Találatok a következő kifejezésre: Kihat a ha a szülők (3 db)

Mit tegyek, ha a szüleim vallásosak és ez kihat mindent?

Jó tanuló vagyok, nem iszom, nem cigizek és szinte mindenrõl beszámolok a szüleimnek, szóval viszonylag jó a kapcsolatunk. Õk eléggé vallásosak, ami engem nem zavar, hiszen én is hiszem, hogy van Isten, de különösebben ez a téma nem érdekel. Régebben piszkáltak, hogy nem megyek templomba, meg hogy pogány vagyok, meg lemondanak rólam... De már ez abbamaradt. Tényleg normálisabbak lettek, de amire nagyon "allergiásak" a szex-szerelem kérdése. Nem tiltanak fiútól, de mikor szóba hozom, hogy mennyire vágyom egy barátra, rendszerint lecsesznek, hogy miért jár fiúkon az eszem és még éretlen vagyok ehhez, csak tanuljak. Hát ennyire nehéz felfogni, hogy vágyom egy emberre? Nyilván nem feküdnék le vele még, de hát... A szex meg a másik dolog. Állandóan mondogatják, hogy "ne paráználkodjak", "meg házasságig várjak"... De annyira elvakultak, hogy a legjobb fiúbarátom sem jöhet hozzám, mikor nincsenek itthon. Pedig õ csak barát. Tudom, hogy fiatal vagyok, de attól még vágyhatok egy társra és ölelésekre. Nem akarok egybõl lefeküdni valakivel, hiszen ha szeret, úgyis vár, csak én titokban sosem merném csinálni, és ha kiderülne, biztos, hogy megvernének... Titokban meg lelkiismeret-furdalásom lenne, nem élvezném. Szóval sehogy sem jó ez a dolog. Hogy puhítsam õket? 17/L

Legjobb válasz: Szóval ha pogány vagy kitagadnak, ha titokban találkozol egy fiúval és megtudják megvernek. Szerintem világosítsd fel a szüleidet, hogy az amit õk hitnek gondolnak nem így mûködik. Nem attól lesz jó ember valaki, hogy eljár a templomba, hanem attól, hogy az igazság, a jóság és a tolerancia jegyében képes élni a mindennapjait. A fentiek nem errõl árulkodnak. 17 évesen nem vagy ma meg zsarnokoskodnak csak, akkor utalj a keresztes háborúra, amikor szabadon Isten nevében mészároltak le százezreket, meg kínoztak embereket. Mer a vallásosság nevében nálatok én inkább ezt látom. Kérd meg õket, hogy hagyjanak azzá válni akivé válni akarsz. Ne fojtsanak meg, mert egy fiatalságod van neked is.

Szóval ha pogány vagy kitagadnak, ha titokban találkozol egy fiúval és megtudják megvernek. Szerintem világosítsd fel a szüleidet, hogy az amit õk hitnek gondolnak nem így mûködik. Nem attól lesz jó ember valaki, hogy eljár a templomba, hanem attól, hogy az igazság, a jóság és a tolerancia jegyében képes élni a mindennapjait. A fentiek nem errõl árulkodnak. 17 évesen nem vagy ma meg zsarnokoskodnak csak, akkor utalj a keresztes háborúra, amikor szabadon Isten nevében mészároltak le százezreket, meg kínoztak embereket. Mer a vallásosság nevében nálatok én inkább ezt látom. Kérd meg õket, hogy hagyjanak azzá válni akivé válni akarsz. Ne fojtsanak meg, mert egy fiatalságod van neked is.
Amennyiben idoben elkezdik a kezelest nem okoz szovodmenyeket. Persze hogy nem gyogyithato a herpesz csak gyogyszerekkel kezelheto. Nem kell egy lanynak sem abortuszra menni ezert talaltak ki az esemeny utani tablettat.
nemi herpesz nem gyogyithato csak tuneti kezeles van Nemi herpesz egy nemi betegseg nem a friss levegovel terjed. a tripper gyogyithato DE sulyos jovetkezmeenyeket hagy hatra a noi nemi szervekben. soroljam?? Hogy mi a szakmam az nem fontos lenyeg tudom mirrol beszelek. a BETEGSEGEK GYOGYITASA NEM JELENTI AZT NEM JAR KOVETKEZMENNYEL. az ovszer kiszakad akkor mi van? nezz korul a forumokban hanyszor megtortenik ez foleg tiniknel akkor a neem kivant terhesseg az is gyogyithato? vagy akkor siman kinyirjuk a magzatot? es hiszed ez nyom nelkul marad egy lanyban?
a masik urban legenda nemi betegseg WC es uszodaban nem lehet osszeszedni ezt azok talaltak ki akik szegyeelik hogy elkaptak.Miert is hivjak nemi betegsegnek? mert nemi uton terjed ez nem volt nehez ugye? Ha ez igaz leenne szuzlanyok sorai jarnanak nemi gondozoba meg idosek es gyerekek.De ugye tuddjuk ez nem igy van. Tehat wc uszoda mese habbal.
Hol dolgozol te? Ha az egeszsegugyben akkor nyilvan tudod hogy a tripper antibiotikumokkal gyogyithato. A hpv- nek csak bizonyos fajtai okoznak daganatot legtobb fajtajat az immunrendszer legyozzi a szemolcsos fajtai ecsettelessel gyogyithatok. A herpeszvirus a legtobb emberben van de csak akkor jon ki ha gyenge az immunrendszere de arra is tudnak gyogyszeres kezelest adni.
inkabb begyoposodott mint nemi bajokkal elete vegeig kuszkodo tripperes herpesze kesobb termeketlen legyek vagy a sok nemi baj miatt mehenkivuli terhessegben belehalo kismama. Tudod annyi hulyet lattam 20 ev munkam alatt aki azt hittek hogy szex az koetkezmenyek nelkul barhol barkivel elvezhet omert megerdemlik mert oszton..... Mindennek amit teszel kovetkezmenye van ha egy perc vagy gyonyor miatt kockara teszed az egeszseged es a termekenyseged hat rajta. Es igen ha monogam hazassagban el az ember az az egyetlen ut ahoz hogy ne legyel beteg. A hazassag elott pedig teszteltetni kell magad vagy szuzen hazasodni ennyire egyszeru.
11-es sot meg arrol nem irtal hogy a WC- rol uszodabol is osszelehet ezeket szedni. Akkor a te felfogasod szerint a hazbol sem jo kilepni. Az ovszer sok betegsegtol megved ennel biztosabb jelwnleg nincs.
Ja mert ha hozzámegy majd egy hihû vallásos férfihoz, és csak vele lesz, védekezés nélkül, akkor nem kaphat el semmit sem? Akkor varja össze a vagináját rögtön nem? Sok begyöpösödött!
Allando parter.???Komolyan ondolod hogy 17 eves kortol allando partnere lesz valakinek elete vegeig? mert bizony 2-3-4 evre egy allando partner majd a kovetko az nem ved a nemi betegsegek ellen. Nagyon el ez a tevhit ha egyik monogam kapcsolatbol a masikba megy valaki nem lehet semmit osszeszedni.ez nem igy van ha a partnerednek mar volt elotted kapcsolata akkor bizony barmit is hozhatott onnan. Ovszer egyatalan nem 100% en HPV ovszerrel is el lehet kapni ugyancsak nemi herpeszt is.
Nemi betegseg ellen ovszer es allando partner . Csalodas meg kell, mert aki.burokban no fel azt cseszett nagyot koppan.az eletben
A hazassag alatti szex nem paraznasag igy szuletett a kislany. A szulok sok rossztol nemi betegseg csalodas nem kivant terhesseg probaljak ovni ez a feladatuk. Legy halas ezert
azt mondják neked hogy ne paráználkodj? hmm... én visszakérdeznék hogy anya akkor én hogy születtem, egyébként elsõ körben ülj le velük és beszéld meg ha ez nem válik be akkor... nos kb 1 év múlva nagykorú leszel jóllehet még talán akkor is õk fognak eltartani de akkor is nagykorú leszel szabad elbírálásod abban hinni amiben akarsz az a gond az egyházzal hogy még m is hasonló szinten van mint kn 600éve nem igazán akarnak változtani viszont a mai ifjúság eléggé megváltozott a 60évvel ezelõttiekhez képest, ész érvekkel mindenkit meg lehet gyõzni csak az elvakult hívõket nem tulajdon képpen az egyház végig ellentmondásban van önmagával példának itt van a ne paráználkodj ezt úgy értelmezik hogy egyszerû ember mert a bíborosok közül nem egy szerepelt már elég durva botrányokban, szóval ha nem jársz templomba az nem gond akkor te antiklerikalizmus elveit vallod ami annyit tesz hogy istent elfogadod de a közvetítõ egyházat nem, ha az észérvekkel való meggyõzés nem segít akkor csináld azt amit te akarsz ne hagyd magad kontrollálni mert lehet késõbb majd megbánod hogy azt csináltad amit mondtak és nem azt amit akartál
Megoldas amig az o kenyeruket eszed engedelmeskedsz Ha onnalo leszel es magad el tudod tartani a sajat erkolcsi normaidat kovetheted. Mas megoldas nincs kiskoru vagy es vagyontalan engedelnesnek kell lenned.
MIért kell a szülõknek bebeszélni hogy a szexuálitás bûn, a szex bûn és mocskos és csak házasságban szabad. BOlondság! A testiség fontos, ezzel fain kis komplexusokat építenek ki!
Szörnyû milyen szülõk vannak, miért ne lehetne barátod? Miért ne szexelhetnél? Hidd el, ha jön a szerelem, akkor nagy nehezen fogod fent tartani a bugyid, ilyen pasit meg aki elfogadja max a gyülekezetben találsz majd.
Nezd ez nem csak a vallasossagon mulik a legtobb szulo nem szeretne belefolyni a gyerekuk intim dolgaiba. De gondold vegig mit akarsz bejelenteni hogy egyuttleszel egy fiuval? Nem kell az ilyet megosztani ugyelj a vedekezesre.
Te ne paráználkodj, de õk azért megverhetnek téged...? Ez szomorú. Két lehetõség van szerintem, vagy gyõzködöd õket, vagy kivársz, elmész egyetemre, és elköltözöl tõlük. Gondolom, az elõbbit szeretnéd. Lehet, érdemes lenne leülnöd beszélni errõl velük, legalább az egyikükkel, aki könnyebben puhítható. Próbáld meg megértetni velük, hogy a barátság az barátság, és se neked, se a fiúnak nincs eszében semmi más a barátságon kívül. Próbáld meg kideríteni, miért nem bíznak benned, hiszen egy felelõsségteljes, okos lányt neveltek (föltételezem :) ), aki eddig sem vágta magát hanyatt az elsõ jöttmentnek, és vajon komolyan úgy gondolják-e, hogy ha járnál valakivel, akkor rögtön le is feküdnél vele. Mert ebben az esetben nyilván nagyon félreismertek téged, és ez neked rosszul esik. Ha ezeket elmondod, azzal lehet, hogy elérsz valamit. Szurkolok!
/nem tudom ez hová tûnt/ 17 évesen nem vagy már olyan fiatal, hogy ne randizhatnál. Ez ellen igazán nem lehetne kifogásuk.
Nem akartam veled leállni vitatkozni, de te nem vagy komplett... És ha szüzen házasodnak mi a garancia hogy egyik nem megy félre? Jaj tudom isten megbüntet..meg válni se lehet jaj mert pokol tüze lesz, ugye? Te a másik végletet írod le, de attól hogy lesz pár szexuális kapcsolata nem lesz véres hólyagokkal tele a pinája, ezzel ijesztgeted a saját gyereked is? Igen lehet lesz valami gombája...na bumm, igen uszodában is össze lehet szedni, úgy mint a tyúkszemet. Szerencsétlenbe neveljük bele, hogy a szex gusztustalan és várjon a nagy õre, aki elveszi aztán majd esküvõ után derül ki hogy perverz, de engedelmeskedni kell neki mert a férje meg a nagykönyvben le van írva.

Mit tudnék csinálni ha a szüleim miatt szar a kedvem és ez kihat a barátomra is?

nálunk lakik a barátom. de a szüleim állandóan piszkálnak, a barátom előtt is ez volt és úgy látom nem nagyon érdekli őket hogy itt van. viszont nekem emiatt állandóan rossz a kedvem, bunkó vagyok és mérges. És szegény átveszi, neki is rossz kedve lesz. beszélgettünk már erről vele és mondta hogy mit csináljak: ne vegyem fel, stb, de nagyon nehéz ezen változtatni pikk-pakk. elköltözni meg nem tudunk mert nincs annyi pénz albérletre. 20 fölött vagyok

Legjobb válasz: Próbáld az életed úgy alakítani, hogy mihamarabb különköltözhessetek, és igen hagyd hogy leperegjen rólad, és beszélgess errõl sokat a barátoddal, hidd el, az megnyugtat és segít feldolgozni a történteket! 18/L

Próbáld az életed úgy alakítani, hogy mihamarabb különköltözhessetek, és igen hagyd hogy leperegjen rólad, és beszélgess errõl sokat a barátoddal, hidd el, az megnyugtat és segít feldolgozni a történteket! 18/L

Kihat a babákra, ha a szülők nem szerelmesek egymásba csak jól megvannak?

Legjobb válasz: Szerintem nem. Ha kiegyensúlyozott a légkör, akkor az jó a babának. Az én szüleim sem voltak szerelmesek viszont a kölcsönös tisztelet valamint a meghitt családi hangulat a húgomra és rám is jó hatással volt.

Szerintem nem. Ha kiegyensúlyozott a légkör, akkor az jó a babának. Az én szüleim sem voltak szerelmesek viszont a kölcsönös tisztelet valamint a meghitt családi hangulat a húgomra és rám is jó hatással volt.
Ez egy szep kerdes! Szerintem a szerelem ott is atalkul elobb utobb, ahol a kapcsolat elejen meg langolt. Szuleim is 30 eve vannak egyutt, de reg nem szerelem, hanem kolcsonos szeretet es tisztelet, es egymas nelkul nem tudnak meglenni mar!
SZia!szerintem nem, mi sem vagyunk már szerelmesek-10év után.Nagyon szeretjük egymást és nagyon kellünk egymásnak, de nincs már lángolás-szerintem az a szerelem.De amúgy jól megvagyunk és ezért is jött sztem rögtön össze a baba, úgyhogy nem hiszem, hogy ez ki hatna.Ha kiegyensúlyozott a család akkor a baba is az lesz.37hetes kismama
Mi "szerelmesek" vagyunk egymásba, és nagyon sok a konfliktus. Kezdek is félni attól, hogy mi lesz, ha nálunk a szerelem nem fog átalakulni szeretetté és tiszteletté. Szerintem a nyugalom a legfontosabb, és hogy lássa, tisztelitek egymást, számíthattok egymásra, és hogy tényleg összetartoztok. A szerelem néha alkalmatlanná is teszi az embert a gyereknevelésre. Persze ezt azért nem kell olyan komolyan menni, de én ebben vagyok, és úgy érzem, ha a szenvedélyek egy kicsit csitulnának, nyugodtabban tudnák a gyerekeinkkel is foglalkozni. Szerintem nem feltétlenül jó, ha látják a kutya-macska harcot, mert nem értik, hogy akkor most mi van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!