafu! Ebben az oldalban az a jó nekem pl., hogy amíg a más baján próbálok segíteni, rengeteget tanulok is!
A pontozás egy kis játék, versenyhelyzetet teremt, válaszadásra és kérdéskiírásra, az oldalra való visszatérésre sarkall - ez a célja. Akit nem érdekel az ilyesmi, azt természetesen nem fogja megérinteni a dolog - különbözõek vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Hát épp azért, mert amúgy sem számít, sem nekem, sem másnak, nem látom értelmét. A saját aktivitásomat, tudom, másé annyira nem érdekel. A hasznossági százalék nem rossz, de tulajdonképpen néha egymást hülyítik az emberek, és volt, hogy megírtam nekik az igazat, és lepontoztak meg lehülyéztek... Pedig nem vélemény volt, hanem tény, amit írtam. No mindegy. Tudom, hogy egy ember nem lehet mindennek tudója. Kezdek megcsömörleni ettõl az oldaltól... Pedig sok jó dolog van azért itt.

SÜRGÕS! Star wars és Jurassic park kérdés. Ki válaszol?

Hány tagja volt a Jedi tanácsnak Anakin felvételijekor?

Legjobb válasz: A velociraptorok fölfalták az összes jedit amiért azok leúzták a tojásaikat. Tehát mindké kérdésre a válasz: nulla.

A velociraptorok fölfalták az összes jedit amiért azok leúzták a tojásaikat. Tehát mindké kérdésre a válasz: nulla.
"Hány velociraptor tojás volt a keltetõ asztalon" Megszámoltam neked: 9db.
12 jedi 9 tojás

Fogalmam sincs, hogyan írjam ki a kérdést, szóval csak olvasd el a lentit, és ha tudsz válaszol lécci! (? )

Kémia szorgalmi: "Keress az interneten adatokat arra vonatkozóan, hogy szervezetünket milyen forrásokból érik sugárzások!" Így van írva a könyvben, nekem fogalmam sincs, hogy hogyan keressek rá, mert semmi használhatót nem írt ki. :S

Legjobb válasz: gondolj például a mikróra, telefonra, számítógépre, tvre, de ezeken a hétköznapi cuccokon kívül vannak egyszerûbb dolgok is pl. napsugárzás, röntgen sugárzás, minden ehhez hasonló. ez csak pár ötlet, hátha így kiad vmit :) ja és radioaktív sugárzás is ér minket nap mint nap, csak olyan kicsi mennyiségben, hogy nem veszélyes :)

gondolj például a mikróra, telefonra, számítógépre, tvre, de ezeken a hétköznapi cuccokon kívül vannak egyszerûbb dolgok is pl. napsugárzás, röntgen sugárzás, minden ehhez hasonló. ez csak pár ötlet, hátha így kiad vmit :) ja és radioaktív sugárzás is ér minket nap mint nap, csak olyan kicsi mennyiségben, hogy nem veszélyes :)
Írd be, hogy szervezetünket ért sugárzások.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!

Kíváncsiak lennétek néha, hogy mégis kik válaszolnak a kérdéseitekre, hogy néznek ki?

Legjobb válasz: Igen, én nagyon :) Viszont ha ezt le lehetne nyomozni, akkor biztos nem írnék több választ :)

Igen, én nagyon :) Viszont ha ezt le lehetne nyomozni, akkor biztos nem írnék több választ :)
A kérdező hozzászólása: :)
én még kérdést se:D amúghy énis kiváncsi vagyok:D
Nem igazán. Maga a válasz elég sokat elmond a legtöbb esetben. A kinézet számomra nem annyira fontos. ;o)
Szoktam válaszolni. Nõ, 24éve házasságban :-)), 3 gyerek, 165cm magasság, 58 kg, fekete haj, kék szem, szeretnél még tudni valamit?
A tvn.hu-n ugyanilyen kérdéseket lehetett feltenni és válaszolgatni név nélkül és egyszer csak gondoltak egyet az üzemeltetõk és minden kérdéshez utólag odatették az illetõ regisztrált nevét, fotóját. Jó móka volt, de nem mindenki örült neki. :)

Gondolkoztál már azon, hogy ki válaszol a kérdésekre, hogy néz ki?

Vajon ismered-e,hány éves,vagy talán az ,aki többször is szembe jött veled az utcán? stb.

Legjobb válasz: Gondolkoztam,de úgy sem tudom meg. :)))

Gondolkoztam, de úgy sem tudom meg. :) ))
Olyanon nem gondolkoztam, hogy pont ez vagy az a válaszoló hogy nézhet ki, de olyan volt már, hogy ki tudja... lehet, akikkel ma találkoztam a városban azok közül volt pár válaszoló, esetleg kérdezõ, akinek segítettem. Ja és van egy ember, akinek a válaszai és úgy amennyire ismerem az alapján több, mint valószínü, hogy õ az.
Neha, de nem erdekel.
a külseje nem érdekel, de az már eszembe jutott, hoyg vajon milyen végzettsége lehet....?
huha neeem de most h mondod ^^
Igen, mindig megpróbálok elképzelni egy arcot! :)
Még soha.
igen és naon kíváncsi lennék rá. de miért nem lehet tudni?

Mi volt az első GYIK kérdés? És arra ki válaszolt?

Legjobb válasz: Bocs rossz a link, keress vissza! elsõ voltam.

Bocs rossz a link, keress vissza! elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Akkor a moderátorok válaszoltak rá ahogy elnézem :D
A kérdező hozzászólása: Köszi ezt is :D

Kik valaszolnak a kerdesunkre? Ha egy atlagos ember akkor mit es miert okoskodik, ha valaki nem tudd vagy nem ert valamit?

Legjobb válasz: Mert sokaknak van az adott témában személyes tapasztalatuk.

Mert sokaknak van az adott témában személyes tapasztalatuk.
Igen átlagos emberek válaszolnak, de nem biztos hogy nem ért a dologhoz amit kérdezel, ez nem okoskodás, hanem van benne véleménynyilvánitás is, azt meg bárki megteheti.
Válaszolnak szakemberek is. Gondolj bele, pl egy frizurával kapcsolatos kérdésre nem kizárt, hogy egy fodrász ad választ. Vagy átlagos ember, akinek tapasztalata van sokszor többet ér, mint egy szakember, aki tanult a dologról.
A magam nevében annyit, hogy én akkor válaszolok, ha: -szakmámba vág és hozzáértõ választ tudok adni -személyes tapasztalatom alapján, úgy ítélem meg, hogy hasznára lehetek a kérdezõnek -ha annyira orbitálisan irritálót kérdez, hogy nem hagyhatom szó nélkül (pl "férfi mûköröm" vagy "milyen autót vegyen egy buzi", stb stb)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!