Találatok a következő kifejezésre: Kik tüntetnek Kossuth-téren (1 db)

Kik tüntetnek a Kossuth-téren?

Mert, hogy nem igaz magyarok az biztos! Tudják egyáltalán minek a jelképe az Árpádsáv?

Legjobb válasz: Te jó egy bunkó kommunista fasz lehetsz.

Te jó egy bunkó kommunista fasz lehetsz.
A kérdezõ utolsó elõtti kommentjére: jogász haverjaimmal találkoztunk kint a tüntetõkk közt... elég dühöszek voltak a kormányra õk is...
Azok vannak ott akik nem dolgoznak!
akik nem szeretnek veszteni
Úgy birom már mikor azt mondom hogy fehér, megkérdezik tõlem hogy miért mondom hogy fekete? :D :D Te valszeg süket és vak vagy, ja meg mégvalami: KIBASZOTTÚL OKOS :D :D :D :D :D
A kérdező hozzászólása: Sosem leszel boldog ha ennyire utálod magad...
Ha ilyen kibaszott okosnak tartod magad akkor mi a faszért teszel fel ilyen infantilis idióta kérdést, hogy kik tüntetnek a kossuth téren? Takarodj el oda és nézd meg magad segghuszár!! Pfff de rühellem az ilyen okoskodó seggfejeket!
A kérdező hozzászólása: Hát nem csoda! Ki merne kimenni a csürhe közé? Egyébként a legérdekeseb, hogy kimennek ugyebár a fennt írottak és egy egyetem tanulói...a többi miért nem? Az orvosok, jogászok, és a színészek nem mentek ki örjöngeni! Csak az ment ki akit be lehetett hülyíteni... A tüntetéssel nem érünk sokat! Az a pár ember csak dühöngeni, és "bulizni" vágyik...a problémát nem az utcára kell kivinni, hanem diplomatikus útra terelni!
Sajnos én azt látom hogy azok vannak kint akiknek nem kéne és a nép akinek kint kéne lennie azok otthon kussolnak.
A franciának legalább van SAJÁT háza, nem a banké.
A kérdező hozzászólása: Senki nem mondta, hogy tiltják...de nézzenek már utána, mit lengetnek! Az 50-es évek se volt, jó. Ma semmi baj nincs a gyülekezési joggal, sõt...de nem kéne így kihasználni! Tüntetni békésen is lehet!
Jah, árpádsávos zászlót is lehet nyilvános helyen lengetni, ezt sem tiltja a törvény.
Azok tüntetnek, akik kihasználják a törvény adta lehetõségeiket, és gyülekeznek a Kossuth téren. Mert most megtehetik. 52 évvel ezelõtt agyonlõttek ezért sokakat. Akárki akármit mond, ezt szabad tenni. Nyilván van akinek nem tetszik, és félelmetesnek tartja, én az 50-es éveket tartom annak.
Szerintem azok, akiknek elege van abból, hogy nem tudnak egyrõl a kettõre jutni. Õszintén szólva a jelenlegi gazdasági helyzetben nem lehet tisztességesen megélni. Külföldön ennél kisebb dolgokért is autókat rongálnak és gyújtogatnak (ha csak a franciákra emlékszünk vissza- ott a pályakezdõk próbaidejét akarták megnövelni és 1 hónapig tüntettek, szerintem sokkal durvábban, mint itthon)
A kérdező hozzászólása: Bocsássatok meg de erõsen hasznotokra válna egy szótár...zsidóbérenc? Kik is azok a zsidók? Nézzetek már utána! Ha már úgy is ottvagytok nézzétek meg mi az a kommunista! Volt egy nagyon jó hozzászólás! A tüntetõk, akik felgyüjtják a kocsikat, félelemben tartják a várost, azok lehet, hogy imádnak ott örjöngeni, de gondoljanak már bele, ott kisgyerekes családok, ártatlan polgárok laknak akik valószínüleg ugyanúgy utálják a kormányt, de ettõl még nem mennek neki a másik ember kocsijának, házának, lakhelyének!
A nép :)
Igy van te is zsidóbérenc vagy, az ELSÕ HOZZÁSZÓLÓVAL EGYET ÉRTEK
Néhány unatkozó barom ott dzsemborizik. A poén az, hogy akinek az nem tetszik, hogy szétbasszák a várost, ahol lakik, az már kommunista fasz. Ezekben az emberekben azt bírom nagyon, hogy vagy velük vagy és akkor "igaz magyar vagy", vagy ha nem csíped õket, akkor kommunista, zsidóbérenc, hazaáruló, kb. ezeket a szavakat szeretik.
Unatkozó nyugdíjasok, identitást és balhét keresõ fiatalok.Meg olyanok akik azt hitték, ilyesmikkel elõrébb lehet vinni az országot, bár azok se az eszükrõl híresek.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az elnöknek vagy a miniszterelnöknek van nagyobb hatalma Kínában?

1

Egyik libatenyésztésben jártas volt m. elnökünk készül visszatérni a politikába. Szerintetek hiteles politikus? Többen felkötötték miatta magukat? Kell nekünk ilyen? Kinek mi a véleménye?

32

A jelenlegi helyzetet melyik párt tudná megoldani?

Mit gondolsz, melyik párt programja lenne megfelelő most Magyarországnak?
Kérlek indokold!

10

Mi a véleményetek Kínáról? És a Kínával kapcsolatos gazdságpolitikáról?

Kína egy érdekes jelenség. 1,3 milliárd ember. A föld eltartóképessége jelenleg nincsen ott,(valeszeg sosem lesz) hogy ennyi embert jólétben tartson; azaz mindig az olcsó munkaerő országa lesz. Ellenben Kína méltánytalan és becstelen előretörése tönkreteszi a jóléti demokráciák vívmányait (nyugdíj, TB, stb). Csak a nagytőkések érdekeit szolgálja. Nem érné meg végre védővámokat bevezetni?

3

Ha a Fidesz szerint olyan nagy galádság volt elvenni a 13. havi bért és nyugdíjat, akkor ők miért nem adták vissza azóta sem?

15

A szocializmusban mi járt azért, ha valaki szidta Kádárt?

Vagy nem értett egyet Kádár János döntéseivel, és ezt hangoztatta.
Mit kapott ezért?

17

Ha a Fidesz nem állt volna össze a KDNP-vel akkor is megnyerték volna a választást 2010ben?

15

Selmeczi Gabriella hogy képes ilyen álszent nyilatkozatokat tenni?

A tegnap esti demonstráció során, ahol pár tucat diák bemászott a Fidesz székházának kerítésén, azt mondta: "nem emlékszik rá, hogy ilyen agresszióval, indulattal és túlfűtöttséggel valaha találkozott volna."

Érdekes...

2002-ben éppen a Fidesz szólított fel tiltakozásra, ellenállásra a választások nyomán, zártak le utakat, hidakat.

2006-ban a Fidesz által uszított huligánok törtek-zúztak, fosztogattak, gyújtogattak, dobáltak rendőröket.

Most a Fidesz hívta segítségül a hozzá gondolkodás nélkül lojális békemenetelőit, hogy segítsenek elkergetni a székház mellett demonstráló diákokat, akik senkit nem bántottak, csupán elmondták a véleményüket. Erre még őket akarták megverni, illetve fenyegették meg minősíthetetlen módon és stílusban az úgynevezett "békemenet" szimpatizánsai.

De Selmeczi szerint a diákok az agresszívek. Ilyen vastag bőr kevés embernek van a képén. Meddig lehet még tűrni, hogy ilyenek az arcunkba vigyorogjanak?

7

Miért utálják ennyien Bajnait?

Számomra azért szimpatikus, mert végre egy politikus aki nem fröcsög, gyűlölködik és uszít, hanem valódi, gazdasági
szakértelmére alapozott érvei vannak. Amit pedig kritizál a jelenlegi kormányban, arra azonnal kínál egy ésszerű alternatívát is.

A válságkezelése is felelősségteljes volt, szerintem egy jó úton indította el az országot. Épp ezért nem értem, hogy miért szídják annyian.

És mielőtt valaki a libás üggyel jönne, a bíróság felmentette, tehát ÁRTATLAN:

20

Van-e még értelme menni "Tovább a lenini úton"?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!