Találatok a következő kifejezésre: Kijött egy a nyakamon (4 db)

2009-ben kijött a nyakamon hátul jobb oldalt egy zsírcsomó. A háziorvosom azt mondta nem muszáj kivetetni ha nem zavar. Nem merem kivetetni. Pár napja észrevettem, hogy néha homályosabban látok a jobb szememmel. Van összefüggés? Bõvebben lent

A háziorvosom után elutaztunk Pestre a Kék golyóban azt mondták,hogy ki kel vetetni,csak aznap elmaradt,közbejött valakinek egy mûtét.Nem mentünk vissza utána.Ez volt 2009-ben.Mostanra én is látom mások is mondják,hogy nagyobb lett.Korábban is észrevettem,hogy gyengébb lett a jobb szemem(pedig korábban az volt az erõsebb).Nem tudom vele elolvasni az apróbetût,amit korábban eltudtam.Azért nem merem kivetetni,mert apa egyik ismerõse egyszer kivetette,majd késõbb megint kijött neki,ha jól emlékszem a fején.Vélemények?Mit csináljak?Tapasztalatok?

Legjobb válasz: A szemednek és az atheromának vagy lipomának nincs köze egymáshoz. Ettõl ne félj! Azért érdemes kivetetni,mert nõni fog,begyulladhat és akkor fájdalmas válik. Apukád ismerõsének nem azért jött máshol,mert az egyiket kivetették. Az anélkül is elkezdõdött volna. Ez végül is attól alakul ki,hogy egy zsír vagy faggyúmirigy eltömõdik és a benne lévõ "váladék" nem tud kiürülni. Nyugodtan vetesd ki nem lesz semmi bajod tõle!

A szemednek és az atheromának vagy lipomának nincs köze egymáshoz. Ettõl ne félj! Azért érdemes kivetetni, mert nõni fog, begyulladhat és akkor fájdalmas válik. Apukád ismerõsének nem azért jött máshol, mert az egyiket kivetették. Az anélkül is elkezdõdött volna. Ez végül is attól alakul ki, hogy egy zsír vagy faggyúmirigy eltömõdik és a benne lévõ "váladék" nem tud kiürülni. Nyugodtan vetesd ki nem lesz semmi bajod tõle!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szėpen köszönöm a vàlaszt!!!!!!

Nagyon erősen hullik a hajam, egyre kevesebb van. És a tarkómra/nyakmra kijött egy kis csomó ami nyirokcsomó lehet. Szerintetek mi bajom lehet? Volt ilyen próblémája valakinek? Forduljak orvoshoz?

Legjobb válasz: http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=6503 annyit tudok segiteni, hogy ajánlom ezt a terméklet hajhullásra. Orvoshoz mindenképp menj el

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=6503 annyit tudok segiteni, hogy ajánlom ezt a terméklet hajhullásra. Orvoshoz mindenképp menj el
Szia.voltál orvosnál?kiderülr a hajhullás oka?nekem is magyon hullik
A kérdező hozzászólása: a mandulám nagyon ve volt/van gyulladva, azt mondta az orvos h lehet a miatt hullik, írt fel gyógyszert a mandulámra, meg a gyógyszertárba adtak vmi keveréket a hajamra...jó büdös.

33 hetes vagyok a nyakamon kijött egy pár futószemölcs, nagyon idegesit, egyrészt csúnya, másrészt beleakad nyakláncba stb. , lehet csinálni vele a terhesség alatt valamit?

Legjobb válasz: Most voltam dokinál ugyan ezzel. 38. hétben vagyok. Nekem azt mondták, hogy menjek vissza ha megszültem, de lehet hogy elmúlik magától. Ja, meg még azt, hogy a nyaklánc tovább terjeszti. (azt le is vettem) Kitartás, tudom mennyire bosszantó.

Most voltam dokinál ugyan ezzel. 38. hétben vagyok. Nekem azt mondták, hogy menjek vissza ha megszültem, de lehet hogy elmúlik magától. Ja, meg még azt, hogy a nyaklánc tovább terjeszti. (azt le is vettem) Kitartás, tudom mennyire bosszantó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Kijött egy gumó a nyakamon. Mi okozhat ilyet?

7hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Lehet, hogy begyulladt a nyirokcsomód!Menj el a körzetihez minél elöbb, hogy kezelni tudja és mond meg, hogy terhes vagy!!Remélem azért nem ez a baj!

Szia! Lehet, hogy begyulladt a nyirokcsomód!Menj el a körzetihez minél elöbb, hogy kezelni tudja és mond meg, hogy terhes vagy!!Remélem azért nem ez a baj!
Nem jellemzõ a terhességre, de esetleg okozhatja az ilyenkor meggyengült immunrendszer. Mutasd meg orvosnak!
Nekem ugyanilyenem van kb.6 éve.Voltam vele dokinál ultrahang stb.azt mondták, hogy semmi baj ha nem nõl. Figyeld folyamatosan ne nyomkodd de tapintsd óvatosan nem e nõl.Állítólag attól van, hogy egy megfázástól bedagadt-begyulladt és így maradt nem húzodot vissza.Ne aggódj. A terhességgel nem függ össze.Ha zavar menj vérvételre, Uh-ra vele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!