Találatok a következő kifejezésre: Kihez fordulhatok, le akarok (2 db)

Hová és kihez fordulhatok ha azt akarom hogy ellenőrizzék le a gyermekem tanárát? Ugyanis eléggé pikkel a gyermekemre "nem tudom miért" a mai napon pedig elküldte a gyereket a qrva anyjába szó szerint!

Legjobb válasz: Elõször az igazgatóhoz, de lehet elõtte beszélnék a tanárral is, tudod õsi mondás: halgattassék meg a másik fél is.

Elõször az igazgatóhoz, de lehet elõtte beszélnék a tanárral is, tudod õsi mondás: halgattassék meg a másik fél is.
A kérdező hozzászólása: Szerinted ha bemegyek a tanár azt fogja mondani hogy igen anyuka elküldtem a fiát a qrva anyjába mert nem csinálta meg a feladatot?! Szerintem még jobban rá fog szállni a gyerekre ezt pedig nem szeretném. Már több anyuka is panaszkodott erre a tanárra, a fiammal pedig szerencsére vagyok olyan kapcsolatban hogy mindent elmond nekem. Az igazgatóról annyit hogy a gyereket nagyobb gyerek megfenyegette bicskával a suliban, szóltam neki reggel, délután megkérdeztem hogy mit intézett az volt a válasza hogy nem ért rá utána járni majd holnap utána jár. Muszáj leszek átvinni másik iskolába a gyereket, ami nem igazán jó mert normális iskola közelben nincs, és többet kell utaznia a gyereknek.
Nem, nagy valószínûséggel nem fogja mondani. Nem védem a tanárt, de azt gondolod, hogyha hozzá fordulsz elõször, akkor pikkelni fog a fiadra. És akkor nem fog pikkelni, ha az igazgatón keresztül "hátbatámadod", még a fõnökét is beavatod a dologba? Ezt igen rosszul gondolod.. Ha vele beszélsz elõször, akkor azért az jöhet le nála, hogy azért ne engedjem meg magának ilyen dolgokat, viselkedést, most nem a gyerekkel áll szemben. Azt hogy ne pikkeljen se így, se úgy nem tudod elérni..
Anélkül, hogy bármit feltételeznék a fiad viselkedésével kapcsolatban, azért mondok egy PÉLDÁT.. A tanár beszél a gyerekhez, mondjuk valami megrovó van a mondandójában, mire a gyerek elfordul és kinéz az ablakon, kvázi [email protected], amit mondanak neki. De ez lehet egy szinte ÖSZTÖNÖS (nem is tud róla!) grimasz is.. És akkor most figyelj! A gyerek egy rossz szót nem mondott, mégis kiválthat egy reakciót és idõk folyamán összeadódhat.. Ezek azok az "apróságok", amely (sok ilyen lehet) bíróság elõtt soha nem bizonyítható. Mégegyszer! Nem védem a tanárt, de ismét a mondás: hallgattassék meg a másik fél is!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ! Beszélni fogok a tanárral is! De végsõ döntésem csak az iskola váltás lesz, mert ez már túl sok stressz a gyereknek amit itt kapott.
Ezt természetesen Te döntöd el, én is tudok azért olyan tanárról, aki finoman szólva nem alkalmas pedagógusnak. És nem a gyerekedrõl beszélek, de tudok olyan "csapatot" is osztályon belül, ahol végletekig igénybe veszik a tanár türelmét, és akinek nincs eszköz igazán a kezében a fegyelmezéshez. Nemcsak a diáknak, a tanárnak is vannak személyiségi jogai, dehát nálunk ez olykor oda-vissza nem mûködik.

Kihez fordulhatok, ha le akarok szokni?

Legjobb válasz: Hozzánk :) http://ecigi.info

Hozzánk :) http://ecigi.info
a területi Tüdögondozóba kapsz segitséget.
A pápai tanácson, a polgármesternél, a Jenõhöz. A Polgár Úrhoz, a Jenõhöz, a Polgár Úr Jenõhöööz. A Polgármester Hivatalhoz, a Jenõhöz. A Polgár Jenõ Hivatalba, a Jenõ Úrhoz. Komolyra fordítva a szót, csak egy erõs elhatározás kell! Sok sikert!
Nem kell sehova menned, saját akarat kell semmi más.
A tükörhöz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!