Találatok a következő kifejezésre: Kik a Hol voltak, mikor, és (7 db)

Kik a szabadkőművesek? Hol voltak, mikor, és mit csináltak?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Szabadk%C5%91m%C5%B1vess%C3%A9g

ûHa elárulnám... Meg kellene hogy öljelek! MUHAHAHAAA! S4L3M voltam, nemrég szabadultam...
És olvasd el a Da Vinci kódot...
Szerintem kezdetnek ez is megteszi: http://www.rtlhirek.hu/video/8649 Talán elég hiteles. Nem hiszem, hogy a szabadkõmûveseket a zsidósággal kellene keverni, azt meg fõleg nem hogy üldözni kellene õket, akik azon dolgoznak, hogy a többieknek - fõleg a rászorultaknak - könnyebbé tegyék az életét. A párhuzam a Da Vinci kóddal olyan, mintha a szerelmet az "Elfújta a szél" definiálná. Talán ennél egy kicsit többet ér ez a kérdés.
A szabadkõmûveseket sok rejtély fedi. Valamikor a felvilágosodás korában jöttek létre és az óta az egész nyugati világban elterjedtek. Igazából egy elit klub, akiknek a célja, hogy tagjait magas pozícióba juttassa és aztán a magas pozícióban lévõ tagok egymást támogassák. Egymásnak adjanak megrendeléseket meg hasonlók. Ennél többet sajna én se tudok róluk. A Da Vinci kód amúgy egy nagy marhaság. Még regénynek se túl jó, de azt a kevés hiteles információt, ami benne van, olyan vad következtetésekre használja, amin csak röhögni lehet.
szvsz wikipediat ilyen temakban ne hasznlaj, mert tudjuk kik szerkesztik. Ha szeretnel olvasni a szabadkomuvessegrol, akkor keresd fel a betiltva.com oldalt. Ott talalsz egy par konyvet.
Ugye csak viccelsz?
Hehhe, én is erre gondolok... Ráadásul kiírta ide bármiféle "kérem" vagy "legyetek szivesek, segítsetek" nélkül, amolyan põrén számonkérõ hangnemben. Szerintem is csupán élc. :-)
OL-VASD-EL!!!!
A kérdező hozzászólása: segítsetek naa..:$

Melyik a legjobb popsikrém? Gyógyszertári vagy a sudocrem, Bepanthen? Volt meglepetés babaváró bulitok? Ha igen akkor hol és kik voltak ott, ki szervezte? Miket kaptatok?

Legjobb válasz: Szia En zold j&j popsikremet haswznalok es ha kipirosodik igy is a popsija akkor pedig bepanten vagy sudocream. nalunk volt babavaro buli. 25 hetes kismamakent voltam otthon 10 napot. Sutottem anyukammal sutiket vettem csomo babateat es tejet. tejszinhabos kakot ittunk es gyerekteat. nem a barataink ajndekoztak meg minket, hanem mi a baratainkat. A kislanynkrol keszult uh felveteleket egy altalam keszitett keretbe betettuk es mindenkinek adtunk egyet. az ajandekozas meg volt tiltva, mert nem nekik kell feloltoztetni a gyerekunket, hanem nekunk. aki nagyon akarta sajat keszitesu ajandekot hozhatott, de mondtam, hogy 1 tanyer sutinek jobban orulok, amit egyutt megeszunk. Volt aki 10 ev utan akkor sutott ujra palacsintat es kaptunk foltvarrasal keszult takarot. Az akkor 11 eves hugom kotott egy kiscipot. Megneztuk a 4d-s dvd-t es a fiuk el mentek kicsit mulatozni, addig mi csajok nagyon jol ereztuk magunkat.Hajnalig beszelgettunk.Megittunk 6 liter tejbol keszult kakaot :D es egy csomo teat.

Szia En zold j&j popsikremet haswznalok es ha kipirosodik igy is a popsija akkor pedig bepanten vagy sudocream. nalunk volt babavaro buli. 25 hetes kismamakent voltam otthon 10 napot. Sutottem anyukammal sutiket vettem csomo babateat es tejet. tejszinhabos kakot ittunk es gyerekteat. nem a barataink ajndekoztak meg minket, hanem mi a baratainkat. A kislanynkrol keszult uh felveteleket egy altalam keszitett keretbe betettuk es mindenkinek adtunk egyet. az ajandekozas meg volt tiltva, mert nem nekik kell feloltoztetni a gyerekunket, hanem nekunk. aki nagyon akarta sajat keszitesu ajandekot hozhatott, de mondtam, hogy 1 tanyer sutinek jobban orulok, amit egyutt megeszunk. Volt aki 10 ev utan akkor sutott ujra palacsintat es kaptunk foltvarrasal keszult takarot. Az akkor 11 eves hugom kotott egy kiscipot. Megneztuk a 4d-s dvd-t es a fiuk el mentek kicsit mulatozni, addig mi csajok nagyon jol ereztuk magunkat.Hajnalig beszelgettunk.Megittunk 6 liter tejbol keszult kakaot :D es egy csomo teat.
A gyógyszertári popsikrém nekem teljesen bevált, így nem költöttem rá többet. Van többféle a gyógyszertárban is, nekem a B1-esnek nevezett popsikenõcs vált be. Elõször ezeket próbáld végig, ha nem jó, akkor vegyél csak a drágákból. Horror áruk van. A sudocrem nagyon szuper. Amikor fogzás miatt szétmarta a kaki a kicsi fenekét csak az hozta rendbe. De arra elég volt a minta, amit kaptam a babacsomagban. :) Nem volt buli, értelme sztem egy szál se. Babalátogatni úgyis jönnek, majd hoznak akkor ajándékot.
Én egyiket sem szerettem. Ami nekünk bevált, a Neogramormon. Ezt használtam mindkét gyereknél, a Sudocrem túl drága volt, a Bepanten pedig semmit sem ért. Bulink nem volt, ez Magyarországon nem divat, csak Amerikában.
Gyógyszertári. Arról nem beszélve, hogy Bepanthen-el csinálni, az anyagi csõd lenne. Csak akkor kentem Bepanthennel, ha kicsit kipirosodott, mert pl viszonlyag sokáig maradt ott a kaki.
A kérdező hozzászólása: Tduom, hogy nem divat, de attól még sokan csinálják:)
Nekünk csak a bephanten vált be.Nagyon jó és azért nem annyira drága
Nekünk is a Bepanthen vált be, de mikor elkezdõdött a fogzás, már nem volt jó.Sajnos kisfiamnak is igen ki szokott olyankor pirosodni a feneke és csak a Neogranormon hozta rendbe. Nekem sem volt bulim.Mikor már lehetett jönni hozzánk látogatóba, akkor bõven kaptunk ajándékokat.
A babaváró buliról:A magyar mentalitás babonásabb annál mint hogy elõre igyon a medve bõrére.Ezt a mondást én is magaménak vallom.Majd ha én is és a baba is egészségesen hazajöttünk a kórházból, akkor bulizunk(a magunk módján amit a körülmények megengednek). A gyógyszertári bóraxos popsikrém a legjobb.Bepanthen ragacsos, Sudocream mit sem ért, Neogranormon semeddig nem elég(bár ez is nagyon jó).A zöld J&J is tényleg nagyon jó, de az igazán gyógyító hatású, mikor pl. fogzástól kipirosodik a popsi, akkor kizárólag csak a bóraxos hozta rendbe a bõrüket.
Popsikrémbõl a gyógynövényes babakrémet ajánlom - frezi termék, a mindennõnek oldalról veszem :) Babaváró bulim igy konkrétan nem volt, de a csajok elvittek moziba majd a kedvenc kávézómba- lehet h akkor az az volt? :)
mi meg pont fordítva voltunk. elõször kisfiút mondtak, utána meg lányt.
hány hetes vagy?
elsõ vagyok: én pénteken voltam utoljára uh-n (31-32. hetin), de ott a balga fejemmel elfelejtettem rákérdezni, hogy mit lát a doki, mert ezt más orvos csinálta, kíváncsi lettem volna, hogy õ mit mond.
melyik kórházban voltál Pécsen? ki vizsgált?
A kérdező hozzászólása: 28 hetes vagyok!!Egyszerûen nem értem...:D
Szia!Az idei év kislányos!!!!6 hete szültem és az alatt a pár nap alatt amíg bent voltunk mindössze csak egy kisfiú született.Na jó ez nem garancia hogy kislányotok lesz, de te mit érzel?Én ahogy megtudtam hogy várandós vagyok azonnal azt mondtam mindenkinek a környezetemben, hogy tuti kislányunk lesz és mit ad Isten Május 5.-én egy hihetetlenül gyönyörû kislányt szültem.Tehát bejött a megérzés.Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: 2hónapja abban a tudatban éltem, hogy kislány, mindenki azt mondta, hogy az, mert a hasam olyan lányos....erre ma az uh.on, a doki kinyögi kisfiú...ha valaki ért hozzá, szívesen elküldeném neki a felvételt, elemezze ki, hogy tényleg az e...
A kérdező hozzászólása: Szekszárdon voltam a Medi-Centrumban, ez egy magán rendelõ. Pécsen is voltam, ott a Vizer dr. vizsgált. Õ mondta, hogy kislány...

Hova tűntek a maják? vannak még? hogy haltak ki? mi történt velük? És hol éltek? Valóban nagyon okosak voltak?

Legjobb válasz: A maja civilizáció még a spanyolok elõtt beomlott, az okairól vitatkoznak az okosok, de a neten sokat találhatsz róluk. Utána városnemépítõ módban sokáig elvoltak, spanyoloknak sokáig ellenálltak a dzsungelben, ma is van belõlük még jó sok Mexikó déli részén és Hondurasban.

A maja civilizáció még a spanyolok elõtt beomlott, az okairól vitatkoznak az okosok, de a neten sokat találhatsz róluk. Utána városnemépítõ módban sokáig elvoltak, spanyoloknak sokáig ellenálltak a dzsungelben, ma is van belõlük még jó sok Mexikó déli részén és Hondurasban.
jaj az "indián" egy yösszefoglaló név. Teljesen helytelenül nevezték el amerika lakóit így, hiszen azt hitték indiába értek. Aztán a név rajtuk marad. Az összes amerikai õslakón. A sziúkon és a majákon, az észak és a délamerikai indiánokon. Maják leszármazottai ma is élnek középamerikában és délamerika északi részén. A nyelv is fennmaradt
Te nem hallottál a spanyol konkvisztádorokról? Számtalan tudomány alapjait tették le az indiánok.Köztudott a csillagászatban és a matematikában levõ magas szintû tudásuk.
A kérdező hozzászólása: most akkor az indiánok és a maják 1 vagy 2 külön nép?
A maják egy indián nép és egy egész civilizáció is.És egy egész kultúrkör is.

A kettes alapú logaritmus (x+3) függvény hogy néz ki? És hol metszi a két tengelyt? Hogy kell ezt kiszámolni? :S Beteg voltam amikor ezt vették és így nem tudom mit kell csinálni.

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Logaritmus az ábrán a zöld függvényhez hasonló. x+3 az 3-mal balra való eltolást jelent. -2 -nél metszi az x tengelyt 1,5849 -nél metszi az y tengelyt nézd meg ezt: http://www.purplemath.com/modules/graphlog3.htm

http://hu.wikipedia.org/wiki/Logaritmus az ábrán a zöld függvényhez hasonló. x+3 az 3-mal balra való eltolást jelent. -2 -nél metszi az x tengelyt 1, 5849 -nél metszi az y tengelyt nézd meg ezt: http://www.purplemath.com/modules/graphlog3.htm
A kérdező hozzászólása: Ezer hálám! :) Köszi a segítséget!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!