Találatok a következő kifejezésre: Kik az Miből lehet megállapítani (1 db)

Kik az indigó/kristály/szivárványgyerekek? Miből lehet megállapítani?

Legjobb válasz: Indigógyerek: http://www.nlcafe.hu/ezoteria/20050225/indigogyerekek/ A többit nem találtam

Indigógyerek: http://www.nlcafe.hu/ezoteria/20050225/indigogyerekek/ A többit nem találtam
Sétálj el a könyvesbolt vagy a könyvtár Mandala-seda kiadó részéhez. Csomó ilyen könyv van mostanában. Az indigó gyerekek az elsõ adag, õk most a huszonévesek közt vannak. A kristálygyerekek a mai kisgyerekek... Szivárványgyerekrõl még nem hallottam. Sokmindent mondanak... pl hogy a diszlexiások az indigógyerekek... Az biztos, hogy ezek a csemeték valamire tanítanak minket, és jó, ha meglátjuk, meghalljuk õket. Kell hozzá némi spiritualitás.
Kislányok! Hagyjuk már ezeket a BAROMSÁGOKAT, jó? Tessék tudomásul venni, hogy a ti gyerekeitek tök átlagosak, csak ti láttok bele mindenféle nem létezõ ökörséget! És nem mellesleg sok sok pénzt hagytok ilyen idióta auralátóknál, jósoknál, misztikusoknál, mágusoknál, és sámánoknál. Nekem itt vannak a gyönyörû lányaim, imádom õket mindenféle színû aurák nélkül is! Miért kellene mindenfélét beléjük látnom? Jobban szeretném õket? Nem hinném...
ebbõl a cikkbõl azt veszem le, hogy az indik azok, akikre a pareazstember aszongya h "egoista tapló barmok".


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

"Soroksári" családnévhez melyik fiúnevet ajánlanátok, ami jól cseng vele és jól lehet becézni?

4

Szerintetek vissza merjem kérni a ma eladott ruhát?

Ma eladtam kisfiam pár régi rugiját,velük együtt azt is,amiben haza hoztuk a kórházból. Azóta esz a penész,hogy az első kis rugiját eladtam,semmi kisruhám nem marad emlékbe :( nagy pofátlanság lenne visszakérni (természetesen kifizetve az árát)? Egy városban lakunk egyébként,szóval semmibe nem kerülne neki.

13

Gyerektartás, hogyan?

Az történ, hogy anyám most vett magán erőt, hogy lépjen. Nem értem miért pont most, mert nov.7-én már 18 leszek. De, eldöntötte. Apám elég jó módban élt, hogy most is azt nem tudom. Szerintem anyu tartott tőle sokáig. De, most szeretne lépni. Szerintem, sok értelme nincs. A kérdés, hogy ez reális? Apám szar apa. Nem csak velem, a többi tesómmal is szemét. Szerintem a szemébe mi hibák vagyunk. Nem nagyon ismerem, már 6 éve nem láttam. Hogyan tud lépni anyám? Valami gyámhivatalt emleget, hogy majd oda bemegy és elrendezik. Hogy működik?

2

Ciklus hányadik napján tették fel neked a spirált?

Most szeretnék magamnak Mirenát.

1

Anyukák! Van olyan ismerős, családtag, rokon szomszéd vagy akárku, aki rendszeresen kéreget? Elegem van!

Hogy szerelitek le az ilyet? Nekem a szomszédom állandóan jön, hogy elfogyott a tápszer, törlőkendő, mosópor, lázcsillapító.
Már több ezer forintnyi dolgot adtam neki "kölcsön".
Mit csináljak?

15

Mit vegyek 1 éves lányom szülinapjára?

2

Terhesség bejelentése?

Nem vagyok rossz viszonyba a szüleimmel, de mégsem normális kapcsolat ez. Mindig tabu volt mindenről beszélni. Néha kérdezgették mikor lesz unoka stb. Régóta külön élek tőlük, tartós kapcsolatban, az élettársam nagyon szeretik. Viszont mégis nehezemre esik nekik elmondani, hogy terhes vagyok. Nem mondanám, hogy ciki, csak valami hasonló. Egyszerűen nekem nehezemre esik ilyenekről beszélni. Nem is a bejelentés a gond, hanem ami majd következik, nagy has meg ha kérdezgetnek. Nem tudom miért van ez, de így érzem. 27 éves vagyok.

3

Ti melyiket választanátok Gergő vagy Gergely?

A férjemnek a Gergely tetszik jobban, mert az "rendes" név, nekem viszont jobban tetszik Gergőként anyakönyveztetve.

Abban egyetértünk, hogy Gergőnek szeretnénk szólítani, nem tervezzük pl. Gerinek becézni.

Tudom, hogy nincs nagy különbség, de ti, hogy anyakönyveztetnétek és miért úgy?

28

Miért kell beleszólni abba hogy ki mikor és hová szül? Ez nem magánügy lenne?

Valaki mindig ítélkezik ha korán szülsz azért ha későn azért. Mintha ez a döntés az egészu világra tartozna. Pedig csak is két ember az anya és az apa dolga senki másé. Vagy nem így van? Akkor meg miért alkotnak véleményt más életéről. Talán annyira unalmas és egysíkú a sajátjuk?

18

Szülés utáni depresszió nálatok mikor jelentkezett? Miben nyilvánult meg?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!