Találatok a következő kifejezésre: Kik írják válaszokat (15 db)

Kik írják a válaszokat?

Legjobb válasz: Választ bárki írhat egy korábban kiírt kérdéshez, kivéve azt a személyt, aki azt a kérdést kiírta (feltételezzük ugyanis, hogy azért írta ki a kérdést, mert nem tudja rá a választ). A válaszírás további feltétele egy rendkívül rövid regisztráció.

Választ bárki írhat egy korábban kiírt kérdéshez, kivéve azt a személyt, aki azt a kérdést kiírta (feltételezzük ugyanis, hogy azért írta ki a kérdést, mert nem tudja rá a választ). A válaszírás további feltétele egy rendkívül rövid regisztráció.

Kik írják meg a gotquestion. Org-on a válaszokat a kérdésre?

Mármint milyen felekezetből valók, mert némelyik kérdésnél kereszTényt használnak, valaholy meg kereszTYént, és ty betűvel inkább a reform vallások írják/mondják(mármint a kálvinisták, luteránusok...) míg t betűvel a katolikusok...

Legjobb válasz: Szia Valószínûleg konzervatív amerikai baptisták/metodisták, mivel a gyermekkeresztelés helytelen szerintük, nem karizmatikusok, nem is adventisták, nem is tanúk. Azért látod ezt, mert több fordító is van szerintem. Pl.:Egyszer úgy fordítja, hogy Szentlélek, egyszer meg Szent Szellem. De jó válaszokat adnak!

Szia Valószínûleg konzervatív amerikai baptisták/metodisták, mivel a gyermekkeresztelés helytelen szerintük, nem karizmatikusok, nem is adventisták, nem is tanúk. Azért látod ezt, mert több fordító is van szerintem. Pl.:Egyszer úgy fordítja, hogy Szentlélek, egyszer meg Szent Szellem. De jó válaszokat adnak!
Nem katolikus, nem Jehova tanú. Ez 100%.
A kérdező hozzászólása: köszi, ment a zöld
A kérdező hozzászólása: köszi neked is, valószínûleg tényleg baptisták, mert most olvastam, hogy náluk szokás a bemerítve keresztelés, és már olvastam azon az oldalon, hogy bemerítve kell keresztelkedni, szóval még egyszer köszönöm
Szervusz Hidd el, nem ezen múlik ki követi Jézus Krisztust, illetve ki igazán keresztény.
A kérdező hozzászólása: Zitus az biztos, de nem szeretnék tévtanításokat olvasni...

Ezek a proteinek mind nagy mennyiségű szója fehérjét tartalmaznak. De vajon mennyit? 70% vagy ennél többet? Ki tudja rá a választ? Miért nem írják rá?

Power Track Power Protein

Legjobb válasz: Csak a gyártó tudja rá a választ. reméljük nem azért nem irják rá mert akkor nem kéne senkinek

Csak a gyártó tudja rá a választ. reméljük nem azért nem irják rá mert akkor nem kéne senkinek
nem tudom mennyit tartalmaznak de ha a pénz nem számítana akkor a sorrendem köztük úgy nézne ki hogy: -promix -power track -power pro -full force mpm mivel a pénz fontos szempont ezt ezt a sorrendet alkalmaznám: -power track -power pro -promix -full force mpm szerintem a promix tartalmaz a legkevesebb szóját, ezt az íze miatt gondolom. mind közül az az ami a legkevésbé szójás fos ízû, sz ar oldódású viszont az ára miatt nem éri meg vásárolni belõle.
így igaz, valamennyire az ízébõl ki lehet következtetni.
A kérdező hozzászólása: A következtetés, az nem egyenlõ a pontos értékkel. Mert ha ezek esetleg 90%-ban szója fehérjék, akkor az a vásárlónak igen ciki helyzet.
igazából tudod miért van ez így? mert összevissza kevergethetnek. Azaz lehet egyszer több a savó benne (ez csak példa ezekben tuti nem) egyszer meg a szója több, mível a cimkén százalék nincs feltünteve, sosem ugyanannyi az a doboz ami már megvan, mint az amit legközelebb veszel. NE tudjátok mi folyik néha az ilyen kevergetések közben a gyártóknál. Azok akik nagyon érzékenyek az ízekre (pl én) észreveszik, hogy nem mindig ugyanaz az állaga és íze pl a power trackos cuccoknak. A power proteinbõl lazán bevertem tavaly egy vödröt, mikor megvettem a másodikat a hányás kapott el olyan lisztes volt, a mai napig megvan a vödör nagy része. Ellenben kaptam ajándékba egy kis dobozost ami szintén könyebben ment le és simán elfogyott.


A "GYAKORI KÉRDÉSEK" szerkesztői milyen alapon írják ki, hogy az adott válasz x%-ban hasznos?

Legjobb válasz: Nem a szerkesztõk teszik ezt. Minden regisztrált felhasználó tud szavazni, hogy szerinte jó vagy rossz a válasz. Ezek arányát írja ki utána a rendszer.

Nem a szerkesztõk teszik ezt. Minden regisztrált felhasználó tud szavazni, hogy szerinte jó vagy rossz a válasz. Ezek arányát írja ki utána a rendszer.
Nem tûnt még fel a lefele meg felfele mutató kezecske? Az a szavazógomb. Nem majd mindenegyes választ értékelnek a szerkesztõk... A mások által kapott szavazataid szabja meg az adott kérdés hasznosságát is és hogy összességében milyen hasznos válaszokat adsz.
Igen, ahogy az elõzõek írták. Gondolom a piros kéz 0%, a zöld 100%, a kék 50%€. Mindenki szavaz és a rendszer ebbõl átlagot von.
Zöld, kék, piros kéz számától függ.

Még akkor se írjam ki újra a kérdésemet, ha a kiemelés után is 0 választ kaptam rá vagy nem kaptam kielégítő választ?

Legjobb válasz: Hát szabályzatellenes újra kiírnod. Inkább várd meg a megújulást, akkor majd többször is ki lehet egy kérdést emelni.

Hát szabályzatellenes újra kiírnod. Inkább várd meg a megújulást, akkor majd többször is ki lehet egy kérdést emelni.
Mi vót az a kérdés?
A kérdező hozzászólása: Ezt nem tudom felsorolni, mert szinte minden válszomra.
A kérdező hozzászólása: Bocs fáradt vagyok, minden kérdésemre.
ez engem is fel tud b*szni
A kérdező hozzászólása: Pedig azt mondja, ha egyszer kiemeltem nem lehet többször.

Az csak a véletlen műve hogy ha itt a gyakorikérdéseken srácok irják ki hogy beszélgetnének lányokkal és mind 0 válaszos kérdések, de ha lányok irják ugyanezt akkor ott már van vagy 20 válasz?

ocs ha rosz kategória ,de nem tudtam hova sorolni

Legjobb válasz: Nem a véletlen mûve hanem azért van mert az itt lévõ pasik nagy része csajt akar magának így kapnak minden lehetõségre míg a nõk le se szarják!

Nem a véletlen mûve hanem azért van mert az itt lévõ pasik nagy része csajt akar magának így kapnak minden lehetõségre míg a nõk le se szarják!
Hm… kellemeset csalódtam! Legalább van még egy olyan gondolkodású ember mint én. (mármint ez ügyben! :D)
A kérdező hozzászólása: Most meglepõdsz mert nincs igazad.Nem jönnej be a ribik semmi szin alatt.Ha összejönnék egy ribivel(0%) akkor a szemébe mindanàm hogy ribi és változon meg.Ha meg dob hát akkor még én járok jobban:) Az hogy jött hogy én itt ismerkedni akarok?Nem igazán...:Ditt nehéz megtudni hogy ki a normális és szép és nem hazudik;-)
Ja most ezt mondod hogy "fúj" (ami teljesen igaz) de tuti hogy neked is jobban szemet vet egy kis ribi mint egy normális csaj és ha választhatnál akkor tuti hogy a ribive járnál (természetesen akkor számodra nem lenne ribi). Ha egy normális csajjal akarsz összejönni, akkor NE ezen az interneten próbálkozz. És minek írjam le a véleményem? A fiúk természetét ez nem változtatja meg és a csajokét sem.
A kérdező hozzászólása: De hogy akarok én azoknak tetszeni, fúj! Privibe irhatod nekem a véleményed, ha akarod
Hát azok a lányok akik mostanában kellenek a fiúknak (a hülye ribik) azoknak igen akkor be fogsz jönni! Hisz az õ kommentûket vártad nem? Mert elárulok egy kis titkot a normális csajok nem adják meg a skype címüket stb. Szóval igen jól látod ilyené kel válnod hogy azoknak a csajoknak tetsszél akiknek te tetszeni akarsz! (és lenne még véleményem a hülye nyálcsorgató fiúkról is de ezt most hanyagoljuk)
A kérdező hozzászólása: tehát, ha selyemfiut csinálok magamból, lefényképezem magam bent a lakásban egy sállal egy homár szerkóban magamon és a képet itt megosztom akkor egy csomó lány belém szeret.de ha normális maradok akkor rám se fityentenek ugye?
Igen, csakis a véletlené...
Nem, a csajok direkt csinálják vagy nem csinálják. :D
A kérdező hozzászólása: hát igen rosszak az arányok
én is elgondolkodtam már rajta, nem jó ez így úgy tudom a nõ-férfi arány 50%körül van az országban mégis 1 nõre 5-10 pasi ugrik még itt az oldalon is csajok ti miért nem akartok ismerkedni?
mi, fiúk, elõször a lyukra koncentrálunk, ezért olyan vonzóak a "jajj, beszélgetne valaki egy lánnyal". A lányok nem annyira vannak kiéhezve (már a többség), így õ nekik annyira nem vonzó ismerkedni itt.
A kérdező hozzászólása: ilyen megfogalmazott választ vártam.köszi
De egyébként azt ne kérd egy embertõl h változón meg. Az az õ döntése hogy milyen. Igaz sok embere ráférne, de ilyen a természetünk ez van! Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai amin változtatni kéne.

Aki tud normális választ adni csak az írjon! Jogellenesen rúgtak ki a munkahelyemrõl, egy segélyszolgálaton keresztül kaptam felvilágosítást nagy vonalakban! Tehát otthon hogyan tudom elkészíteni a beadványom a bíróságra hogy gyorsabb legyen a dolog?

Legjobb válasz: olyan nincs hogy jogellenesen rúgtak ki, ha megszüntetik a munkaviszonyod, azt mindig megindokolják. El kellett volna olvasnod a szerzõdést amit annak idején aláírtál...

olyan nincs hogy jogellenesen rúgtak ki, ha megszüntetik a munkaviszonyod, azt mindig megindokolják. El kellett volna olvasnod a szerzõdést amit annak idején aláírtál...
Miért mi volt? Hogy történt?
Bíróságra? Bûncselekmény történt? Munkaügyi bírósághoz fordulhatnál, ha valóban jogellenesen szûnt meg a munkaviszonyod. Ennyi információ alapján semmiféle hasznos választ nem lehet adni szerintem. Az elsõ mondatod meg annyira taszító, hogy ne is számíts nagyon segítségre.
Mi mit tudunk hozzátenni, amit a segélyszolgálattól nem kaptál meg? Milyen kár ért az elbocsátás miatt, s milyen úton akarod a károdat enyhíteni? Azzal számolj, hogy így visszavetetni nem tudod magad. Munkaügyi bíróság igazat adhat neked, de nem véd meg attól, hogy pokollá tegye a munkáltatod a napjaidat. Ha arra kényszerítik, hogy visszavegyen, akkor ezzel biztosan számolhatsz. Tudni kellene ezerféle dolgot a válaszhoz. És nekem is szúrja a szemem az az elsõ mondat.
A kérdező hozzászólása: Igen mindenkitõl elnézést kérek az elsõ mondatért, de sem a kérem sem a szeretném szót nem engedte írni!!!Levélben kaptam a közös megegyezésrõl szóló felmondásomat miközben terhes táppénzen voltam!(jelenleg is!!)Igen sok kár ért mivel semmilyen jövedelemre nem vagyok jogosult!!Azt tanácsolták adjak be beadványt egy munkaügyi per keretében (polgári per)De nincsen pénzem ügyvédre vagy olyas valakire aki segítene a megírásban!Ezért ha valaki esetleg tud ..vagy csak hasonló cipõben jár-járt csak legalább ossza meg velem!Köszönöm és igazán sajnálom a bemutatkozást!!!!!!

EZEN A KÉPEN hány évesnek néz ki justin bieber? Lécci értelmes válaszokat irj és nézd meg a képet

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://justinandrebeka.bl..

Legjobb válasz: szerintem alapból nem néz ki többnek 10-nél..

szerintem alapból nem néz ki többnek 10-nél..
13-14
12 évesnek és lánynak.
14
jaajjj.. hagyjátok már ezt.... ..bár tényleg a paraszt, "diiiik, fain, basszátok meg, nicsak" szavakat használó fiúk jobbak... ;) ezen a képen 16 volt, de már 17 éves
17nek néz ki.
15
16
16:13 Ott a pont!!!
13??? 14??? de nem bírom a fejét :)
14/15
huh, tényleg? :) ez meglepett, de komolyan.
utolsónak: 17 éves
14-nek nézném. Mér mennyi?
15-nek. :P
17
A kérdező hozzászólása: légyszi válaszoljatok normálisan EZEN A KÉPEN mennyinek nézitek???
A kérdező hozzászólása: bocsi 13-14
A kérdező hozzászólása: ezen a képen 13-1?? hát...... én nemtudom.... szerintem azért több
10

Miért nem írják ki, hogy amit pontoztam választ:hasznos, félig hasznos vagy nem hasznos?

Régen ez látható volt!

Legjobb válasz: Most is látható, ha már elegen értékelték.

Most is látható, ha már elegen értékelték.
Mint ahogy az elsõ is írja: amelyik válaszodnál ezt nem látod, arra még nem jött elég értékelés.
egy ember értékeli az kevés, az alapján még nem írja ki hogy a "válasz xy%ban hasznos", érted.... ma másik százalék meg az eddigi válaszaira kapott értékelések alapján egy átlag, pl én ez eddigi párezer válaszaim átlagosan 63%ban hasznosak, van ahol hozzáértésembõl kifolyólag válaszolok, de van ahol csak trollkodom így alakult ki.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója ...%-os felett volt hogy én hogy pontoztam a más válaszát.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de vak vagyok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!