Találatok a következő kifejezésre: Kik tüntetnek Kossuth-téren (1 db)

Kik tüntetnek a Kossuth-téren?

Mert, hogy nem igaz magyarok az biztos! Tudják egyáltalán minek a jelképe az Árpádsáv?

Legjobb válasz: Te jó egy bunkó kommunista fasz lehetsz.

Te jó egy bunkó kommunista fasz lehetsz.
A kérdezõ utolsó elõtti kommentjére: jogász haverjaimmal találkoztunk kint a tüntetõkk közt... elég dühöszek voltak a kormányra õk is...
Azok vannak ott akik nem dolgoznak!
akik nem szeretnek veszteni
Úgy birom már mikor azt mondom hogy fehér, megkérdezik tõlem hogy miért mondom hogy fekete? :D :D Te valszeg süket és vak vagy, ja meg mégvalami: KIBASZOTTÚL OKOS :D :D :D :D :D
A kérdező hozzászólása: Sosem leszel boldog ha ennyire utálod magad...
Ha ilyen kibaszott okosnak tartod magad akkor mi a faszért teszel fel ilyen infantilis idióta kérdést, hogy kik tüntetnek a kossuth téren? Takarodj el oda és nézd meg magad segghuszár!! Pfff de rühellem az ilyen okoskodó seggfejeket!
A kérdező hozzászólása: Hát nem csoda! Ki merne kimenni a csürhe közé? Egyébként a legérdekeseb, hogy kimennek ugyebár a fennt írottak és egy egyetem tanulói...a többi miért nem? Az orvosok, jogászok, és a színészek nem mentek ki örjöngeni! Csak az ment ki akit be lehetett hülyíteni... A tüntetéssel nem érünk sokat! Az a pár ember csak dühöngeni, és "bulizni" vágyik...a problémát nem az utcára kell kivinni, hanem diplomatikus útra terelni!
Sajnos én azt látom hogy azok vannak kint akiknek nem kéne és a nép akinek kint kéne lennie azok otthon kussolnak.
A franciának legalább van SAJÁT háza, nem a banké.
A kérdező hozzászólása: Senki nem mondta, hogy tiltják...de nézzenek már utána, mit lengetnek! Az 50-es évek se volt, jó. Ma semmi baj nincs a gyülekezési joggal, sõt...de nem kéne így kihasználni! Tüntetni békésen is lehet!
Jah, árpádsávos zászlót is lehet nyilvános helyen lengetni, ezt sem tiltja a törvény.
Azok tüntetnek, akik kihasználják a törvény adta lehetõségeiket, és gyülekeznek a Kossuth téren. Mert most megtehetik. 52 évvel ezelõtt agyonlõttek ezért sokakat. Akárki akármit mond, ezt szabad tenni. Nyilván van akinek nem tetszik, és félelmetesnek tartja, én az 50-es éveket tartom annak.
Szerintem azok, akiknek elege van abból, hogy nem tudnak egyrõl a kettõre jutni. Õszintén szólva a jelenlegi gazdasági helyzetben nem lehet tisztességesen megélni. Külföldön ennél kisebb dolgokért is autókat rongálnak és gyújtogatnak (ha csak a franciákra emlékszünk vissza- ott a pályakezdõk próbaidejét akarták megnövelni és 1 hónapig tüntettek, szerintem sokkal durvábban, mint itthon)
A kérdező hozzászólása: Bocsássatok meg de erõsen hasznotokra válna egy szótár...zsidóbérenc? Kik is azok a zsidók? Nézzetek már utána! Ha már úgy is ottvagytok nézzétek meg mi az a kommunista! Volt egy nagyon jó hozzászólás! A tüntetõk, akik felgyüjtják a kocsikat, félelemben tartják a várost, azok lehet, hogy imádnak ott örjöngeni, de gondoljanak már bele, ott kisgyerekes családok, ártatlan polgárok laknak akik valószínüleg ugyanúgy utálják a kormányt, de ettõl még nem mennek neki a másik ember kocsijának, házának, lakhelyének!
A nép :)
Igy van te is zsidóbérenc vagy, az ELSÕ HOZZÁSZÓLÓVAL EGYET ÉRTEK
Néhány unatkozó barom ott dzsemborizik. A poén az, hogy akinek az nem tetszik, hogy szétbasszák a várost, ahol lakik, az már kommunista fasz. Ezekben az emberekben azt bírom nagyon, hogy vagy velük vagy és akkor "igaz magyar vagy", vagy ha nem csíped õket, akkor kommunista, zsidóbérenc, hazaáruló, kb. ezeket a szavakat szeretik.
Unatkozó nyugdíjasok, identitást és balhét keresõ fiatalok.Meg olyanok akik azt hitték, ilyesmikkel elõrébb lehet vinni az országot, bár azok se az eszükrõl híresek.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ki a pártelnök az MSZP-be?

pártelnök, MSZP

3

Ki ártott többet az országnak, az előző vagy a mostani kormány?

25

Senki nem szervez tüntetést? (Örmény-Azer vita)

Külföldön sorra szervezik a tüntetéseket a magyar döntés ellen.. Nálunk még senki nem szervez örmény szimpátia tüntetést ahol Orbán és a külügyminiszter lemondását követelnék?

8

Másfél éven belül lehet államcsőd?

mi történne ha az azeriek mégsem vásárolnak magyar állampapírt? ugyanis letették a nagyesküt, hogy letölti büntetését a baltás gyilkos, és mégis szabadon engedték, és ebb?l kiindulva visszaléphetnek a bizniszt?l is. ráadásul az imf tárgyalások is elhúzódhatnak (s?t meg is hiúsulhatnak, ne legyen igazam),ha nem lesz egyetértés pl az adórendszer kérdésében. Az imf jobbnak látja a többkulcsos adót, a fidesz meg az egykulcsos adót.

10

Ki volt Magyarország legjobb miniszterelnöke a rendszerváltás következtében?

És miért? Milyen programja volt, milyen törvényeket, kedvezményeket hozott?

13

Hogy lehet az, hogy eddig sem az MSZP, sem a DK nem reagált a "Balta Gate"-re?

5

Remélhetjük, hogy a Ramil Sahib Safarov ügy miatt a Kormány - de legalább Martonyi külügyminiszter úr - megbukik?

40

Pártot szeretnék alapítani, hol találok ehhez leírást és törvényeket?

A nagyobb baloldali pártokkal nem nagyon szimpatizálok, a kisebbek meg tele vannak Kádárral szimpatizáló elvtársakkal. Úgy gondoltam, hogy alapítok inkább egyet.

14

Szükségszerű, hogy az emberek mindig csalódnak a megválasztott kormányban?

Úgy tapasztalom rengetegen csalódtak a Fidesz kormányban, pedig a megválasztásuk után egy nagy bizakodás volt megfigyelhet?. Obamát is nagy többséggel, csodaváró hangulatban választották meg és most valószín? meg fog bukni. Szükségszer?, hogy az emberek csalódnak a kormányokban 4-8 év után? Miért gondolják, hogy a következ? jobb lesz? Van rá példa a történelemben, hogy egy demokratikusan újraválasztott párt például több évtizeden keresztül vezessen egy országot vagy maximum 8-12 év amit egy párt teljesíthet?

6

Kommunista=Jobbik?

Miért gondolják sokan azt, hogy akinek kommunista megnyilvánulásai vannak az Jobbikos? A kommunista az SZÉLSÕBAL a Jobbik pedig SZÉLSÕJOBB oldali, nagyobb ellentétek nem is lehetnének.

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!