Találatok a következő kifejezésre: Kik az Miből (63 db)

Ha valaki anatómiai okok miatt nem tud szoptatni az miből derül ki?

Sajnos az a gyanúm, hogy a mellemben a tejcsatornák nem úgy futnak mint kellene, de az orvosom szerint ez ritka és biztos nincs ilyen bajom.

Legjobb válasz: Értem, de az biztos, hogy normális, hogy a mellbimbóból csak 1 ill. 2 csatornán jön a tej, a bimbóudvarból meg 6-8 helyrõl jön és egy helyen a mellem alján is? A szoptatási technikával elvileg nincsen baj a védõnõ szerint, csak nem túl eredményes, mer ahogy a kicsi szopik, az az 1-2 sugár megy a szájába, a többi 8-ból meg folydogál a tej mellemen. :(

A kérdező hozzászólása: Értem, de az biztos, hogy normális, hogy a mellbimbóból csak 1 ill. 2 csatornán jön a tej, a bimbóudvarból meg 6-8 helyrõl jön és egy helyen a mellem alján is? A szoptatási technikával elvileg nincsen baj a védõnõ szerint, csak nem túl eredményes, mer ahogy a kicsi szopik, az az 1-2 sugár megy a szájába, a többi 8-ból meg folydogál a tej mellemen. :(
talán ultrahanggal lehet megnézni
Egy hozzáértõ már szemrevételezés és tapintás alapján is meg tudja állapítani, hogy van-e ilyen probléma. Nem tudom, te pontosan mire gondolsz; a leggyakoribb ilyen jellegû gond a tejmirigy-elégtelenség, amikor nincs elegendõ mirigyállomány, így nincs, ami megtermelje a szükséges tejmennyiséget. Nem tudom, mit értesz azon, hogy nem úgy futnak a tejcsatornák, mint ahogy kellene... nem is hallottam még ilyesmirõl.
A kérdező hozzászólása: A melleim mirigyességével elméletileg nincsen gond. Nekem azzal van bajom, hogy az a kevés tejem ami van nem csak a mellbimbómból jön, hanem a bimbóudvarból is, ráadásul a bimbótól olyan távol, hogy azt se a kicsi se a mellszívó nem tudja befogni. A védõnõ szerint sem így kéne "mûködnie", de azon kívül, hogy azt tanácsolta, forduljak orvoshoz, túl sok minden mást nem tud csinálni. Az orvos pedig a standard mellvizsgálat után közölte, hogy semmi eltérést nem észlel.
Ez normális dolog, ettõl még lehetne elég tejed... A szopis gyakorlatod milyen? Mennyi idõs a babád?

Unokám 2010-ben végzett, mint élelmiszer és vegyiáru eladó, azóta nem tudott elhelyezkedni, nem fizet tb. t. Az a kérdésem őt is megbírságolhatják? És azt miből fizeti ki?

Legjobb válasz: 2008 óta az eltartott felnõttkorú családtagok után is kell tb-t fizetni, ez most havonta 6000 Ft körüli összeg. Ha olyan anyagi helyzetben van a család, hogy ezt senki nem tudja bevállalni, akkor be kell menni az önkormányzathoz, és kérelmezni, hogy fizessék utána.

2008 óta az eltartott felnõttkorú családtagok után is kell tb-t fizetni, ez most havonta 6000 Ft körüli összeg. Ha olyan anyagi helyzetben van a család, hogy ezt senki nem tudja bevállalni, akkor be kell menni az önkormányzathoz, és kérelmezni, hogy fizessék utána.
Meg ha megy majd orvoshoz, szépen kiszámlázzak neki a kezelést.
Nem tudom, de valószinûleg fizetnie kell. De, hogy ez mégse legyen így, menjetek be az illetékes önkormányzathoz vagy Tb irodához. Ki kell töltenie egy ûrlapot( adatok, stb), és kapni fog egy un.ideiglenes tb igazolást. Tehát nem új kártyát, hanem csak egy cédulát amivel igazolni tudja, hogy nem "bûnözõ". Járjatok utána pénzbe nem kerül és így nem is büntethetik semmivel. Természetesen, ha talál munkát akkor erre nem lesz szükség.
Nem bírságolják meg, mivel nem szabálytalan amit csinál - amíg nem vesz igénybe orvosi ellátást. (Bár ez nem biztos, ha a TAJ-kártyája le van adva valamelyik háziorvosnál, akkor az kap utána fejpénzt) Ha beteg lesz, és igénybe vesz valamilyen ellátást, akkor visszamenõleg követlik tõle a havi kb. ötezer forintot.
Nem tudom hogy mûködik, de amikor nem volt itthon bejelentett munkám akkor is voltam orvosnál, és nem számlázott semmit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszukat, számomra nagyon hasznosak. Tiszt. Papp Károlyné
5-és 7 válasz a helyes.

Miből jönnek ki az egyetemi felvételi pontok?

ha valaki felvételizik egyetemre/f?sulira és pontok alsó határa pl 400 pont az miböl jön össze?? jegyek stb...

Legjobb válasz: 100-100 pont a két választott érettségi tárgy. 100 pont a hozott pontszám (11-12. osztály jegyei) 100 pont az érettségi tárgyak %-os átlaga (az 5 tárgy %-a összeadva, osztva 5-tel) 100 pont az egyéb pluszpont (50-50 pont emelt szintért, 28 pont nyelvvizsgáért, max. 50 pont elõnyben részesítés)

100-100 pont a két választott érettségi tárgy. 100 pont a hozott pontszám (11-12. osztály jegyei) 100 pont az érettségi tárgyak %-os átlaga (az 5 tárgy %-a összeadva, osztva 5-tel) 100 pont az egyéb pluszpont (50-50 pont emelt szintért, 28 pont nyelvvizsgáért, max. 50 pont elõnyben részesítés)
Pluszpont csak 80 pont lehet maximum.
Most fogják emelni 100-ra a pluszpontot, eddig volt 80...


Miből alakult ki az "etc" meg az "e. G. "?

Legjobb válasz: Az etc az etcetera rövidítése, latin szó, azt jelenti "és a többi" (stb.). Másikat sajna nem tudom.

Az etc az etcetera rövidítése, latin szó, azt jelenti "és a többi" (stb.). Másikat sajna nem tudom.
etc.= etcetera =stb e.g.= example =pl
Az e.g. az eredetileg azt hiszem, exempli gratia vagy valami ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mert az angolban többször is láttam ezt, de viszzont a Vicipaedia Latina-n is.

Ferfiak, arra volnek kivancsi, hogy mibol tudjatok, hogy ki az eltetetek parja?

Ugy ertem jonnan tudjatok,hogy az igazi , es milyen kulso a vagy belso tulajdonsagok szamitanak ezen a teren? Ertelmes , ferfiak valaszait varom :-) Koszonom

Legjobb válasz: hát ha szeretem az adott lányt.. és érzem hogy eltudnám mellette képzelni 20 év múlva is az életet.. tulajdonság : aranyos,kedves,önzetlen, közvetlen, ilyesmi.. :D külsõre: nincs ideáll.

hát ha szeretem az adott lányt.. és érzem hogy eltudnám mellette képzelni 20 év múlva is az életet.. tulajdonság : aranyos, kedves, önzetlen, közvetlen, ilyesmi.. :D külsõre: nincs ideáll.
sokat. DE!! ma igazoltatott egy korombeli rendõrnõ. az a lány gyönyörû volt. mosolygot, kedves volt, tökéletes, szerelmes lettem belé!!!
igen sokat :D én is szeretek meg tudok is fõzni szóval ez is egy jó pont ha a lány is tud :D
aki kibír mellettem 5-6 évet az már elképzelhetõ
A kérdező hozzászólása: Elnezest kerek, nem vagyok midnennap fent. A kerdesem eleve a koszonommel fejeztem be es azert irtam ki a kerdest mert kivancsi voltam masok velemenyere es megakartam osztani a sajatom a tobbiekkel. Azok a valaszok amik nem a kerdesemre felelnek is nagyon erdekesek mindet vegig olvastam.
Mindenkinek az egyéni döntése, hogy az illúzióban mennyire akar elsüppedni. Ha nagyon, akkor pl sokszor találod meg életed folyamán életed párját :) És sokszor csalódsz utána. Ha ezt az egészet eleve leszarod, akkor meg sokkal kevesebbszer. Számomra tehát full logikus, hogy érdemes-e illúziókat ébresztgetni magamban. És így pl, aki nem mûanyag, az igazi, és a nagy õ pedig a shift + õ.
Bocsi egyébként, hogy fárasztalak az igazsággal. Válaszolok hát a kérdésedre is, végtére is ezért vagyunk itt :) Én onnan tudom, hogy ki életem párja, hogy éppen ki van mellettem. Hiszen gondoljunk csak bele, ha úgy vagy valakivel, hogy nem hiszed, õ életed párja (az elejétõl fogva), akkor õszintén: mi értelme az egésznek? Majd járogatunk pár évig, hátha mégis õ lesz az?
Talán erõs példa, nem is a kérdéshez tartozik, de ha azt mondod, félelem tudományos oldalról megközelíteni valamit, amit elmagyarázni sem lehet, az gyakorlatilag azt jelenti, hogy Te személy szerint nem tudnád elmagyarázni és nem fogadod el, hogy más le tudja vezetni papíron. Néhány évvel ezelõtt napvilágot látott egy kutatás eredménye, miszerint a dejavu (amit mindenki csodának hisz és legendák zengenek róla) valójában a két szembõl induló ingerek agyba érésének szinte mérhetetlenül parányi idõkülönbsége, amit az agyunk a pöttöm idõkülönbség miatt úgy érzékel, mintha "ez már megtörtént volna". Egy embernek próbáld ezt beadni, aki szentül hisz benne, hogy õ átélt egy ilyen "csodát", meglátod, ugyanolyan eredménytelen lesz, mint a szerelmet tudományosan elõadni, aki hisz benne, az továbbra is fog, hiába vázolsz fel neki valamit tudományos alapokon.
pisisd vagy kérdezõ, ezlrt nem látod: a tudomány mûködik. 4 év után vége a legtöbb kapcsolatnak. sõt, a legtöbbnek sokkal hamarabb.
Mulattató a tény, hogy konkrét állásfoglalásod van ilyen ügyekben, mégis nyilvánosan teszel fel a témakörbe (ha a szerelem témakör) vágó kérdést. Ha nyilvánosan kérdezek valamit, akkor megköszönöm a válaszokat és mérlegelem a magam értékrendje szerint, nem a kommenteket kommentálom és a kommentelõk lelkivilágát bolygatom.
A kérdező hozzászólása: Tudomanyosan megalapozni olyat amit valojaban nem lehet se elmagyarazni se megerteni egyszeru flelemre utal szerintem. Felelem attol, hogy nem tudod mi van mikor a masik szeme elvarazsol vagy mikor atolel es csak akkor erzed azt, hogy igen ide tartozom. Ezek az igazabol megvalaszolhatatlan dolgok teszik az emberi kapcsolatokat olyan varazslatossa :-) Nekem ez a verzio jobban hajaz mint a kemiai
A nõk túlidealizálják ezt a dolgot... Csak köztük akad olyan, aki majd egy bazi nagy Õ párja akar lenni, persze tudni is fogja majd, hogy ki az, amint meglátja valahol...blablabla. A szerelem, mint olyan -gyakorlatilag csak kémiai együtthatók elnevezése, ami jól hangzik, de értelme gyakorlatilag 0. Arról nem is beszélve, hogy amikor egyikkel vannak, akkor õ a nagy Õ, életük párja, válás után meg már valaki egészen más (de többnyire egy ugyanolyan barom, mint az elõzõ volt, akit majd újra meg akarnak változtatni, mert az túl egyszerû, ha eleve olyat keresne, aki normális). Dióhéjban ennyi.
Az :(
A kérdező hozzászólása: Erdekes , hogy ha minden kapcsolat 4 evig tart hogy lehet az , hogy a szuleim 4 evutan hazasodtak ossze es 20eve vannak egyutt?
A szerelem tart addig. Ha tudsz olvasni ez már kiderült. Emiatt hamar szét fogtok menni. A szüleid úgy döntöttek, hogy szeretik egymást annyira szerelem nélkül (vagy becsúszott már as gyerek), hogy nem keresgélnek tovább. Beletörõdtek.
A szerelem addig tart, amíg az illúzió nem foszlik szerte :) ez meg egyedenként változik. De pl van aki képtelen rá, annak el sem kezdõdik :) van aki akkora illúzió mester, hogy random lányokba beleszeret az utcán :D
A kérdező hozzászólása: köszi :D de van aki szerint ez is vonzó bennem :D
Amúgy aranyos vagy, csak tényleg egy kicsit idegesítõ. :'D
A kérdező hozzászólása: Igen es kossz :D
Ha nem jön össze a pasiddal, én bevalallak :)
Az összes kérdésedet kiemelted? :D
Ez a szeretet vagy kialakul vagy nem. Ha nem alakul ki akkor lesz gyors a kiábrándulás.
A kérdező hozzászólása: koszonom 40es :-)
nekem már eszembe jutott :DD ezért is nem picsogok rajta, hogy nem tudok szerelmes lenni, hiszen semmirõl nem maradok le ettõl még.
Az eszetekbe sem jut, hogy ami a szerelem (érzése) után - vagy közben is - jön, az lehet sokkal jobb is??? Az utána való õsbizalom, tisztelet, megbecsülés, szeretet, odaadás érzése miért kevésbé értékelendõ vagy jó? Szerintem nincs jobb érzés, mint a szüleink után megtalálni másban is a támaszt, a segítõkészséget, a társat, a barátot, a bizalmast, a cinkost stb.! És akire nem kevesebbet bízok, mint az életemet és a hitet, hogy gyerekeink legjobb apja (anyja) lesz!!!
19-es ez olyan lehangoló, ha így van.:((((:S
Viki a neve és minden pénteken a buszvégállomáson vár suli után.
A kérdező hozzászólása: Tevedes :-) a mienk tavkapcsolat nem tul gyakran talalkozunk volt mar, hogy felevet vartunk minden nap chatelunk es tarsalgunk skypeon. A parom idosebb nalam ( 19) epp ezert mikor megkertem, hogy amig a 17-et be nem toltom ne legyen szex erett dontesnek konyvelte el es azota var ram :-) Mielott jonne, hogy biztos megcsal stb tudom, hogy nem teszi mert bizunk egymasban es feltetel nelkul szeretjuk a masikat.
akkor még nem sok fogalmad van egy felnõtt kapcsolatról. eltartanak titeket, fõzõcskézel és szexeltek.
A kérdező hozzászólása: 16, 5 eves vagyok :-) masfel eves a kapcsolatom
szerintem most múlt el õ maga 5-6 éves :)
hány éves vagy kismadár? voltál már 5-6 éves kapcsolatban?
A kérdező hozzászólása: 7es nem hisze., hogy kibirni kene egy kapcsolatban :-)
süt-fõz nem fontos
A kérdező hozzászólása: Akkor jo mert nagyon szeretek fozocskezni :D es a suti krealas nagyon megnyugtat :-) szeretek bravoruskodni a konyhaban eddig nem volt ram panasz :D
A kérdező hozzászólása: Remelem osszejon a kettotok dolga :-) probalj meg kozeledni fele de ne ugy, hogy kirabolsz egy bankot ;) :D
tehát egy olyan kapcsolat, ami egy felnõttnek nem is kapcsolat. aranyos kérdés :) a válaszom gyakorlatias. a nagy szerelem 3 év után elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy igy lenne. Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok de vilag eletemben azt mondtam, hogy ha egy ferfi igazan szeret akkor megvar :-) tervezgetjuk a jovonket ez nem olyantipikus tini kapcsolat
Baromság ezt sosem lehet tudni. Max úgy érzi az ember, de nem lehet megmagyarázni vagy leírni. hogy most ezért vagy azért...hülyeség
A digitális órám kijelzi, hogy õ az életem párja. Egy piros szívet tesz ki, amikor a közelébe megyek. Tudományos óra ez több millióba kerül. Ne írjatok rám.
semmit nem tudok elõre, nem vagyok jós, és így hát ezt sem. igazi? ha arra gondolsz, aki mellett kitartanék, én eleve csak olyan lánnyal jövök össze, akinél ez nincs kizárva. Akinél ez kizárt (magyarul csak szexpartnernek lenne jó), azzal egyáltalán nem foglalkozom.
szívesen. tartson nektek örökké (nem fog)
A kérdező hozzászólása: 19 koszi a szep tudomanyos megkozelitest erdeklodessel olvastam.
A kérdező hozzászólása: Nalunk nem a rozsaszin flehos pillangos nyaladzos szerelem van hanem valami tiszta :-) O a legjobb baratom, barmit megbeszelhetek vele, mindennel jobban szeretem es csak boldogga szeretnem tenni, barmilyen problema legyen azt egyutt oldjuk meg es kitartunk a masik mellett a tavolsag ellenere is. Nekem ez jelenti a szerelmet szamomra az a fontos, hogy mindketten kiteljesedhessunk a kapcsolatban es mindketten boldogok legyunk es sokat nevessunk egyutt. ( ez ido alatt egyetlen egyszer sem vesztunk ossze , nem mindig tokeletes az osszhang de mi inkabb megbeszeljuk mintsem menjen a durci) Rendben :-) az evfordulonk Marcius 30-an van irok ide aznap
A tübingeni Max-Planck biológiai és kibernetikai intézetben dolgozó Andreas Bartel és londoni kollégája, Semir Zeki hasonló kísérletet végzett, mint Helen Fisher olyan embereken, akik már huzamosabb ideje vannak együtt. A komputertomográf azt mutatta, hogy már olyan területek is aktívak a vizsgálat során, melyek a friss szerelmeseknél még nem játszanak szerepet. Bebizonyosodott, hogy a szerelem és a szeretet nem ugyanaz a folyamat az agyban, és nemcsak a megjelenési helyük különbözik, hanem azok a neuro-kémiai hatások is, amik kiváltják õket. Ha valaki szerelmes lesz, rengeteg olyan hormon kezdi meg termelõdését, mely kiváltja a jól ismert tüneteket. A dopamin növeli a tesztoszterontermelést, és arra ösztönzi a szerelmest, hogy figyelmét egyetlen célra fókuszálja, a norepineprin pedig nem várt energiákat kölcsönöz. Mindez jól megmagyarázza, hogy miért ragaszkodnak a szerelmesek egymás közelségéhez, ugyanis, bár a két fent említett hormon euforikus állapotot idéz elõ, az agyban mindeközben veszélyesen lecsökken a szerotonin, melynek következménye a félelemérzet, és ahogyan a pszichológiában ismert, ez a kényszerbetegség egyik legjellemzõbb tünete. Ezzel magyarázható a szerelmesek állandó feszültsége, ha szerelmük hívása késik, vagy hogy kényszeresen egymásra gondolnak. Azonban ezeknek a hormonoknak az intenzív termelõdése úgy harminc hónapon belül leáll. Statisztikailag kimutatott, hogy a szerelmi kapcsolatok ilyenkor kerülnek válságba. Ha a kapcsolat mégis túléli ezt az idõszakot, akkor új hormonok, az oxitocin és a vazopresszin kezdenek aktiválódni. Az oxitocin, amelyet gyakran boldogsághormonnak neveznek, érzelmi elégedettségérzetet kelt, nem véletlen, hogy a kismama vérében nagy mennyiségben található a szülés után. A vazopresszin is szerepet játszik a kötõdés kialakulásában, ezt a közelmúltban állatkísérleteken mutatták ki. A monogám prérifarkasokon végzett kísérletek során a magányos hímeknek injekcióztak be vazopresszint, melytõl védeni kezdték területüket, és az elsõ nõstényfarkassal párosodni kezdtek. Amikor a vazopresszin termelõdését gátló anyagot adtak be a farkasoknak, a kötõdés rövid idõ alatt megszûnt, a természetes monogámiával együtt. Mi, emberek arra rendeltettünk, hogy kötelékben éljünk, és újra és újra szerelembe essünk - véli Helen Fisher. Az embereket "ismétlõdõ monogámiára" programozták, ezek szerint az életfogytig tartó szerelem csak mítosz. 58 állam válási statisztikáit elemezve Fisher azt a következtetést vonta le, hogy a szerelmi kapcsolatok hossza átlagosan négy év körüli idõtartam. Ez az utódnemzésben játszik szerepet, ugyanis ekkor már a gyermek túl van a kritikus idõszakon, véget ért a szoptatása, már jöhet a következõ utód.
Aha..persze. Majd írd meg mikor szakítottatok. 2 évet adok még max.
tudományos tény, hpgy a szerelem 1-3 évig tart. a több már nem olyan érzés. majd rájössz.
A kérdező hozzászólása: Sokat szamit ha alany hazias es szeret sutni fozni? :-)

Miből számolják ki azt, hogy mennyi gyerektartást kell küldenie exemnek a kislányom után? Bruttó vagy nettó fizetésből?

Legjobb válasz: Gondolom nettó jövedelem után, mert te nem adózol a gyerektartás után. De jobb lenne ha megtudnátok beszélni egy összeget, vagy nem hajlik rá?

Gondolom nettó jövedelem után, mert te nem adózol a gyerektartás után. De jobb lenne ha megtudnátok beszélni egy összeget, vagy nem hajlik rá?
Nettóból. És itt kizárólag a bruttóból kötelezõen levonandó adót, járulékokat lehet csak figyelembe venni, mint levonást, hiába lenne más kötelezettsége is.

Miből mi lesz? Egészitsd ki az alábbi mondatokat.

......és......készítjük a csirizt. A magyarok és a Finnek közös.....erednek Lajos király Toldi Miklóst....tette meg. a víz 100 Celsius-fok felett..... válik A sivatagban a nagy hőingadozás.....repeszti a köveket. A rómaiak az írástudó rabszolgákat....tetté. A régi egyiptomiak....készítették a papírt. A......fejlödik ki a lepke.

Legjobb válasz: Sörbõl...borból forrásból kolbásszal e... szarrá nyomtatóvá betonból zsiráfból Lusta vagy megírni a leckédet?

Sörbõl...borból forrásból kolbásszal e... szarrá nyomtatóvá betonból zsiráfból Lusta vagy megírni a leckédet?
A kérdező hozzászólása: nem én bettus98 tesója vagyok és az én házim nem az övé csak belopoztam gépezni a szobájába

Az USA-ba dolgozom illegalisan nagyobb osszeget utaltam haza honapokkal ezelott. Ma kaptam egy levelet az amerikai bankomtol, h indokoljam es igazoljam meg miert, kinek es mibol? Utalgatok en haza penzt, mert ha nem zarolhatjak a szamlamatBovebb len

Van erre valamilyen allamkozi egyezmeny? Zarolhatja az USA az otthoni szamlamat adoelmaradas vagy ha nekik ugy tetszik penzmosas miatt? Kivenni nem szeretnem, mivel nem tartozkodom otthon. MI TEVO LEGYEK????

Legjobb válasz: Nem nagyon értem a kérdésedet. A pénzt legális forrásból származik vagy sem? Ha nem legális forrásból származik, akkor igen, zárolhatják az otthoni számládat. Vagy legális munkából származik csak nem voltál bejelentve? Nem ártana használni vesszõt...

Nem nagyon értem a kérdésedet. A pénzt legális forrásból származik vagy sem? Ha nem legális forrásból származik, akkor igen, zárolhatják az otthoni számládat. Vagy legális munkából származik csak nem voltál bejelentve? Nem ártana használni vesszõt...
Elég zavaros, amit írtál. De megpróbálok válaszolni. Illegálisan dolgozol, ezért a jövedelmed is illegális, és nem adózol utána. Van olyan nemzetközi egyezmény, hogy magas összegû pénzmozgás esetén (Magyarországon ez egymillió forint), a bankok kötelesek ezt jelenteni az Adóhivatalnak, a pénzmosás gyanúja miatt. Az Adóhivatal ilyen esetben megvizsgálja, hogy honnan származik a pénz. A Te esetedben ezt nem tudod igazolni, ezért akár meg is büntethetnek, és haza toloncolhatnak.
Még annyit, hogy zárolhatja az itthoni számládat is.
Igen, simán zárolhatják a számládat. Sõt, meg is büntethetnek, haza is toloncolhatnak ( ha nincs munkavállalóid akkor nehéz lenne megmagyarázni honnan van a lóvé...), extrém eset le is ültethetnek.

Az Alien 3-ban miből kel ki az alien?

Abban a filmben amit el?ször láttam abban egy kutyából kel ki, viszont most néztem feliratosan egy b?vített verziót, abban meg egy bölényhez hasonló állatból kel ki.

Legjobb válasz: Egész pontosan egy tehénbõl :) Igen, van pár különbség az alap- és a rendezõi változat között :)

Egész pontosan egy tehénbõl :) Igen, van pár különbség az alap- és a rendezõi változat között :)

Miből alakul ki az orrváladék?

magyarul mi az a fika?

Legjobb válasz: A fika? Különféle elhasznált testnedvek (pl. plazma vagy halott sejtek) és a beszívott retek keveréke. Elképzelésem sincs, miért eszik meg egyesek...

A fika? Különféle elhasznált testnedvek (pl. plazma vagy halott sejtek) és a beszívott retek keveréke. Elképzelésem sincs, miért eszik meg egyesek...
A kérdező hozzászólása: nyilván mert nincs kéznél zsepi (plusz nincs hova kenni)
mert finom!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!