Találatok a következő kifejezésre: Kihez menjek ha a (55 db)

Kihez menjek vezetni, ha a Csigavér Autósiskolánál tanulok?

Lehet?leg a XI. kerületben legyen, vagy annak közelében. És lehet?leg gyors is legyen.

Legjobb válasz: a dolog nem így mûködik. elõször mindenképpen rutinpályára kell menned. abból meg nem sok van. Az oktatók meg jellemzõen ott tanyáznak állandóan. Majd a vizsgavezetés is annak a környékén lesz. szóval menj be az irodába és kérdezd meg, hogy hol vannak rutinpályák. keress egy olyat, ami könnyen, vagy legalábbis nem olyan nehezen elérhetõ számodra. meg fogják tudni mondani, hogy kik tanyáznak azon a pályán. közölük válassz. Az oktatók jellemzõen melegváltással dolgoznak. te kiszállsz és már jön is a következõ jelölt. nem fognak elcsalinkázni a rutinpálya közelébõl. számukra ez egyáltalán nem praktikus.

a dolog nem így mûködik. elõször mindenképpen rutinpályára kell menned. abból meg nem sok van. Az oktatók meg jellemzõen ott tanyáznak állandóan. Majd a vizsgavezetés is annak a környékén lesz. szóval menj be az irodába és kérdezd meg, hogy hol vannak rutinpályák. keress egy olyat, ami könnyen, vagy legalábbis nem olyan nehezen elérhetõ számodra. meg fogják tudni mondani, hogy kik tanyáznak azon a pályán. közölük válassz. Az oktatók jellemzõen melegváltással dolgoznak. te kiszállsz és már jön is a következõ jelölt. nem fognak elcsalinkázni a rutinpálya közelébõl. számukra ez egyáltalán nem praktikus.
A kérdező hozzászólása: szóval konkrét nevet nem tudsz mondani?
Én a 18. kerületben tanultam, január 19-én kezdtem és április 4-én fejeztem be. Úgy, hogy megvolt minden elsõre. Heti két-három alkalom fér csak bele, ha iskolás vagy vagy dolgozol, mert általában mindenki délután tud csak menni. Ha viszont a délelõttjeid szabadok, nagyobb esélyed van. Ja, és hogy jön a nyár, minden diák most fog kezdeni vezetni tanulni.

Ha fogamzásgátló tabletta mellett teherbeesek, de nem szeretném megtartani a babát, ugyanis 16 évesen ennek nincs még sorja, akkor mi a teendőm, kihez menjek? mi fog történni? (ha minden igaz 5 hetes vagyok)

Legjobb válasz: Nõgyógyászhoz menj el,el fog küldeni ultrahangra.Ha a terhesség bizonyított,utánna mindent el fog mondani,hogy mit kell tenni.Teszteltél is,vagy csak kimaradt a mensi?

Nõgyógyászhoz menj el, el fog küldeni ultrahangra.Ha a terhesség bizonyított, utánna mindent el fog mondani, hogy mit kell tenni.Teszteltél is, vagy csak kimaradt a mensi?
Hát természetesen nõgyógyászhoz. A te döntésed minden, de tudd, hogy 10 hetesig mehetsz abortuszra, legalábbis én így tudom.
Elõször is a szüleidnek mondd el.Aztán utána az anyukáddal együtt irány a doktorbácsi.Ott mag majd eligazítanak, hogy mi is meg hogyan is. De mindenképpen a szüleiddel kell kezdeni!
Elsõ válaszoló vagyok.El fognak küldeni utánna vérvételre, ki kell töltened egy papírt és befizetni a csekket.Én kábítással estem túl rajt annak idején, de azt semmiképp nemajánlom.Mindent éreztem, nagyon fájt, csak nem tudtam tenni ellene semmit.Altatással lehet pár órával késöbb engednek haza, viszont nem fáj.Azt mondják egy nappal késöbb jöhetsz el, de még aznap hazaengedtek mindenkit akit altattak.Ammúgy egy nappal korábban be kell feküdnöd, feltesznek egy tágítót (egy pici pálcikaszerû).Az nekem nem fájt.Ettõl másnap reggelre kitágulsz és irány a mûtõ.
Nõgyógyász elküld vérvételre, és a családvédelmi központba. Bárhová lehet menni, nem feltétlenül a kerületi kp-ba. Felvilágosítanak a védekezésrõl, meg kérdezik miért nem akarod megtartani stb. Majd 3 nap gondolkodási idõt kapsz (törvény írja elõ), vissza mész. Megkapod a jegyzõkönyvet, és a csekket: 28500 ft. Aztán mehetsz a kórházba, és doki függõ hogy egy nap, kettõ, vagy aznap hazaenged. Ezek nekem nagyon frissek, hétfõn viszem a hugomat ab-ra. :( Ja 10 hétig vákumoznak, 10-12 között pedig már kanalat is használnak.
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen kell errõl a szülõknek tudni. Nem elég, ha a Párommal megyek, aki mellesleg 19 éves, tehát már nagykorú?
Szia! Igen így mûködik ahogyan az elõttem lévõk azt már leírták. De én még annyit fûznék neked hozzá, hogy nagyon jól gondold meg mert most lehet hogy elhiszed lehet hogy nem de sajnos sikerûlhet olyan balul is a mûtét hogy többet nem lehet babád. Sajnos nekem 3 ismerõsöm is van akiknek volt abortusza és most sajna nem lehet nekik baba. Én nem akarlak elijeszteni ez csak az én egyéni véleményem, persze te tudod mit csinálsz, te irányítod a saját életedet. Minden jót!
Mivel kiskorú vagy kell a szülõi bele-eggyezés.
szia szerintem ne huzd az idõt, menj még ma dokihoz, akár a pároddal..és ha tényleg terhes vagy, utána beszéld meg a szülõkkel a továbbiakat..vigyázz magadra!

Maradjak inkább ki munkából ha megjön, vagy menjek be és gyűjtsem a lecseszéseket?

Annyira elegem van, hogy ilyenkor nem tudok koncentrálni, bénázok minden igyekezetem ellenére, és mindig le vagyok cseszve pedig nem tehetek róla. Fájdalmas is eléggé, sokféle gyógyszert próbáltam, de semmi nem segít, csak ha békén hagynak, de azt ott nem lehet. Egyszer maradtam ki munkáról mensi miatt, akkor nem tudtam 3 lépést megtenni a wc-ig a fájdalomtól.

Legjobb válasz: Ha minden hónapban otthon maradnál menstruáció miatt, akkor nem sokáig lesz munkahelyed.

Ha minden hónapban otthon maradnál menstruáció miatt, akkor nem sokáig lesz munkahelyed.
A fájdalmat meg lehet oldani nem szteroid gyulladásgátlóval, amit a menzesz elõtt elkezdesz szedni 2 nappal. Így nem alakul ki fájdalom. A pszichés része pedig tudatos odafigyeléssel uralható valamennyire. Egyél ilyenkor szõlõcukrot és igyál sokat. Más is menstruál, meg kell tanulni vele együtt élni. Ha megengedik, akkor kiirathatod magad, de ehhez nagyon toleráns munkahely kell.
A kérdező hozzászólása: Nem gond vele együtt élni, ez a (nõi) élet része, de hogy a mindennapi teendõk elvégzésében akadályoz, az szerintem nem normális dolog. Köszönöm a linkeket aki priviben írt.
Azért az ennyire fájdalmas menstruáció nem normális. érdemes lenne utána járni nem endmetriózis-e esetleg. Sajnos sok esetben idõvel kiderül hogy ez az oka.
Én is nagyon rosszul vagyok.de orvos nem talált semmit, pedig tuti endom van..nem akarják kivizsgálni ezt talán nem tudom.
Akkor keress másik orvost. Az endót csak szövettanból tudják 100%-osan megállapítani.
A kérdező hozzászólása: nembaj, köszönöm a válaszokat:)
Mivel látatlanban semmit nem lehet mondani, ezért az a legjobb ha orvoshoz mész.
Nem értek hozzá, de szerintem ne nyomd ki õket! Ha vírusos, fertõzõ, még több lesz belõlük. Nem lehet, hogy pattanás? Sûrûsödik? Mennyi van?
A kérdező hozzászólása: elég sok, de van amit nem is lehet nyomni, olyan pici:// strandon voltam 3 napig(Holt-Tisza), lehet ott kaptam el vmit?:/
Én is pattanásra gondoltam, ha elmúlik menj el orvoshoz! Sajnos nem tudok tanácsot adni. :/
Feltennék egy személyes kérdést:volt intim viszonyod egy fiúval óvszer használata nélkül?Ha igen, akkor lehet nemi betegség is.Minél hamarabb menj el orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Nem, barátommal mindig védekeztünk.Amint elmúlik a menzeszem megyek dokihoz!

Mit érez egy srác, ha a bnője azzal jön, hogy ki akar menni táncolni? Szóval ne menjek inkább?

nem akarom, hogy lenézzen, vagy komolytalanná váljon a kapcsolatunk. Csökkennék a szemében? még majdhogynem ismerkedési szakaszban vagyunk, az elején, de már a barátom.

Legjobb válasz: na azért nem mindegy hogy sztriptíztáncos vagy pincér

na azért nem mindegy hogy sztriptíztáncos vagy pincér
Nem tapsolna örömében, az tuti.Vagy kimentek mindketten normális munkát végezni, vagy kimész egyedül, de nem mondod el az igazat:) Viszont ez se mûködik így, mert elõbb-utóbb rájönne.Ha fontos neked, inkább ne hozd fel a témát.
Írod, hogy még az elején vagytok a kapcsolatnak..., hát most necces lenne sztem!De alapból úgy kéne mûködni, hogy ha a bizalom megvan és felfogja, hogy neked ez CSAK munka semmi több akkor sztem nem venné a szívére, hogy kimennél táncikálni.Amúgy a táncoslányok ezért is választanak párjukként inkább szakmabelit vagy olyat aki az éjszakában dolgozik, mert így nincs vita.
A kérdező hozzászólása: elmondtam neki. mivel úgy vettem észre, hogy csak kihasznál így semmi veszteni valóm nincs. így most ki van akadva azon, hogy miért nem akarok vele lefeküdni. hogy a táncolást bevállalom, õt meg nem(mert nem tudok olyannal lenni, aki úgy érzem kihasznál). szerinte ez ellentmondás. enyhén meg is van sértõdve.

Ha úgy érzem és a tünetek is megvannak, hogy terhes vagyok mit kell tennem ha a teszt nem mutatja ki? meddig várjak? Mikor menjek dokihoz hogy lásson is valamit?

Legjobb válasz: Nem törvényszerû, hogy a terhesség általános tünetei terhességet mutatnak. Lehet influenza, vírus, bármi is. Ha késik a menszeszed, elsõ vizeletbõl 10-es érzékenységû teszttel érdemes tesztelni. Elõfordulhat, hogy pár napig még nem mutatja ki. Egy hét múlva tesztelnék újra, akkor már lennie kell kimutatható HCG-nek a vizeletben, amennyiben terhes vagy. Elõször 6 hetesen érdemes dokihoz menni, akkor talán van szívhang. De elõfordulhat, hogy még akkor sincs.

Nem törvényszerû, hogy a terhesség általános tünetei terhességet mutatnak. Lehet influenza, vírus, bármi is. Ha késik a menszeszed, elsõ vizeletbõl 10-es érzékenységû teszttel érdemes tesztelni. Elõfordulhat, hogy pár napig még nem mutatja ki. Egy hét múlva tesztelnék újra, akkor már lennie kell kimutatható HCG-nek a vizeletben, amennyiben terhes vagy. Elõször 6 hetesen érdemes dokihoz menni, akkor talán van szívhang. De elõfordulhat, hogy még akkor sincs.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ akkor várok még pár napot és újra tesztelek!
A nemvárt napján tesztelj, ha nem mutatja ki, ismételd meg 48 óra múlva, ha terhes vagy, akkor már pozitívnak kell lennie, de ha esetleg nem egyértelmû, akkor másnap reggel még egy teszt. Ha pozitív, akkor az utolsó vérzéstõl számított 6-6 hétben érdemes orvoshoz menni, akkor általában már szívhang is van. Sok sikert!
6-7 nem 6-6 :) Bocsi elírtam:)
Szia! Két héttel a nemvárt ideje után menj dokihoz szerintem, ha negatív a teszt. Elküd majd vérvételre, hogy mi lehet a gond. Ugyanis ha még akkor is negatív, az sajnos azt jelenti, hogy nem vagy babás. :-( Hiába a tünetek, azok akkor is lehetnek, ha nem baba miatt késik. Addig is kétnaponta érdemes tesztelni, és ha közben pozi lesz, akkor onnantól számolva két hét múlva lesz értelme dokihoz menni. Drukkolok, hogy sikerüljön!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!és a drukkot!majd írok mi lett!
Elöl be, hátul ki. Nem összekeverni! :D :) )))
A kérdező hozzászólása: és az nem baj ha csak hátul van venti ami kifujja?
Nem baj.
hát inkább rakd elõre befújónak, ha csak 1 venti van....
Nem értek egyet #4 Hozzászólóval. A hátsó venti az elsõdleges. Ez tolja ki a meleg levegõt a proci hûtõegysége felõl. Ha nagyon muszáj - fõleg ilyen kánikulai idõkben - akkor lehet elõre is beszerelni rendszerhûtõt. Az viszont befelé tolja a levegõt. Így frankó huzat lesz a házban és tuti kiszellõzik a forrólevegõ a procitól és a chipektõl. :)
az se mind1 milyen gépház, én a vinyók miatt elõre raknám, mert az igényli a legalacsonyabb hõfokot, és rásegít a meleg levegõ kitolására is...
A kérdező hozzászólása: és ha oldalra raktam egyet a gépház oldalra, az a gépházba befele fujja a hideget, és a gép hátulján van egy ami kinyomja a meleget a gépböl az ugy jó?? amugy itt egy kép a cuccról: Sziasztok! Szerintetek az jó ugy ha egy 8cm-es ventit beraktam a ház oldalára ugy hogy a hideg levegö a proci felé megy?? igy néz ki képen: http://kepfeltoltes.hu/130704/IMG_20130704_191524_www.kepfel.. amugy mi az a pch diode? mert 48 fokot ir arra !??
48 fok csak a kezednek meleg.

Kihez menjek a White Hairbe ha fiú vagyok és olyan hajat akarok ami Justin Biebernek van?

Legjobb válasz: Ne haragudj, a kérdésedre nem tudok válaszolni.. Viszont felvidítottad az estémet :) Köszönöm!

Ne haragudj, a kérdésedre nem tudok válaszolni.. Viszont felvidítottad az estémet :) Köszönöm!
pszihológushoz . . . .

Mit tegyek, hogy ne menjek el olyan hamar, ha a barátnőm orálisan elégít ki?

Szeretem ha a barátn?m a szájával kényeztet,de ett?l nagyon hamar el tudok menni.Mi lehet erre a megoldás,hogy tovább bírjam?(Mivel én sokáig csinálom neki,de én csak rövid ideig tudom élvezni ezt és ez zavar kicsit) 20/f

Legjobb válasz: Ügyes a lány! Beszéld meg vele hogy húzza el kicsit.Ez módszerek kérdése.

Ügyes a lány! Beszéld meg vele hogy húzza el kicsit.Ez módszerek kérdése.
Jól tette
Elküldeném melegebb éghajlatra!
Elég bunkó volt a párod.Én alaposan megmosnám a fejét.Ha hozzám jön, velem foglalkozzon, aztán hogy a többi szabadidejében mit csinál, abban nem korlátozom.Viszont ilyen esetekben nehogy már a haverja fontosabb legyen a barátnõjénél!
Ki ment? Akkor fel is út le is út. nem azért, mert nem találkozhat a haverjával, de ha mi beszéljük meg akkor ne pattogjon mindenféle jött ment hívásra. Ha igazán veled akart volna lenni, akkor az t mondta volna a havernak, hogy bocsi, most nem. Majd késõbb.
Hányszor eljátszotta ezt velem exem. Néhányszor még be sem ugrott a megbeszélt talira (miután nem igen tettem szóvá, hogy ez zavar), , ment egyenest a kocsmába. Hát idõvel (kicsit késõn) kiadtam az útját.
engem nem zavar 21L
1. hívjon el engem is, mondja a havernak, h megyek én is. 2. mondja a havernak, h még rengeteg szép nap elõttük áll sörözni, és inkább ma velem van. ha elmegy, akkor most ment el utoljára (mindkét értelemben :P )
Mert lehet hogy nem vagy még abban a korban hogy sörözhess
Akkor most már látod a fontossági sorrendet. Ökörköri

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!