Találatok a következő kifejezésre: Kik harcolnak miért Grúziában (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért nem támadják meg Szíriát?

Már hetek óta nem tudja eldönteni az USA és az EU, hogy mit csináljon. Ha annyira fontos lenne nekik a szíriai emberek, már a gáztámadás után másnap odamentek volna. Kezdem azt hinni, hogy a líbiai és hasonló csetepaték csak arra jók, hogy szívassák azt embert és emeljék a benzinárat. A sok idióta meg azt hiszi, hogy most lesz a 3. világháború.

4

Ehhez hasonló videók tömkelege van fent a szíriai háborúk eseményeiről. Ezeket nézve van még, aki ellenzi Szíria megtámadását?

http://theync.com/page.php?p=search&s=syria

12

Tényleg jobb lenne az agymosás miatt az, ha fel sem szabadítanák Észak-Koreát?

Úgy értem:

Az ott élőknek már generációk óta olyannyira ki van mosva az agyuk, hogy komolyan elhiszik, hogy a vezetőjük csak értük van, hogy minden amit csinál az a népet szolgálja, hogy az éhínség az a külföld miatt van, és hogy az ő országuk a világon a legjobb.
Olvastam már olyanról, hogy sokan voltak olyanok, akiknek sikerült átszökniük Kínába, de VISSZA szöktek, mert egyszerűen nem tudtak beilleszkedni.
Lehet, hogy sokan tudják, hogy azért rossz a rendszer, de szerintem még mindig a legkisebb rossznak tartják, és nem akarnak rajta változtatni, mert egyrészt nem is tudnak, másrészt ez a biztos, nem akarnak bizonytalant.

Ezek után ha felszabadítanák őket, szerintem biztos megint visszaválasztanák Kim Jong Un-t, mert nem tudnának mit kezdeni a szabadsággal. Nem pont a demokráciára gondolok, hanem az elnyomás nélküliségre.

Ti mit gondoltok? Kim Jong Il temetésén is milliók sírtak, persze voltak olyanok, akik nem sírtak, csak muszály volt, de elég sok tényleg síró embert lehetett látni, mert tényleg úgy viselkedtek, mintha az Istenük halt volna meg.

6

Gagauziának van kormánya?

És ha igen,akkor most ki a kormányfő?

1

A Szaúd-Arábiában tomboló, vallási alapú diktatúra ellen miért nem háborognak? Miért csak Asszad közutálat tárgya?

9

Van aki mostanság járt az USA-ban, és tényleg egyre gyengébb a demokrácia?

http://www.youtube.com/watch?v=IcHitCsHIfA

6

Szerbia utolérheti még Magyarország és Horvátország fejlettségét?

1989-ben Szerbia még gazdagabb volt Magyarországnál, csak a háborúk miatt nagyon visszaestek. A gazdasági teljesítmény még mindig 25%-kal az 1989-es szint alatt van, valószínű csak a 2020-as évekre tudják elérni a 35 évvel korábbi szintet.
A GDP/fő mindössze 41%-a a magyar, 39%-a a horvát értéknek.
Az átlagfizetés Magyarországon 35%-kal, Horvátországban 85%-kal magasabb, mint Szerbiában.

Szerbiában 30% a munkanélküliség (fiatalok körében 51%, ez csak Görögországban és Spanyolországban magasabb), Horvátországban 18%, Magyarországon 11%.

10

Párizs csatlakozik, lesz harmadik világháború?

Sziasztok! Ha USA és Franciao. közösen lép fel és Oroszo. viszont védi Szíriát akkor nem lesz az hogy USA és Franciao. Oroszo. ellen fog háborúzni? Ellentétesek a céljaik, és az USA az NSA-val is lehallgatni akart minket, évek óta manipulálni akart, és szíriát írtotta az olaj miatt.

4

Miért tűri Európa, hogy a lengyelek is ellopják az emberek nyugdíját?

Úgy néz ki Orbán meggyőzte lengyel kollégáját.

15

Milyen hatásai lehetnek Magyarországra nézve annak, ha az USA letámadja a Bassár-el Aszad vezette szíriaiakat?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!