Találatok a következő kifejezésre: Kihez fordulhatok, le (5 db)

Kihez fordulhatok, ha a közös képviselő jogtalanul jár el? A társasházunkban illetéktelenül le- és felszerelik a vízórákat, amint bármilyen tartozás mutatkozik a közös képviselő felé. Mit tehetünk ellene? Kihez fordulhatunk?

Nem vízszámla, hanem összességében bármilyen tartozásnál így járnak el. A társasházunkban 570 lakás van, és tudomásom szerint rendszeresen 10-30 lakásnál rongálják így a vízórákat. A Vízm?vek szerint ez jogtalan, de hol jelenthetem be a közös képvisel? tevékenységét? Hogyan lehetne ?ket err?l leszoktatni?Mit tehetünk ellene?

Legjobb válasz: össze kell hívatni a közgyûlést és ott határozatban rögzíteni a döntést mert a döntés joga a közösségé és nem a k.képviselõé nem kell beengedni kképviselõt össze kell fogni ellene de nem csak dumálni kell

össze kell hívatni a közgyûlést és ott határozatban rögzíteni a döntést mert a döntés joga a közösségé és nem a k.képviselõé nem kell beengedni kképviselõt össze kell fogni ellene de nem csak dumálni kell
Aki a közösség rovására nem fizet, azt deresre kéne húzni, csak sajnos a törvény ezt nem teszi lehetõvé. Ha így nézzük, megússzátok egy kis aszállyal. Nem lesz ettõl még okosabb a kk, de nem is tud sok okosabbat lépni, legálisan meg fõleg nem. Jelentsd fel egyébként, nem tudom mi más jár illetéktelen leszerelgetésért! A vízmûnek is lenne pár szava hozzá, mert nekik kiesik egy-egy bevételforrásuk. Õk azért behajtják elõbb-utóbb, ha másképp nem, hát lekötnek a hálózatról... Talán szeretnék is, ha ez megmaradna az õ privilégiumuknak, nem? Megjegyzem, az óra nem a tied, nem a közösségé, nem is a közös képviselõé, hanem a szolgáltatóé. Õk sebtiben feljelentik az arcot. Nem is értem, miért kérded? :)
A kérdező hozzászólása: sajnos nálunk ez nem megy, 570 lakás van, egy ekkora mammutháznál sosem jutunk döntésre, mert túl sok a vélemény :s

Békéscsabaiak! Mennyi idő után kaptátok meg az AFP-t? Május 21-én vették le, de mai napig semmi. Kihez fordulhatok? Védőnőre nem számíthatok.

A dokimat nem fogom ilyesmi miatt felhívni. A labort esetleg kereshetem? Hol végzik ezeket a vizsgálatokat?

Legjobb válasz: Érdeklõdj a laborban, ahol levették a vért. Nem vagyok Csabai, de Gyulán a védõnõnek küldik ki az eredményt, lehet, hogy ott is.

Érdeklõdj a laborban, ahol levették a vért. Nem vagyok Csabai, de Gyulán a védõnõnek küldik ki az eredményt, lehet, hogy ott is.
Szia! Igaz nem ott lakom, de nekem is soká küldték kb. 2 hét simán eltelt. azt mondták azért mert összevárják a vért, hogy egyszerre postázzák az eredményt. így aki utánam egy héttel volt vérvételen õ is akkor kapott eredményt mint én. szerintem nálad is ez lehet .

Hová és kihez fordulhatok ha azt akarom hogy ellenőrizzék le a gyermekem tanárát? Ugyanis eléggé pikkel a gyermekemre "nem tudom miért" a mai napon pedig elküldte a gyereket a qrva anyjába szó szerint!

Legjobb válasz: Elõször az igazgatóhoz, de lehet elõtte beszélnék a tanárral is, tudod õsi mondás: halgattassék meg a másik fél is.

Elõször az igazgatóhoz, de lehet elõtte beszélnék a tanárral is, tudod õsi mondás: halgattassék meg a másik fél is.
A kérdező hozzászólása: Szerinted ha bemegyek a tanár azt fogja mondani hogy igen anyuka elküldtem a fiát a qrva anyjába mert nem csinálta meg a feladatot?! Szerintem még jobban rá fog szállni a gyerekre ezt pedig nem szeretném. Már több anyuka is panaszkodott erre a tanárra, a fiammal pedig szerencsére vagyok olyan kapcsolatban hogy mindent elmond nekem. Az igazgatóról annyit hogy a gyereket nagyobb gyerek megfenyegette bicskával a suliban, szóltam neki reggel, délután megkérdeztem hogy mit intézett az volt a válasza hogy nem ért rá utána járni majd holnap utána jár. Muszáj leszek átvinni másik iskolába a gyereket, ami nem igazán jó mert normális iskola közelben nincs, és többet kell utaznia a gyereknek.
Nem, nagy valószínûséggel nem fogja mondani. Nem védem a tanárt, de azt gondolod, hogyha hozzá fordulsz elõször, akkor pikkelni fog a fiadra. És akkor nem fog pikkelni, ha az igazgatón keresztül "hátbatámadod", még a fõnökét is beavatod a dologba? Ezt igen rosszul gondolod.. Ha vele beszélsz elõször, akkor azért az jöhet le nála, hogy azért ne engedjem meg magának ilyen dolgokat, viselkedést, most nem a gyerekkel áll szemben. Azt hogy ne pikkeljen se így, se úgy nem tudod elérni..
Anélkül, hogy bármit feltételeznék a fiad viselkedésével kapcsolatban, azért mondok egy PÉLDÁT.. A tanár beszél a gyerekhez, mondjuk valami megrovó van a mondandójában, mire a gyerek elfordul és kinéz az ablakon, kvázi [email protected], amit mondanak neki. De ez lehet egy szinte ÖSZTÖNÖS (nem is tud róla!) grimasz is.. És akkor most figyelj! A gyerek egy rossz szót nem mondott, mégis kiválthat egy reakciót és idõk folyamán összeadódhat.. Ezek azok az "apróságok", amely (sok ilyen lehet) bíróság elõtt soha nem bizonyítható. Mégegyszer! Nem védem a tanárt, de ismét a mondás: hallgattassék meg a másik fél is!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ! Beszélni fogok a tanárral is! De végsõ döntésem csak az iskola váltás lesz, mert ez már túl sok stressz a gyereknek amit itt kapott.
Ezt természetesen Te döntöd el, én is tudok azért olyan tanárról, aki finoman szólva nem alkalmas pedagógusnak. És nem a gyerekedrõl beszélek, de tudok olyan "csapatot" is osztályon belül, ahol végletekig igénybe veszik a tanár türelmét, és akinek nincs eszköz igazán a kezében a fegyelmezéshez. Nemcsak a diáknak, a tanárnak is vannak személyiségi jogai, dehát nálunk ez olykor oda-vissza nem mûködik.


Kihez fordulhatok, hogy tabozzon (kottázzon, akkordozzon . Mindegy) le egy bizonyos számot?

Akár GP5 -be, akár csak sima akkordokat, bármi segítség jól jön.

Legjobb válasz: Magad uram, ha szolgád nincs :D Amúgy nem nagy dolog a Guitar Pro-t kezelni, minimális elméleti tudással (kb amit énekórán tanítanak elég) és kis gyakorlással tök korrekten lehet tabot bevinni.

Magad uram, ha szolgád nincs :D Amúgy nem nagy dolog a Guitar Pro-t kezelni, minimális elméleti tudással (kb amit énekórán tanítanak elég) és kis gyakorlással tök korrekten lehet tabot bevinni.
Még valami:A verse részekben a B helyett lehet Bmaj7-t. Valahogy jobban "kívánja".
intro: F - B - Gm7 - C F - B - Gm7 - C verse: F - B - Gm7 - C F - B - Gm7 - C bridge: Am - Dm7 - Gm7 - C Am - Dm7 - Gm7 - C7 refren: F- C/E - F/A - B F - Am7 - B - G7/H - B/C - C7 F- C/E - F/A - B F - Am7 - B - G7/H - B/C - F verse2... bridge2: C# - Cm7 - Cm7/F - F7 Bm7 - G#//C - C# - C7 refr.... Remélem, nem írtam el semmit. Már félig alszom. A "/" jeles akkordokban a jobb oldali a basszushangot jelöli.
A kérdező hozzászólása: Köszi elõre is.
A kérdező hozzászólása: united - hajnalban még a nap is más
Én leírom neked, csak mondd meg, melyik az dal.
A kérdező hozzászólása: Akkor már ketten számítunk segítségre :D
Hát az igazat megvallva én is nagyon messze vagyok még attól a szinttõl hogy full hallás után lekottázzak bármit is :D
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tabozta le senki én pedig hallás után nem tudom. De akkor ezek szerint más se nagyon vagy csak nem szeretné :)
Akkor nehezebb az ügy, ismeretlen szám? más nem tabozta le ezelõtt? ha nem, lehet próbálkozni hallás után, de ahhoz már komolyabb hallás és zenei ismeret kell...
A kérdező hozzászólása: Nem úgy értem, a guitar prohoz értek csak egy mp3-at szeretnék beleírni. De hát ez ugye nem úgy mûködik.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen nagyon jó lett :)

Kihez fordulhatok, ha le akarok szokni?

Legjobb válasz: Hozzánk :) http://ecigi.info

Hozzánk :) http://ecigi.info
a területi Tüdögondozóba kapsz segitséget.
A pápai tanácson, a polgármesternél, a Jenõhöz. A Polgár Úrhoz, a Jenõhöz, a Polgár Úr Jenõhöööz. A Polgármester Hivatalhoz, a Jenõhöz. A Polgár Jenõ Hivatalba, a Jenõ Úrhoz. Komolyra fordítva a szót, csak egy erõs elhatározás kell! Sok sikert!
Nem kell sehova menned, saját akarat kell semmi más.
A tükörhöz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!