Találatok a következő kifejezésre: Kihez forduljak ha depressziós (2 db)

Ha depressziós vagyok, kihez forduljak segítségért?

Pszihológushoz? A háziorvos ad valami beutalót? vagy hogy m?ködik ez? kb 6 éve ezzel élek...

Legjobb válasz: Pszichológus foglalkozik ilyenekkel , a háziorvos is oda irányítana .... 6 év ? Az azért elég sok , és ha tudod hogy az vagy mért nem mentél orvoshoz korábban ?,,

Pszichológus foglalkozik ilyenekkel , a háziorvos is oda irányítana .... 6 év ? Az azért elég sok , és ha tudod hogy az vagy mért nem mentél orvoshoz korábban ?, ,
válaszokra voltál kiváncsi, hát mindenki kifejtette a véleményét. elvégre erre szolgál az oldal. :)
A kérdező hozzászólása: ki mondta, hogy nekem pénz kellene? itt is nagyon okos emberek járnak, úgy látom...
Hozzátenném, hogy a mai világban a depresszió visszavezethetõ a céltalanságra. Célállitás, célmegvalósitás, stb stb. ez mind kimarad az oktatásból. Hisz számodra Te magad vagy a legfontosabb, és ha magadnak nem bizonyitasz, persze, hogy depressziós leszel. Ha nem érsz el apró sikereket, persze hogy depressziós legyel. Nem azt mondom hogy nincs ilyen betegség: viszont a gyógyszeripar ebbõl olyan szépen tud jövedelmezni? Depressziós? Xanaxot neki... élõhalott. lássuk csak mennyi ember szed magyarországon ilyen termékeket? és a világon? mennyi depressziós ember van? Egész jó népbutitás.
Utolsó: Igazad van. De sajnos csak 1 dolog miatt: Agymosás! Média, szennylapok. Megszoktuk hogy panaszkodunk, és hogy nekünk milyen szar. http://www.youtube.com/watch?v=7yoCO94mbvw
A pénz nem függ össze a depresszióval. Nézd meg mennyi híres gazdag sztár menekül alkoholba vagy drogproblémákkal küzd mert depressziós. Ez egy betegség, és kezelni kell mindneképpen!
A kérdező hozzászólása: akkor sem, mert a pénzzel sem érek sok mindent, ha szomorú vagyok, sikertelen, és meg akarok halni...
Ha 500 000 forintot keresnél havonta, akkor megszünne a depressziód?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. És nem hitetem el magammal, hogy az vagyok, mert már a tesóm is észre vette rajtam, azt mondta, hogy megfigyelt, és ez nem normális, ami velem történik!
http://www.youtube.com/watch?v=AtKaTbnpMlo Halgasd meg és keress egy idegorvost
A tükörhöz, és kérdezd meg magadtól, hogy erre most mi szükség van?! Ne akard elhitetni magaddal, hogy depressziós vagy! Ne nézz Tv-t, ne olvass ujságot (szennylapokat). Olvass ezoterikus, vagy személyiségfejlesztõ könyveket, halgassd meg Brian Tracy Fõnix szeminárium sorozatát, tüzz ki célokat, és valósitsd meg õket. A depresszióból csak próbálnak a gyógyszergyárak hasznot húzni, és elhitetni veled hogy komoly a baj, hogy aztán egy zombit cisnáljanak belõled a nyugtatókkal. Ha bõvebben is szeretnéd érteni miért gondolom ezt, irj privit! Gyógyulást! :)
ha súlyos pszichiáterhez küld mert az írhat fel gyógyszert. És 6év az sok idõ. Nem is tudom hogy bírtad. Én 1éve vagyok depresziós de ha nem járnék dokihoz akkor nem bírnám.
A kérdező hozzászólása: jogos, csak 1x már leírtam, hogy a pénz nem tenne boldoggá... akkor miért kezdtek még mindig a pénzrõl beszélni?

Kihez forduljak segítségért, ha depressziós vagyok? Vagy hogyan segítsek magamon?

Legjobb válasz: Én pszichológust kerestem fel, és ajánlani tudom a magándokit, mert az sztkban rohanás van , nem igazán figyelnek rád. De vannak segélyszervezetek, lakhelyeden járj utána, vagy a neten.

Én pszichológust kerestem fel, és ajánlani tudom a magándokit, mert az sztkban rohanás van , nem igazán figyelnek rád. De vannak segélyszervezetek, lakhelyeden járj utána, vagy a neten.
Szia! Szerintem beszélj szakemberrel, mert egyedül nem biztos, hogy el tudod dönteni, hogy depressziós vagy-e. Amit javasolni tudok az a rendszeres testmozgás. (Ugyan nem tudok arról, hogy depressziós lennék, de nekem nagyon bejön, ha szomorú vagyok.) Ezenkívül a családodat, barátaidat lenne jó meglátogatni, beszélni. Mivel tél van ezért gyújts gyertyát! A fény is jót tud tenni ilyen esetekben. Ha sût a nap, menj ki a szabadba és ott mozogjál!! Azonban elsõsorban a depresszió okát kellene megkeresni és kiiktatni. De ha elmész egy szakemberhez akkor õ ezt javasolni fogja. Sok sikert!!!
A pápai tanácson, a polgármesternél, a Jenõhöz. A Polgár Úrhoz, a Jenõhöz, a Polgár Úr Jenõhöööz. A Polgármester Hivatalhoz, a Jenõhöz. A Polgár Jenõ Hivatalba, a Jenõ Úrhoz.
Ha valódi depresszió tüneteit észleled, a körzeti orvosod is be tud utalni. Ha "csak" úgy érzed, kicsúszik a talaj a lábad alól, kereshetsz önsegítõ csoportokat, pszichológushoz is járhatsz terápiára, sok lehetõséged van. Ha megírod, merrefelé laksz, bõvebben segítek.
A háziorvos tus segíteni:) ajánl valakit akkivel beszélhetsz a problémádról de lehet hogy vele is meg tudod beszélni. Ad gyógyszert ami segít de a legjobb az okot megkeresni. magado szerintem úgy segíthetsz:-megláogatod a családtagjaidat-beszélgetsz velük-barátokat keresel.kényezteted magad(fodrász, kozmetikus, masször)-vásárolsz magadnak vagy a családodnak apróságokat. elkezdesz valami tanfolyamot sétálsz. a sport a mozgás endorfint termel ami boldogsághormon, kezdj el tornázni:) remélem tudtam segíteni! legyen szép napod!
Budán van egy ilyen gyermek lelki egészségügyi intézmény szerûség. Vmi Vadaskert, a bnõm odament, amikor [email protected] volt, és ott segítettek. De mindenkit szeretettel várnak oda! Én is menni akarok, mert a szorongó csoporban tök jó a hangulat, és tök nagyokat lehet röhögni :D:D Menj el, nem bánod meg!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!