Találatok a következő kifejezésre: Kik is valódi (10 db)

Kik is a valódi sátánhívők, sátánisták?

Azok, akiknek a Sátán egy mese, vagy mitoszalak, vagy azok, akik éltetik a mitoszát, meséjét? Ugye milyen mulatságos, hogy tudományos szempontból a keresztények tekinthet?k sátánistáknak.

Legjobb válasz: Tévedni emberi dolog szerintem is...de ha valamirõl véleményt alkot akkor szerintem tudni kéne annak a valódi hátterét.Nem leugatásnak szántam csak szóltam.

Tévedni emberi dolog szerintem is...de ha valamirõl véleményt alkot akkor szerintem tudni kéne annak a valódi hátterét.Nem leugatásnak szántam csak szóltam.
Sõt, van olyan sátánista, aki sem a Sátán, sem az Isten létezésében nem hisz. Tagadja mindkettõ létezését, és az elnevezést csak azért használja, hogy az átlagembert megbotránkoztassa, és ezáltal kiszûrje azokat - a számára alsóbbrendûnek gondolt embereket - akik annélkül ítélnek el valamit, hogy egyáltalán azt megismernék. Lásd: Anton Szandor LaVey : http://hu.wikipedia.org/wiki/Anton_Szandor_LaVey Sátán egyháza : http://hu.wikipedia.org/wiki/S%C3%A1t%C3%A1nizmus
Dehogyis, az az ördögimádat....Elõször nézz utána utána mondj véleményt, mert igencsak kevered.
Mindketten nagyon közel álltok (már, ha szabad tegezõdnöm) a valósághoz. A Sátánizmusnak rengeteg értelmezési módja van. Az egyik legérdekesebb szerint a Sátánban hinni nem jelenti azt, hogy az Istenben nem hiszünk, vagy hogy a Gonosszal paktálunk. Csupán elfogadjuk a "másik fél" hatalmát és jelentõségét is. Nálunk leginkább a neo-pogány értelmezés ismert az innen-onnan hozott szimbolikájával (Pentagramm...), melynek valóban semmi köze a Kereszténységhez.
Hát ebben nagyot tévedsz!!! A sátánisták magát a sátánt imádják, cselekedeteikkel neki akarnak tetszelegni, vallják amit õ, és gyülölik Istent. Szerintem ez meg a kereszténység igen messze állnak egymástól
Én csak azt nem értem , hogy miért irnak emberek olyan kérdés alá amiröl semmit nem tudnak mert az elsö-két válaszadóbol ezt lehetett leszûrni. Én nagyon sokáig foglalkoztam a sátánizmussal ami nem eggyezik meg az ördögimádattal amiröl az elsö két ember irt. Keverik a szezont a fazonnal . Sátánisták= ateisták nem hixnek istenben de ugyanakkor az ördögben sem mert a sátánisták az emberben hisznek és semmi magasabb hatalomban (isten , ördög) mig az ördögimádok akik szerintem egy elmebetegekböl álló csoport akik követik a gonoszt , ember és állati áldozatokat mutatnak be az ördögnek. és az antikrisztis eljövetelét várják hát nagyábbol ennyi remélem érthetö voltam és nem kell már magyarázkodni semilyen olyan hozzászólónak aki nem ért a dologhoz . jah és elkezdtem forditani a Sátán bibliáját (LaVey) szoval valamit értek a témábol !!!
A sátánról a Bibliából tudnak. A Biblia pedig azt írja a sátánról, hogy VESZTETT!!!!!! A Biblia azt írja, hogy Jézus a királyok királya, uraknak Ura, valamint azt hogy a Jézus nevére minden térd meghajol. A sátánisták azok, akik a VESZTEST (sátán) szolgálják, pedig vesztett. ISTEN szeret téged, és azt akarja, hogy a GYÕZTES oldalán legyél, hiszen Jézus gyõzött a halál felett, és a te bûneidet Isten megbocsátotta Jézus vére által. Isten ad neked egy GYÕZTES életet JÉZUS KRISZTUSBAN. Válaszd Istent, és élni fogsz.
A sátánistáknak a Sátán nem mese, hanem valóságos lény. Követni akarják a gonoszságát annak reményében, hogy a hatalmából is részesülhetnek.
utolso valszolonak! Nem kell rogton leugatni valaki HA teveseden tud valamit.tudod van az a mondas hogy tevedni emberi dolog.
MINDENKINEK FONTOS TUDNI, HOGY EZ A WIKIPÉDIÁS DOLOG, EGY HAZUGSÁG, EGY KIS GYEREKES MÉZESMADZAG, AMIKOR ELKEZDESZ ÉRDEKLÕDNI, FINOMAN ADAGOLJÁK A TÖBBIT AMIT ITT PERSZE NEM ÍRNAK LE, ÉS HA HAJLASZ A BETEGES DOLGOKRA JÖHET A BEAVATÁS ÉS KÉSÕBB ALKALMAD LESZ AKÁR EMBERT ÖLNI, VAGY ÁLLATOKAT KÍNOZNI, AJÁNLOM, HOGY MESSZE KERÜLJÉTEK EL, ÉS NE HIGYJETEK ANNAK, HOGY EZ NEM AZ AMINEK LÁTSZIK, DE ....PONTOSAN AZ!
A sátánista és a sátánhívõ NEM ugyanaz. A sátánizmus egy ateista vallás, a sátánhívõk az ördöghöz imátkoznak, és állatokat áldoznak. Aki többet akar tudni a sátánizmusról:scythe.hu
Kedves utolsó.A sátánisták nem áldoznak állatokat mert Sátán számára szentek az állatok (és a gyerekek is mivel ezek az élet legtisztább képviselõi). És bújjatok már el ezzel a LaVeyes cuccal oké hogy a sátáni bibliában sok értelmes dolog van (többet én is követek) de mi jogon hívjátok magatokat sátánistának?
Utolsó vagyok. Én is ezt mondtam.
Viszont a sátánisták NEM hisznek a sátánban ha olvastad a Sátáni Bibliát ezt tudnod kéne:) .
Viszont azok nem is Sátánisták.:)
nos, úgy látom, itt nincs túl sok olyan ember, aki hisz Istenben rajtam és az elsõ válaszolón kívül, mert neki igaza van.
Ja, és még az is: még a hírekben is bemondták, hogy sátánisták elhagyatott temetõben brutálisan kínoztak állatot.
*sátánista
kérdezõ már meg ne haragudj, ha kemény leszek, de TE VAGY A SÁTÁMISTA TE ROHADT FÉREG!
Csak tudod az a baj, te fogyatékos, hogy a sátánizmusról MINDENT leírt az alapító a könyveiben. Semmi más nincs, csak ami a könyveiben áll. Az más kérdés, hogy te egy szektát képes vagy egybeolvasni egy vallással. És még annyi pluszba, hogy nem kötelezõ isten létét tagadni, ez is egy lényeges pont: hihetsz istenben, és lehet saját istenképed, vagy az is lehet, hogy nem hiszel benne. Ennyi. Ja és kicsit paranoiás vagy, szerintem keress fel egy jó pszichológust, és ha igazán azt akarod látni, amirõl eddig írkáltál, menj szcientológusok közé.
végszónak csak annyit, hogy azért írtam be minden sátánista témához azt a nagybetûs katyvaszt, mert ha 1 embert elgondolkoztat, és megment már megérte.
kerülhettem volna az "eltûnt emberek" sorai közé, ha nem eszmélek fel idõben...
Aki védi, vagy dícséri a sátánizmust, 90%, hogy benne van a témában, ugyanis csak a beavatottak tudhatják meg "az arra méltók" hogy mit is jelent az, "földi halandóknak" csak azokat a részleteket mondják el, amik a gyarló emberiségre jellemzõek, így elsõ fokozatban méltók lehetnek a vallás elsajátítására (istentagadás, önimádat). De higyjetek azoknak, akik nem éltek át személyes tapasztalatot és internetes linkekbõl, vagy lefordított könyvekbõl szedik a tudásukat. Tévednek. Vagy hirdetik a vallást. Nem vagyok õrült, bár nem kellett volna CAPS LOCK-ot használni.
okkal küldtem be, volt szerencsém "sátánista" ismerõshöz, aki szépen lassan beadagolt olyan dolgokat, amibõl az derült ki, hogy sátánizmus = ördögimádás de könyörgök, emberek.... "sátánizmus" .... ez nem elég? mit kell még magyarázni? még mindig hisztek a mesékben? van aki divatból kezdi el, de miután rájön mi is ez, azonnal szakít a dologgal. Én ajánlom, hogy el se kezdjétek.
tévedni emberi dolog de mégemberibb másra kenni:D
Tévedni tényleg emberi dolog, de az az õrült MINDEN sátánizmussal kapcsolatos kérdéshez beküldte azt a kommentet...
Ha nem hiszel se Istenben, sem sátánban, már AKKOR a rossz oldalra álltál.....hiszen pont ez a célja a sátánnak h elhitesse az emberekkel h ne higyj senkiben csak magadban...azaz az "én"-ben.Már igy is a sátánt szolgálod, a hatalmát erõsited.A sátánnak ezer arca van h megtévessze az embereket! Ha csak kicsit is olvasod a Bibliát már rájössz h ez a LeVay féle dolog igenis sátánimádat, a gonosz imádata.NE HAGYD BECSAPNI MAGAD!Térj meg Istenhez!Õ szeret téged, és az utolsó utáni esélyed után is, ad még egy esélyt :)

Hogy is van ez, kik is a valódi terroristák?

http://kuruc.info/r/4/92130/

Legjobb válasz: Ugyanaz a cikk csak egy kicsit másképpen: http://kulfold.ma.hu/tart/cikk/b/0/123281/1/kulfold/Het_afga.. Kuruc: "A megszállók támogatását élvezõ afgán elnök" Ma.hu: "A Nyugat támogatását élvezõ afgán elnök" Kuruc: "Az áldozatok többségével állítólag lázadó fegyveresek végeztek" Ma.hu: "Az áldozatok többségével lázadó fegyveresek végeztek" Finom kis csúsztatások a kuructól...

Ugyanaz a cikk csak egy kicsit másképpen: http://kulfold.ma.hu/tart/cikk/b/0/123281/1/kulfold/Het_afga.. Kuruc: "A megszállók támogatását élvezõ afgán elnök" Ma.hu: "A Nyugat támogatását élvezõ afgán elnök" Kuruc: "Az áldozatok többségével állítólag lázadó fegyveresek végeztek" Ma.hu: "Az áldozatok többségével lázadó fegyveresek végeztek" Finom kis csúsztatások a kuructól...
Hol jobb palesztinnak lenni? 1967 elõtt vagy után? Kaptak segélyeket Egyiptomtól vagy Jordániától? Kaptak autonómiát? de egyébként 911 amerikában történt... a madridi vonatrobbantás európában... a londoni metró robbantás szintén...
Nincsenek terrorista követõ rakéták... Engem jobban érdekelne a múltkori hamász által támadott iskolabusz miért nincs a cikkek közt?
21:29 Kérdezõ "Nem a kuruc csúsztat, hanem a többi jude portál." Hát ez csak természetes. Hogy én erre nem is gondoltam! Hajaz is a Kuruc rendesen a Pulitzer-díjra...
Tyûûû a mindenit, de jó órája van! És észre vettem ám a csalafintaságot!!! A jobb kezén van az óra!!!!
Igen, errõl beszéltem! A terrorista amerika naponta bombáz ártatlan embereket, de ha õket éri támadás már egybõl sajnáli kell õket, mert minden tv-bõl az ömlik! Szánalmas! Nem tudom kik dobtak le atombombákat! Japánban 1000szer több embert öltek meg a terroristák, mint amennyi 911ben meghalt! Persze errõl is mélyen kussolnak a mocskok! Tudod te egyáltalán, hogy kik mellé állsz?? Te a nagy kedvenceidnek csak egy "hitetlen kutya" vagy! Tisztába vagy ennek a jelentésével??? Mert ha nem akkor nézz utána sürgõsen!! Ha meg tudod akkor... arab vagy...no comment
A valódi terroristák azok akikre am erika rámondja, minél többet lehet elhozni tõle annál terroristább.Ha hagyja magát kifosztani akkor szövetséges.
A kérdező hozzászólása: "de egyébként 911 amerikában történt.." Igen, errõl beszéltem! A terrorista amerika naponta bombáz ártatlan embereket, de ha õket éri támadás már egybõl sajnáli kell õket, mert minden tv-bõl az ömlik! Szánalmas! Nem tudom kik dobtak le atombombákat! Japánban 1000szer több embert öltek meg a terroristák, mint amennyi 911ben meghalt! Persze errõl is mélyen kussolnak a mocskok!
A kérdező hozzászólása: "Engem jobban érdekelne a múltkori hamász által támadott iskolabusz miért nincs a cikkek közt?" Amerikában történt? Nem! Nem õk mennek háborúzni a terrorirta amerikához, hanem az amcsik jönnek ide országokat megszálkni! Persze ha ezeket a terrorista fé....ket éri támadás, egybõl attól hangos a sajtó, és arról kell megemlékeznünk minden évben!
A kérdező hozzászólása: Nem a kuruc csúsztat, hanem a többi jude portál.
A kérdező hozzászólása: Inkább oda állok mint a terroristák mellé!
Akkor ki is a Magyar?????


Egyértelmûen Éva. Mindketten Ádámot akarják, nem? :)
Szerintem erre nem lehet egyértelmûen válaszolni. Van, amikor Éva Lucifer ellen dolgozik, de van, amikor segíti. De igazából nincs nagy jelentõsége. Az Édenkert színekben Éva egyértelmûen segíti az alma leszakításával. A prágai színben is segít kiábrándítani Ádámot. A Falanszter színben viszont éppen Éva ad Ádámnak reményt, ahogy a konstantinápolyi színben is. Az Athéni színben Éva egyenesen hõsiesen viselkedik. Az Eszkimó színben viszont megint csak kiábrándítja, elrettenti Ádámot. Szóval Éva szerepe szerintem változik, Ádám viszont mindvégig ellenkezik Luciferrel, tehát Lucifer a mû során végig vele hadakozik, õt akarja meggyõzni. Évát nem is nagyon veszi emberszámba. Igaz, a végén Éva az, aki keresztülhúzza a számításait, de nem saját akaratából. Lucifer igazi ellensége nyilvánvalóan mindvégig Isten. Vele harcol Ádám megszerzéséért, tehát elég furcsa, hogy a kérdésben Ádám és Éva közül kell választani.
Inkább Ádám

Hol tudnék egy (valódi) android bábut (figurát) beszerezni? (amit ki is tudnék valahova tenni)

Asszem mintha már láttam volna 1x 1et de nemtom hol.

Legjobb válasz: Havernak csinált a barátnõje sajátkezûleg! De írj egy e-mailt, tudok szerezni kulcstartót, gyûjthetõ figurákat, pendriveot, stb...

Havernak csinált a barátnõje sajátkezûleg! De írj egy e-mailt, tudok szerezni kulcstartót, gyûjthetõ figurákat, pendriveot, stb...

Most akkor ki is a valódi feminista?

Ha azt mondom feminizmus, a legtöbb embernek egy fanatikus n? ugrik be, aki mindent a neme elleni támadásnak vél. Valóban ezt jelenti a feminizmus? Õk a feministák? Mert ha azt mondom, feminizmus, senkinek nem jut eszébe például a sok nemi szerv-csonkított és poligámiába kényszerített afrikai n? helyzete ellen küzd? hölgyemény. Kinek a hibája, hogy így félreértelmezték és túlzásba vitték a feminizmust?

Legjobb válasz: A feminizmus annak indult, hogy a nõk egyenjogúak legyenek a férfiakkal. (Ugyanolyan fizetések, stb.) Ma már kezd másról szólni, eléggé sok hibbant dolgot hallottam már. Pl.: az usában a feminista nõk nem bírják elviselni, ha egy férfi udvariasan leveszi a kabátjukat, mert "Õket bizony kezeljék egyenrangú félként, nem kell õket babusgatni".

A feminizmus annak indult, hogy a nõk egyenjogúak legyenek a férfiakkal. (Ugyanolyan fizetések, stb.) Ma már kezd másról szólni, eléggé sok hibbant dolgot hallottam már. Pl.: az usában a feminista nõk nem bírják elviselni, ha egy férfi udvariasan leveszi a kabátjukat, mert "Õket bizony kezeljék egyenrangú félként, nem kell õket babusgatni".
Az utóbbi tuti csak poén. :D Ahhoz aztán valami elég tápos csikló kell. XD
Az udvariasságot a feministák egy része azért utasítja el, mert ez sok esetben csak látszat, és nincs mögötte valódi tisztelet, inkább lekezelés. Én úgy vagyok vele, nem fogom leharapni valakinek a fejét, aki kinyitja nekem az ajtót, mert 1. ha ismerem, akkor tudom, hogy valódi tisztelet áll-e mögötte, vagy nem, és e szerint reagálhatok, 2. ez szólhat egyszerûen az embernek is, nem csak a nõnek - én is kinyitom bárkinek az ajtót, ha pl. tele van a keze. Az ajtónyitogatás sokadrangú kérdés szerintem, én nem akadok fenn rajta. De ha egy másik feministát kérdeztek, õ lehet, hogy mást mond. A lejárató ideológia a rendszerváltás elõtt vette kezdetét: a szocializmusban hitették el a nõkkel, hogy a nemek egyenlõsége megvalósult, mert a nõk is dolgozhattak. Közben meg a kettõs teher valósult meg, mert a munkában történt változás, de pl. a házimunka, gyermeknevelés megosztásában nem. (talán mostanában kezd egyes felvilágosult pároknál...) Ráadásul a feminista szakirodalom, esetleg filmek, egyéb információk nem jelentek meg Magyarországon, és hog ymi a feminizmus, azt a Szexmisszió-szerû szörnyedvényekbõl "tanulta meg" a köztudat, ahol természetesen úg yábrázolják ezeket a nõket, mint akik az eredeti helyzet megfordítására törekedve el akarják nyomni a férfiakat. A valódi feministák nem akarják megismételni a hímsovinizmust, nem annak fordított változatára törekszenek.
http://www.nokert.hu Itt bemutatunk sok feministát, és mi magunk is azok vagyunk. Hamarosan lesz egy cikk a feminizmus mai aktualitásáról, de az eddigi írásokból is kiderülnek dolgok. Sajnos Magyarországon jól mûködött a lejárató ideológia. Nem vagyunk férfigyûlölõk, nem vagyunk családellenesek, nem szõrös a lábunk, és ami engem illet, én személy szerint nem harapok az udvarias megnyilvánulásokra, bár ebben tényleg megoszlik a feministák véleménye. Bármit szeretnél tudni, kérdezz nyugodtan!
Jerry Springer
Az lökött, aki nem bírja elviselni, ha udvariasak vele. Amúgy hol megy Magyarországon lejárató kampány a feministák ellen?
Én feminista vagyok! Annyira egyenjogúnak érzem magam a férfiakkal, hogy azt szoktam mondani, hogy megdugnám. Na kérlek, ez egyenjogúság! A nõ egyenjogúan dolgozhat, egyenjogúan kereshet, egyenjogúan élhet, de csak a férfi dughatja meg a nõt? Ejnye már!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát, (még a Jerrysnek is... :P) a 15:26-osnak (aki gondolom az utolsót is írta) pedig még inkább, hogy ilyen részletesen tájékoztatott.
A kérdező hozzászólása: ?
Maximum Emo lehet emos nem, mert a magyar nem képez melléknevekbõl névszót. :) De offot félretéve szerintem nem az. Ma már az ilyen haj a divat.
Jaj.. bassszus :(( bocsi.. véletlen rossz kérdésre válaszoltam..Ezer bocsi.
Ez jó!
Ha csak egy bizonyos részen érzed akkor a baba nyomja magát. Keményedni akkor keményedsz ha az egész Hasad kemény.
a baba nyomja ki magát és olyan pozícióban van, h nyomja a veséd/hólyagod/vénád a fenekedben, ezért nehéz a járás. keményedéskor a teljes has kemény, nem csak biz. részeken.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, azt nem írtam, hogy az egész POCIM kemény olyankor, csak közben megváltozik az alakja is! ;)
A kérdező hozzászólása: Látom ti sem bírjátok ezt a meleget... pff Nem értem, hogy mi a baj a kérdésemmel, de nem muszáj válaszolni :(
Nekem is van, hogy nem szimmetrikusan keményedik. Viszonylag ritka, általában rendes "focilabda" lesz a pocim, de néha van (pl ha oldalt fekszem), hogy egyik oldala kidudorodik és úgy keményedik be teljesen. Szerintem ez is teljesen rendes méhösszehúzódás csak a baba meg a méh elhelyezkedése épp olyan, hogy így tud összehúzódni.
Én sem nagyon tudom megkülönböztetni. Valahogy az igazi keményedést mindig felismerem, mert egyértelmû, de amikor a baba kinyomja magát, akkor nem vagyok biztos abban, hogy az nem keményedés. A szülésznõm azt mondta, hogy a keményedésnél tényleg az egész has kemény, nem csak a baba testrészeit lehet érezni. Viszont, mivel megfeszül a has, deformálódhat, látszik a baba alakja is talán. Én egyébként pont a "deformáltságról" ismerem meg legegyértelmûbben. Az igazi keményedésnél lejjebb kezdõdik a hasam, határozottan befér a tenyerem a mellem alá. Amikor csak a baba nyomja ki magát, akkor a pocakomnak más íve van fent (is). Nem tudom, mennyit segítettem... 38 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Néha úgy vagyok vele, hogy túl jól érzem magam ahhoz képest, hogy nem sokára szülök. :) Könnyû szülést nektek és kitartást a kánikulához!
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=UbnmwiKnYzs ebben a videóban benne van kb 3 meg 10 meg 20 másodperceknél


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!