Találatok a következő kifejezésre: Kihez forduljak olyan problémával, (2 db)

Csajok! Van esetleg olyan aki kisebb, nagyobb problémával küzd, bajban van és nem tudja mit tegyen, szülőkhöz nem mer fordulni kihez forduljon tanácsért?

Szívesen segítek! Miért? Ha csak egy lánynak tudok segíteni már megérte ezt kiírni

Legjobb válasz: szia. ha már így megkérdezted: 2 pasim van, az egyiket valamiért képtelen vagyok dobni (1éve vagyunk együtt) pedig nem szeretem. de egyszerûen valamiért n-e-m-t-u-d-o-m. közbe ott van a másik pasim, aki fél éveaó harcolt értem, és amióta nem szeretem barátom, vele csalom. (nem tudnak egymásról) igazából a másik srácnak nem mondtam h járunk csak úgy gondolta magától. ez a szerelmi vagy nem szerelmi háromszög lassan felemészt, és tudom h választanom kéne, sõt, azt is tudom h a régi barátom ki kéne dobnom, mert nem szeretem, nem szeretem ha megcsókol, ha szexelünk (sõt az utóbbi idõben a szex nekem fáj is, mert nem izgulok fel rá) de a francba is, képtelen vagyok kidobni.. a másik srác közbe csak van. de õ se pont a legjobb választás.. anyum annyit mondott h dobjam mind a 2õt.. ééés ennek fejében (hogy akkor már teljesen tiszták legyenek a lapjaim) van egy 3.srác aki elkezdett rám nyomulni az utóbbi idõben. számomra õ lenne a legjobb választás. okos, viszonylag helyes is és sokat lehet vele beszélgetni. szóóóval a kérdés: mért nem tudom dobni az elsõ barátom? minek tartogatom a 2.at? és mért nem válaszotom a 3.at, vagy egyiket sem?? ezek a kérdések felõrölnek, az utóbbi idõben, fogytam, alig eszek, nem tudok semmire koncentrálni, alig alszok.. azért írtam most csak ide, mert gondoltam hátha tudsz segíteni.. :)

szia. ha már így megkérdezted: 2 pasim van, az egyiket valamiért képtelen vagyok dobni (1éve vagyunk együtt) pedig nem szeretem. de egyszerûen valamiért n-e-m-t-u-d-o-m. közbe ott van a másik pasim, aki fél éveaó harcolt értem, és amióta nem szeretem barátom, vele csalom. (nem tudnak egymásról) igazából a másik srácnak nem mondtam h járunk csak úgy gondolta magától. ez a szerelmi vagy nem szerelmi háromszög lassan felemészt, és tudom h választanom kéne, sõt, azt is tudom h a régi barátom ki kéne dobnom, mert nem szeretem, nem szeretem ha megcsókol, ha szexelünk (sõt az utóbbi idõben a szex nekem fáj is, mert nem izgulok fel rá) de a francba is, képtelen vagyok kidobni.. a másik srác közbe csak van. de õ se pont a legjobb választás.. anyum annyit mondott h dobjam mind a 2õt.. ééés ennek fejében (hogy akkor már teljesen tiszták legyenek a lapjaim) van egy 3.srác aki elkezdett rám nyomulni az utóbbi idõben. számomra õ lenne a legjobb választás. okos, viszonylag helyes is és sokat lehet vele beszélgetni. szóóóval a kérdés: mért nem tudom dobni az elsõ barátom? minek tartogatom a 2.at? és mért nem válaszotom a 3.at, vagy egyiket sem?? ezek a kérdések felõrölnek, az utóbbi idõben, fogytam, alig eszek, nem tudok semmire koncentrálni, alig alszok.. azért írtam most csak ide, mert gondoltam hátha tudsz segíteni.. :)
Nem tudom honnan veszed, hogy az áldozatok kevés kivétellel nõk. Az a kivétel nem is olyan kevés ám! Ezeknek a statisztikáknak jobban utána kellene gondolnod. Bár ha azt állítod, az elkövetõk többsége férfi, azt még talán(!) hajlandó is vagyok neked elhinni, bár meglepõdnél Jó(!)néhány eseten, amirõl talán eddig nem hallottál. Ám rengeteg szintén férfit bántalmaz férfi szexuálisan (ha már ne a nõi elkövetõkrõl beszéljünk, pedig szép számmal akadnak!), sok fiatal fiút futtatnak prostiként (számuk egyes országban megközelíti a lányokét!), és a gyerekkori szexuális bántalmazások jó része is kisfiúkkal történik. A lelki megaláztatásokról nem is beszélve, amit kisfiúknak kell mondjuk az apjuktól elszenvedniük (és enyhe szexuális színezete is van, még ha nem is közvetlen értelemben!). A kislányok emellett jobban viselnek egy csomó olyan dolgot, mint a szülõk válása, egyik szülõ elvesztése, stb.
Ne érts félre, a célod nemes. De én úgy látom, gyakran könnyelmûen elsiklanak rengeteg olyan eset felett, amelyben kisfiúk, vagy fiatal fiúk az áldozatok. Esetleg nõ az elkövetõ, az áldozat pedig férfi. Titkolják, szégyellik, nem foglalkoznak vele, és ezek a fiúk lelki sérültek maradnak egy életen át. Kemények a szavaim, de nem a nõk ellen szólnak! Egyszerûen õk (a bántalmazott kisfiúk, fiúk, férfiak) is megérdemelnék, hogy valaki foglalkozzon velük. :)
A kérdező hozzászólása: Talán az ide köthetõ területen végzett több mint 10 éves tapasztalatomból tudom kisokos! Ezek vagytok, ha valaki segíteni próbál a torkának ugortok. Befejeztem
A kérdező hozzászólása: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/846/fiuk_aldozat
Kérdezõ: NEM írtam, hogy ne segíts. Mellesleg, én éppen a bántalmazott fiúkat, kisfiúkat próbáltam felkutatni, feltérképezni. :) Mert velük úgy tapasztaltam, senki sem foglalkozik eleget. A torkodnak nem ugrottam, de ejj, hamar felkapod a vizet. :) Egyébként, ne általánosíts ("ha valaki segíteni próbál, a torkának ugratok"). Engem sosem bántalmazott senki, és az ismerõseimet sem. Ennek ellenére tudjuk, hogy vannak bántalmazott nõk. Csupán a másik oldalra is fel akartam hívni a figyelmet. :) De ha ennyiért befejezted, akkor nem volt benned túl nagy az elhatározás! Egyébként, megsúgom, a bántalmazott emberek örülnek neki, és szívesen veszik, ha valaki õszintén segíteni akarja õket. De ha véletlenül nem ez a helyzet (ezt egyáltalán nem rád értem), hanem tegyük fel esetleg a saját pszichés problémáit próbálja rajtuk keresztül levezetni a "segítõ", akkor azt is megérzik. Nehogy magadra vedd, csak eszembe jutott, és nem baj, ha ezt is olvassák az ide tévedõk. :)
Azon meg picit gondolkozz el, vajon mibõl jöhetett le, hogy a torkodnak ugrik, akinek segíteni próbálsz? Mert én egy ember vagyok, és én sem ezt tettem, de te úgy tûnik, már széleskörû tapasztalatokkal rendelkezen ezen a téren. Ha egy nõ nem érzi magát bántalmazottnak, szánalomra méltónak, gyengének, akit segíteni kell, persze, hogy a "torkodnak fog ugrani". Akiknek mégis, valóban szükségük van segítségre, azoknak segíts, hajrá. :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó, és nem foglalkozom az egésszel. Kísérletet tettem, elbukott. Kész ennyi. Olvassátok a 10 percenként feltett farokméret bejegyzéseket. Ha csak 1 bûncselekmény felszínre kerül közben, már megérte volna.
Csak nem értem, miért bukott el? Miattam? Kihangsúlyoztam, hogy nem a nõk ellen beszélek. Fel nem fogom, miért riasztaná el a bántalmazott nõket az attól, hogy írjanak, hogy én felhívtam a bántalmazott férfiakra-fiúkra is a figyelmet? Azt mondod, fontos a téma. Igen, az. De eddig bárhová néztem, mindenütt ezzel foglalkoztak, a csapból is ez folyik, ami nem baj, mert fontos. A bántalmazott nõk milliónyi helyen fel vannak tüntetve. A bántalmazott fiúk szinte "sehol". A célod inkább azon bukott el, hogy nem írtak, látod. Mellesleg a "farokméret"- nekem nem számít, de úgy írod, mintha gond lenne vele. Ha valakinek az a fontos, lelke rajta. Kinek a mellméret (abban sem látok kivetnivalót), kinek a farokméret, nem kapcsolódik a témához.
A kérdező hozzászólása: A nemiséggel kapcsolatosan, a szexualitásban az áldozatok kevés kivétellel nõk. Ettõl függetlenül ha ennek sikere lesz, nyitok egy másik topikot fiúknak. Jobban átlátni ha külön vannak a nemek. Nem vagyok kuruzsló, sámán és gyógyító, a szándékom egyszerûen annyi, hogy valakinek el tudjátok mondani a problémáitok aki nem trágár illetlen szavakkal válaszol. Remélem mindenki megkapta a kérdésére a választ!
Kérdezõ te pszichológus lennél? ;D Vigyázz a pszichológia elméleteivel, nem feketék, vagy fehérek. :)
A kérdező hozzászólása: Sok helyen látom kérdésként hogyan lehet elkerülni a terhességet. Ha már nem lehet megakadályozni, a szexuális kapcsolatot, legalább ezt tartsák be a nagyon fiatalok! A válasz nagyon egyszerû, illene már nektek is tisztában lenni vele, és ennyit megjegyezni, betartani a szexuális élettel kapcsolatban, hogy elkerüljétek a nem kívánt terhességet! Tehát attól kezdve, hogy a fiú pénisze érinti, behatol a vaginátokba, teljesen mindegy hányadszorra, ágyban, széken, fejen állva, fagyos télben meleg nyárban teherbe eshettek, és FIGYELEM, még akkor is ha a férfi nem ejakuált!!! Nem kell kérdeznetek ha óvszert használtok, és mellette nem kaptok mindenféle nagyon csúnya akár halálos nemi betegségeket sem.
1. Mert a nõk nem monogámok.
Szia. Tetszik a kiírásod. :) Egyelõre csak kíváncsi vagyok a válaszokra, majd lehet, hogy kérdeznék.
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy írtatok, és ahogy lesz idõm géphez ülni válaszolok. Kb. 20.00. óra körül. Holnap egész nap szabad vagyok. Arra kérnék mindenkit, hogy azért a korotokat írjatok ki, mert más életmód helyes egy 18 évesnek, és más egy 40 körülinek. Az itt néha látható 12 éveseket inkább nem is említem milyen életmódot javasolnék...
Milyen nemû vagy kérdezõ? :)
Sajnos én még ide sem merem kiírni. :(
Kérdezõ, azaz "tanácsadó"! :) Azért jó lenne tudni a nemed és a korod, még mielõtt kiönti a szívét neked az ember lánya. Köszi elõre is.
A kérdező hozzászólása: Felmerült a korom, és a nemem, semmi titok nincs benne, 42 éves férfi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Elõször is arra kellene okot találni, hogy miért habzsolod a fiúkat. Sajnos nem tudom a korod, az jó lett volna. Általános iskolában, esetleg még késõbb is nem igazán tetszettél a fiúknak, vagy ha tetszettél is nem annak akinek szerettél volna. El tudom képzelni, hogy a barátnõid, vagy akire felnéztél az osztályból korán kezdtek fiúzni, és ezzel szerettek is dicsekedni, ami kellemetlenül érintett. Valami van az életedben ami feszültséget kelt benned, ráadásul valami nem kerek a szüleiddel, elsõsorban apukád körül keresheted ennek a gyökerét. Mintha pótolni szeretnél valamit a sok párkapcsolattal. Nem kezdem el, hogy ejnye-bejnye legyen csak egy kapcsolatod, az lenne az igazi ha magadtól rájönnél ez nem vezet sehova, depresszióssá válsz, érdektelenné, életed örömtelenné válik. Jó lenne tudni otthonról milyen erkölcsi normákat hoztál magaddal, mert azt látom egészen hétköznapi dolognak tartod, hogy 3 fiú van a tarsolyodban. Akár privire, de ha akarod ide, írhatnál a szüleidrõl pár sort. Milyen a kapcsolatod velük, apa vagy anya aki meghallgat, tanácsokkal ellát, esetleg egyik sem. A lényeges most számodra, hogy rendet tegyél körülötted úgy a fiúkat értve, de a fejedben is. Ha mélyen átgondolod valójában a 3 fiúból egyik sem az akire régóta vársz, szépen udvariasan de határozottan meg kellene tõlük válnod. Amikor ez megtörtént fordíts idõt magadra, és nem a fodrászra szolira értem, hanem kapcsolódj ki, ha van rendes kedves barátnõd tölts vele több idõt, sétáljatok, bicajozzatok, akár irány Siófok, és onnan hajóval Tihany. Megközelítõleg se tudom merre laksz, nem is kell elmondanod, a Siófok csak egy példa volt. Lényeges lenne, hogy ne a gép elõtt ülj fél napokat a fészbukon, mert kezdõdik minden onnan ahol nem érezted magad jól a bõrödben. Pár hét múlva le fog tisztulni ez a sok kavarodás amit a 3 fiú körüli hazugságok, " jajj mikor bukom meg" alibikeresések stb. Akkor ismerkedj fiúkkal, keress egy aranyos, értelmes, nem kell Casanovának lenni, hogy dicsekedhess ismerõseidnek mégis milyen pasit fogtál ki. Általános érvényû dolgokat írtam le Neked, sajnos kevés ismerettel rendelkezem a körülményeidrõl, rólad, de érdemes betartani mert vannak dolgok, szabályok amik minden emberre érvényesek. Addig pedig nyugalom! Nem maradsz le a vonatról!!! Most ennyi, írj bátran!
szia. az elsõ válaszoló/kérdezõ vagyok. nem olvastam végig az egész kommentáradatot, csak amit nekem szántál. szívesebben írnék neked e-mailt/msn vagy ilyesmi, mert azért nem írnám le ide pl: a családom történetét.. ha esetleg elküldenéd valamelyiket, szívesen válaszolnék a kérdésedre.. :)

Kihez forduljak költözésnél olyan problémával, hogy nem fél be az ülőgarnitúra a lakásba, csak kívül lehetne felhúzni a 6. emeletre?

az a gond, h most költözünk a párommal az új lakásunkba, csak az a bibi jött közbe, h vettünk egy ül?garnitúrát, ami sajna (mint utólag kiderült) nem fér be a folyosón keresztül a lakásba... a 6. emeletre költözünk, szóval kit kereshetek meg olyannal (nem tudom h m?ködik ez igazából) akik pl. küls? lifttel, v csörl?vel v vmilyen eszközzel a házon kívül fel tudják nekünk ezeket a cuccokat pakolni, máshogy nem fér be.. és kb mennyibe kerülhet egy ilyen móka? tudtok segíteni?? nagyon sürg?s lenne (ugyanis hamarosan jön a baba és egy héten belül meg kell oldanunk..:)!!! kösziköszi

Legjobb válasz: Szerintem mielött daruzós, ablakon berakós akciót próbálnátok, kérdezzetek meg egy bútorkészítõt, vagy azokat ahol vettétek a kérdéses bútort, mert ha szét lehet szedni, akkor biztosan jobban jártok, mint csörlõzéssel, daruzással. A külsõ pakkolással kapcsolatban, meg olyanokat kérdezzetek, akinél ez majd mindennapos lehet, azaz pl. zongora, páncélszekrény üzleteket. Õt valószínûleg tudnak tanácsot adni.

Szerintem mielött daruzós, ablakon berakós akciót próbálnátok, kérdezzetek meg egy bútorkészítõt, vagy azokat ahol vettétek a kérdéses bútort, mert ha szét lehet szedni, akkor biztosan jobban jártok, mint csörlõzéssel, daruzással. A külsõ pakkolással kapcsolatban, meg olyanokat kérdezzetek, akinél ez majd mindennapos lehet, azaz pl. zongora, páncélszekrény üzleteket. Õt valószínûleg tudnak tanácsot adni.
A manõver, amit tervezel kb. egy jobb, új garintúra ára. Úgyhogy meggondolandó, hogy esetleg azt a garnitúrát elajándékozod, és veszel egy "beférõset" annak az árából amit az ilyen mûveletre szánnál :) Nagyon nem egyszerû és olcsó dolgok az ilyenek, mégha annak látszanak is. :) Már, ha "legálisan" akarod megoldani. Én mondjuk azzal kezdeném, hogy keresnék két erõs férfit, és beszélnék az alattam lakó öt háztartással, hogy öt percre szeretnék az ablakjukban "tevékenykedni" :) A két erõs férfi a hatodikon húzná a jól rögzített garnitúrát felfelé, én pedig szintenként segítenék neki (hogy pl. ne a homlokzaton húzzák végig stb.) Persze ez "kókány megoldás", de ez "nem kerül semmibe :) "
Próbálj meg keresni egy bútorasztalost. Biztosan szét tudja szedni és össze is tudja szerelni ha már a lakásban van a cucc. Olcsóbb és biztonságosabb mint felhúzni! Max a rezsi óradíjat kell kifizetned a szétszereléstõl az összeszerelésig. Szerintem 10e Ft-ból megúszható a dolognak ez a része, persze a cuccolós munkások egy másik téma.
második hozá szólónak. ehez igen erös emberek kellenek. vagy is inkább egy jó csiga ha nincs egy megfelelö emelöszerkezet pl csigával akkor mehet oda ezer ember akkor sem tudja felhúzni. mi most veszünk egy igen nagy garniturát de nekünk darabokban hozzák elemenként. a másik nézd meg hogy az ablakon beférne-e.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, nos igen, gondoltam, h nem úsznám meg 30000Ft-ból, és az a baj, h igazán nem is tudná szétszedni az asztalos sem, szóval ahhoz szét kellene vágni a bõrt is, h hozzá férjen, akkor meg már megette a fene...:) az ablakon beférne egyébként, bentrõl is csak 6-7 cm-en múlik az egész, lehet kibontjuk a falat azon a részen...:) ha nem lesz jobb megoldás..:) még igy is olcsóbb lehet..:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!