Találatok a következő kifejezésre: Kik az Miből lehet megállapítani (1 db)

Kik az indigó/kristály/szivárványgyerekek? Miből lehet megállapítani?

Legjobb válasz: Indigógyerek: http://www.nlcafe.hu/ezoteria/20050225/indigogyerekek/ A többit nem találtam

Indigógyerek: http://www.nlcafe.hu/ezoteria/20050225/indigogyerekek/ A többit nem találtam
Sétálj el a könyvesbolt vagy a könyvtár Mandala-seda kiadó részéhez. Csomó ilyen könyv van mostanában. Az indigó gyerekek az elsõ adag, õk most a huszonévesek közt vannak. A kristálygyerekek a mai kisgyerekek... Szivárványgyerekrõl még nem hallottam. Sokmindent mondanak... pl hogy a diszlexiások az indigógyerekek... Az biztos, hogy ezek a csemeték valamire tanítanak minket, és jó, ha meglátjuk, meghalljuk õket. Kell hozzá némi spiritualitás.
Kislányok! Hagyjuk már ezeket a BAROMSÁGOKAT, jó? Tessék tudomásul venni, hogy a ti gyerekeitek tök átlagosak, csak ti láttok bele mindenféle nem létezõ ökörséget! És nem mellesleg sok sok pénzt hagytok ilyen idióta auralátóknál, jósoknál, misztikusoknál, mágusoknál, és sámánoknál. Nekem itt vannak a gyönyörû lányaim, imádom õket mindenféle színû aurák nélkül is! Miért kellene mindenfélét beléjük látnom? Jobban szeretném õket? Nem hinném...
ebbõl a cikkbõl azt veszem le, hogy az indik azok, akikre a pareazstember aszongya h "egoista tapló barmok".


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy betegség miatt két napja kénytelen voltam elválasztani a 2 éves lányomat, kell ezt a tej mennyiséget valamivel pótolni?

Reggelire olyan dobozos kását kap, amihez csak vizet kell tenni. Napközben kap egy joghurtot vagy túrókrémet vagy valami hasonlót. Vacsorára pedig vajat, sajtot. Elég ennyi tejtermék vagy még kell valami? Micsoda? Tej? Tápszer? Milyen? Kakaó?

6

A baba születése után mennyire távolodnak el a párok? Nincs idő egymásra?

Sokan mondják, hogy nem lesz időnk majd egymásra, minden meg fog változni. Igaz ez? Nagyon szeretem a párom, mindig csak vele lennék. De gyereket is akarunk.

6

Kisgyermeket, gyermekeket nevelő családok nektek mennyi marad havonta a családi kasszába miután kifizettétek a számláitokat?

Kitudtok jönni könnyedén a megmaradt pénzből? Mire költetek még élelmiszeren kívül? Tankolás, pelus, ruha stb

12

Mivel lehet kiszedni a gyümölcsfoltot a szines babaruhákból?

8

Mi a véleményetek a Dóra névről?

14

Holnap milyen ruhába viszed a gyermekedet iskolába/óvodába?

A fiam rövid nadràgba akar menni iskolàba, de fèlek hogy hûvös lesz. A lànyom ujjatlan felsõbe akar menni ès szandàlba vagy strandpapucsba. 6-kor kelünk ès kocsival viszem a gyerekeket iskolàba/bölcsibe. Reggel hûvös van, de nèha 9-kor pedig meleg.

7

Miért volt nyáron sok ilyen kérdés?

15-16-17 èves lànyok voltak terhesek, annyi ilyen kèrdès volt. Vagy kamu kèrdèsek voltak? Ès unatkozó tinik tettèk fel a kèrdèseket?
Üdv: 3 gyerekes anyuka

3

Anyukák, szerintetek mennyi idő után teheti szóvá a férj, hogy szeretné ha a párja leadná a szülés utáni kilókat?

Nem beszólásra gondolok, hanem hogy megemlíti.
És persze hogy támogatja benne.

8

A beteg embereknek nem etikus gyengíteni a társadalmat?

nekem is genetikai betegségem van, egyre inkább úgy érzem, hogy nem szeretnék soha gyereket vállalni, mert azzal megkockáztatnám, hogy a gyerekem is beteg lesz (amire elég nagy esélye lenne). mit szóltok ahhoz az elmélethez, miszerint az lenen a normális, hogy egy íratlan szabály lenne, hogy nem számít etikusnak, ha egy súlyosan beteg ember szaporodik. ezt komolyan kérdezem, mindenkinek joga lenne eldönteni, hogy akar-e gyereket, mint ahogy most is, csak a következő generáció úgy lenne felnevelve, hogy egyértelmű lenne számára, hogy nem akarná gyengíteni betegségekkel a rá következő generációt, én genetikai betegséggel küzdő emberként ez helyesnek és elfogadhatónak tartanám.

13

Szerintetek aki nem tud új holmikat venni a gyerekének az ne is vállaljon gyereket? (babakocsi, kiságy, ruhák ilyenekre gondolok)

33

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!