Találatok a következő kifejezésre: Kihullott a a (107 db)

Az gáz ha egy férfi parókát hord, mert kihullott a haja?

Legjobb válasz: Én is parókát hordok de nem azért mert kihullott a hajam. Vannak olyanok amik amik teljesen úgy néznek ki mint a saját hajad. http://www.youtube.com/watch?v=KWUubiZn24U

Én is parókát hordok de nem azért mert kihullott a hajam. Vannak olyanok amik amik teljesen úgy néznek ki mint a saját hajad. http://www.youtube.com/watch?v=KWUubiZn24U

Kaptunk egy kiscicát. Pár napra rá észrevettük, hogy egyes helyeken kihullott a szõre. Akkor még nem is volt gyanús, de 2-3 nap múlva már a kis lábán is kihullott meg a nyakánál. Egyre rosszabb. A betegség neve sömör, hogyan kezeljem?

Mennyi ideig tart? Átterjedhet emberre? A cicánk bele is halhat? Elõre is nagyon szépen köszönöm,és nagyon fontos lenne.

Legjobb válasz: Ha a diagnózist állatorvos állította fel, ez azt jelenti, hogy már jártatok nála, és a kezelést is elmagyarázta. Ha nem, akkor sürgõsen vigyétek el. Ha valóban sömör (vagyis gombásodás), akkor igen, emberre is átterjedhet.

Ha a diagnózist állatorvos állította fel, ez azt jelenti, hogy már jártatok nála, és a kezelést is elmagyarázta. Ha nem, akkor sürgõsen vigyétek el. Ha valóban sömör (vagyis gombásodás), akkor igen, emberre is átterjedhet.
3. válaszoló vagyok, ha hasznos a válaszom, akkor légyszi pontozzatok fel.Köszi!
Legyen bent!És minnél hamarabb állatorvos!!
mibõl gondolod, hogy ez a baja? lehet rühes is
Akár allergia is lehet, a mi macskánknak is pl. bolhaallergia miatt lett kopasz foltja.
Akár immungyengeség miatt is kialakulhatott. De belsõ betegség miatt is. Állatorvosnak látnia kellene, mert egy egészséges macska ennyire "nem kopaszodik." :) Addig kellene menni amíg nem lesz szegény teljesen csupasz. Az immunrendszerét támogatni erõsíteni kell. Jó immunerõsítõ a Vetri Dmg és az Immunovet.
Szerintem kérdezz meg interneten elõször egy állatorvost õ biztosan tanácsol valamit ha nem javul az állapota akkor pedig vidd el rengeteg olyan oldal van ahol megvannak álatorvosok email címei kérdezhetsz tõle õ pedig majd válaszol rá remélem tudtam segíteni :)

A cicám nyakába volt egy kullancs, amit el kapart és most körülötte teljesen kihullott a szőr. Nagyon aggódok mi lehet?

Majd pénteken megyünk állatorvoshoz, mert nagyon nem tetszik ez nekem..:( azt hallottam, hogy ?k immunisak a kullancsokra.

Legjobb válasz: Az én macskámban is volt a szeme felett, ahol kihullott a szõr egy kis területen. Úgy nézett ki a kullancs, mint egy szemöldökpiercing :) Csipesszel kiszedtem, beszakítás nélkül, és a szõr hamarosan újranõtt. Ha kiszedésnél nem nyomtad a kullancs béltartalmát a macskába, akkor kisebb a fertõzésveszély.

Az én macskámban is volt a szeme felett, ahol kihullott a szõr egy kis területen. Úgy nézett ki a kullancs, mint egy szemöldökpiercing :) Csipesszel kiszedtem, beszakítás nélkül, és a szõr hamarosan újranõtt. Ha kiszedésnél nem nyomtad a kullancs béltartalmát a macskába, akkor kisebb a fertõzésveszély.
nálunk is ez volt, próbálta kiszedni magából ezért kikaparta a szõrét is, ami hamar visszanõtt.
Nem immunisak, ha a kullancs beteg akkor õk is betegek lesznek. De a szõrkihullás lehet attól hogy benne maradt a feje.
A kérdező hozzászólása: Micsoda? Nem immunisak? Eddig ebbe a tudatba éltem:S
Rakj rá nyakörvet vagy cseppet.
A kérdező hozzászólása: mindig rakok rá cseppet, de nem ér semmit..azaz igazság, hogy kikaparta magának a kullancsot:S
A kérdező hozzászólása: de azóta duplájára nõtt a szõr nélküli folt:S


Hajbeültetés, más nincs.
Férfi típusú kopaszodás? Homlok két oldalán, aztán összeér stb. vagy egyenletesen tûnik el a hajad? Az elsõ esetre nem tudom, itt felírják-e erre a célra, az orvos megmondja: Finasterid. (Gátolja a tesztoszteron átalakítását.) Ha egyenletesen hullik, lehet vitaminhiányod.
Hát nem tudom mennyire okos amit írni fogok, de nekem van egy ismerõsöm, ugyanez a problémája, bár neki csak a homlokánál hullott ki a haja. Van egy olyan sampon, ami elvileg visszanöveszti, õ is használta és már több haja van mint volt, és oda is kezdett nõni neki, ahonnan kihullott, bár még azt mondta, nem olyan látható az eredmény, de õ a tükörben már látja. Mondjuk nem is találkoztunk, tehát nem tudok nagyon nyilatkozni, bánfi sampont és hajszeszt használ. Próbáld ki hátha beválik
A kérdező hozzászólása: Köszi, hát nekem kihullott már középen teljesen, 2oldalt meg hátul van csak hajam.
Akkor neked tényleg csak a hajátültetés jöhet szóba. Ha ráveszed magad nézz körül alaposan a klinikák között. A hajszeszek, samponok, tabletták a meglévõ hajszálakat erõsítik, nem pedig újranövesztik!

Kihullott a műszempillától egy csomó saját szempillám. Vissza lehet növeszteni valahogy?

Ricinusolajon kívül.

Legjobb válasz: 'szõr'. egy idõ után magától visszanõ

'szõr'. egy idõ után magától visszanõ
Magától visszanõ

Kiskutyámnak kihullott a szőre és egyéb gondjai vannak (bővebben lent). Mi baja lehet?

West Highland terrier-emnek kihullott a sz?re majdnem mindenhol, néha gennyes kelései vannak a b?rén és viszket neki. Állatorvos nem tudja mi baja lehet. Neostomosan nev? gyógyszert adtunk neki, ekkor jobban van. (viszonylag huzamosabb ideje van ilyen állapotban sajnos) Lehet hogy esetleg rühes?

Legjobb válasz: Vidd el másik orvoshoz!!! Szerencsétlen kutya ott szenved és nem jutott eszedbe hogy másik dokihoz vidd?

Vidd el másik orvoshoz!!! Szerencsétlen kutya ott szenved és nem jutott eszedbe hogy másik dokihoz vidd?
Én a helyedben sürgõsen felkeresnék egy másik orvost!
Vidd el egy másik orvoshoz is, de lehetõleg olyanhoz aki ért is az állatokhoz. Valószínûleg, hogy rühes. De ez a te kutyád esetében már súlyos.
Az apu kutyájának bolhaallergiája van, hasonló tünetekkel. Kapott két szurit, lejjebb nyírták a szõrét és rendben van.
én is csak annyit tudok tanácsolni, hogy holnap azonnal másik dokihoz...lehetõleg egy kórházba, ahol vért is tudnak venni, meg komolyabb vizsgálatokat is csinálnak, a ránézéses diagnosztika helyett ha írod hol laksz, fogunk tudni ajánlani dokit
Valószínûleg egy "igényes tenyésztõtõl" vetted és ennek meg is lett az eredménye. Azonnal vidd el egy RENDES állatorvoshoz holnap reggel. Nem értem, hogy tudjátok nézni, hogy szenved, kihullik a szõre, milyen emberek vagytok ti? A tünetek alapján én azt mondanám, hogy rühes, de meg kell nézetni és sürgõsen kezeltetni egy állatorvossal, mert a kutya bele fog halni, ha nem kap idõben segítséget.
Tacticot neki.
Szerintem is próbáld meg másik állatorvosnál is.Próbáld tisztán tartani, fürdesd meg, a bolhákat(ha van neki)kezeld!Lehet allergia is, de ezt is csak vizsgálatok alapján lehet kideríteni.
Vidd el másik dokihoz. Az én kutyámmal aki szintén terrier ez volt (van). Egy éve elkapott valami bõrgombát és nagyon lassan gyógyul. Már sokkal jobb, majdnem teljesen visszanõtt a szõre de egy év alatt folyamatos orvoshoz hordás után is küzd vele, nem tünetmentes. Nálunk se tudta a doki mi lehet ez mert de tippje volt ami bejött. Kapart le a bõrébõl, elküldte laborba és megmondták pontosan milyen gomba okozza. Injekció, immunerõsítõ, szõrnövekedést elõsegítõ gyógyszer, labor stb.... Azt mondta h régebben elaltatták az ilyen betegséget kapott kutyákat!

Egy foltban kihullott a hajam. Vissza fog nőni? (bővebben lent)

Pontosan 14 hónapja volt egy balesetem aminek következtében egy, körülbelül 1 cm-es seb lett a fejemen. A seb begyógyult, de konkrétan a sebbel együtt a hajam is "leesett". Szerencsére dús hajam van és nem is látszik, viszont mégis zavar a tudat.

Legjobb válasz: általában nem szokott telejsen vissza nõni. Ha nem is látszik ne törödj vele. ennyi idõ alatt már vissza kellett volna nõnie. AMugy ha látsz utcán rövid hajú fiúkat szinte mindnek vannak kis csikok ahol nincs haj, ezek a tipikus gyerkekori fejbetörések nyomai.

általában nem szokott telejsen vissza nõni. Ha nem is látszik ne törödj vele. ennyi idõ alatt már vissza kellett volna nõnie. AMugy ha látsz utcán rövid hajú fiúkat szinte mindnek vannak kis csikok ahol nincs haj, ezek a tipikus gyerkekori fejbetörések nyomai.
A sebgyógyulás utáni hegszövetben nincs hajhagyma, ezért nem nõtt ki ott ennyi idõ alatt a hajad újra.

A kutyámnak kihullott a szőr az orrán, és teljesen csupasz. Ez mitől van?

Legjobb válasz: Attól, hogy még nem vitted el állatorvoshoz.

Attól, hogy még nem vitted el állatorvoshoz.
A kérdező hozzászólása: normális választ szeretnék kapni, a doki az ráér csak azt szeretném tudni, hogy ezt mi okozza.
Igen, ezt fogja megmondani az állatorvos. Nem véletlenül nem gyógyítanak õk se telefonon meg neten keresztül. Elviszed a kutyát, õ megvizsgálja, esetleg kaparékot is vesz további vizsgálatok végett, és majd ha megvan az eredmény, kezeli.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!