Találatok a következő kifejezésre: Kik az Miből lehet (6 db)

Szerintetek van olyan hogy az ember megérzi hogy ki számára az igazi? Miből lehet ezt érezni?

A volt barátomat érzem az igazinak. Többszőr kibékültünk már de most nagyon elhatározta hogy nem akarja újra! Régebben ö is mondta hogy érzi én vok az igazi és több ember is monda már h olyanok vagyunk mint a borsó meg a hélya! Mit csináljak hogy rávezessem arra hogy mi összetartozunk? Mert érzem hogy igy van azért ragaszkodom hozzá annyira!

Legjobb válasz: Szerintem neki kéne ismét rájönnie, hogy ez így van. Addig viszont nem tudom mitévõ legyél...:/ 21/F

Szerintem neki kéne ismét rájönnie, hogy ez így van. Addig viszont nem tudom mitévõ legyél...:/ 21/F
mindenki azt hiszi hogy a párja az igazi különben nem valószínû hogy járnának az, és ez általában csak illúzió
Ha rá kell vezetni, akkor már gáz van...
Akkor ne erõltesd. Tudom mondani könnyû, de nem kéne a legszebb éveidet elpazarolni, persze ezt neked kell eldönteni. Tudom milyen az ilyen se veled, se nélküled kapcsolat, nagyon nehéz szabadulni belõle. Esetleg felülvizsgálhatnád azt a lehetõséget, hogy nem te vagy-e az elviselhetetlen.
A kérdező hozzászólása: amióta se veled se nélküled kapcsolatba vagyunk 5 futó kapcsolata volt.
Van okod, h féltékeny legyél?
A kérdező hozzászólása: pl próbálom vele megbeszélni a dolgokat és felgdegesíti magát mert szte ezeket már 1000x megbeszéltük. meg nagyon féltékeny vok.
Miken szoktatok összeveszni?
A kérdező hozzászólása: õ 22 én 20
Mennyi idõsek vagytok? Am ha nem akarja a srác, akkor mi a kérdés? Ne erõltesd, hagyd inkább.
A kérdező hozzászólása: Hogy vezethetném rá? mindenki azt mondja hogy mi kb azért születtûnk meg hogy megtaláljuk egymást!
Nincs olyan, hogy igazi. Vannak emberek, akikbe bele tudunk szeretni, és vannak, akikbe nem. Van akivel tudunk boldogan élni, van akivel nem. Ha õ lenne az igazi, akkor nem szakítottatok volna annyiszor, nem veszekednétek és nem akarna elengedni téged! Nem õ az igazi, hagyd abba az álmodozást és keress egy pasit, akivel jól kijösztök!

Kik az indigó/kristály/szivárványgyerekek? Miből lehet megállapítani?

Legjobb válasz: Indigógyerek: http://www.nlcafe.hu/ezoteria/20050225/indigogyerekek/ A többit nem találtam

Indigógyerek: http://www.nlcafe.hu/ezoteria/20050225/indigogyerekek/ A többit nem találtam
Sétálj el a könyvesbolt vagy a könyvtár Mandala-seda kiadó részéhez. Csomó ilyen könyv van mostanában. Az indigó gyerekek az elsõ adag, õk most a huszonévesek közt vannak. A kristálygyerekek a mai kisgyerekek... Szivárványgyerekrõl még nem hallottam. Sokmindent mondanak... pl hogy a diszlexiások az indigógyerekek... Az biztos, hogy ezek a csemeték valamire tanítanak minket, és jó, ha meglátjuk, meghalljuk õket. Kell hozzá némi spiritualitás.
Kislányok! Hagyjuk már ezeket a BAROMSÁGOKAT, jó? Tessék tudomásul venni, hogy a ti gyerekeitek tök átlagosak, csak ti láttok bele mindenféle nem létezõ ökörséget! És nem mellesleg sok sok pénzt hagytok ilyen idióta auralátóknál, jósoknál, misztikusoknál, mágusoknál, és sámánoknál. Nekem itt vannak a gyönyörû lányaim, imádom õket mindenféle színû aurák nélkül is! Miért kellene mindenfélét beléjük látnom? Jobban szeretném õket? Nem hinném...
ebbõl a cikkbõl azt veszem le, hogy az indik azok, akikre a pareazstember aszongya h "egoista tapló barmok".


Lehet az érezni, h kinek ki jön be? És miből? Mik a jelek?

Van egy pasi akire csak ha rá nézek akkor azt érzem,h bejövök neki. Valami olyat sugall ki magából. Belenézek a szemébe és húh...

Legjobb válasz: Az ilyenekbõl szokott nagy pofáraesés lenni :)

Az ilyenekbõl szokott nagy pofáraesés lenni :)
az 1 dolog, h te mit képzelsz oda.....húh :)
Ez csak annyit jelent, hogy van önbizalmad. Semmi többet...
Hát ha hosszan visszanéz, akkor lehet. De ha egyikõtök sem lép, akkor nem lesz belõle semmi.
Pont ez volt nálam is, találkoztam egy évvel idõsebb lánnyal hetekig ugyan azon a helyen, és csak nézett, nézett, én is néztem, nem tudtam mi legyen. Kértem tanácsot, azt mondták kezdeményezni kell, hát elhívtam egy pizzára, és azt mondta hogy kellemetlen lenne neki.. Azóta rám se néz, nem nagyon ír. Õ lett volna az elsõ. 14/F
tegnap 19:02 Az egy éretlen tini lány volt... Amúgy én is érzem így lányokkal kapcsolatban buszon, utcán stb., de még sosem mertem náluk próbálkozni, pedig elég gyakran néznek és úgy érzem bejövök nekik, de ki tudja a lányoknál mit akarnak valójában.

Az utcánkba költözött lassan 3 éve egy romám cigány család . Nem tudom:? Mit dolgoznak? Miből élnek? Mi lesz e gyerekekből? A nyelvünket nem beszélik, / Iskolába nem járatják őket. Kihez lehet evvel a pannasszal fordulni

Legjobb válasz: "Mit dolgoznak? Mibõl élnek? Mi lesz e gyerekekbõl?" Ha ennyire érdekel, kérdezd meg tõlük. Vigyél tolmácsot és beszélgess velük.

"Mit dolgoznak? Mibõl élnek? Mi lesz e gyerekekbõl?" Ha ennyire érdekel, kérdezd meg tõlük. Vigyél tolmácsot és beszélgess velük.
Tanulj meg cigányul, lés kérdezd meg tõlük. Amúgy tényleg.. nyugdíjas vagy vagy munkanélküli? Látom sok szabadidõd van... És honnan tudod, hogy a gyeereken nem-e magántanulók? Nyilván nem járnak iskolába, ha csak cigányul beszélnek.
Ami a gyerekeket illeti, a gyámhivatalnál jelentheted, hogy nem járatják iskolába õket. A többihez nincsen közöd. De miért akarsz panaszkodni? Miért nem mindegy neked? Az írásodból ítélve te sem sokat koptattad az iskolapadot.
Mi közöd a szomszéd dolgaihoz? Mi vagy te 80 éves idõs unatkozó nugydijas aki egész nap távcsövel lesi a szomszédait. A gyerekért aggodsz a gyámügyhöz kell fordulni.
igen, menj be a gyámügyhöz, de azért még lehetnek magán tanulok is, hogy iskolába nem járnak, de lehet nem is foglalkoznak velük.egy bejelentés mindenképp jol jön.
Hé hé nyugalom emberek nem kell egymás torkának menni de tényleg nincs közöd a magánéletükhöz, bár ahogy leírták fordulj a gyámhivatalhoz a gyerekek ügyében.

A mellbimbó udvaromon lévő mirigyekből vagy miből mi folyik? Van mikor fehér. Lehet az is előtej? Az nem csak a bimbóból jön ki? Anatómia 1-es, le is ültem . : )

Legjobb válasz: "Ezek a Montgomery mirigyek.Bizonyos váladékot termelnek, aminek antibakteriális, fertõtlenítõ és bõrápoló hatásuk van."Keress rá a neve alapján! :)

"Ezek a Montgomery mirigyek.Bizonyos váladékot termelnek, aminek antibakteriális, fertõtlenítõ és bõrápoló hatásuk van."Keress rá a neve alapján! :)
Hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: 22hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm elsõ, utána olvastam így már mindent értek és okosabb lettem. Jó éjt!
Szívesen :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!