Találatok a következő kifejezésre: Kik azok sztárok, (50 db)

Ki az a sztár, aki a Pán Péter történetéből készült Hook egyik szereplője?

Legjobb válasz: Egyik, vagy fõ? :) A fõszereplõ Robin Williams. A másik két sztár Hook szerepében Dustin Hoffman, a tündér szerepében Julia Roberts.

Egyik, vagy fõ? :) A fõszereplõ Robin Williams. A másik két sztár Hook szerepében Dustin Hoffman, a tündér szerepében Julia Roberts.
A kérdező hozzászólása: Más szereplõje nincs? Mellékszereplõ is jöhet! Az az ember 1972. szept. 28-án született.
Elárulnád, hogy kit keresel ennyire a sorozatos kérdésnyitogatásaiddal?:D
"a jedi a Takenbõl" kösz ez tetszett :D
"Hát, õ már idõsebb, de pl. Harrison Ford. :D" -- látod, mivel kezdtem a mondatot??? Na, ezek szerint én is tudom, hogy több, mint hatvan...
George Clooney, Sean Connery, Charlie Sheen, a jedi a Takenbõl, Mácsai Pál. Izgatnak az idõsebbek, de nem tudom, pontosan hány évesek. 25/N
A kérdező hozzászólása: Köszi, jöhetnek még nevek, az se baj, ha +/- 1-2 év. :) Elsõ, én nem indítottam hasonló topicot, szerintem összekeversz valakivel, de mindegy!
James Spader
George Clooney..bár "még csak" 53 éves.
Harrison Ford már több mint 60 ilyenek után soha nem sóvárogtam, de nem tudok egyet se, fõleg, mert a fiatalabb jobban izgat, mint az idõsebb N
Hát, õ már idõsebb, de pl. Harrison Ford. :D Vagy: David Duchovny.
nincs mit, nem okoztam csalódást, asszem :)

Szerintetek ki az a sztár?

Csak kíváncsiságból kérdezem, mert nem tudok ilyen sztárról. Ki az aki szerintetek nincs elszállva magától a sztárvilágban? És miért írjátok pont õt/õket? Nem kell, hogy nagyon ismert legyen, és lehet akármilyen filmmûfajból, sportágból, zenei mûfajból. Csak indokoljatok! Lehet külföldi és magyar is. Azt tudom, hogy Beyoncé, Katy Perry, Jlo, Mariah Carey, JB el van szállva, de több sztárt nem ismerek, nem vagyok jártas a témában.

Legjobb válasz: Neil Patrick Harris. Írták róla egy fórumon hogy milyen udvarias és kedves pasi, a poszt írója véletlenül futott össze vele, NPH keresett valamit és tök normálisan viselkedett. A párja nemrég mondta egy interjúban, hogy hatalmas türelemmel és lazasággal bírja az autogramkérõk meg a beszélgetõk rohamát, õ nem bírna ilyen természetes lenni NPH helyében. Meg látszik is rajta hogy aranyos szóval :) Én bírom õt.

Neil Patrick Harris. Írták róla egy fórumon hogy milyen udvarias és kedves pasi, a poszt írója véletlenül futott össze vele, NPH keresett valamit és tök normálisan viselkedett. A párja nemrég mondta egy interjúban, hogy hatalmas türelemmel és lazasággal bírja az autogramkérõk meg a beszélgetõk rohamát, õ nem bírna ilyen természetes lenni NPH helyében. Meg látszik is rajta hogy aranyos szóval :) Én bírom õt.
Till Lindemann (Rammstein) Nem hiszem, hogy el lenne szállva, mert ritkán ad interjúkat és elvontabb jellemû. Igazából azok az emberek, akik elvontabbak és nem a "legtrendibb" zenét nyomassák, többségük nincs elszállva magától. Bear Grylls: nem nézném ki belõle
Misha collins! Elég híres sztár de mégsem kelt feltûnést.Sokan bántják hogy milyen csúnya felesége van.De ebbõl is látszik hogy nem modell lányok kellenek neki, neki õ úgy szép ahogy van.Mellesleg nagyon szereti a rajongóit.Sõt néha nem is érti miért imádják õt azt mondta hogy õ ezt nem érdemli meg..stb.SZerintem ilyen egy normális sztár
Akikbe állandóan belebotlassz a neten, mert folyton a pofádba nyomják, és általában azokat szokták akikbe van pénz, és manapság pénz az elszállt, idióta emberekbõl van.
Az MGMT tagjai, Lana Del Rey, talán Kid Cudi. Az MGMT nagyon rétegzenét játszik, és ezzel tisztában is vannak, így ha akarnának se tudnának annyira elszállni maguktól. Cudi pedig az olvasottak alapján kedves, jó fej a rajongóival szemben. Lana külön kategória, rengeteg amatõr videót találsz a neten, ahol nevetgélve beszélget a rajongóival. Nagyon közvetlen. Ha halott sztár is számít, akkor Kurt Cobain-t is felírnám a listára.
Demi Lovato :) Õ szerintem nincs elszállva magától, és törõdik a rajongóival is, meg jótékonykodik, meg minden jó és happy :D
Oké, tudom h õk nem ismertek viszont sztem nincsenek elszállva magutòl:Victoria Duffield , Jade Ramsey, mert pl a twitterrre kiírt ( nem használja sokat egyikük se de azért írnak) posztjaik alapján totál normális életet élnek és ezen nem is akarnak változtatni! :)

Ki az a sztár, aki a képen van?

Nem tudom a nevét, de már láttam valami filmben, avgy nem tudom.. :D szóval ki is õ?

Legjobb válasz: õ Burkely Duffield :D (láthattad pl. a Fapofa c. filmben vagy az Anubisz házának rejtélyei c. sorozatban)

õ Burkely Duffield :D (láthattad pl. a Fapofa c. filmben vagy az Anubisz házának rejtélyei c. sorozatban)
A kérdező hozzászólása: És tényleg! :D Köszi a választ!
Szívesen :D

Ki az a sztár aki egy tehetségkutatóban tűnt fel, a fiúkat szereti és most kiderült róla hogy AIDS-es?

nemrég láttam ezt a cikket a Story magazinban de az arcát eltakarták. Ha valaki tudja ki ez a sztár akkor írjon! Köszönöm

Lányok, kik azok a sztárok akikkel, ha lelkiismeret-furdalás mellett is, de megcsalnátok a párotokat?

Legjobb válasz: A kérdést azért tettem fel, mert mi fiúk többségében ebben a témában rugalmasak vagyunk.

A kérdező hozzászólása: A kérdést azért tettem fel, mert mi fiúk többségében ebben a témában rugalmasak vagyunk.
nincs olyan.
Húhha, jó a kérdés :) Ráadásul én már férjnél is vagyok... De ha pl. David Beckham megkérne, hogy töltsek vele egy éjszakát... nem hiszem, hogy nemet tudnék mondani!
ribanc
Mi közöd hozzá, paraszt?

Kik azok a sztárok akiknek van fent pornójuk a neten?

azért írom ide mert ezt többen nézik

Legjobb válasz: Hát a pornósztároknak,azokból meg van sok

Hát a pornósztároknak, azokból meg van sok

Szerintetek ki az a sztár aki nem szép?

Linket pls.

Legjobb válasz: Julia és Anne szép.

Julia és Anne szép.
Madonna és Kristen Stewart
Lady Gaga-ban mi a nem szép?Mit nem szerettek benne??
A kérdező hozzászólása: Nem értek egyet Anne Hathawayjel, de Taylor Swiftel sem.
am nem értem mi a bajotok Anne Hataway-el:O
Kesha, Lady Gaga, Taylor Swift, Madonna.
Kristen Stewart Marilyn Manson
Justin Bieber, Ördög Nóra
Scarlett-tõl speciel a gatyámba izgulok..
Scarlett Johanssontól visítófrászt kapok. Sarah Jessica Parker Anne Hathaway Lady Gaga Keira Knightley na tõlük kifejezetten rosszul vagyok
egy csomo olyan sztár van akiket én nagyon rühellek sarah jessica parker julia roberts Anne Hathaway
Utolsó: mit kéne? Se õ, se a zenéje nem tetszik sokaknak szerencsére, ettõl te még izgulhatsz rá nyugodtan
A kérdező hozzászólása: köszi szépen. :) ))
Nina dobrev
Marco Hietala
Marilyn Manson
Rocco Siffredi
csak fiktív személyét, méghozzá blair waldorfét.
Demi Lovato vagy Helena Bonham Carter...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!