Találatok a következő kifejezésre: Kik a Hol laknak (18 db)

Ha megadtam egy ismeretlennek a telószámomat mit tud vele kezdeni? Megtudja valahonnan, hogy ki vagyok, hol lakok, vagy ilyeneket nem lehet egy számból megtudni?

Vagy egyáltalán egy telószámmal mit lehet kezdeni.

Legjobb válasz: Neten nincs valami oldal ahol rá tud keresni?

A kérdező hozzászólása: Neten nincs valami oldal ahol rá tud keresni?
ha nem titkos akkor simán lekérheti pár másodperc alatt a címed..
A kérdező hozzászólása: a lakcímet is akár? hogyan lehet titkosítani? T-mobile-os a készülék, a t-nél egy ismeretlen telefonálónak adatokat adnak ki másokról?
Ááh. Ha nem az FBI nál dolgozik , akkor max. Csak sokat fog hívogatni. De a szám miatt nem fog megtalálni.
a lakcímedet is.és igen ha nem titkos bárkinek kiadják.

Ki lehetne valahogyan deríteni pl. IP cím alapján, hogy az illető hol regisztrált, hol lakik, stb? Ha megtudnám a címét, rájönnék, hogy valóban az a személy-e, akire gondolok.

Facebook-on egy ismeretlen ember bejelölt ismerősnek. Szerintem ismerem őt valójában, de álneve van.

Legjobb válasz: Facebook-adatokból nem derül ki az IP-cím. Egy IP-cím birtokában sem tudod meghatározni hogy honnan írnak, fõleg hogy ki. Vannak oldalak, amik a routerek útvonala alapján behatárol városokat, ahol lehetséges az IP-cím forrása, de ez sosem pontos, csak megközelítõ. Civileknek ez egy elérhetetlen lehetõség, amit te akarsz csinálni. Aki erre jogosult, az sem adja ki neked az információt.

Facebook-adatokból nem derül ki az IP-cím. Egy IP-cím birtokában sem tudod meghatározni hogy honnan írnak, fõleg hogy ki. Vannak oldalak, amik a routerek útvonala alapján behatárol városokat, ahol lehetséges az IP-cím forrása, de ez sosem pontos, csak megközelítõ. Civileknek ez egy elérhetetlen lehetõség, amit te akarsz csinálni. Aki erre jogosult, az sem adja ki neked az információt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!:)

A zoológusnak, amikor utaznia kell, ki fizeti az utat? Ilyenkor hol lakik?

Szállodákban vagy esetleg sátorban?

Legjobb válasz: Azt írod "mikor utaznia kell". Az fizeti, aki szerint utaznia kell! Munkaadó, megbízó. Van persze olyan zoológus is, aki saját pénzbõl utazik, esetleg szponzorokat keres és a végén megpróbálja eladni a fotókat, cikkeket. Lakni meg ott lakik, ahonnan a legjobban tudja végezni a munkáját, ez lehet éppen sátor is, vagy ha van a közelben, akkor egy közepes színvonalú szálloda.

Azt írod "mikor utaznia kell". Az fizeti, aki szerint utaznia kell! Munkaadó, megbízó. Van persze olyan zoológus is, aki saját pénzbõl utazik, esetleg szponzorokat keres és a végén megpróbálja eladni a fotókat, cikkeket. Lakni meg ott lakik, ahonnan a legjobban tudja végezni a munkáját, ez lehet éppen sátor is, vagy ha van a közelben, akkor egy közepes színvonalú szálloda.


Ki az a Men Tolos, hol lakik és jelenleg hol van?

Legjobb válasz: Az egy fajta mentolos cuki,s jelenleg a számba is van.

Az egy fajta mentolos cuki, s jelenleg a számba is van.
Men Tolos egy mentol illatú arcszeszt reklámozó férfi. Jelenleg sajnos nem tudom, hogy hol tartózkodik, de Beverly Hillsben él. Keresett reklámarc és modell.
tudod az a hülyegyerek..ott a izéné kell szerdán balrafordúni, oszt mielõtt elhagynád ez ott van egy kicsit visszább...

Tûzvédelem - viszkijárat - ki a videón szereplõ férfi, és hol lakik?

Bár a videó már vagy tíz éve készült, semmilyen infónk nincs róla. Ha nem tudnád, mirõl maradtál le: <https://www.youtube.com/watch?v=vdCqLKzniL4

Hogy lehet egy embert a facebookon megkeresni úgy hogy csak azt tudjuk hogy néz ki meg hogy hol lakik? (FONTOS)

Legjobb válasz: Hát majd pár évtitûzed múlva biztos lesz ilyen,hogy kinézet szerint kereshetünk,de most még ilyen nincs.Város szerint ha jól tudom nem lehet keresni.

Hát majd pár évtitûzed múlva biztos lesz ilyen, hogy kinézet szerint kereshetünk, de most még ilyen nincs.Város szerint ha jól tudom nem lehet keresni.
*évtized

Felismered a képen látható embert? Ha igen ki ő és hol lakik?

http://noob.hu/2011/06/19/2554360.jpg ? lenne az

Legjobb válasz: Gyõrben, volt munkatársam szomszédjában. pontos címet nem tudom csak már mutatott róla fényképeket hogy miben jár az utcán

Gyõrben, volt munkatársam szomszédjában. pontos címet nem tudom csak már mutatott róla fényképeket hogy miben jár az utcán

Kik a svábok? Hol laknak?

Legjobb válasz: Én is Sváb vagyok ugymond,mert vannak rokonaim akik csak németül beszélnek, és sokat meséltek az "õseimrõl"

Én is Sváb vagyok ugymond, mert vannak rokonaim akik csak németül beszélnek, és sokat meséltek az "õseimrõl"
a svábok egy népcsoport. ök németország délnyugati részén laknak(feketerdö). egy igen szép tájszólásuk van, nehez érthetö. amúgy ök is németek rendesen, csak úgy mint otthon a dunántúliak, vagy hortobágyiak itt is vannak régiók. németország annak idején kicsi királyságokbol állt mint a Sváb föld, Bajorország, na aztán egyszer csak egyesült a nagy ország de a régiók nevei megmaradtak mint Bajorok (Bayer) vagy Svábok. a Sváb tájszólás azért is érdekes mert sok olyan szót tartalmaz amit csak itt használnak, és egy kemény dialektusa is van. amúgy egy kicsit zárkozottak, de barátságosak. és Svábföld az egyik legszebb része Németországnak. Baden-würtenberg a tartomány neve.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
A magyarországon élõ német származásúakat is szokták sváboknak nevezni, függetlenül attól, hogy melyik tartományból származnak! Ebben az esetben élnek svábok pl. Vecsésen, Budakeszin, Soroksáron, Törökbálinton, stb...
én is olyan sváb vagyok(ami egyébként német nép), akinek az õseit betelepítették mária terézia korában ide, magyarországra. úgyhogy budapesten élek. de ez is csak egy népcsoport, mint pl. a tótok, szerbek, szlovákoook, kunok.. és mind magyarok
Tudtommal svábokat, többnyire csak Szatmár vármegyébe telepítettek. A többi M.o.-on élõ német más német vidékekrõl származik. De a forrást sajna égen-földön nem találom :(
Én is sváb vagyok, (vissza vezethetem a rokonaim) Fejér megyében elég sokan vagyunk. Sok a nemzetiségi nap, én is néptáncolok. Vértesboglár, gánt itt biztos vannak echte svábok
Magyarországon van még echte magyar?:D Volt is valaha?:D Kevert népség vagyunk:D
Én 11 éves vagyok és én is sváb vagyok. Nálunk már csam a papám beszél svábul, senki más. Egyébként mi pest megyében lakunk egy sváb nagyközségben de itt alig vannak már svábok és a suliban is piszkálják és lecigyányozzák a sváb gyerekeket. Szerintem egyáltalán nem vagyunk cigányok.....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!