Találatok a következő kifejezésre: Kijött az Mennyire (22 db)

Most hogy kijött az iphone4s mennyit fog esni a sima iphone4 ára?

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne, illetve még az is, hogy a 3G S ára mennyire fog leesni ?!

Ez engem is érdekelne, illetve még az is, hogy a 3G S ára mennyire fog leesni ?!
Sokat nem, olyan 10-20 ezret max.
Nem eleget ahhoz, hogy meg tud fizetni!
használtak szerintem olyan 80-90 közé is leesnek. 3gs meg szerintem marad, most a használtak 60-65 között mozognak, és az még elég nagy rés egy i4-hez képest.

Most hogy kijött az iPhone 5 így mennyi a reális ára egy iPhone 4 8gb-nak? Vagy ha van eladó érdekelne

Legjobb válasz: nekem csak az lenne a lényeg h ne legyen nagyon karcos 1-2 hajszálkarc belefér ha nem zavar wifi jó legyen és t-mobilos legyen kb 70-75 ezrem van rá.

A kérdező hozzászólása: nekem csak az lenne a lényeg h ne legyen nagyon karcos 1-2 hajszálkarc belefér ha nem zavar wifi jó legyen és t-mobilos legyen kb 70-75 ezrem van rá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
60-80 közt már kapsz.Egyébként a 16 GB os jobban megéri.Én kb 1 éve még 100 ért vettem.Már nekem a 16 GB is kevés.BP:Megér többet is.Jó pár Androidos telefont oda ver.Akár hányszor látom a kommented mindig fikázod az iPhone-t..
Állapottól függõen 65K-85K között.
hát ha nagyon nagyon nagyon nagyon maximum ár akkor 80 de szerintem már az is sok. Itt találsz dögivel, guberálj, nagyon jó oldalÛ http://hardverapro.hu/aprok/mobil/keres.php?stext=iphone+4
Reális ára a konkurenciához képest 60 ezer környéke.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat ha kapok 75 bõl 16gb-ot akkor azt veszek a lényeg az hogy fekete legyen mert a fehér nem nagyon tetszik nekem

Kijött az aranyerem, ami rettenetesen fáj, ez mennyire veszélyes koraterhesen?

Annyira fáj, hogy sírni tudnék. Bekentem matsuval, de nem használ. Mit tehetnék? Járt valaki így 11 hetes kismama vagyok

Legjobb válasz: Nekem a sperti segített, és terhesek is használhatják! Nagyon csúnya volt, és borzasztóan fájt is. 6 napi hasmenés hozta ki, már a sima pisilés is fájt... na hagyjuk :S Próbáld ki!

Nekem a sperti segített, és terhesek is használhatják! Nagyon csúnya volt, és borzasztóan fájt is. 6 napi hasmenés hozta ki, már a sima pisilés is fájt... na hagyjuk :S Próbáld ki!
Szia! Nekem is nagyon kint volt, vérzett is rendesen és minden mozdulat fájt, minden este sírtam és alvásnál is felébredtem, hogy fáj. Elõször spertit vettem, nekem semmit sem használt, aztán vettem reparon krémet és kúpot is, nekem ez nagyon jó volt. Azóta sokat iszom és sok gyümit eszek, hogy ne legyen kemény a székletem és persze azonnal elfelejtettem a tanga bugyit. Picit még néha kijön de nem fáj. Védõnõ azt mondta, hogy ez a terhesség egyik velejárója is lehet. Meg kell találnod azt a krémet, ami neked jó. 30hkm
A kérdező hozzászólása: Régóta van sajnos. Csak most reggel kijött és attól félek, hogy a fájdalomtól elvetélek. Sírhatnékom van. Mindig beültem egy kád vízben, az használt. Most ugye nem tudok.


Mennyit ér egy Samsung Galaxy S, 2 év garanciával teljesen újan, most hogy kijött az S 2?

80 000-ért megéri szerintetek?

Legjobb válasz: Újonnan 76370 ft (gsmline).

Újonnan 76370 ft (gsmline).
Kezdd el 80 000ezer forinttal, ha nem akkor mindig vegyél el belõle.
50.000-60.000ft ért láttam több telefonos boltban.(Samsung garival, nem bolti!)
A kérdező hozzászólása: A gsm boltokban vagy ázsiai importos telefonok vagy bemutatódarabok vannak olcsón. Gondolom nem véletlen hogy a kínálatban szerepelnek drágábban is ugyan olyan készülékek.
Ha tudni akarod nem Ázsiai/Piaci/Arab árulta! Ha nem GSM bolt. De vedd meg 80.000ft Én csak segíteni akartam.
A második válaszoló vagyok. Félre értettem a helyzetet, azt hittem azért kérdezi mert el akarja adni. Én sokat láttam 70 000ft ért. És az elég baráti ár.

Ha kijött az első fog alul akkor mennyi idő általában a második mellette?

10hós a lányom és lassan 1 hónapja kint van az els? alul, de a mellette lév?nek még semmi jele.Lehet, hogy felül jön ki el?bb?Nagyon dagadt ott az ínye és ömlik a nyála.

Legjobb válasz: Nálunk 1 hónap különbséggel jött ki az alsó kettõ.

Nálunk 1 hónap különbséggel jött ki az alsó kettõ.
a lányomnak a felsõ kettesek jöttek ki elõször, 1 nap különbséggel. a fiamnak az alsó egyesek 3 nap különbséggel, és ma 4 nap után a bal felsõ egyes tört át.
nálunk 3 nap volt. alsó 2 van kint, de 2 hónapja nem jött egyse, 8 hós most.
Szia, kisfiamnak 3 hét különbséggel jött ki az alsó kettõ 8 és fél hónaposan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Mennyi idő telt el az első és a második fog kibújása között? Alul kijött az egyik foga már két hete, de a másik még sehol.

Legjobb válasz: Az en kislanyomnak egyszerre jott ki a ket also foga 4,5 honapos koraban.

Az en kislanyomnak egyszerre jott ki a ket also foga 4, 5 honapos koraban.
4 nap
8 nap volt a kettõ között.
3 hétig 1 foga volt a babámnak! Aztán felül is úgy jött, hogy elõbb 1 fogacska, a középsõ melletti, majd újabb 3 hét múlva jött a többi 3 fenti!
félreértettem. Egyszerre bújt ki az alsó kettõ:)
Szia! Nekünk 2hónapja bújt ki az alsó 2 fog, azóta semmi.
Nekünk 1 hónapra jött alul a 2. fogacska. Most a felsõnél csak 1 hét volt.
Szia! nekünk mindig 2 hét, utána 2 hónap szünet a következõ kettõig:)
9 hósan kijött a felsõ kettõ, 11 hósan az egyik alsó középsõ, 13 hósan bújtak a négyesek, mind a négy, 14 hósan a kettesek felül és az egyik hármas. A másik hármas még sehol, az alsó középsõnek meg 3 hónapja se híre, se hamva.
nálunk 1 hét
Ha jól emlékszem, nálunk egy hónap volt az elsõ két fog kibújása között
1 nap

Mennyire zavarja a szülésem? 39 hetes kismama vagyok, csunyán kijött az aranyerem, kicsit vérzik is. Aggodok mi lesz majd szüléskor.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is szülés elõtt kb. másfél héttel jött ki az aranyerem, alig tudtam ülni, annyira fájt és vérzett is. Elkezdtem azonnal kenni Mastu kenõccsel és pár napig kupoztam is. Nem mondom, hogy szülésre helyre jött, de egyáltalán nem fájt, sõt azóta sem érzek fájdalmat. Ha mosakszom érzem, hogy kint van az aranyerem, nem is kicsit, de nem fáj szerencsére. Könnyû szülést kívánok! 5 hetes kislány anyukája

Szia! Nekem is szülés elõtt kb. másfél héttel jött ki az aranyerem, alig tudtam ülni, annyira fájt és vérzett is. Elkezdtem azonnal kenni Mastu kenõccsel és pár napig kupoztam is. Nem mondom, hogy szülésre helyre jött, de egyáltalán nem fájt, sõt azóta sem érzek fájdalmat. Ha mosakszom érzem, hogy kint van az aranyerem, nem is kicsit, de nem fáj szerencsére. Könnyû szülést kívánok! 5 hetes kislány anyukája
Nekem az elsõ szülésem óta van aranyerem (9 éve), a mostani terhességnél a vége felé fájt, Sperti kúpot használtam, ami nagyjából segített. Na de aszülés után borzalmas lett, jegeltem, majd még a kórházban elkezdtem használni a Mastu krémet és kúpot. Most 3 és fél héttel a szülés után egész normális, nem fáj. Nem tudom elmúlik-e valaha, lehet egyszer megmutatom dokinak.

Kijött az aranyerem. Mennyire normális ez a terhesség alatt?

Sziasztok!26 hetes kismami vagyok és egy kicsit aggódom.

Legjobb válasz: Szia! Az aranyér gyakori a terhesség során és a szülést követõen, majd fokozatosan visszafejlõdik,sõt el is tünhet. Speciális spray-k és kenõcsök használata, jégtömlõ, hideg borogatás alkalmazása segithet. El kell kerülni a székrekedést és az erölködést.

Szia! Az aranyér gyakori a terhesség során és a szülést követõen, majd fokozatosan visszafejlõdik, sõt el is tünhet. Speciális spray-k és kenõcsök használata, jégtömlõ, hideg borogatás alkalmazása segithet. El kell kerülni a székrekedést és az erölködést.
Sajnos kismamáknál ez gyakori jelenség, beszéld meg a dokiddal, melyik kenõcsöt, kúpot ajánlja. Gratula a babához!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a válaszokat.

Kijött megint az aranyerem. Nagyon fáj. Ha bekenem a sperti kenőccsel mennyi idő alatt múlik el?

Nagyon fàj!

Legjobb válasz: Kijött megint... Mit tettél annak érdekében, hogy ne jöjjön ki?

Kijött megint... Mit tettél annak érdekében, hogy ne jöjjön ki?
A kérdező hozzászólása: Csak egyszer kijött megint magatol

Mennyibe kerül kb megjavítani a fényképezõgépem, ha az a baja, hogy bekapcsolásnál félig kijött a lencse és azóta se ki, se be?

Fujifilm Finepix AX300-ról van szó.

Legjobb válasz: nekünk ugyanilyen problémánk volt egy Nikon géppel, de még garanciális volt és ingyen megjavították

nekünk ugyanilyen problémánk volt egy Nikon géppel, de még garanciális volt és ingyen megjavították
dobd ki a kukába. annyi pénzért amennyiért megcsinálják, abbú a pénzbû veszel egy újat is


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!