Találatok a következő kifejezésre: Kik a és (23788 db)

A Pretty little liars sorozatban ki A és ki ölte meg Alisont?

Legjobb válasz: Hát, hol tartasz a sorozattal? Mert az utolsó olyan részben ami most fenn van magyar felirattal abban a végén mutatják, hogy A(2) mert ugye 2 van az egyik Mona és a másik Toby, de hogy õ ölte e meg Alisont azt nem tudom.

Hát, hol tartasz a sorozattal? Mert az utolsó olyan részben ami most fenn van magyar felirattal abban a végén mutatják, hogy A(2) mert ugye 2 van az egyik Mona és a másik Toby, de hogy õ ölte e meg Alisont azt nem tudom.
A kérdező hozzászólása: 2. évad elején tartok, köszi
Tobey nem A, õ csak álca, meg félrevezetés céljából lett mutatva! Amúgy egy könyvsorozatból készült a sori, de NEM követik a könyvet, szóval lehet, hogy Ali gyilkosának kilétét is megváltoztatják a sorozat készítõk.
Jó tudni :) de, hogy lehet ez félrevezetés amikor Mona beszél egy fekete kapucnis alakhoz, aki megfordul és Toby van ott? (nem kötözködés, õszinte kérdés)
Mert Tobey azt mondta korábban, hogy mivel Spencer nem mondja el mi folyik itt, ki deríti saját maga, bármi áron.Szóval akár valahogy be is épülhetett.Illetve ebben a sorozatban mint tudjuk, senki sem az, akinek látszik. A könyv szerint Tobey nem A. De mivel nem a könyvet követik, akár meg is változtathatták, de én szerintem nem.Pusztán szükgés volt valami nagy félrevezetõ csavarva.Mint pl. amikor Melissáról kiderült hogy õ a fekete hattyú.Lehet hülyeség, de én így gondolom.
Érdekes, hogy onnantól, hogy meghalt Ian, a sorozat szinte teljesen más, mint a könyv :)
Könyvet hol lehet megvenni?
a könyvben ki "A"? :D

Hogyan fejezzem ki a és b segítségével?

lg 75=a lg 45=b lg 15=? lg 15 öt kellene a , és b segítségével kifejeznem. Sok ötletem nincs, arra gondoltam hogy (a-b)/2 mivel 75-45=30 30/2=15, de gondolom hibás az elméletem..

Legjobb válasz: Én így gondolkoztam: 75=3*5^2 45=3^2*5 15=3*5 Ebben 3 és 5 ugyanazon a hatványon van. Ha 45*75 -öt veszem, abban is egyenlõk a prímszámok kitevõi, de harmadikon vannak, akkor köbgyököt vonok a szorzatból. Ugyanezt az eredményt írta le az elõzõ válaszoló is.

Én így gondolkoztam: 75=3*5^2 45=3^2*5 15=3*5 Ebben 3 és 5 ugyanazon a hatványon van. Ha 45*75 -öt veszem, abban is egyenlõk a prímszámok kitevõi, de harmadikon vannak, akkor köbgyököt vonok a szorzatból. Ugyanezt az eredményt írta le az elõzõ válaszoló is.
Ez a feladat pont meg van a füzetemben! :D Leírom :)
lg 15 = lg (3*5) = lg 3 + lg 5 p = lg 75 = lg (3*5*5) = lg 3 + lg 5*5 = lg 3 + 2 lg5 q = lg 45 = 3*3*5 = lg 3*3 + lg 5 = 2 lg3 + lg5 p = lg3 + 2 lg5 -> lg3=p- 2lg5 q = 2 lg3 + lg5 2(p-2lg5)+lg5=q lg5= (2p-q)/3 lg3=p- 2lg5 lg3=(2q-p)/3 tehát: lg15 = lg 3 + lg 5 = (2q-p)/3 + (2p-q)/3 = (q+p)/3
A kérdező hozzászólása: köszi! mentek a zöld kezek
AF=(a+b)/2 CB=a-b BF=(b-a)/2 AS=(a+b)/3 FS=-(a+b)/6 SC=(2b-a)/3 BS=(2a-b)/3
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Kontaklencse milyen könnyen esik ki a szemből? 20/f

Most döntöttem el hogy veszek és abban tudok sportolni,de félek hogy pl focizás közben elesek és kiesik aztán meg 1hónapos lencse odalett...Elöre is köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Hidd el nem esik ki könnyen. :D nekem már elég régóta van és már úsztam is benne( persze nem nyitottam ki szeme víz alatt) sportoltam is meg minden de nem esett még ki sose. :)

Hidd el nem esik ki könnyen. :D nekem már elég régóta van és már úsztam is benne( persze nem nyitottam ki szeme víz alatt) sportoltam is meg minden de nem esett még ki sose. :)
Én lovagolok, de nekem még egyszer sem esett ki.
pont ma voltunk mi is venni illetve szemvizsgálaton ..ugyanis kell azt is :) ott adnak prospektust és mivel +os szemem van ezért várni kell az ilyen próbalenycsére asszem csütörtökre várható és akk megmutatják mit hogyan kell felhelyezni ..ha 1x normálisan bent van akk csak nem eshet ki ?! bár nem vagyok 1 nagy bölcs, és fiatalabb is Nálad :D
Nem eshetne ki, de nekem kétszer is kiesett. Elõször azért, mert nem vettem észre, hogy rosszul raktam be és szúrt, bökött meg minden, ami miatt elkezdtem össze-vissza pislogni...másodjára meg kiszáradt a szemem, és azért. 18L
Nem esik ki a lencse ha jól van berakva... rosszul berakni meg lehetetlen mert akkor szúr.
ha normálisan rakod be akkor nem fog kiesni, mivel annyira odatapad hogy én volt amikor úsztam és víz alatt félig kinyitottam a szemem és benne maradt
Õtetet? Hát valahogy híjjad ki õtetet tezsvírem xD
akkor sok sikert! :D
A kérdező hozzászólása: nem, es nem :D szlovakiai vook, gondolom ti magyarorszagi :D
T.K. ? :D
A kérdező hozzászólása: na kivagyok? monogramm :D sztem nemtudod
ha az vagy akire gondolok eszedbe ne jusson! :D
A kérdező hozzászólása: koszii
az a legegyszerûbb ha megkérdezed töle hogy ki menne e veled vagy hogy elkisérne-e
A kérdező hozzászólása: koszii, majd valahogz megkérdem tole
A kérdező hozzászólása: jólvan szépen fogom már irni, de amúgy nem magyar a billentyum :D
Akkor nemet mondd, de ha meg nem kérdezed meg akkor soha nem tudod meg hogy nemet mondana e vagy sem:D
itet = õtet = paraszt :D
A kérdező hozzászólása: es ha nemet mond? nem ugy fog tunni hogy nyomulok??
Mi az, hogy itet? És a gyere ki sétálni nem a legegyszerûbb?
A kérdező hozzászólása: hat kosz :D mar igy is talizunk de ok hivtak ki szoval nemtom miert :D

Akik szeparálnák, elküldenék a cigányokat, azok mi alapján döntenék el, hogy ki cigány és ki nem az?

Legjobb válasz: "de milyen normák alapján döntenék el hogy ki cigány és ki nem? " Egyértelmû! Ezek büszkék rá, hogy cigányok tehát annak vallják magukat! Amelyik nem büszke erre, azt talán nem is kell bezárni.

"jogban nincsenek normák a cigányokra..." Arra tényleg nincs. Az identitásra van.
"de milyen normák alapján döntenék el hogy ki cigány és ki nem? " Egyértelmû! Ezek büszkék rá, hogy cigányok tehát annak vallják magukat! Amelyik nem büszke erre, azt talán nem is kell bezárni.
A kérdező hozzászólása: tehát aki felvállalja magáról hogy cigány, azzal kezdenének valamit? aki azt mondja hogy nem cigány magáról, azzal nem csinálnának semmit?
Ha láttál volna már cigányt, akkor ezt nem kérdeznéd meg. elég sok jellegzetességük van bõrszínen túl is, amirõl fel lehet ismerni õket. Munkamorál, beszédstílus, öltözködés, életmód, stb.
Csak a külsõ számít, vagy az életvitele is. Ismerek cigány származású orvost. Õt is szeparálni kell?
Minden szines embernek, megha fehernek is nez ki, az inyerol lehet megmondani szarmazasat. Inye foltos. Ilyen vizsgat tesznek Del Afrikaban is, hogy ki szines, megha tagadja is az illeto.
A Jogban elõírt normák szerint dönteném el.
menj el a borsodi falvakba és meglátod.
Fel lehet ismerni, hogy ki cigány és ki nem. Nagyon ritka, ha valaki az, de mégsem látszik rajta.
A kérdező hozzászólása: hogy lehet felismerni? sok örmény, török leszármazott él itt, külsõre teljesen cigány kinézetük van.
a tetteik alapján elég indok?
A kérdező hozzászólása: de milyen normák alapján döntenék el hogy ki cigány és ki nem? a zsidóknál egyértelmû volt. mindenkirõl volt anyakönyvezve hogy az.
"A politikusok azonban attól tartanak: a román és bolgár cigányok híre és tevékenysége miatt a Schengeni csatlakozás is meghiúsulhat. Már a francia és a német kormány is jelezte: felülvizsgálnák a szerzõdést." (hírTV) http://www.hirtv.hu/kulfold/?article_hid=340379
A kérdező hozzászólása: "A Jogban elõírt normák szerint dönteném el." jogban nincsenek normák a cigányokra...
Kérdezd tõlük: "Egyre több gyõri lakóközösség építtet vasrácsokat a házak bejáratához, hogy távol tartsa a környék rendbontóit. Az itt élõk kamerán kívül elmondták: rendszeres az üvöltözés, a trágár ordibálás az utcában. A lakók egyértelmûvé tették, hogy a legtöbb baj a szociális bérlakásokba költöztetett romákkal van. A cigány kisebbségi önkormányzat vezetõje ezt nem így látja." (hírTV) http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=340386
Ínyvizsgálatra sorakozó emberek!
A kérdező hozzászólása: láttam már cigányt... egy cigánynak is lehet rossz munkamorálja stb. mik azok a normák, ami alapján majdnem 100%-osra meg lehet mondani hogy ki cigány és ki nem?
Tonhauser alzds., aki alaposan ismeri õket, egyszer megfogalmazta: "Cigánynak tekinthetõ, aki annak vallja magát, ill. aki akként viselkedik." pont.

Szerintetek miért van az a képességem hogy ráérzek ki meleg és ki nem?

Elég ha az utcán szembe jön az illetõ már látom rajta hogy a pasikat szereti. Ez valami ráérzés lehet? Viszont lehet hogy fordítva is igaz mert én is meleg vagyok nagyon kevesen tudják és buszmegállóba meg egyszer vasúton is el akarták kérni a számomat fiúk :P

Legjobb válasz: Ez nem képesség szerintem csak megérzés ha megérzed hogy ki meleg akkor lehet hogy azért van mert te is az vagy és mondjuk fölismered azt aki mondjuk hasonlít rád

Ez nem képesség szerintem csak megérzés ha megérzed hogy ki meleg akkor lehet hogy azért van mert te is az vagy és mondjuk fölismered azt aki mondjuk hasonlít rád
Jók a hõszenzoraid.
mert kis buzzancs vagy és bebeszéled magadnak, aki szembe jön veled és megtetszik hogy tuti õ is b-uzi...egyébként megbizonyosodtál már róla, hogy valóban azok? vagy csak elmegy melletted megbeszéled magaddal hogy tuti meleg és kész?:DDD
minden valamire való ember megérzi, szóval ne érezd, hogy különleges vagy ezért
Igen persze , a homik szerint mindenki látensbu*i aki nem fogadja el õket :az azért, aki elfogadja õket :az meg azért. Hetero nem is létezik maximum biszex , mert mind csak színészkedik és alibinek tart csajt, meg családot, de titokban dákótslukkolna, csak nem meri vállalni. Amit meg említesz az a "bu*iradar" ez általában az érintettekben benne van mert jobban felfigyelnek a lányosabb mozdulatokra gesztusokra, mint a heterók. Csak az a cink ha nem mûködik a radar és kap egy jókora maflást ha bepróbálkozik.
A kérdező hozzászólása: azt szokták mondani akik a legjobban ellene vannak a melegeknek azok is azok csak saját maguk elõtt is letagadják. Szóval óvatosan fijam a jelzõkkel, meg b*zizásokkal :) ))
oké. menthetetlen vagy. tudod mit? varázsló is vagy.:D érezd magad különlegesnek tõle.:) ))
A kérdező hozzászólása: Igen megbizonyodsodok róla. Pl utcán, discoban is meglátom a srácot és rögtön szemezni kezdek vele, majd megmondja nevét facen dumálunk, szerelmeskedünk.. De ez elég ritkán fordul, nem vagyok olyan aki fûvel fával [email protected] szik, inkább szerelmeskedni, meghódítani szeretek. Szóval igen, rögtön észreveszem minden emberen ha meleg vagy nem. Egyik volt osztálytársam is az volt, és én mondtam el anyjának hogy a fiúkat szereti mert a srác totál tagadta anyja és családja elõl is. Úgy, hogy közben meg mind utóbb kiderült az alterego klubban dugták folyamatosan a sárcot!
hát te hülye vagy...... mondom: RÁKÉRDEZTÉL MÁR EGY SZEMBEJÖVÕNÉL, VAGY MEGBIZONYOSODTÁL RÓLA HOGY MELEG? vagy csak kitalálod, megbeszéled magaddal, hogy az és kész? mert ha magaddal beszéled meg az nem azt jelenti hogy meleg is.
A kérdező hozzászólása: simon belmont azt üzenem neked hogy nem vagy vicces ne erõltesd te szánalmas paraszt g*ci
Hõérzetnek hívják!
A kérdező hozzászólása: nem, úgy értem hogy rögtön észreveszem a másik emebren hogy a fiúkat szereti. Szerintem az emberek legtöbbje 90% -a nem tudja megmondani senkirõl sem hogy meleg e, rólam se gondolja senki sem. Elsõ válaszolónak lehet hogy iagza van hogy hasonlít rám. Igen, aki szembe jön velem és ráérzek hogy igen, õ meleg az szinte 100% hogy a fiúkat szereti. Ilyen szempontból iszonyú erõsen ráérzek ezekre. Egyébként bár tudom nem tartozik ide, de x-faktorból a fat phonix énekese is totál meleg. Na, az õ példájával elmondom. Úgy van hogy volt elõválogatáson és már kb 10-15 másodperc alatt észrevettem rajta. Valahogy a személyisége, kezeivel meg ahogy a testével viselkedik, a beszéde is, meg nem tudom szavakkal kifejezeni de azt érzem hogy 100% homo.
A kérdező hozzászólása: thx utolsó végre adtál értékelhetõ információt. Bár nyomdai festéket nem tûrõ szavakkal írtál, én mégis azt mondom nem ítéllek meg mert csak az tudja milyen melegnek lenni aki benne él! Hidd el nem kellemes se anyámnak elmondani h. b*zi vagyok sem azt hallgatni hogy "teee az ott egy mocskos f*sszopó"!
vedd ki az akkumlátort belõla majd rakd vissza és kapcsold be
A kérdező hozzászólása: pont ezaz, h nem éehet kivenni az akksit.
ja a kikapcsoló gombot 5 mp ig nyomtad? ha már próbáltad és nem mûködött vidd el a szerelõhöz

Ki/Kik a kedvenc szereplőitek Narutoban? És ki/kik az anti-kedvencek?

Nekem pl Shikamaru a kedvencem mert a barátnőmnek volt 1 olyan álma hogy: Üldözött minket a 'Bőrpofa'(Texasi láncfűrészes mészárlás),mi persze futottunk előle és Shikamaru engem kibotlasztott és a 'Bőrpofa' felnégyelt a láncfűrésszel.XD Ja és még az egész Akatsukit birom. Anti kedvenc:Sakura mert 1 hisztis p*csa

Legjobb válasz: Nem guruság , egyszerûen mindenki lepontoz mert hülyeségeket írsz ..

Nem guruság , egyszerûen mindenki lepontoz mert hülyeségeket írsz ..
Én úgy 2008 óta nem követem a naruto mangát/animét. De akit nagyon nem bírtam az Lee volt. Tsunadét meg bírtam a nagy kannák miatt :D
Itachi volt a respect . A többi meg jellemtelen idegesítõ sablonos karakter ..
#3as az az oldal amit linkeltél szánalmas ... nem a ti munkátok csaka naruto kunosokat hírdetiket..
Biztos igazad van ahogy gondolod:S O.o
figyu én nem vok guru Gyakorin mint te szoval le lehet kopni -.-
Nekem Gaara, Shikamaru, Kakashi, és Itachi a kedvenceim Anti-kedvenek: Deidara, Kisame(õt csak az 1AÉben bírom), és Dazou!
kedvenc: Hashirama, Shikamaru, Neji, Deidara, Kisame, Naruto, Choji, Ino, Hinata, Tenten, Tayuya anti-kedvenc: Sasuke, Suigetsu, Orochimaru, Kabuto, Madara, Obito, Sakura
Jah hát látom nem véletlen van kemény 17%od..
Naruto a kemény Sasuke rimánkodik mindig amikor el ment levél rejtekbõl tiszta röhely xD ha érdekel shippuden rész itt találsz meg mangát is http://kakashi-team.gportal.hu/ magyar feliratos
1.Hidan 2.Itachi 3.Pain 4.Konan
kedvencem: Gaara, Itachi, Sasuke, Kakashi, Shikamaru, Temari, Tsunade anti kedvencek: Sakura, Lee, Gai, Naruto, Ino
Akiket bírok: Itachi, Hidan, Deidara, Kakuzu, Pein(Yahiko), Nagato, Konan, Orochimaru, Kakashi, Tsunade, Karin, Suigetsu, Guren. Akiket nem: Sasori, Kabuto, Juugo, Sakon/Ukon, Sai, Gai, Lee, Tobirama, Tobi/Obito, Zetsu, Sakura, Shino.
Nos én nagyon bírom narutot és lee-t. De akit nagyon nem bírok az viszont tsunade... nemt'om nekem nem tetszik. de amúgy ezt nézzétek meg én csináltam! http://www.youtube.com/watch?v=fBlWvOXMXj8&feature=youtu.be
Pozitív: Naruto, Hinata, Neji Negatív: Sasuke, Orocsimaru, Sakura
4 olyan karakter van akit még mindig kedvelek, és Kishimoto nem alázta meg õket ezzel az egész Edo Tensei-es hülyeséggel. Kisame, Jiraiya, Orochimaru és Sasuke. Mondjuk Sasuke karaktere is kezd elcseszõdni, mert szerintem mindenki elismeri, hogy attól független milyen idegesítõ tud lenni, normálisan felépített karakter volt jó ideig. Most, hogy találkozott a bátyjával az az érzésem Kishimoto se nagyon tudja mit kezdjen vele, ami elég illúzióromboló. Régen még Itachi-t is bírtam, egészen addig amíg vissza nem hozták Edoval. Bár belegondolva van még egy jó oldala ennek a jutsunak, név szerint a 2. Mizukage, és Madara. Elõbbi hatalmas arc, Madara meg szimplán egy normális "gonosznak" tûnik. Anti kedvenc van több: Naruto, Tsunade, Gai, Lee, Godaime Mizukage, Tobi, Deidara, Tenten, Asuma, Nagato, Hanzou, Danzou, Sakura, Hinata... Hirtelen ennyi. :D
Kedvencek: 1.Naruto 2.Shikamaru 3.Tsunade 4.Minato 4.Kushina 5.Gaara 6.Iruka 7.Itachi 7.Pein (vagy Nagato) Antikevencek: 1.Sakura 2.kakashi 3.orochimaru 3.Gatou 4.Sasuke 5.Madara
a kedvencek anti kedvenc Sakura

65-ös férfi vagyok, de NETEZEK. Írjátok már meg mi, vagy ki a lúzer, és kire mondjátok?

Éljenek a szép lányok! (a fiúk is)

Legjobb válasz: Lúzer az az angol "looser" azaz vesztes szóból ered. Igazából bárkire ráakasztható ki olyan helyzetbe kerül amibõl vesztesként jön ki. Legyen az focimeccs, avagy egy vita, vagy ha szimplán hülye alapból.

Lúzer az az angol "looser" azaz vesztes szóból ered. Igazából bárkire ráakasztható ki olyan helyzetbe kerül amibõl vesztesként jön ki. Legyen az focimeccs, avagy egy vita, vagy ha szimplán hülye alapból.
4-es vagyok. Köszi!
Na ne, ezt már nem bírom X'D
Ebben a korban már a szép fiúk is? Bazzeg!
örök vesztes, [email protected]
Aki 24-28 évesen ilyen oldalon sír hogy sosem volt még nõvel.... Tele van ilyen huszonéves lúzerekkel ez az oldal.
nekem most az az öreg kék háloköntösös alak ugrik be a Family Guybol... remélem nem gond.
A kérdező hozzászólása: Lánykák ti is írjatok, hogy mitgondoltok a kérdésemrõl, vagy ti sem tudjátok?
A kérdező hozzászólása: 4-es a fiúkat Neked hagyom!
Hey tata! Nem való neked ez a modern technika higy nekem? Mi csináltal 50 éve ilyenkor? Csináld most is azt!
A szó jelentése: vesztes. Többnyire azokra az emberekre használják, akik az életben mindig a dolgok rossz oldalán kötnek ki. Szitokszónak is használható.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!