Találatok a következő kifejezésre: Kik írják válaszokat (14 db)

Kik írják a válaszokat?

Legjobb válasz: Választ bárki írhat egy korábban kiírt kérdéshez, kivéve azt a személyt, aki azt a kérdést kiírta (feltételezzük ugyanis, hogy azért írta ki a kérdést, mert nem tudja rá a választ). A válaszírás további feltétele egy rendkívül rövid regisztráció.

Választ bárki írhat egy korábban kiírt kérdéshez, kivéve azt a személyt, aki azt a kérdést kiírta (feltételezzük ugyanis, hogy azért írta ki a kérdést, mert nem tudja rá a választ). A válaszírás további feltétele egy rendkívül rövid regisztráció.

Kik írják meg a gotquestion. Org-on a válaszokat a kérdésre?

Mármint milyen felekezetből valók, mert némelyik kérdésnél kereszTényt használnak, valaholy meg kereszTYént, és ty betűvel inkább a reform vallások írják/mondják(mármint a kálvinisták, luteránusok...) míg t betűvel a katolikusok...

Legjobb válasz: Szia Valószínûleg konzervatív amerikai baptisták/metodisták, mivel a gyermekkeresztelés helytelen szerintük, nem karizmatikusok, nem is adventisták, nem is tanúk. Azért látod ezt, mert több fordító is van szerintem. Pl.:Egyszer úgy fordítja, hogy Szentlélek, egyszer meg Szent Szellem. De jó válaszokat adnak!

Szia Valószínûleg konzervatív amerikai baptisták/metodisták, mivel a gyermekkeresztelés helytelen szerintük, nem karizmatikusok, nem is adventisták, nem is tanúk. Azért látod ezt, mert több fordító is van szerintem. Pl.:Egyszer úgy fordítja, hogy Szentlélek, egyszer meg Szent Szellem. De jó válaszokat adnak!
Nem katolikus, nem Jehova tanú. Ez 100%.
A kérdező hozzászólása: köszi, ment a zöld
A kérdező hozzászólása: köszi neked is, valószínûleg tényleg baptisták, mert most olvastam, hogy náluk szokás a bemerítve keresztelés, és már olvastam azon az oldalon, hogy bemerítve kell keresztelkedni, szóval még egyszer köszönöm
Szervusz Hidd el, nem ezen múlik ki követi Jézus Krisztust, illetve ki igazán keresztény.
A kérdező hozzászólása: Zitus az biztos, de nem szeretnék tévtanításokat olvasni...

Ezek a proteinek mind nagy mennyiségű szója fehérjét tartalmaznak. De vajon mennyit? 70% vagy ennél többet? Ki tudja rá a választ? Miért nem írják rá?

Power Track Power Protein

Legjobb válasz: Csak a gyártó tudja rá a választ. reméljük nem azért nem irják rá mert akkor nem kéne senkinek

Csak a gyártó tudja rá a választ. reméljük nem azért nem irják rá mert akkor nem kéne senkinek
nem tudom mennyit tartalmaznak de ha a pénz nem számítana akkor a sorrendem köztük úgy nézne ki hogy: -promix -power track -power pro -full force mpm mivel a pénz fontos szempont ezt ezt a sorrendet alkalmaznám: -power track -power pro -promix -full force mpm szerintem a promix tartalmaz a legkevesebb szóját, ezt az íze miatt gondolom. mind közül az az ami a legkevésbé szójás fos ízû, sz ar oldódású viszont az ára miatt nem éri meg vásárolni belõle.
így igaz, valamennyire az ízébõl ki lehet következtetni.
A kérdező hozzászólása: A következtetés, az nem egyenlõ a pontos értékkel. Mert ha ezek esetleg 90%-ban szója fehérjék, akkor az a vásárlónak igen ciki helyzet.
igazából tudod miért van ez így? mert összevissza kevergethetnek. Azaz lehet egyszer több a savó benne (ez csak példa ezekben tuti nem) egyszer meg a szója több, mível a cimkén százalék nincs feltünteve, sosem ugyanannyi az a doboz ami már megvan, mint az amit legközelebb veszel. NE tudjátok mi folyik néha az ilyen kevergetések közben a gyártóknál. Azok akik nagyon érzékenyek az ízekre (pl én) észreveszik, hogy nem mindig ugyanaz az állaga és íze pl a power trackos cuccoknak. A power proteinbõl lazán bevertem tavaly egy vödröt, mikor megvettem a másodikat a hányás kapott el olyan lisztes volt, a mai napig megvan a vödör nagy része. Ellenben kaptam ajándékba egy kis dobozost ami szintén könyebben ment le és simán elfogyott.


A "GYAKORI KÉRDÉSEK" szerkesztői milyen alapon írják ki, hogy az adott válasz x%-ban hasznos?

Legjobb válasz: Nem a szerkesztõk teszik ezt. Minden regisztrált felhasználó tud szavazni, hogy szerinte jó vagy rossz a válasz. Ezek arányát írja ki utána a rendszer.

Nem a szerkesztõk teszik ezt. Minden regisztrált felhasználó tud szavazni, hogy szerinte jó vagy rossz a válasz. Ezek arányát írja ki utána a rendszer.
Nem tûnt még fel a lefele meg felfele mutató kezecske? Az a szavazógomb. Nem majd mindenegyes választ értékelnek a szerkesztõk... A mások által kapott szavazataid szabja meg az adott kérdés hasznosságát is és hogy összességében milyen hasznos válaszokat adsz.
Igen, ahogy az elõzõek írták. Gondolom a piros kéz 0%, a zöld 100%, a kék 50%€. Mindenki szavaz és a rendszer ebbõl átlagot von.
Zöld, kék, piros kéz számától függ.

Még akkor se írjam ki újra a kérdésemet, ha a kiemelés után is 0 választ kaptam rá vagy nem kaptam kielégítő választ?

Legjobb válasz: Hát szabályzatellenes újra kiírnod. Inkább várd meg a megújulást, akkor majd többször is ki lehet egy kérdést emelni.

Hát szabályzatellenes újra kiírnod. Inkább várd meg a megújulást, akkor majd többször is ki lehet egy kérdést emelni.
Mi vót az a kérdés?
A kérdező hozzászólása: Ezt nem tudom felsorolni, mert szinte minden válszomra.
A kérdező hozzászólása: Bocs fáradt vagyok, minden kérdésemre.
ez engem is fel tud b*szni
A kérdező hozzászólása: Pedig azt mondja, ha egyszer kiemeltem nem lehet többször.

Az csak a véletlen műve hogy ha itt a gyakorikérdéseken srácok irják ki hogy beszélgetnének lányokkal és mind 0 válaszos kérdések, de ha lányok irják ugyanezt akkor ott már van vagy 20 válasz?

ocs ha rosz kategória ,de nem tudtam hova sorolni

Legjobb válasz: Nem a véletlen mûve hanem azért van mert az itt lévõ pasik nagy része csajt akar magának így kapnak minden lehetõségre míg a nõk le se szarják!

Nem a véletlen mûve hanem azért van mert az itt lévõ pasik nagy része csajt akar magának így kapnak minden lehetõségre míg a nõk le se szarják!
Hm… kellemeset csalódtam! Legalább van még egy olyan gondolkodású ember mint én. (mármint ez ügyben! :D)
A kérdező hozzászólása: Most meglepõdsz mert nincs igazad.Nem jönnej be a ribik semmi szin alatt.Ha összejönnék egy ribivel(0%) akkor a szemébe mindanàm hogy ribi és változon meg.Ha meg dob hát akkor még én járok jobban:) Az hogy jött hogy én itt ismerkedni akarok?Nem igazán...:Ditt nehéz megtudni hogy ki a normális és szép és nem hazudik;-)
Ja most ezt mondod hogy "fúj" (ami teljesen igaz) de tuti hogy neked is jobban szemet vet egy kis ribi mint egy normális csaj és ha választhatnál akkor tuti hogy a ribive járnál (természetesen akkor számodra nem lenne ribi). Ha egy normális csajjal akarsz összejönni, akkor NE ezen az interneten próbálkozz. És minek írjam le a véleményem? A fiúk természetét ez nem változtatja meg és a csajokét sem.
A kérdező hozzászólása: De hogy akarok én azoknak tetszeni, fúj! Privibe irhatod nekem a véleményed, ha akarod
Hát azok a lányok akik mostanában kellenek a fiúknak (a hülye ribik) azoknak igen akkor be fogsz jönni! Hisz az õ kommentûket vártad nem? Mert elárulok egy kis titkot a normális csajok nem adják meg a skype címüket stb. Szóval igen jól látod ilyené kel válnod hogy azoknak a csajoknak tetsszél akiknek te tetszeni akarsz! (és lenne még véleményem a hülye nyálcsorgató fiúkról is de ezt most hanyagoljuk)
A kérdező hozzászólása: tehát, ha selyemfiut csinálok magamból, lefényképezem magam bent a lakásban egy sállal egy homár szerkóban magamon és a képet itt megosztom akkor egy csomó lány belém szeret.de ha normális maradok akkor rám se fityentenek ugye?
Igen, csakis a véletlené...
Nem, a csajok direkt csinálják vagy nem csinálják. :D
A kérdező hozzászólása: hát igen rosszak az arányok
én is elgondolkodtam már rajta, nem jó ez így úgy tudom a nõ-férfi arány 50%körül van az országban mégis 1 nõre 5-10 pasi ugrik még itt az oldalon is csajok ti miért nem akartok ismerkedni?
mi, fiúk, elõször a lyukra koncentrálunk, ezért olyan vonzóak a "jajj, beszélgetne valaki egy lánnyal". A lányok nem annyira vannak kiéhezve (már a többség), így õ nekik annyira nem vonzó ismerkedni itt.
A kérdező hozzászólása: ilyen megfogalmazott választ vártam.köszi
De egyébként azt ne kérd egy embertõl h változón meg. Az az õ döntése hogy milyen. Igaz sok embere ráférne, de ilyen a természetünk ez van! Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai amin változtatni kéne.

EZEN A KÉPEN hány évesnek néz ki justin bieber? Lécci értelmes válaszokat irj és nézd meg a képet

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://justinandrebeka.bl..

Legjobb válasz: szerintem alapból nem néz ki többnek 10-nél..

szerintem alapból nem néz ki többnek 10-nél..
13-14
12 évesnek és lánynak.
14
jaajjj.. hagyjátok már ezt.... ..bár tényleg a paraszt, "diiiik, fain, basszátok meg, nicsak" szavakat használó fiúk jobbak... ;) ezen a képen 16 volt, de már 17 éves
17nek néz ki.
15
16
16:13 Ott a pont!!!
13??? 14??? de nem bírom a fejét :)
14/15
huh, tényleg? :) ez meglepett, de komolyan.
utolsónak: 17 éves
14-nek nézném. Mér mennyi?
15-nek. :P
17
A kérdező hozzászólása: légyszi válaszoljatok normálisan EZEN A KÉPEN mennyinek nézitek???
A kérdező hozzászólása: bocsi 13-14
A kérdező hozzászólása: ezen a képen 13-1?? hát...... én nemtudom.... szerintem azért több
10

Miért nem írják ki, hogy amit pontoztam választ:hasznos, félig hasznos vagy nem hasznos?

Régen ez látható volt!

Legjobb válasz: Most is látható, ha már elegen értékelték.

Most is látható, ha már elegen értékelték.
Mint ahogy az elsõ is írja: amelyik válaszodnál ezt nem látod, arra még nem jött elég értékelés.
egy ember értékeli az kevés, az alapján még nem írja ki hogy a "válasz xy%ban hasznos", érted.... ma másik százalék meg az eddigi válaszaira kapott értékelések alapján egy átlag, pl én ez eddigi párezer válaszaim átlagosan 63%ban hasznosak, van ahol hozzáértésembõl kifolyólag válaszolok, de van ahol csak trollkodom így alakult ki.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója ...%-os felett volt hogy én hogy pontoztam a más válaszát.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de vak vagyok!
nem csoda ha mindenhol utálják a bevándorlókat ha már azzal kezdik milyen támogatás van...
Kanadába csak úgy költözhetsz ki ha van 1 millió forint a bankkártyádon.
A kérdező hozzászólása: kössz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!