Találatok a következő kifejezésre: Kijött egy a nyakamon. Mi (2 db)

Kijött egy gumó a nyakamon. Mi okozhat ilyet?

7hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Lehet, hogy begyulladt a nyirokcsomód!Menj el a körzetihez minél elöbb, hogy kezelni tudja és mond meg, hogy terhes vagy!!Remélem azért nem ez a baj!

Szia! Lehet, hogy begyulladt a nyirokcsomód!Menj el a körzetihez minél elöbb, hogy kezelni tudja és mond meg, hogy terhes vagy!!Remélem azért nem ez a baj!
Nem jellemzõ a terhességre, de esetleg okozhatja az ilyenkor meggyengült immunrendszer. Mutasd meg orvosnak!
Nekem ugyanilyenem van kb.6 éve.Voltam vele dokinál ultrahang stb.azt mondták, hogy semmi baj ha nem nõl. Figyeld folyamatosan ne nyomkodd de tapintsd óvatosan nem e nõl.Állítólag attól van, hogy egy megfázástól bedagadt-begyulladt és így maradt nem húzodot vissza.Ne aggódj. A terhességgel nem függ össze.Ha zavar menj vérvételre, Uh-ra vele.

Nagyon erősen hullik a hajam, egyre kevesebb van. És a tarkómra/nyakmra kijött egy kis csomó ami nyirokcsomó lehet. Szerintetek mi bajom lehet? Volt ilyen próblémája valakinek? Forduljak orvoshoz?

Legjobb válasz: http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=6503 annyit tudok segiteni, hogy ajánlom ezt a terméklet hajhullásra. Orvoshoz mindenképp menj el

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=6503 annyit tudok segiteni, hogy ajánlom ezt a terméklet hajhullásra. Orvoshoz mindenképp menj el
Szia.voltál orvosnál?kiderülr a hajhullás oka?nekem is magyon hullik
A kérdező hozzászólása: a mandulám nagyon ve volt/van gyulladva, azt mondta az orvos h lehet a miatt hullik, írt fel gyógyszert a mandulámra, meg a gyógyszertárba adtak vmi keveréket a hajamra...jó büdös.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!