Találatok a következő kifejezésre: Kihez menjek ha (79 db)

Szerintetek hova/kihez menjek ha ku*va szeretnék lenni? Mire számíthatok?

Legjobb válasz: Kategóriádtól függ. Ha helyes kezdõ vagy, akkor hozzám. Olyan profi [email protected] faragok belõled pár hét alatt, hogy késõbb gennyesre keresed magad. Ha talpraesett, jóképû szexakrobata és kéród is van, akkor neten, újságokban hirdesd a bõröd! Ha luxuskategória vagy és a francián kívül más nyelven is tudsz, akkor szállodák. De ott nagy lóvékat kell tejelni, úgyhogy nem árt tájékozódni. Ha nemzetiségi retek, akkor a Nyugati aluljáróba. Mondjuk ott vagy hamar kifiléznek, vagy lesz stricid, aki levesz. Ha vállalkozó szellemû hulladék, akkor valamelyik fõút szélére. Remélem tudtam segíteni! Kellemes [email protected]álást!

Kategóriádtól függ. Ha helyes kezdõ vagy, akkor hozzám. Olyan profi [email protected] faragok belõled pár hét alatt, hogy késõbb gennyesre keresed magad. Ha talpraesett, jóképû szexakrobata és kéród is van, akkor neten, újságokban hirdesd a bõröd! Ha luxuskategória vagy és a francián kívül más nyelven is tudsz, akkor szállodák. De ott nagy lóvékat kell tejelni, úgyhogy nem árt tájékozódni. Ha nemzetiségi retek, akkor a Nyugati aluljáróba. Mondjuk ott vagy hamar kifiléznek, vagy lesz stricid, aki levesz. Ha vállalkozó szellemû hulladék, akkor valamelyik fõút szélére. Remélem tudtam segíteni! Kellemes [email protected]álást!
Egy perc alatt véresre verik a pofádat Rozi. Tanulj meg fõzni inkább, nem bírnád te az egész napos g*cinyelést.
RIBANC!!! jó szórakozást hozzá! hány éves vagy?
Kérlek kérdezõ írd le a TE korod!
Hát ha én csaj lennék, úgy csinálnám, -ha vlóban ezt akarnám csinálni- hogy elõször is vennék/bérelnék egy lakást aztán biztos a másik szobában lenne egy biztonsági ember, nehogy az legyen, hogy nem fizetnek utána, (vagy nem tudom, hogy mûködik ez, elõre kell-e fizetni?) vagy nehogy valaki be akarjon léptetni a saját rendszerébe.
Hozzam gyere...
http://www.beszamolok.hu http://www.rosszlanyok.hu ha nem vagy totál buta akkor a két oldalról bõven szerzel annyi infót amire szükséged van. sok sikert!
nézd meg : A Szerb filmet kb olyanokra lehet számítani csak lightosabbra :D Rengeteg k*rva meghalt, munkájuk miatt.
Ismerek olyan embert aki nem strici hanem csak segít a lányoknak hogy tudjanak dolgozni. Õk Németországban vannak. Ha gondolod , akkor szívesen segítek.
Eloszor is hany eves vagy? Ha nincs ra komolyabb szukseged, ne probalgass ilyen melot! nem gyerekjatek es a strig.ok is konnyed radcuppanak. egyebkent tudnek segiteni , de csak akkor ha jol beszelsz angolul vagy minimum nemetul, hazban, bejelentve.ha erdekel.es kulfoldon akarsz dolgozni.De remelem csak vicc a kerdesed.Nem egy leanyalom.En is csak azert birom lelkileg, mert nekem mar elotte is pokol volt.Szoval nekem ez mar csak hab volta tortan.De szerintem neked erre semmi szukseged nincs.Ebbol nagyon nehez kiszallni meg stri. nelkul is, plusz a drogok vilagaba is 99%-ban egyenes ut.udv.
Írj magadról, hátha megegyezünk.
Várlak a Váli-völgyi pihenõhelynél.
Itt nincs olyan, hogy kipróbálás. Ahogy elmész valahova, fél órán belül vagy irdatlan nagy pofonokat, karmolásokat kapsz (nõktõl), vagy már a strici erõszakol. Utóbbi esetben utána eldöntheted, hogy dolgozol-e neki (ajánlom, hogy igent mondj, különben összevagdalja az arcod). Kemény pálya ez, nem gyerekjáték.
A kérdező hozzászólása: na...ezeket bírom...ha férfi kíváncsi lennék õ mit csinál egy jobb nõ láttán, ha nõ akkor h hányszor csalta meg a párját vagy hány pasival volt már.
A kérdező hozzászólása: nem életcél, csak kipróbálnám!:P
A kérdező hozzászólása: komolyan!Viselkedés terén mire lehet számítani?
Fura egy életcél
Szerintem jobban jársz ha válaszolsz az egyik "anyagilag támogatnálak" hirdetésre.
Ez hülye kérdés, meg remélem nem is komoly. Ellenkezõ esetben ki a többi közé strihelni, kb. 10percre rá megjelenik valamelyiknek a stricije és onnantól az övé vagy te is.
Ha külföldön szeretnél dolgozni tudok segíteni.Keress meg privatba.

Gyõrben kihez menjek ha vegán étrendet szeretnék magamnak összeállíttatni?

Legjobb válasz: Esetleg összeállíthatsz magadnak vegán étrendet szakember nélkül is.

Esetleg összeállíthatsz magadnak vegán étrendet szakember nélkül is.
Zöldségesnek hívják, a piacon van. Sok káposzta, uborka, cékla és retek mögé bújik, de ha szólsz neki mindig elõjön és segít :)

Kihez menjek, ha kiszeretném vizsgáltatni magam? Hormonzavar gyanú.

Biztos,hogy hormonzavarom,van.Az utóbbi pár évben folyamatosan romlott a helyzet,már nem merek emberek közé menni!Nem érzem magam n?nek.N? gyógyász ki tud vizsgálni?

Legjobb válasz: Háziorvostól kérj beutalót endokrinológushoz

Háziorvostól kérj beutalót endokrinológushoz
Sajnos nálam is ugyanez a helyzet. :(
Nõgyógyász nem végez hormon vizsgálatokat...
Endokrinológushoz menj, ne nõgyógyászhoz.
Én elsõ körben a nõgyógyászt javasolnám, nem biztos, hogy szükség van endokrinológusra. Alap hormonvizsgálatokra õ is el tud küldeni és a látottak alapján eldönti, hogy szükség van-e tovább menni és tovább vizsgálni.
Endokrinológus, de a tüneteidet túlsúly is okozhatja. Ez utóbbi esetben fogynod kell, és ennyi.
A kérdező hozzászólása: Amúgy 6 éve eltávolították az egyik petefészkemet ciszta miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy ilyen sokan válaszoltatok.Amúgy nem vagyok túl súlyos.160cm magas és 52kg vagyok.Csak az utóbbi években egyre rosszabb a helyzet 2éve vizsgált nekem ilyen hormonokat a nõgyógyász, de mindent rendben talált.Pedig a havim mindig rendszertelen volt.És annyit mondtak, hogy majd szülés után beáll.Amúgy endokrinológus magán orvos a közelbe nincs szakrendelésre meg beutaló kell.Nõ gyógyász is adhat beutalót?De sajnos endokrinológián hosszú a várólista :-(!!!!
Jaj, teljesen felesleg itt cibálni egymást, hogy nõgyógyászhoz menjen vagy endokrinológushoz, a kettõ nem zárja ki egymást, sõt... A legjobb ha mindkettõhöz elmegy, mert tényleg tud kérni hormonvizsgálatot a nõgyógyász, de nem mindent nézhet meg, az embernek meg nem csak TSHja és nemi hormonjai vannak. Arról nem beszélve, hogy az endokrinológushoz több hónapos a várólista. Az ilyen problémákat meg akár ciszta is okozza, szóval itt nincs jó és rossz válasz.
Kedves 8-as, nem a nõgyógyász végzi el a vizsgálatot, hanem ad egy beutalót vérvételre és a laborban vizsgálják. Én már etestem ilyenen, úgyhogy tudom mirõl beszélek :) 6-os voltam.
Háziorvos vagy nõgyógyász ad beutalót! De miért nem mersz emberek közé menni?
A kérdező hozzászólása: A szõrösödés, a pattanások.Meg mióta ezek vannak, sokkal szarabbul érzem magam.Önbizalom nulla.És nem érzem nõnek magam, ezért nem merek emberek közé menni.Pedig régen nagyon szerettem mászkálni meg bulizni.Most is szeretnék menni csak így inkább nem.
Hormonproblémával az endokrinológushoz kell menni, ahogy már a többiek is mondták.
Akkor ez elég egyértelmûnek tûnik - viszont így egyszerû lesz a megoldás.

Kihez menjek vezetni, ha a Csigavér Autósiskolánál tanulok?

Lehet?leg a XI. kerületben legyen, vagy annak közelében. És lehet?leg gyors is legyen.

Legjobb válasz: a dolog nem így mûködik. elõször mindenképpen rutinpályára kell menned. abból meg nem sok van. Az oktatók meg jellemzõen ott tanyáznak állandóan. Majd a vizsgavezetés is annak a környékén lesz. szóval menj be az irodába és kérdezd meg, hogy hol vannak rutinpályák. keress egy olyat, ami könnyen, vagy legalábbis nem olyan nehezen elérhetõ számodra. meg fogják tudni mondani, hogy kik tanyáznak azon a pályán. közölük válassz. Az oktatók jellemzõen melegváltással dolgoznak. te kiszállsz és már jön is a következõ jelölt. nem fognak elcsalinkázni a rutinpálya közelébõl. számukra ez egyáltalán nem praktikus.

a dolog nem így mûködik. elõször mindenképpen rutinpályára kell menned. abból meg nem sok van. Az oktatók meg jellemzõen ott tanyáznak állandóan. Majd a vizsgavezetés is annak a környékén lesz. szóval menj be az irodába és kérdezd meg, hogy hol vannak rutinpályák. keress egy olyat, ami könnyen, vagy legalábbis nem olyan nehezen elérhetõ számodra. meg fogják tudni mondani, hogy kik tanyáznak azon a pályán. közölük válassz. Az oktatók jellemzõen melegváltással dolgoznak. te kiszállsz és már jön is a következõ jelölt. nem fognak elcsalinkázni a rutinpálya közelébõl. számukra ez egyáltalán nem praktikus.
A kérdező hozzászólása: szóval konkrét nevet nem tudsz mondani?
Én a 18. kerületben tanultam, január 19-én kezdtem és április 4-én fejeztem be. Úgy, hogy megvolt minden elsõre. Heti két-három alkalom fér csak bele, ha iskolás vagy vagy dolgozol, mert általában mindenki délután tud csak menni. Ha viszont a délelõttjeid szabadok, nagyobb esélyed van. Ja, és hogy jön a nyár, minden diák most fog kezdeni vezetni tanulni.

Ha fogamzásgátló tabletta mellett teherbeesek, de nem szeretném megtartani a babát, ugyanis 16 évesen ennek nincs még sorja, akkor mi a teendőm, kihez menjek? mi fog történni? (ha minden igaz 5 hetes vagyok)

Legjobb válasz: Nõgyógyászhoz menj el,el fog küldeni ultrahangra.Ha a terhesség bizonyított,utánna mindent el fog mondani,hogy mit kell tenni.Teszteltél is,vagy csak kimaradt a mensi?

Nõgyógyászhoz menj el, el fog küldeni ultrahangra.Ha a terhesség bizonyított, utánna mindent el fog mondani, hogy mit kell tenni.Teszteltél is, vagy csak kimaradt a mensi?
Hát természetesen nõgyógyászhoz. A te döntésed minden, de tudd, hogy 10 hetesig mehetsz abortuszra, legalábbis én így tudom.
Elõször is a szüleidnek mondd el.Aztán utána az anyukáddal együtt irány a doktorbácsi.Ott mag majd eligazítanak, hogy mi is meg hogyan is. De mindenképpen a szüleiddel kell kezdeni!
Elsõ válaszoló vagyok.El fognak küldeni utánna vérvételre, ki kell töltened egy papírt és befizetni a csekket.Én kábítással estem túl rajt annak idején, de azt semmiképp nemajánlom.Mindent éreztem, nagyon fájt, csak nem tudtam tenni ellene semmit.Altatással lehet pár órával késöbb engednek haza, viszont nem fáj.Azt mondják egy nappal késöbb jöhetsz el, de még aznap hazaengedtek mindenkit akit altattak.Ammúgy egy nappal korábban be kell feküdnöd, feltesznek egy tágítót (egy pici pálcikaszerû).Az nekem nem fájt.Ettõl másnap reggelre kitágulsz és irány a mûtõ.
Nõgyógyász elküld vérvételre, és a családvédelmi központba. Bárhová lehet menni, nem feltétlenül a kerületi kp-ba. Felvilágosítanak a védekezésrõl, meg kérdezik miért nem akarod megtartani stb. Majd 3 nap gondolkodási idõt kapsz (törvény írja elõ), vissza mész. Megkapod a jegyzõkönyvet, és a csekket: 28500 ft. Aztán mehetsz a kórházba, és doki függõ hogy egy nap, kettõ, vagy aznap hazaenged. Ezek nekem nagyon frissek, hétfõn viszem a hugomat ab-ra. :( Ja 10 hétig vákumoznak, 10-12 között pedig már kanalat is használnak.
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen kell errõl a szülõknek tudni. Nem elég, ha a Párommal megyek, aki mellesleg 19 éves, tehát már nagykorú?
Szia! Igen így mûködik ahogyan az elõttem lévõk azt már leírták. De én még annyit fûznék neked hozzá, hogy nagyon jól gondold meg mert most lehet hogy elhiszed lehet hogy nem de sajnos sikerûlhet olyan balul is a mûtét hogy többet nem lehet babád. Sajnos nekem 3 ismerõsöm is van akiknek volt abortusza és most sajna nem lehet nekik baba. Én nem akarlak elijeszteni ez csak az én egyéni véleményem, persze te tudod mit csinálsz, te irányítod a saját életedet. Minden jót!
Mivel kiskorú vagy kell a szülõi bele-eggyezés.
szia szerintem ne huzd az idõt, menj még ma dokihoz, akár a pároddal..és ha tényleg terhes vagy, utána beszéld meg a szülõkkel a továbbiakat..vigyázz magadra!

Milyen középiskolába menjek, ha rendőrtiszti főiskolába szeretnék továbbtanulni? Nagyon úgy néz ki, hogy gimi lesz belőle emellett jól tanulok + sportolok heti 4x1 órát. Gimiből lenne esélyem?

Legjobb válasz: Viccelsz? Csak annyi a lényeg, hogy legyen meg az érettségid, egyébként meg gyúrjál sokat, hogy ne bukj el az erõnléti vizsgán. valamint ne legyél színtévesztõ, rosszul látó, stb stb. Van egy mûveltségi vizsga is, de állítólag könnyûek a kérdések, csak arra jók, hogy ki szûrjék a kõagyúakat. Persze az érettségi eredmények is kellenek, de a rendõrtanoncok nem arról híresek, hogy 400 pontjuk volt.

Viccelsz? Csak annyi a lényeg, hogy legyen meg az érettségid, egyébként meg gyúrjál sokat, hogy ne bukj el az erõnléti vizsgán. valamint ne legyél színtévesztõ, rosszul látó, stb stb. Van egy mûveltségi vizsga is, de állítólag könnyûek a kérdések, csak arra jók, hogy ki szûrjék a kõagyúakat. Persze az érettségi eredmények is kellenek, de a rendõrtanoncok nem arról híresek, hogy 400 pontjuk volt.
Elõzõ, õ nem az úgynevezett rendõr szakközéprõl beszélt, hanem a fõiskoláról, ami Pesten van, és keményebb is.
Na ne haragudj nagyokos elsõ, de tavaly 416 pont volt a ponthatár ha jól emlékszem, és kb 40 helyre jelentkeztek több 100-an!
Elsõ vagyok: igaz, õ a fõiskolát kérdezte, akkor viszont rossz infót adtam, bocsi.
A kérdező hozzászólása: Akkor fõsuliba is lehet menni, :D ? vagy ahoz elõbb el kell végezzek valami külön képzést? :O (Köszi az eddigi válaszokat)
A kérdező hozzászólása: nembaj, köszönöm a válaszokat:)
Mivel látatlanban semmit nem lehet mondani, ezért az a legjobb ha orvoshoz mész.
Nem értek hozzá, de szerintem ne nyomd ki õket! Ha vírusos, fertõzõ, még több lesz belõlük. Nem lehet, hogy pattanás? Sûrûsödik? Mennyi van?
A kérdező hozzászólása: elég sok, de van amit nem is lehet nyomni, olyan pici:// strandon voltam 3 napig(Holt-Tisza), lehet ott kaptam el vmit?:/
Én is pattanásra gondoltam, ha elmúlik menj el orvoshoz! Sajnos nem tudok tanácsot adni. :/
Feltennék egy személyes kérdést:volt intim viszonyod egy fiúval óvszer használata nélkül?Ha igen, akkor lehet nemi betegség is.Minél hamarabb menj el orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Nem, barátommal mindig védekeztünk.Amint elmúlik a menzeszem megyek dokihoz!
A barátomat. :-)
Chuck Norrist. :)
Téged :) (183/Õ)
Barátnõimet! A már elmosott palacsintákat egymáshoz dobálnánk és az gyõzne, aki utolsónak esik ki a sajtszekérbõl!
2. válaszoló vagyok: hát... 13 éves leszek csütörtökön, és lány vagyok.
Béla jönne velem és kész! 33f
õõõõ... Csak egyet lehet? Mert ha igen, akkor az egyik barátnõmet, de ha nem akkor az egész osztályomat... :D
Julcsit:D
Én is Dr.House-t..:D Vagy a legeslegjobb barátnõmet mert õ tanított meg sajtszekeret építeni és palacsintát mosni, szal sokat köszönhetek neki...XDD L/14
anya nélkül sehova! 18/l
Magdi anyust !!!
Gyurcsany Ferencet
még mindig Julcsit:D amugy nemsokára 16 és lány vagyok.
Mosó Masával, természetesen
egy mosómacival, és termmészetsen egy helyes pasival...XD 14/L
egy mosó gépet meg egy mosógép szerelõtXDXDXDXD
a szõõõkével!! 10 éve a legjobb barátnõm =) 22/L
Esztricsét :D
egy jól vezetõ szakácst :D amíg kormányoz meg palancsintázik, én addig azokat kimosom :P 17/l
A férjemet vinném.
A kérdező hozzászólása: hát ha sikerül átalakítani a sajtszekeret sajtbusszá akkor bárki mehet:D xD
A kérdező hozzászólása: ja és bocsi azt elfelejtettem mondani, hogy lécci irjátok le hoyg hány évesek vagytok és hogy fiuk vagy lányokxD köszzii:D
A kérdező hozzászólása: BOLDOG SZÜLINAPOT:D ajándékul te vihetsz magaddal több embertXD
Köszi a szülinapi kívánságot!! Akkor neki kezdem átszerelni a szekeret... XD
Természetesen Õt. =) 14/L
A kérdező hozzászólása: Én amugy Dr.House-t:D xD Kíváncsi lennék a palacsinta mosó technikájáraa xD ((14/L))
télapót :D
Téged, családomat, barátaimat, szerelmemet! (13/l)
Csillust õ jól süti a palacsintát + jól is tud mosni
Mosó Masát, mert utálok palacsintát mosni.
á Mártikám e nosza..hejj, õ párásztásszony, tud pletykányi...XD amugy télleg vele... XD nem mondom a koromat.

Ha a párom kimegy külföldre dolgozni! Félek hogy megcsal! Mit tegyek hogy ne menjen ki vagy ha mégis ne tegye meg?

Legjobb válasz: Egy kapcsolatnak általában ott van vége, ha az egyik fél pl. kimegy dolgozni külföldre. Eleinte majd még megy a telefon, a kamerázás meg mittudomén, aztán ellapul a dolog és annyi. Tehát vagy velemész vagy már most add fel.

Ha folyamatosan nõzik, akkor kár is aggódnod. Nézd, ha eddig nem csalt meg, nem fog, de azt írod folyamatosan csinálja, akkor meg? Vágd ki ha megcsal és kész.
Egy kapcsolatnak általában ott van vége, ha az egyik fél pl. kimegy dolgozni külföldre. Eleinte majd még megy a telefon, a kamerázás meg mittudomén, aztán ellapul a dolog és annyi. Tehát vagy velemész vagy már most add fel.
Azért megy ki mert nem akar már veled lenni, fogd fel, neki kaland kell ott is, na és persze meló is. Hagyd a fenébe!
Ha itthon is nõzik miért vagy még vele? Te is hülye vagy édes lányom... Különben meg igen, itt már leírták amit leakartam, hogy ez a kapcsolat asszem még 2 hónapig ha fog mûködni! De már az sem 100% sajnálom, ez az igazság!
egy jó kapcsolat alapja a bizalom
"folyamatosan nõzik" "fing és menjek vel" Ha tényleg így gondolod akkor ez egy nem jól mûködõ kapcsolat!
Ha nõzik akkor miért vagy vele? Ha itt kibírod akkor külföldön is kibírod ha csajozik, nem? Mi a különbség? Ha ilyen kapca vagy hogy eltûröd akkor ne sírj!
Menj vele vagy ne sípolj, elvégre nem üdülni megy.
Kasztráltasd!
A kérdező hozzászólása: De itthon is folyamatosan nõzik!! Amugy hogy menjek vele?Nekem itthon van a suli az életem õú egyet fing és én menjek vele!És nem sipolok
10:00 "Egy kapcsolatnak általában ott van vége, ha az egyik fél pl. kimegy dolgozni külföldre." hát ez azért így elég erõs kijelentés... arról nem szól a kérdés h mennyi idõre megy ki. Egy normális kapcsolat fél-egy évet simán kibír, ha 1szer 2szer hazajön pár napra..
szia! SZerintem a fene meg ette azt a kapcsolatot ahol félteni kell a másikat és nincs meg a bizalom.Engedd ki had boldoguljon és lehet neked is tud segíteni ha meg megcsal akkor itthon is megcsalna.Általában az féltékeny aki hamarabb félre kacsint:) . A legvégsõ tipp menj jósnõhöz.:) Szia.
Itt nem azzal van a baj h klföldre megy hanem h itthon is nözik!!!

Maradjak inkább ki munkából ha megjön, vagy menjek be és gyűjtsem a lecseszéseket?

Annyira elegem van, hogy ilyenkor nem tudok koncentrálni, bénázok minden igyekezetem ellenére, és mindig le vagyok cseszve pedig nem tehetek róla. Fájdalmas is eléggé, sokféle gyógyszert próbáltam, de semmi nem segít, csak ha békén hagynak, de azt ott nem lehet. Egyszer maradtam ki munkáról mensi miatt, akkor nem tudtam 3 lépést megtenni a wc-ig a fájdalomtól.

Legjobb válasz: Ha minden hónapban otthon maradnál menstruáció miatt, akkor nem sokáig lesz munkahelyed.

Ha minden hónapban otthon maradnál menstruáció miatt, akkor nem sokáig lesz munkahelyed.
A fájdalmat meg lehet oldani nem szteroid gyulladásgátlóval, amit a menzesz elõtt elkezdesz szedni 2 nappal. Így nem alakul ki fájdalom. A pszichés része pedig tudatos odafigyeléssel uralható valamennyire. Egyél ilyenkor szõlõcukrot és igyál sokat. Más is menstruál, meg kell tanulni vele együtt élni. Ha megengedik, akkor kiirathatod magad, de ehhez nagyon toleráns munkahely kell.
A kérdező hozzászólása: Nem gond vele együtt élni, ez a (nõi) élet része, de hogy a mindennapi teendõk elvégzésében akadályoz, az szerintem nem normális dolog. Köszönöm a linkeket aki priviben írt.
Azért az ennyire fájdalmas menstruáció nem normális. érdemes lenne utána járni nem endmetriózis-e esetleg. Sajnos sok esetben idõvel kiderül hogy ez az oka.
Én is nagyon rosszul vagyok.de orvos nem talált semmit, pedig tuti endom van..nem akarják kivizsgálni ezt talán nem tudom.
Akkor keress másik orvost. Az endót csak szövettanból tudják 100%-osan megállapítani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!