Találatok a következő kifejezésre: Kik tüntetnek Kossuth-téren (1 db)

Kik tüntetnek a Kossuth-téren?

Mert, hogy nem igaz magyarok az biztos! Tudják egyáltalán minek a jelképe az Árpádsáv?

Legjobb válasz: Te jó egy bunkó kommunista fasz lehetsz.

Te jó egy bunkó kommunista fasz lehetsz.
A kérdezõ utolsó elõtti kommentjére: jogász haverjaimmal találkoztunk kint a tüntetõkk közt... elég dühöszek voltak a kormányra õk is...
Azok vannak ott akik nem dolgoznak!
akik nem szeretnek veszteni
Úgy birom már mikor azt mondom hogy fehér, megkérdezik tõlem hogy miért mondom hogy fekete? :D :D Te valszeg süket és vak vagy, ja meg mégvalami: KIBASZOTTÚL OKOS :D :D :D :D :D
A kérdező hozzászólása: Sosem leszel boldog ha ennyire utálod magad...
Ha ilyen kibaszott okosnak tartod magad akkor mi a faszért teszel fel ilyen infantilis idióta kérdést, hogy kik tüntetnek a kossuth téren? Takarodj el oda és nézd meg magad segghuszár!! Pfff de rühellem az ilyen okoskodó seggfejeket!
A kérdező hozzászólása: Hát nem csoda! Ki merne kimenni a csürhe közé? Egyébként a legérdekeseb, hogy kimennek ugyebár a fennt írottak és egy egyetem tanulói...a többi miért nem? Az orvosok, jogászok, és a színészek nem mentek ki örjöngeni! Csak az ment ki akit be lehetett hülyíteni... A tüntetéssel nem érünk sokat! Az a pár ember csak dühöngeni, és "bulizni" vágyik...a problémát nem az utcára kell kivinni, hanem diplomatikus útra terelni!
Sajnos én azt látom hogy azok vannak kint akiknek nem kéne és a nép akinek kint kéne lennie azok otthon kussolnak.
A franciának legalább van SAJÁT háza, nem a banké.
A kérdező hozzászólása: Senki nem mondta, hogy tiltják...de nézzenek már utána, mit lengetnek! Az 50-es évek se volt, jó. Ma semmi baj nincs a gyülekezési joggal, sõt...de nem kéne így kihasználni! Tüntetni békésen is lehet!
Jah, árpádsávos zászlót is lehet nyilvános helyen lengetni, ezt sem tiltja a törvény.
Azok tüntetnek, akik kihasználják a törvény adta lehetõségeiket, és gyülekeznek a Kossuth téren. Mert most megtehetik. 52 évvel ezelõtt agyonlõttek ezért sokakat. Akárki akármit mond, ezt szabad tenni. Nyilván van akinek nem tetszik, és félelmetesnek tartja, én az 50-es éveket tartom annak.
Szerintem azok, akiknek elege van abból, hogy nem tudnak egyrõl a kettõre jutni. Õszintén szólva a jelenlegi gazdasági helyzetben nem lehet tisztességesen megélni. Külföldön ennél kisebb dolgokért is autókat rongálnak és gyújtogatnak (ha csak a franciákra emlékszünk vissza- ott a pályakezdõk próbaidejét akarták megnövelni és 1 hónapig tüntettek, szerintem sokkal durvábban, mint itthon)
A kérdező hozzászólása: Bocsássatok meg de erõsen hasznotokra válna egy szótár...zsidóbérenc? Kik is azok a zsidók? Nézzetek már utána! Ha már úgy is ottvagytok nézzétek meg mi az a kommunista! Volt egy nagyon jó hozzászólás! A tüntetõk, akik felgyüjtják a kocsikat, félelemben tartják a várost, azok lehet, hogy imádnak ott örjöngeni, de gondoljanak már bele, ott kisgyerekes családok, ártatlan polgárok laknak akik valószínüleg ugyanúgy utálják a kormányt, de ettõl még nem mennek neki a másik ember kocsijának, házának, lakhelyének!
A nép :)
Igy van te is zsidóbérenc vagy, az ELSÕ HOZZÁSZÓLÓVAL EGYET ÉRTEK
Néhány unatkozó barom ott dzsemborizik. A poén az, hogy akinek az nem tetszik, hogy szétbasszák a várost, ahol lakik, az már kommunista fasz. Ezekben az emberekben azt bírom nagyon, hogy vagy velük vagy és akkor "igaz magyar vagy", vagy ha nem csíped õket, akkor kommunista, zsidóbérenc, hazaáruló, kb. ezeket a szavakat szeretik.
Unatkozó nyugdíjasok, identitást és balhét keresõ fiatalok.Meg olyanok akik azt hitték, ilyesmikkel elõrébb lehet vinni az országot, bár azok se az eszükrõl híresek.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Diploma dékáni segítséggel? !

http://orulunkvincent.blog.hu/2012/07/24/nem_azt_mondtak_las..

2

Ti is észrevettétek, hogy az összes magyar párt a "sznob-faktorra" épít? Tehát, hogy úgy vonzzák magukhoz a szavazókat, hogy mondanak valamit, amitől a szavazó különbnek, jobbnak érzi magát másoknál és sznobságból a pártra szavaz?

Pl.:

0

Mi pontosan a nagykoalíció?

2

Miért jó a kormánynak, hogy a jövedelem alapú adók helyett a fogyasztás alapúakra helyezi át a hangsúlyt?

Egykulcsos személyi jövedelemadóval kezdték, mert az olyan jó lesz a gazdaságnak (gondolták ?k), aztán mikor rájöttek, hogy mégsem, akkor jöttek a jövedékiadó-emelések, az ÁFA világrekordszintre emelése és az ilyen-olyan termékadók ("chipsadó", telekomadó stb.). Az egykulcsos szja bevezetését annak idején megindokolták: több pénz marad az emberek zsebében, többet fognak fogyasztani, nagyobb kereslet, gazdasági fellendülés. Egyrészt már a kiindulásuk is butaság volt, hiszen éppen azok zsebében hagytak több pénzt, akik az így nyert többletet valószín?leg nem fogyasztásra, hanem befektetésre fordítják, másrészt, ha úgyis keresletnövekedést vártak az szja-reformtól, akkor miért adóztatják meg többszörösen a fogyasztást?

19

Mi lenne ha Magyarország nem lenne EU, ENSZ, NATO tag?

Ha nem lenne NATO, EU, ENSZ tag nagyon más lenne most az ország?

21

Miért nézitek rosszul a dolgokat?

Nos, rövid kérdés. A legtöbb magyar aszerint szavaz, hogy a párt jobb, vagy baloldali. Mert ? maga is az egyik oldal "észjárásával" ért egyet.

16

Jobbikosok, mint szóltok ehhez az ATV-s cikkhez?

http://atv.hu/cikk/20120721_a_jobbik_uj_arca

5

Sok Jobbik szavazó mért ilyen? (Bővebben lent. )

Tisztelt Jobbikosok!

6

Erről mi a véleményetek?

http://atv.hu/cikk/20120720_gyorshir_megszuntettek_a_nyomoza..

6

Szerintetek 2014-ben lehetséges a Jobbik hatalomra jutása?

Az MSZP támogatottsága nagyon lecsúszott, az LMP nem sok vizet zavar, a Fidesz pedig mint ismeretes, még semelyik választási ígéretét nem tartotta meg. '98-ban ingyenes oktatást ígértek. Az egyetemeken több százezer ma is a tandíj. 1 millió munkahelyb?l lett 200 ezer munkanélküli, a 2 hét alatt rendb?l láthattuk mi lett, az elszámoltatásból megint csak semmi. Gyurcsány még továbbra is országgy?lési képvisel?.

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!