Találatok a következő kifejezésre: Kik írják kérdéseket (41 db)

Kik írják a kérdéseket?

Legjobb válasz: HOVA KELL IRJAM A KERDESEIMET?KERLEK MONDJATOK MEG MERT RENGETEG FELTENI VALO KERDESEM VAN ,PEDIG BE REGISZTRALTAM ES NEM TALALOM , HOGY HOVA KELL A KERDEST IRJAM.KOSZI A SEGITSEGET.

HOVA KELL IRJAM A KERDESEIMET?KERLEK MONDJATOK MEG MERT RENGETEG FELTENI VALO KERDESEM VAN , PEDIG BE REGISZTRALTAM ES NEM TALALOM , HOGY HOVA KELL A KERDEST IRJAM.KOSZI A SEGITSEGET.
Kérdést bárki írhat ki, aki az oldalra téved, és foglalkoztatja valami, amire választ szeretne kapni. A tematikus fõoldalra viszont csak azok a kérdések kerülnek ki, amirõl az oldal szerkesztõje úgy dönt, hogy érdemes a fõoldalon szerepeltetni. A többi kérdés csak az összes kérdés lekérdezésekor látszik.
JELNTKEZZ BE -> Válaszd ki a megfelelõ lategóriát és alkategóriát -> Új kérdés (a kategóriák alatt) -> lent van egy "szövegdoboz"szerû, oda beíro -> Válasz küldése (a szöveg alatt)
Te, meg én, meg mások! :)

Milyen esetben írják ki egy kérdés alá, hogy "baj van ezzel a kérdéssel? Akkor jelezze! " vagy valami hasonló!

Legjobb válasz: Én úgy tudom, minden kérdés kiírását követõen automatikusan "kiíródik", és ott is marad addig, amíg a kérdést nem látta moderátor. oka: lehet, hogy rossz kategóriában lett feltéve a kérdés, v. át kellene fogalmazni, hogy érthetõ legyen mások számára, v. eleve olyan, ami v. hülyeség, v. szabályzatot sért, ezért kitörlésre ítélendõ. mivel a moderátorok is csak emberek, nem megy egyik pillanatról a másikra, hogy egyszerre nézzenek át minden kiírt kérdést, ezért ezzel az oldal felhasználói segítik/segíthetik a modikat, ha vmi problémát észlelnek az adott kérdéssel kapcsolatban.

Én úgy tudom, minden kérdés kiírását követõen automatikusan "kiíródik", és ott is marad addig, amíg a kérdést nem látta moderátor. oka: lehet, hogy rossz kategóriában lett feltéve a kérdés, v. át kellene fogalmazni, hogy érthetõ legyen mások számára, v. eleve olyan, ami v. hülyeség, v. szabályzatot sért, ezért kitörlésre ítélendõ. mivel a moderátorok is csak emberek, nem megy egyik pillanatról a másikra, hogy egyszerre nézzenek át minden kiírt kérdést, ezért ezzel az oldal felhasználói segítik/segíthetik a modikat, ha vmi problémát észlelnek az adott kérdéssel kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: értem:) köszönöm!

Tényleg olyan sokan akarnak ismerkedni, vagy mindig csak ugyanazok írják ki a kérdést?

Ha ennyire igény van rá, miért nem rendeznek ismerkedős esteket, szerveznek programokat, ahol új emberekkel lehet beszélgetni? Itt azt látom, hogy rengeteg a magányos ember, akik barátokra, társra vágynak.

Legjobb válasz: Ugyanazok,pedig pár nap elteltével lehet frissíteni. (én 5x válaszoltam ilyen kérdésre, és mind az 5x ugyanaz a csaj írta ki) :D

Ugyanazok, pedig pár nap elteltével lehet frissíteni. (én 5x válaszoltam ilyen kérdésre, és mind az 5x ugyanaz a csaj írta ki) :D
Ugyanazok, és hiába válaszolsz neki, nem ír vissza (legalábbis nekem egyszer sem írtak vissza, pedig volt, hogy megpróbáltam)


Ask. Fm-en kik írják, vagy hol lehet írni a nap kérdését?

Legjobb válasz: Ha tippelnem kéne, akkor a nap kérdése automatikusan beolvasódik egy már jó rég megírt sok sorú txt fileból. Az egyes sorokat naponta olvassa be és ha végzett az x ezer kérdéssel újrakezdi. Vagy valami hasonlót tudok elképzelni(:

Ha tippelnem kéne, akkor a nap kérdése automatikusan beolvasódik egy már jó rég megírt sok sorú txt fileból. Az egyes sorokat naponta olvassa be és ha végzett az x ezer kérdéssel újrakezdi. Vagy valami hasonlót tudok elképzelni(:
Inkább az tûnik logikusnak, hogy komment/megtekintés alapján választja ki.
pali nem tudom mennyire látogatod azt az oldalt, de ott elég gyenge kérdések a nap kérdései:D Szóval az kicsit valószínûtlen.
Egyáltalán nem, csak nekem így tûnt volna logikusnak:)

Kislányom menniy idős korától írjam ki a kérdéseimet inkább a "kisgyermekek" kategóriába?

Legjobb válasz: Nekem 15 hónapos a kislányom,és már olyan gyerekes dolgai vannak, nem babásak. Furcsa néha együtt olvasni a kérdéseimet a köldökcsonk ápolós stb.. kérdésekkel,de hát azért tulajdnoképpen még õ is kicsike. De akkor ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel a dilemmával... :-))

A kérdező hozzászólása: Nekem 15 hónapos a kislányom, és már olyan gyerekes dolgai vannak, nem babásak. Furcsa néha együtt olvasni a kérdéseimet a köldökcsonk ápolós stb.. kérdésekkel, de hát azért tulajdnoképpen még õ is kicsike. De akkor ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel a dilemmával... :-))
Off, és bocsi. Ez jó kérdés... épp tegnap gondolkoztam el rajta, hogy mikor kerülünk majd a kisgyermek kategóriába. Kíváncsi vagyok, mások hogy gondolják.
Szerintem 2 éves korától :) Amúgy nem tudom ez csak az én véleményem :)
1 éves kortól.
A lányom másfél éves, és pár hete kezdtem rájönni arra, hogy már nem vagyunk érintettek a jól megszokott "Babák" témakörben, mert kinõttünk belõle, sajnos. Kérdést már nem is tudnék ide feltenni, max. segíteni tudnék a válaszokkal, mert megnõtt a pici babám. Én sokszor csak átolvasom a kérdéseket és válaszokat, mert mások tapasztalatai hasznosak lehetnek nekem is, és egyre gyakrabban veszem észre, hogy csak átfutom a kérdéseket, meg sem nyitom a választ, mert már annyira kinõttünk belõle. Szóval szerintem lassan kezdõdik a "Kisgyermekek" kategória, sajnos, sajnos!:(
0-6 hét : újszülött 6 hét - 6 hónap : csecsemõ 6 hónap - 12 hónap : kisded 12 hótól kisgyerek ez egy könyveb volt leírva.

Milyen kérdést irjak ki gyakori kérdésekre?

Legjobb válasz: Ezt: Miért vagyok olyan tökéletes, hogy mindenre tudom a választ?

Ezt: Miért vagyok olyan tökéletes, hogy mindenre tudom a választ?
Tapasztalatom, hogy inkább véleményt kérõ, illetve helyismerettel, kapcsolati tõkével kapcsolatos kérdésekre érkezik válasz. Az is válaszra méltatott kérdést, amit le lehet szólni. A lexikális tudást igénylõ kérdésekre vagy nem érkezik válasz, vagy hellyel-közzel. Olyan kérdésekre még nem kaptam választ, melyek utánanézést igényeltek volna. Ha komolyan gondoltad a kérdést, remélem kimerítõ volt a válaszom.
Általában olyat szoktak, amire nem tudják a választ:D Nincs így megszabva, hogy napi 5 kérdést ki kell írnod XD :D Ezt meg nem a "Humor" kategóriában akartad kérdezni?:D

Minden nap írjak ki hülye kérdést vagy csak két naponta?

Legjobb válasz: Minden nap írsz ki tizenkettõt öcsisajt, miért kamuzol?

Minden nap írsz ki tizenkettõt öcsisajt, miért kamuzol?
Pedig már kezdtem örülni hogy valaki végre megint megoszt a világgal valami enyhe mentális korlátoltság feltételezésére okot adó problémát...
A kérdező hozzászólása: nem kaptam választ ^^
Szerintem inkább vállald fel nyíltan, h homokos vagy! Akkor nem kell ilyen kényszer pótcselekvésekkel elterelned a figyelmed errõl az egészrõl! Jah anyádnak meg üzenem, h ma este nem érek rá! Kössz
A kérdező hozzászólása: meleg vagyok tényleg!nem is szégyenlem!!

Fogalmam sincs, hogyan írjam ki a kérdést, szóval csak olvasd el a lentit, és ha tudsz válaszol lécci! (? )

Kémia szorgalmi: "Keress az interneten adatokat arra vonatkozóan, hogy szervezetünket milyen forrásokból érik sugárzások!" Így van írva a könyvben, nekem fogalmam sincs, hogy hogyan keressek rá, mert semmi használhatót nem írt ki. :S

Legjobb válasz: gondolj például a mikróra, telefonra, számítógépre, tvre, de ezeken a hétköznapi cuccokon kívül vannak egyszerûbb dolgok is pl. napsugárzás, röntgen sugárzás, minden ehhez hasonló. ez csak pár ötlet, hátha így kiad vmit :) ja és radioaktív sugárzás is ér minket nap mint nap, csak olyan kicsi mennyiségben, hogy nem veszélyes :)

gondolj például a mikróra, telefonra, számítógépre, tvre, de ezeken a hétköznapi cuccokon kívül vannak egyszerûbb dolgok is pl. napsugárzás, röntgen sugárzás, minden ehhez hasonló. ez csak pár ötlet, hátha így kiad vmit :) ja és radioaktív sugárzás is ér minket nap mint nap, csak olyan kicsi mennyiségben, hogy nem veszélyes :)
Írd be, hogy szervezetünket ért sugárzások.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!

Kik írják meg a gotquestion. Org-on a válaszokat a kérdésre?

Mármint milyen felekezetből valók, mert némelyik kérdésnél kereszTényt használnak, valaholy meg kereszTYént, és ty betűvel inkább a reform vallások írják/mondják(mármint a kálvinisták, luteránusok...) míg t betűvel a katolikusok...

Legjobb válasz: Szia Valószínûleg konzervatív amerikai baptisták/metodisták, mivel a gyermekkeresztelés helytelen szerintük, nem karizmatikusok, nem is adventisták, nem is tanúk. Azért látod ezt, mert több fordító is van szerintem. Pl.:Egyszer úgy fordítja, hogy Szentlélek, egyszer meg Szent Szellem. De jó válaszokat adnak!

Szia Valószínûleg konzervatív amerikai baptisták/metodisták, mivel a gyermekkeresztelés helytelen szerintük, nem karizmatikusok, nem is adventisták, nem is tanúk. Azért látod ezt, mert több fordító is van szerintem. Pl.:Egyszer úgy fordítja, hogy Szentlélek, egyszer meg Szent Szellem. De jó válaszokat adnak!
Nem katolikus, nem Jehova tanú. Ez 100%.
A kérdező hozzászólása: köszi, ment a zöld
A kérdező hozzászólása: köszi neked is, valószínûleg tényleg baptisták, mert most olvastam, hogy náluk szokás a bemerítve keresztelés, és már olvastam azon az oldalon, hogy bemerítve kell keresztelkedni, szóval még egyszer köszönöm
Szervusz Hidd el, nem ezen múlik ki követi Jézus Krisztust, illetve ki igazán keresztény.
A kérdező hozzászólása: Zitus az biztos, de nem szeretnék tévtanításokat olvasni...

Mi van akkor, ha ezt a sok vámpíros kérdést igazi vámpírok írják ki?

A kérdésem komoly! Mi van, ha így szórakoznak velünk? Esetleg így akarják nevetségessé tenni a témát. Az utóbbi id?ben nagyon sok vámpírokkal foglalkozó film, könyv jelenik meg.

Legjobb válasz: "Mi van akkor, ha ezt a sok vámpíros kérdést igazi vámpírok írják ki? A kérdésem komoly!" Jól van! Megvan a mai napi viccünk! Ha láttál igazi vámpírt, akkor csak szóljál!

"Mi van akkor, ha ezt a sok vámpíros kérdést igazi vámpírok írják ki? A kérdésem komoly!" Jól van! Megvan a mai napi viccünk! Ha láttál igazi vámpírt, akkor csak szóljál!
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam. Azt se tudom, mit esznek. :D báR A Gyûrûk urában õk is megeszik az embert. Ez egy érdekes kapocs. Bár csak egy fantasy kedvéért kitalált fajról van szó.
Te komplett hülye vagy ? Ha még1szer megpróbálsz lebuktatni ki szívom a véredet . Demetri
A kérdező hozzászólása: Nem értem, miért kell fenyegetõzni, ti buktattátok le saját magatokat.
Úgyérted, a vámpírok a reptoidok szolgái? Úgy esetleg igaz lehetne, ha nem lennének a loú-k!
Ezt kevesen tudják, de a legnagyobb veccö gyárakat vámpír családok vezetik... Ezek után remélem összeáll a kép.. :D
Komolyan ez a hét vicce, ennyi ökörséget sem olvastam még egyhelyen... reptoidok, meg vármpír családok... Szent [email protected] XD
Szerinted egy vámpír leülne a gép elé és elkezdene pötyögni valamit valamilyen blogra vagy fórumra, mert olyannyira perverz aberrált állat, hogy ebben lelk a örömét? Ha léteznek is egyáltalán vámpírok biztos nem a monitor elõtt bandzsítanak.
Nem léteznek. Legalábbis nem úgy, mint a filmekben meg a könyvekben. Aki nem akar meghalni és itthagyni az életet, annak táplálnia kell a testét halála után. De ez egyáltalán nem klassz dolog, meg szexis...hiszen hullákról beszélünk! Régen azért ragadt rajtuk hogy félnek a fénytõl, mert nappal egy halottnak hitt ember csak nem mászkálhatott, így éjjel kerestek "táplálékot" a testüknek. Nem voltak szuperhõsök, ezért könnyen végeztek velük, elég volt csak a testet elpusztítaniuk. Így már a lélek nem tudott mihez kötõdni! Szóval, sztem már nincsenek ilyen elszánt lelkek, különben is hamar lebuknának! Az egyetlen esélyük az ilyesmihez, talán valamiféle fekete mágia, más biztosan nem. Ja, és ahhoz, hogy valaki vámpír legyen, elõbb meg kell halnia...másképp nem lehet. Ez van. Inkább foglalkozzatok értelmesebb és fontosabb dolgokkal.
Louis, Lestat, én vagyok a gyermek, mégis nekem rátok figyelni?? A twilight után most a gyakorikérdések? Hát itt feditek fel a titkunkat? Ha ezt Armand tudná... Igen megint internetezek, és szabadidõmben magyarul tanulok... Claudia
Louis, kuss legyen vagy kihajítom a koporsódat az ablakon! (pont most olvasom, Lestat már amúgy is halott XD ) Claudia, a démongyerek
Hát, akkor ezek szerint nincs mit titkolni igen a vámpíros kérdések 15% igazi vámpírok írják ki!Jobb ha odafigyeltek kinek válaszoltok!!!ÉS EZ IGENIS KOMOLY! Louis, Lestat, Claudia úgy is megtalálunk titeket akkor nektek GAME OVER
Csend legyen utolsó, elkotyogod a titkunkat! Mr. Crepsley
A kérdező hozzászólása: Látom nem akarjátok komolyan venni. Pedig az is lehet, hogy az egyik válaszoló is csak egy viccelõdõ vámpír. És ti még segítitek is.
Ne már Bella, hogy lehetett ennyi eszed? Itt kel el pofázni mindent? Most minden tinicsaj vámpír akar majd lenni, mert azt hiszik, hogy tökéletesek vagyunk. Hogy lehetett ennyi eszed? Pedig te is tudod, hogy semmimások nem vagyunk, mint a sírból kikelt, rothadó hullák. És ráadásul még vér is kell, hogy ilyet "életet" élhessünk. Nagyon hülye vagy. De a legnagyobb gondot amit a fajtánknak okoztak a Stephen Mayer nevû nõt már megcsapoltam. Utolsó szava az volt: "sajnálom befolyásoltam az ostoba tiniket"
En vampir vagyok, de nem irtam ki egy ilyen kerdest sem. Sot a vampir haverjaim sem. Valszolgatni is foleg csak a szamitastechnika temaban szoktunk, most tettem egyedul kivetelt. Remelem segitettem! V. Balazs
Mi van akkor ha a hulye kerdeseket igazi hulyek irjak ki? :)
Ne etesd a trollokat :D
A kérdező hozzászólása: Én arra gondoltam, hogy a reptoidok és a vámpírok mester-szolga viszonyban állhatnak, de akár egyek is lehetnek, ugye hideg bõr, gyilkos tekintet, emberi hús/vérrel való táplálkozás.
A vámpírok nem tesznek fel magukról kérdést és az oldalt sem õk moderálják, hanem a reptoidok. Ezen kívül van még néhány cyberman moderátor is, akiket cybermoderátoroknak is neveznek. Õk nagyon szeretnek kérdéseket és válaszokat törölni.
Ez azt jelentené, hogy a vámpírok használnak internetet és ismerik a GYK-t. Lehet, hogy ezt az oldalt a vámpírok tartják fent és õk moderálják??
[email protected], ezzel a kérdéssel megfogtál. Tényleg, mi van ha télleg? Így akarják magukról elterelni a figyelmet, nagyon ötletes. Én remélem, hogy neked van igazad.
Ez így van. Rájöttél a titkunkra. Lestat
Basszus :D [email protected]ér fecsegsz annyit!!! Louis
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy hazdtok. Kivéve, akkor, ha gondoljátok, hogy gondolom, hogy hazudtok. Akkor viszont igazat írtok, kivéve... Tudtam ám, Anne Rice túl élethûen írt le. Vagy te vagy Anne Rice, az író, a néni pedig az anyukád? :)
Ez a kérdést csak is egy elmebeteg kérdezhette
Louis te csak maradj csöndben. :D
A kérdező hozzászólása: De hát ezt én kérdeztem, én viszont nem vagyok elmebeteg. Tuti.
nem hiszem hogy a kretének tudnak írni a kretént a vámpíros pancserekre értem
ma 19:48: Nem hiszem... az oldalt reptoidok moderálják, tehát kétlem, hogy a vámpírokkal együtt vezetnék..
A kérdező hozzászólása: Én nem tekintenék el ettõl a vámpíros moderálásról. Már törölték kérdésemet, azért, mert a vámpírokhoz van köze. Lehet ezek a reptideket is õk irányítják, ilyen minionok.
A franc most lebuktam! Pusztulj éhen a Lelkek Tava melett! Mr Crepsley
hát akkór szó szerint szivás...
minek tenne fel magáról egy vámpír kérdést? nem olyan ostoba mint mi emberek, már persze ha léteznek
Azt a kérdést például, hogy az AB-s a jobb vagy a nullás, tuti, hogy vámpírok tették fel!
A kérdező hozzászólása: Valószínû egy bébivámpír volt, aki tanácsot akart kérni egy tapasztaltabbtól, hogy kikre vadásszon. Ha vagytok itt, nektek melyik ízlik?
Fény derült a titkunkra!! Már a netet sem használhatjuk nyugodtan... Mi lett ebbõl a világból! Két vérivás közt nem leshetünk fel a GYK-ra. Ez örök életem legszörnyûbb napja. De már csak rosszabb lesz...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!