Találatok a következő kifejezésre: Kihez forduljak olyan (8 db)

Ha létezik olyan, hogy előző élet, akkor azokat az emlékeket elő is lehet hívni? Kihez forduljak ha ez érdekel?

és röviden kérlek leírná vki h mi az a parapsychológia?)

Legjobb válasz: Regressziós, azon belül is az elõzõ életekbe visszavezetõ hipnotizõr segítségére lesz szükséged. De nem mindenkit lehet hipnotizálni, vannak olyan emberek, akiknél egyfajta blokk van.

"én már az elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban..."
#18:38 Nem, nem Daubner Béla az egyetlen. Ha megnézed a linkeket a válaszom végén, akkor láthatod, hogy azok MÁSOK lapjaira mutatnak. Daubner Bélán kívül mások is elvetik az "elõzõ életek" megismerésének lehetõségét. Azt pedig visszautasítom, hogy ráerõltetném valakire a véleményemet. Én LEÍRTAM amit gondolok a dologról, és MEGADTAM hozzá idézeteket, linkeket. Vádaskodás helyett inkább te is tedd ezt!
Én elõzõ életemben Birka Pásztor Jani voltam, biztosan tudom , emlékszem. De ez kit érdekel? Törõdj a mostani életeddel.
És ez a Daubner Béla az egyetlen szakértõ a világon? Tudok olyanról, aki elõzõ életében rabszolga volt. Orvos hipnotizálta, dokumentálták, de úgy látom, te is keveset láttál-olvastál a témában. Persze nem baj, ha nem vagy elég tájékozott, de akkor ne nyilatkozz úgy, mintha tudnád a valóságot. Jogod van nem hinni...persze, tedd azt, de ne akard másokra ráerõltetni a véleményed.
Miért lett törölve a válaszom ??? Én adtam az egyetlen normális választ, a többieké csak hülyeség!!! Vágd le a heréd és visszatér az emléked az összes életedbõl !!!!
"a regressziós hipnózis igenis mûködik" Valóban mûködik. Csakhogy nem az "elõzõ életekbe", hanem a saját múltadba, a gyerekkorodba, de EBBEN AZ ÉLETBEN visz vissza. Ne magyarázzuk bele azt, ami NINCS BENNE. "Daubner Béla sok évtizedes tapasztalata alapján azt mondja: aki hipnózisban „visszamegy elõzõ életébe”, arról mindig az derül ki, hogy király volt vagy úrhölgy – érdekes módon soha nem az, hogy cseléd vagy paraszt." http://www.birtalan.hu/balazs/terapia/regresszioshipnozis.htm http://pszichoblog.blogter.hu/352450/a_hipnozis_celja_hatasa..
"A hipnotizõr azt mondja, amit akar , nem tudod ellenõrizni." Gyakori érv, ezért készülnek hangfelvételek.
HA létezik elõzõ élet, akkor igen.
Elõ lehet, 2863 elõzõ életig visszamenõleg. A 2864.-kel már baj van, ott már kicsit tévedni szoktak. Úgyhogy csak ennyire kérdezz vissza, mert utána már nem tudják megmondani, hogy melyik cro-magnoni ágból is származol...
Már miért hazudna??? a telejósdában is igazat mondanak:D és még gerincmûtétet is tudnak csinalni azon keresztul:D:D
A hipnózis is csak csalás. A hipnotizõr azt mondja, amit akar , nem tudod ellenõrizni. Semmi bizonyíték nincs arra, hogy lett volna elõzõ élet.
"nagy mennyiségû halucinogént" Ez hülyeség, nem sok fogalmad lehet a hipnózisról.
Regressziós, azon belül is az elõzõ életekbe visszavezetõ hipnotizõr segítségére lesz szükséged. De nem mindenkit lehet hipnotizálni, vannak olyan emberek, akiknél egyfajta blokk van.
Igen én nem is a hipnozisrol beszelek:) Ki mondta h arrol?
A lényeg h nagy mennyiségû halucinogént kell bevenni elötte!!!
Igen, léteznek elõzõ életek, igen, hitelesen dokumentáltak már rengeteget. Ajánlom nézz utána könyvekben, nagy irodalma van. Ja! Ha nem kóklerhez mész, sajnos elég drága, de a regressziós hipnózis igenis mûködik. Üdv!
Ne leygetek már ilyen hülyék! Olyan bevágás sõt több is minden embernek van!
Szerintem érdemes körülnézni, lehet, hogy a férjed áll a sarokban, csak nem vettétek észre.
Akik nem zárkóznak el a szellemvilágtól azoknak van magyarázat erre is. Valószínûleg egy szellem(jobb esetben) vagy egy démon van a lakásotokban. Elvileg ezt úgy is tudjátok "ellenõrízni", hogy ha abban a bizonyos szobában nagy hõmérsékletváltozásvan(pl.: a szoba nagyrészében meleg, jó idõ van de pl a sarokban hideg van). Én azt javaslom, hogy keress rá az interneten a Táltosokra (Kovács-Magyar András féle Táltosokra), nekünk már segítette az egyik tanítványa és tényleg elképesztõ volt, pedig mi is kicsit szkeptikusan mentünk el ahhoz a Táltoshoz. Szóval a lényeg, hogy keress fel egy Táltost(biztos van a ti környéketeken is egy pár, mert elég sokan vannak már országszerte) és mond el neki a problémátokat! Bírom benne, hogy segítettem! :)
22:33-nak van igaza
Szerintem nem kellene hülyének nézni a kérdezõt, mivel õ segítségért fordult ehhez az oldalhoz, biztos nem azért mert annyira buta, hogy nemtudja, hogy van-e valaki a szobában rajtuk kívül v sem.( az ilyen férjed van-e a szobában és hasonlókra gondolok) 22:33-as voltam
0002 hogy erted h bevagas? olyan mint egy csik??mint, egy cerna olyan vekony, es bemelyedes? mert nekem van egy ilyen, es vannak megerzeseim, nagymamam pedig megalmod dolgokat?? orokoltem volna???
1. HSZ! "Akik nem zárkóznak el a szellemvilágtól" nem zárkózás vagy nyitottság kérdése, nem fogsz tapasztalni semmit ilyen téren, max filmeket láthatsz, de az ugye fikció, alapvetõen a szellemek csak régi vallásokból származnak, nincs mit foglalkoznod velük, legfeljebb mint egy vallással. Kérdezõ, fogod a kicsi szemed (ha megvan akkor mindkettõt) és nap vagy egy lámpa fényénél szétnézel a szobában, azokon a helyeken, ahova befér akár egy kisebb termetû ember. mondjuk harcmûvészet edzésen ezt így nem oktatjuk, mert alap szokott lenni a látás ismerete, de azt, hogy hogyan öld meg ha valaki az otthonodban nemkívánatos, már pl. tananyag természetesen :)
Én most nem hazudok táltos vagyok! Nekem a szüleim nem hitték el de én valahogy éreztem hogy valami van a szekrényben amit pár hete vettünk az egyik nap alaposan átnéztem a szekrényt és találtam egy golyót és amint megérintettem hangos sikítás hallottam és vagy két napig fájt a fejem. Nekem a dédi papám mesélte hogy könnyen leellenõrizhetjük ha valamelyik karunkat tenyérrel felfelé magunk felé befordítjuk és a hajlatnál van egy bevágás akkor táltos vagy
pedig viszonylag egyszerû megállapítani, hogy egy átlagos méretû szobában (nem nagyteremben) vannak-e rajtunk kívül.
Olyan bevágás nem mindenkinek van! És igen lehet örökölni.
ja és a tegnap 13:03-nak hogy ezt megbeszélhetnénk e-mailban?
Nagyon durva hogy ennyien foglalkoznak ilyen hulyeseggel...

Csajok! Van esetleg olyan aki kisebb, nagyobb problémával küzd, bajban van és nem tudja mit tegyen, szülőkhöz nem mer fordulni kihez forduljon tanácsért?

Szívesen segítek! Miért? Ha csak egy lánynak tudok segíteni már megérte ezt kiírni

Legjobb válasz: szia. ha már így megkérdezted: 2 pasim van, az egyiket valamiért képtelen vagyok dobni (1éve vagyunk együtt) pedig nem szeretem. de egyszerûen valamiért n-e-m-t-u-d-o-m. közbe ott van a másik pasim, aki fél éveaó harcolt értem, és amióta nem szeretem barátom, vele csalom. (nem tudnak egymásról) igazából a másik srácnak nem mondtam h járunk csak úgy gondolta magától. ez a szerelmi vagy nem szerelmi háromszög lassan felemészt, és tudom h választanom kéne, sõt, azt is tudom h a régi barátom ki kéne dobnom, mert nem szeretem, nem szeretem ha megcsókol, ha szexelünk (sõt az utóbbi idõben a szex nekem fáj is, mert nem izgulok fel rá) de a francba is, képtelen vagyok kidobni.. a másik srác közbe csak van. de õ se pont a legjobb választás.. anyum annyit mondott h dobjam mind a 2õt.. ééés ennek fejében (hogy akkor már teljesen tiszták legyenek a lapjaim) van egy 3.srác aki elkezdett rám nyomulni az utóbbi idõben. számomra õ lenne a legjobb választás. okos, viszonylag helyes is és sokat lehet vele beszélgetni. szóóóval a kérdés: mért nem tudom dobni az elsõ barátom? minek tartogatom a 2.at? és mért nem válaszotom a 3.at, vagy egyiket sem?? ezek a kérdések felõrölnek, az utóbbi idõben, fogytam, alig eszek, nem tudok semmire koncentrálni, alig alszok.. azért írtam most csak ide, mert gondoltam hátha tudsz segíteni.. :)

szia. ha már így megkérdezted: 2 pasim van, az egyiket valamiért képtelen vagyok dobni (1éve vagyunk együtt) pedig nem szeretem. de egyszerûen valamiért n-e-m-t-u-d-o-m. közbe ott van a másik pasim, aki fél éveaó harcolt értem, és amióta nem szeretem barátom, vele csalom. (nem tudnak egymásról) igazából a másik srácnak nem mondtam h járunk csak úgy gondolta magától. ez a szerelmi vagy nem szerelmi háromszög lassan felemészt, és tudom h választanom kéne, sõt, azt is tudom h a régi barátom ki kéne dobnom, mert nem szeretem, nem szeretem ha megcsókol, ha szexelünk (sõt az utóbbi idõben a szex nekem fáj is, mert nem izgulok fel rá) de a francba is, képtelen vagyok kidobni.. a másik srác közbe csak van. de õ se pont a legjobb választás.. anyum annyit mondott h dobjam mind a 2õt.. ééés ennek fejében (hogy akkor már teljesen tiszták legyenek a lapjaim) van egy 3.srác aki elkezdett rám nyomulni az utóbbi idõben. számomra õ lenne a legjobb választás. okos, viszonylag helyes is és sokat lehet vele beszélgetni. szóóóval a kérdés: mért nem tudom dobni az elsõ barátom? minek tartogatom a 2.at? és mért nem válaszotom a 3.at, vagy egyiket sem?? ezek a kérdések felõrölnek, az utóbbi idõben, fogytam, alig eszek, nem tudok semmire koncentrálni, alig alszok.. azért írtam most csak ide, mert gondoltam hátha tudsz segíteni.. :)
Nem tudom honnan veszed, hogy az áldozatok kevés kivétellel nõk. Az a kivétel nem is olyan kevés ám! Ezeknek a statisztikáknak jobban utána kellene gondolnod. Bár ha azt állítod, az elkövetõk többsége férfi, azt még talán(!) hajlandó is vagyok neked elhinni, bár meglepõdnél Jó(!)néhány eseten, amirõl talán eddig nem hallottál. Ám rengeteg szintén férfit bántalmaz férfi szexuálisan (ha már ne a nõi elkövetõkrõl beszéljünk, pedig szép számmal akadnak!), sok fiatal fiút futtatnak prostiként (számuk egyes országban megközelíti a lányokét!), és a gyerekkori szexuális bántalmazások jó része is kisfiúkkal történik. A lelki megaláztatásokról nem is beszélve, amit kisfiúknak kell mondjuk az apjuktól elszenvedniük (és enyhe szexuális színezete is van, még ha nem is közvetlen értelemben!). A kislányok emellett jobban viselnek egy csomó olyan dolgot, mint a szülõk válása, egyik szülõ elvesztése, stb.
Ne érts félre, a célod nemes. De én úgy látom, gyakran könnyelmûen elsiklanak rengeteg olyan eset felett, amelyben kisfiúk, vagy fiatal fiúk az áldozatok. Esetleg nõ az elkövetõ, az áldozat pedig férfi. Titkolják, szégyellik, nem foglalkoznak vele, és ezek a fiúk lelki sérültek maradnak egy életen át. Kemények a szavaim, de nem a nõk ellen szólnak! Egyszerûen õk (a bántalmazott kisfiúk, fiúk, férfiak) is megérdemelnék, hogy valaki foglalkozzon velük. :)
A kérdező hozzászólása: Talán az ide köthetõ területen végzett több mint 10 éves tapasztalatomból tudom kisokos! Ezek vagytok, ha valaki segíteni próbál a torkának ugortok. Befejeztem
A kérdező hozzászólása: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/846/fiuk_aldozat
Kérdezõ: NEM írtam, hogy ne segíts. Mellesleg, én éppen a bántalmazott fiúkat, kisfiúkat próbáltam felkutatni, feltérképezni. :) Mert velük úgy tapasztaltam, senki sem foglalkozik eleget. A torkodnak nem ugrottam, de ejj, hamar felkapod a vizet. :) Egyébként, ne általánosíts ("ha valaki segíteni próbál, a torkának ugratok"). Engem sosem bántalmazott senki, és az ismerõseimet sem. Ennek ellenére tudjuk, hogy vannak bántalmazott nõk. Csupán a másik oldalra is fel akartam hívni a figyelmet. :) De ha ennyiért befejezted, akkor nem volt benned túl nagy az elhatározás! Egyébként, megsúgom, a bántalmazott emberek örülnek neki, és szívesen veszik, ha valaki õszintén segíteni akarja õket. De ha véletlenül nem ez a helyzet (ezt egyáltalán nem rád értem), hanem tegyük fel esetleg a saját pszichés problémáit próbálja rajtuk keresztül levezetni a "segítõ", akkor azt is megérzik. Nehogy magadra vedd, csak eszembe jutott, és nem baj, ha ezt is olvassák az ide tévedõk. :)
Azon meg picit gondolkozz el, vajon mibõl jöhetett le, hogy a torkodnak ugrik, akinek segíteni próbálsz? Mert én egy ember vagyok, és én sem ezt tettem, de te úgy tûnik, már széleskörû tapasztalatokkal rendelkezen ezen a téren. Ha egy nõ nem érzi magát bántalmazottnak, szánalomra méltónak, gyengének, akit segíteni kell, persze, hogy a "torkodnak fog ugrani". Akiknek mégis, valóban szükségük van segítségre, azoknak segíts, hajrá. :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó, és nem foglalkozom az egésszel. Kísérletet tettem, elbukott. Kész ennyi. Olvassátok a 10 percenként feltett farokméret bejegyzéseket. Ha csak 1 bûncselekmény felszínre kerül közben, már megérte volna.
Csak nem értem, miért bukott el? Miattam? Kihangsúlyoztam, hogy nem a nõk ellen beszélek. Fel nem fogom, miért riasztaná el a bántalmazott nõket az attól, hogy írjanak, hogy én felhívtam a bántalmazott férfiakra-fiúkra is a figyelmet? Azt mondod, fontos a téma. Igen, az. De eddig bárhová néztem, mindenütt ezzel foglalkoztak, a csapból is ez folyik, ami nem baj, mert fontos. A bántalmazott nõk milliónyi helyen fel vannak tüntetve. A bántalmazott fiúk szinte "sehol". A célod inkább azon bukott el, hogy nem írtak, látod. Mellesleg a "farokméret"- nekem nem számít, de úgy írod, mintha gond lenne vele. Ha valakinek az a fontos, lelke rajta. Kinek a mellméret (abban sem látok kivetnivalót), kinek a farokméret, nem kapcsolódik a témához.
A kérdező hozzászólása: A nemiséggel kapcsolatosan, a szexualitásban az áldozatok kevés kivétellel nõk. Ettõl függetlenül ha ennek sikere lesz, nyitok egy másik topikot fiúknak. Jobban átlátni ha külön vannak a nemek. Nem vagyok kuruzsló, sámán és gyógyító, a szándékom egyszerûen annyi, hogy valakinek el tudjátok mondani a problémáitok aki nem trágár illetlen szavakkal válaszol. Remélem mindenki megkapta a kérdésére a választ!
Kérdezõ te pszichológus lennél? ;D Vigyázz a pszichológia elméleteivel, nem feketék, vagy fehérek. :)
A kérdező hozzászólása: Sok helyen látom kérdésként hogyan lehet elkerülni a terhességet. Ha már nem lehet megakadályozni, a szexuális kapcsolatot, legalább ezt tartsák be a nagyon fiatalok! A válasz nagyon egyszerû, illene már nektek is tisztában lenni vele, és ennyit megjegyezni, betartani a szexuális élettel kapcsolatban, hogy elkerüljétek a nem kívánt terhességet! Tehát attól kezdve, hogy a fiú pénisze érinti, behatol a vaginátokba, teljesen mindegy hányadszorra, ágyban, széken, fejen állva, fagyos télben meleg nyárban teherbe eshettek, és FIGYELEM, még akkor is ha a férfi nem ejakuált!!! Nem kell kérdeznetek ha óvszert használtok, és mellette nem kaptok mindenféle nagyon csúnya akár halálos nemi betegségeket sem.
1. Mert a nõk nem monogámok.
Szia. Tetszik a kiírásod. :) Egyelõre csak kíváncsi vagyok a válaszokra, majd lehet, hogy kérdeznék.
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy írtatok, és ahogy lesz idõm géphez ülni válaszolok. Kb. 20.00. óra körül. Holnap egész nap szabad vagyok. Arra kérnék mindenkit, hogy azért a korotokat írjatok ki, mert más életmód helyes egy 18 évesnek, és más egy 40 körülinek. Az itt néha látható 12 éveseket inkább nem is említem milyen életmódot javasolnék...
Milyen nemû vagy kérdezõ? :)
Sajnos én még ide sem merem kiírni. :(
Kérdezõ, azaz "tanácsadó"! :) Azért jó lenne tudni a nemed és a korod, még mielõtt kiönti a szívét neked az ember lánya. Köszi elõre is.
A kérdező hozzászólása: Felmerült a korom, és a nemem, semmi titok nincs benne, 42 éves férfi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Elõször is arra kellene okot találni, hogy miért habzsolod a fiúkat. Sajnos nem tudom a korod, az jó lett volna. Általános iskolában, esetleg még késõbb is nem igazán tetszettél a fiúknak, vagy ha tetszettél is nem annak akinek szerettél volna. El tudom képzelni, hogy a barátnõid, vagy akire felnéztél az osztályból korán kezdtek fiúzni, és ezzel szerettek is dicsekedni, ami kellemetlenül érintett. Valami van az életedben ami feszültséget kelt benned, ráadásul valami nem kerek a szüleiddel, elsõsorban apukád körül keresheted ennek a gyökerét. Mintha pótolni szeretnél valamit a sok párkapcsolattal. Nem kezdem el, hogy ejnye-bejnye legyen csak egy kapcsolatod, az lenne az igazi ha magadtól rájönnél ez nem vezet sehova, depresszióssá válsz, érdektelenné, életed örömtelenné válik. Jó lenne tudni otthonról milyen erkölcsi normákat hoztál magaddal, mert azt látom egészen hétköznapi dolognak tartod, hogy 3 fiú van a tarsolyodban. Akár privire, de ha akarod ide, írhatnál a szüleidrõl pár sort. Milyen a kapcsolatod velük, apa vagy anya aki meghallgat, tanácsokkal ellát, esetleg egyik sem. A lényeges most számodra, hogy rendet tegyél körülötted úgy a fiúkat értve, de a fejedben is. Ha mélyen átgondolod valójában a 3 fiúból egyik sem az akire régóta vársz, szépen udvariasan de határozottan meg kellene tõlük válnod. Amikor ez megtörtént fordíts idõt magadra, és nem a fodrászra szolira értem, hanem kapcsolódj ki, ha van rendes kedves barátnõd tölts vele több idõt, sétáljatok, bicajozzatok, akár irány Siófok, és onnan hajóval Tihany. Megközelítõleg se tudom merre laksz, nem is kell elmondanod, a Siófok csak egy példa volt. Lényeges lenne, hogy ne a gép elõtt ülj fél napokat a fészbukon, mert kezdõdik minden onnan ahol nem érezted magad jól a bõrödben. Pár hét múlva le fog tisztulni ez a sok kavarodás amit a 3 fiú körüli hazugságok, " jajj mikor bukom meg" alibikeresések stb. Akkor ismerkedj fiúkkal, keress egy aranyos, értelmes, nem kell Casanovának lenni, hogy dicsekedhess ismerõseidnek mégis milyen pasit fogtál ki. Általános érvényû dolgokat írtam le Neked, sajnos kevés ismerettel rendelkezem a körülményeidrõl, rólad, de érdemes betartani mert vannak dolgok, szabályok amik minden emberre érvényesek. Addig pedig nyugalom! Nem maradsz le a vonatról!!! Most ennyi, írj bátran!
szia. az elsõ válaszoló/kérdezõ vagyok. nem olvastam végig az egész kommentáradatot, csak amit nekem szántál. szívesebben írnék neked e-mailt/msn vagy ilyesmi, mert azért nem írnám le ide pl: a családom történetét.. ha esetleg elküldenéd valamelyiket, szívesen válaszolnék a kérdésedre.. :)

Kihez forduljak ha privát üzenetben küldenek nekem olyan üzit ahol leakarnak húzni pénzzel?

A második pedig hogy : hol tudom beállítani azt hogy ne tudjanak nekem privát üzit küldeni?

Legjobb válasz: billentyûzet.... :D nem kell hozzá scanner. a billentyûzeteden van egy PrintScreen vagy Prt Sc gomb.Megnyomod,majd Paintbe bemásolod,elmented és elküldöd az [email protected] e-mail címre

billentyûzet.... :D nem kell hozzá scanner. a billentyûzeteden van egy PrintScreen vagy Prt Sc gomb.Megnyomod, majd Paintbe bemásolod, elmented és elküldöd az [email protected] e-mail címre
A kérdező hozzászólása: Nincs scanner-em!:(
Rosszul mondja valaki fentebb, nem elég csak a Printscreen-t (PrtSc) megnyomni, mert "ctrl + alt + PrtSc" a helyes billentyûparancs.
A kérdező hozzászólása: Kicsit szõke vagyok!:) Vagyis nem néztem a linket+nem olvastam végig a válaszokat rendesen!KÖSZÖNÖM, sikerült a mûvelet!Megy a zöld kéz mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Itt vagyok!Akkor melyik az a gomb?Laptopom van emachines E520!
A kérdező hozzászólása: Ja uhh ez nem tûnt fel!Nem vagyok ilyen gyökér csak most tiszta ideg vagyok!Köszi a válaszokat most mennem kell de késöbb próbálkozom!Ha nem sikerül írok!
megnyomod a Prt sc gombot, megnyitod a paintot ott jobb gomb beillesztés, elmented a képet és emailon elküldöd a gyk emailjára
jól írja, a az insert gomb felett van az a gomb, az insert meg a delete fölött.
A kérdező hozzászólása: Melyik az a gomb? Mert sejtelmem sincs!:)
A kérdező hozzászólása: Vagy mi?:) jól olvastam vagy nem tudom mi amit írtál?:)
A kérdező hozzászólása: Nekem sikerült csak a PrtSc gombbal!

3 éves gyermekem olyan mint egy rongybaba, mindene hajlik, ebből kifolyólag csámpás is. Kihez forduljak vele?

Nagyon lazák az izületei. Voltunk ortopéd orvosnál,aki megállapította, hogy egészséges a talpa, csak nagyon laza. A cip? semmit nem használ.Keressünk más orvost? Egyáltalán lehet ezzel a lazasággal mit tenni, vagy majd ha feln?, odafigyel rá?

Legjobb válasz: Ortopédushoz

Ortopédushoz
Bocsi átsiklottam a mádosik rész felett. Akkor egy másik ortopédushoz. Legalább egy gyógycsukát ajánlott vagy felírt?
Én elvinnám a Dévény alapitványhoz. A kezelésrõl már lekéstetek, ahhoz már túl idõs, de vannak tornacsoportok kisgyerekeknek, szerintem valamennyit biztos segitene.
Szia!Én ezt nem értem.Amikor pici volt nem mondták, hogy lazák az ízületei?Nem kellett gyógytornára járnia?Gyerekorvos, védõnõ nem mondott semmit?Nem azt akarom írni, hogy nem egészséges a kislányod-félre ne értsd-csak fura, hogy már 3 éves, és laza az ízület.Elõbb nem kellett volna tornára járnia?
A kérdező hozzászólása: jártunk neurológushoz, fejlõdéskövetésre, mert mindent késõbb kezdett csinálni.1 éve úgy váltunk el, hogy a reflexeivel minden rendben, csak egy kicsit csámpás.Siesta cipõt javasolt -amit eddig is hordtunk- és hogy egy év múlva menjünk visza. Ebbe én nem nyugodtam bele és elmentünk ortopédushoz.Ott természetesen irattak fel gyógycipõt, de még rosszabbul megy benne.Nincs javulás már lassan egy fél éve.Állandóan esik-kel.Most tervezem visszavinni a neurológushoz, én is a tornára gondoltam.

Kihez forduljak? Nem találok munkát akár hogy keresek! Van olyan személy aki ilyen ügyekkel foglalkozik?

21F szakmám nincs és nagyon kell a pénz!

Legjobb válasz: Persze hogy van ilyen személy. Munkaügyi elõadónak hívják, a Munkaügyi Központban dolgozik. Menj be, hátha van valami "idénymunkájuk" számodra. Szakma, illetve iskolák nélkül nem lesz könnyû a helyzeted.

Persze hogy van ilyen személy. Munkaügyi elõadónak hívják, a Munkaügyi Központban dolgozik. Menj be, hátha van valami "idénymunkájuk" számodra. Szakma, illetve iskolák nélkül nem lesz könnyû a helyzeted.
A kérdező hozzászólása: Köszi holnap bemegyek! Ideiglenes munka is jó lesz. Természetesen az iskolát folytatóm...
Remélem valamennyire sikerrel jártál! :)

Kihez forduljak költözésnél olyan problémával, hogy nem fél be az ülőgarnitúra a lakásba, csak kívül lehetne felhúzni a 6. emeletre?

az a gond, h most költözünk a párommal az új lakásunkba, csak az a bibi jött közbe, h vettünk egy ül?garnitúrát, ami sajna (mint utólag kiderült) nem fér be a folyosón keresztül a lakásba... a 6. emeletre költözünk, szóval kit kereshetek meg olyannal (nem tudom h m?ködik ez igazából) akik pl. küls? lifttel, v csörl?vel v vmilyen eszközzel a házon kívül fel tudják nekünk ezeket a cuccokat pakolni, máshogy nem fér be.. és kb mennyibe kerülhet egy ilyen móka? tudtok segíteni?? nagyon sürg?s lenne (ugyanis hamarosan jön a baba és egy héten belül meg kell oldanunk..:)!!! kösziköszi

Legjobb válasz: Szerintem mielött daruzós, ablakon berakós akciót próbálnátok, kérdezzetek meg egy bútorkészítõt, vagy azokat ahol vettétek a kérdéses bútort, mert ha szét lehet szedni, akkor biztosan jobban jártok, mint csörlõzéssel, daruzással. A külsõ pakkolással kapcsolatban, meg olyanokat kérdezzetek, akinél ez majd mindennapos lehet, azaz pl. zongora, páncélszekrény üzleteket. Õt valószínûleg tudnak tanácsot adni.

Szerintem mielött daruzós, ablakon berakós akciót próbálnátok, kérdezzetek meg egy bútorkészítõt, vagy azokat ahol vettétek a kérdéses bútort, mert ha szét lehet szedni, akkor biztosan jobban jártok, mint csörlõzéssel, daruzással. A külsõ pakkolással kapcsolatban, meg olyanokat kérdezzetek, akinél ez majd mindennapos lehet, azaz pl. zongora, páncélszekrény üzleteket. Õt valószínûleg tudnak tanácsot adni.
A manõver, amit tervezel kb. egy jobb, új garintúra ára. Úgyhogy meggondolandó, hogy esetleg azt a garnitúrát elajándékozod, és veszel egy "beférõset" annak az árából amit az ilyen mûveletre szánnál :) Nagyon nem egyszerû és olcsó dolgok az ilyenek, mégha annak látszanak is. :) Már, ha "legálisan" akarod megoldani. Én mondjuk azzal kezdeném, hogy keresnék két erõs férfit, és beszélnék az alattam lakó öt háztartással, hogy öt percre szeretnék az ablakjukban "tevékenykedni" :) A két erõs férfi a hatodikon húzná a jól rögzített garnitúrát felfelé, én pedig szintenként segítenék neki (hogy pl. ne a homlokzaton húzzák végig stb.) Persze ez "kókány megoldás", de ez "nem kerül semmibe :) "
Próbálj meg keresni egy bútorasztalost. Biztosan szét tudja szedni és össze is tudja szerelni ha már a lakásban van a cucc. Olcsóbb és biztonságosabb mint felhúzni! Max a rezsi óradíjat kell kifizetned a szétszereléstõl az összeszerelésig. Szerintem 10e Ft-ból megúszható a dolognak ez a része, persze a cuccolós munkások egy másik téma.
második hozá szólónak. ehez igen erös emberek kellenek. vagy is inkább egy jó csiga ha nincs egy megfelelö emelöszerkezet pl csigával akkor mehet oda ezer ember akkor sem tudja felhúzni. mi most veszünk egy igen nagy garniturát de nekünk darabokban hozzák elemenként. a másik nézd meg hogy az ablakon beférne-e.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, nos igen, gondoltam, h nem úsznám meg 30000Ft-ból, és az a baj, h igazán nem is tudná szétszedni az asztalos sem, szóval ahhoz szét kellene vágni a bõrt is, h hozzá férjen, akkor meg már megette a fene...:) az ablakon beférne egyébként, bentrõl is csak 6-7 cm-en múlik az egész, lehet kibontjuk a falat azon a részen...:) ha nem lesz jobb megoldás..:) még igy is olcsóbb lehet..:)
Statiszta?
Szia! Ha a Sütõ Enikõnél végzett akkor az azt jelenti, hogy semmit nem tud!Én 5 évig modellkedtem! Szívesen segítek amennyit tudok!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!