Találatok a következő kifejezésre: Kik tüntetnek Kossuth-téren (1 db)

Kik tüntetnek a Kossuth-téren?

Mert, hogy nem igaz magyarok az biztos! Tudják egyáltalán minek a jelképe az Árpádsáv?

Legjobb válasz: Te jó egy bunkó kommunista fasz lehetsz.

Te jó egy bunkó kommunista fasz lehetsz.
A kérdezõ utolsó elõtti kommentjére: jogász haverjaimmal találkoztunk kint a tüntetõkk közt... elég dühöszek voltak a kormányra õk is...
Azok vannak ott akik nem dolgoznak!
akik nem szeretnek veszteni
Úgy birom már mikor azt mondom hogy fehér, megkérdezik tõlem hogy miért mondom hogy fekete? :D :D Te valszeg süket és vak vagy, ja meg mégvalami: KIBASZOTTÚL OKOS :D :D :D :D :D
A kérdező hozzászólása: Sosem leszel boldog ha ennyire utálod magad...
Ha ilyen kibaszott okosnak tartod magad akkor mi a faszért teszel fel ilyen infantilis idióta kérdést, hogy kik tüntetnek a kossuth téren? Takarodj el oda és nézd meg magad segghuszár!! Pfff de rühellem az ilyen okoskodó seggfejeket!
A kérdező hozzászólása: Hát nem csoda! Ki merne kimenni a csürhe közé? Egyébként a legérdekeseb, hogy kimennek ugyebár a fennt írottak és egy egyetem tanulói...a többi miért nem? Az orvosok, jogászok, és a színészek nem mentek ki örjöngeni! Csak az ment ki akit be lehetett hülyíteni... A tüntetéssel nem érünk sokat! Az a pár ember csak dühöngeni, és "bulizni" vágyik...a problémát nem az utcára kell kivinni, hanem diplomatikus útra terelni!
Sajnos én azt látom hogy azok vannak kint akiknek nem kéne és a nép akinek kint kéne lennie azok otthon kussolnak.
A franciának legalább van SAJÁT háza, nem a banké.
A kérdező hozzászólása: Senki nem mondta, hogy tiltják...de nézzenek már utána, mit lengetnek! Az 50-es évek se volt, jó. Ma semmi baj nincs a gyülekezési joggal, sõt...de nem kéne így kihasználni! Tüntetni békésen is lehet!
Jah, árpádsávos zászlót is lehet nyilvános helyen lengetni, ezt sem tiltja a törvény.
Azok tüntetnek, akik kihasználják a törvény adta lehetõségeiket, és gyülekeznek a Kossuth téren. Mert most megtehetik. 52 évvel ezelõtt agyonlõttek ezért sokakat. Akárki akármit mond, ezt szabad tenni. Nyilván van akinek nem tetszik, és félelmetesnek tartja, én az 50-es éveket tartom annak.
Szerintem azok, akiknek elege van abból, hogy nem tudnak egyrõl a kettõre jutni. Õszintén szólva a jelenlegi gazdasági helyzetben nem lehet tisztességesen megélni. Külföldön ennél kisebb dolgokért is autókat rongálnak és gyújtogatnak (ha csak a franciákra emlékszünk vissza- ott a pályakezdõk próbaidejét akarták megnövelni és 1 hónapig tüntettek, szerintem sokkal durvábban, mint itthon)
A kérdező hozzászólása: Bocsássatok meg de erõsen hasznotokra válna egy szótár...zsidóbérenc? Kik is azok a zsidók? Nézzetek már utána! Ha már úgy is ottvagytok nézzétek meg mi az a kommunista! Volt egy nagyon jó hozzászólás! A tüntetõk, akik felgyüjtják a kocsikat, félelemben tartják a várost, azok lehet, hogy imádnak ott örjöngeni, de gondoljanak már bele, ott kisgyerekes családok, ártatlan polgárok laknak akik valószínüleg ugyanúgy utálják a kormányt, de ettõl még nem mennek neki a másik ember kocsijának, házának, lakhelyének!
A nép :)
Igy van te is zsidóbérenc vagy, az ELSÕ HOZZÁSZÓLÓVAL EGYET ÉRTEK
Néhány unatkozó barom ott dzsemborizik. A poén az, hogy akinek az nem tetszik, hogy szétbasszák a várost, ahol lakik, az már kommunista fasz. Ezekben az emberekben azt bírom nagyon, hogy vagy velük vagy és akkor "igaz magyar vagy", vagy ha nem csíped õket, akkor kommunista, zsidóbérenc, hazaáruló, kb. ezeket a szavakat szeretik.
Unatkozó nyugdíjasok, identitást és balhét keresõ fiatalok.Meg olyanok akik azt hitték, ilyesmikkel elõrébb lehet vinni az országot, bár azok se az eszükrõl híresek.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi köze és beleszólása van egy pártnak ahhoz, hogy én hogyan élek vagy hogyan nevelem e gyerekem vagy én mit tartok jónak és elfogadhatónak és mit nem?

Felháborít a jobbikos feljelentés, amit pride-os kisgyermesekkel szemben intézett. Milyen alapon vájkálhat a magánéletben egy párt ? Milyen alapon dönthet arról, hogy mi az, aki jó, mi az, aki nem. Ki az, aki jó, ki az, aki nem. És egyáltalán arról, higy ki számít magyarnak és ki nem ? Felháborító, hogy pont egy álszent, álkeresztény párt papolna az erkölcsről.

35

Mi a baj a liberalizmussal?

30

Nagy-Britanniában a következô választásnál szerintetek a konzervatívok maradnak vagy a Munkáspárt kerül ismét az ország élére?

2

Szerintetek kitől kér segítséget a nép, ha a rendőrség már tehetetlen?

Tegnapelőtt megkéseltek egy szerelmes párt,"egy 10 fős horda",lehozta az újság is!Természetesen nem lett meg a bicskás...A városiak felkérték a Jobbikot,hogy segítsenek ők!A jobbik felhívta a rendőrség figyelmét,hogy nem csak a trafipaxot kellene erőltetni,hanem az ilyen sutyókat begyűjteni!Rendőrség válasza,hogy nem tudnak mit tenni,ha a kamerák holtterében vannak!Pl:aluljárókban!Ez egy 100ezer fős város!Lehet ezért utálni a jobbikot a gárdájával együtt?Hogy ők fel állnak ellenük?

58

Miért van az hogy az értelmiség körében az Együtt 2014 a legnépszerűbb?

Milyen okokra vezethető vissza hogy a tanult értelmes emberek az Együtt 2014-et támogatják és nem a Jobbikot pl?

24

Megakadályozhatja-e a parlament elnöke egy parlamenti párt működését?

Nem értem a Jobbik büntetésével kapcsolatos szankciókat. Az egy dolog, hogy a frakció tagjait büntetik (bár ez is elég furcsa), de az, hogy megakadályozzák a párt munkatársainak a munkáját számomra értelmezhetetlen. Nem vagyok jobbikos, de ez a precedens akár oda is vezethet, hogy szimplán minden ellenzéki pártot kompletten kitiltanak a parlamentből. Ez hogyan egyeztethető össze a demokráciával és a népképviselettel?

5

A fiatalok körében hogyhogy a Jobbik a legnépszerűbb párt?

26

Melyik oldalra sorolnátok egy pártot aminek az ideológiái a következők:nemzeti konzervatizmus, sziciáldemokratizmus?

5

Kivulrol szemlelve, (nem Mo-on elek) nem ertem miert hisznek meg sokan a szocialistaknak, hisz voltak mar kormanyon?

11

Hogy tudja a politika így eltaszítani egymástól az embereket?

Sok barátság meg család megy szét azért,mert mindkét fél más párthoz húz.Sajnos nem veszik észre az emberek,hogy csak összefogással lehet előre jutni,ehelyett pártokra szakadunk és egy helyben toporgunk.Mi ebben a jó?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!