Találatok a következő kifejezésre: Kihat a ha a (50 db)

Ha az aktív droghasználat kihat a tudatra a személyiségre végül pedig halálba visz, akkor mi újság a lélekkel?

Ha a drogok hatással vannak mindenre ami egy embert emberré tesz és nem csak fizikai hanem szellemi területen is egyszóval mindenre hatással van akkor hogy lehet hogy a "lelkünk" mégis kiszáll a halálunkkor. Vagy a lelkünk ép marad?

Legjobb válasz: Nem létezik lélek.

Nem létezik lélek.
A kérdező hozzászólása: Ez is egy felfogás!Én inkább most a másik oldalra lennék kíváncsi aki hisz ebben ;)
nem, mivel a drogozás = ördöggel cimborálás, a lélek automatikusan a pokolra süllyed végtelen idõkre :D
A kérdező hozzászólása: Talán ha lenne olyan ismerõsöd ne adj isten rokonod aki a drogok miatt hal meg nem gondolkodnál így...
A kérdező hozzászólása: Mármint ilyen cinikus módon..
A léleknek szerintem majd újra meg kell tanulnia egy következõ életében a feladatait, és azokat is, ami miatt õ drogba fulladt, nem pedig továbblépett és fejlõdött. És ha következõ életében is valamivel elfolytja a továbblépését, mondjuk tétlenséggel, legközelebb ugyanazt a feladatot fogja kapni. Én legalább is így gondolkodom. És az életben is, amíg meg nem tanulod hogy forró a kályha, mindig megégeted a kezed, és nem jönnek az új feladatok, amin keresztül fejlõdni lehetne, mert még a régit sem voltunk képesek megtanulni. Mint egy számítógépes játék: Level 1, Level 2 ... :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ ;)

Mi lesz akkor ha 0, 25 Frontin szedése mellett (napi 2x1) kávézom? Kihat a szívemre a kettő együtt?

Legjobb válasz: Mivel a koffein és a benzodiazepin ellentétes hatású ezért elvileg a koffein kioltja a nyugi-tabit, tehát olyan, mintha be sem vetted volna hatást tekintve... Ha idegességre, aggodalmaskodásra, szorongásra szeded, akkor nem ajánlott kávézni. De bajod nem lesz tõle,max. nem történik semmi.

Mivel a koffein és a benzodiazepin ellentétes hatású ezért elvileg a koffein kioltja a nyugi-tabit, tehát olyan, mintha be sem vetted volna hatást tekintve... Ha idegességre, aggodalmaskodásra, szorongásra szeded, akkor nem ajánlott kávézni. De bajod nem lesz tõle, max. nem történik semmi.
semmi. ahhoz jóval több kávét kéne meginnod, hogy kioltsa a frontin hatását. talán egészen enyhén hatni fog, nem fogsz annyira elaludni tõle
Semmi. Max ne a kávéval öblítsd le, mert ugye akkor meg minek. Egy 0, 25-ös frontin hatása amúgy is eltûnik 2-6 óra alatt.
2-6 óra alatt? Nekem a doki a felesre mondta azt, hogy 1-2 órát tart aktívan a hatása... XD Akkor most ez a doki hülye?
1-2 óra, amíg - úgymond - érzed konkrétan, és még pár, amíg megakadályozza a következõ rosszullétet/rohamot/szorongást, kinek mi.

Ha görcsöl az alhasam és az "kihat" a derekamra, ami fáj, az menstruáció?

Legjobb válasz: Ha nõnemû vagy, akkor lehetséges, hogy menstruációs fájdalom, vagy elõtte, vagy utána, gondolom, ha vérzésed is van, el tudod dönteni, hogy menstruálsz-e. Ha nem, akkor csak alhasi fájdalom, ami kihat a derekadra.

Ha nõnemû vagy, akkor lehetséges, hogy menstruációs fájdalom, vagy elõtte, vagy utána, gondolom, ha vérzésed is van, el tudod dönteni, hogy menstruálsz-e. Ha nem, akkor csak alhasi fájdalom, ami kihat a derekadra.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem azért kérdezem mert nõnemû vagyok, hanem azért mert férfi vagyok, de félek, hogy menstruálni fogok :( persze, hogy nõ vagyok -.-"
Viki te vagy az?:D
A kérdező hozzászólása: Anyád az :) :)

Azt olvastam, hogy az alkoholmérgezés egyik jele, hogy kihűl az ember. De ez akkor is így van, ha a környezet nem hideg? Szobahőmérsékleten is, pl 17-20 fokon is kihűl, aki alkoholmérgezést kap?

Egy ismer?söm egyszer alkoholmérgezést kapott,de nem tapasztaltuk ezt nála,pedig éjszaka volt(igaz nyár volt,de éjszaka azért már nem volt olyan meleg)

Ha meleg van, az kihat a hőérzetre?

Legjobb válasz: Meleget érzel tõle szóval igen kihat

Meleget érzel tõle szóval igen kihat

Ha hatra es oldal+hasizomra edzek az kihat a melleim meretere?

Megmarad a meretuk vagy kisebbek lesznek a felsotest edzesetol?

Legjobb válasz: Ha mérsz egy feszített mell-hát kerületet,akkor abból kb 70% a hát,úgyhogy rohadtul kihat a mell-hát kerületére a hát mérete:).

Ha mérsz egy feszített mell-hát kerületet, akkor abból kb 70% a hát, úgyhogy rohadtul kihat a mell-hát kerületére a hát mérete:) .
A mellkörfogat az növekszik a hátizom edzésétõl, de maga a mellizom ettõl nem lesz izmosabb.
Semmilyen hatással nincs a melleid méretére. Ez olyan mintha azt kérdezted volna, hogy a bicepsz edzése milyen hatással van a vádlid méretére.

A focistak ha mecs elott egy nappal sexelnek az kihat a mecsben nyujtott teljesitmenyre?

Legjobb válasz: Igen, minden férfira kihat a tesztoszteron szint változása, néha tovább is.

Igen, minden férfira kihat a tesztoszteron szint változása, néha tovább is.

Az kihat a kaméleonomra ha úsztatom?

Legjobb válasz: Igen, például ha belefullad, az eléggé ki tud hatni az élõlényekre.

Igen, például ha belefullad, az eléggé ki tud hatni az élõlényekre.
A kaméleont ne úsztasd. Megjegyzi és utálni fog téged, nem szereti a vizet.
víz alatt és sokáig, az feltétlenül
Attól is függ milyen hosszan tart ez az állapot.
Nálam heti 1 tali a kapcs végén már kevésnek bizonyult, annyira, hogy nem is hiányzott.(elõtte 1, 5évig napi szinten voltunk).
Akik ritkábban találkoznak jobban örülnek egymásnak, és annak az idõnek amit együtt tölthetnek, szeretgethetik egymást, akik reggeltõl-estig együtt vannak talán jobban ellaposodik a kapcsolat ha nem dobják fel valami újabb dologgal, kikapcsolódással, én ezt látom a környezetemben, habár vannak ellenkezõ példák de az ritkább.
Attól függ, ki mit akar, és mennyi idõsek vagytok. 14-15 évesen elmegy a ritka tali, de már idõsebb korban szerintem nem. Nálam pl kizáró ok lenne.
Mi távkapcsolatban vagyunk a barátommal és elég erõsek vagyunk ahhoz, hogy kibírjuk.Minden percet igyekszünk kihasználni, mikor együtt vagyunk.Persze, jó lenne többet találkozni, de így tényleg sokkal jobban megbecsülöm a barátomat és õ is engem, minden találkozásra úgy készülök, mint az elsõ randik egyikére, pedig azért már nem most kezdtünk el járni.
hiszed te.. haha
A mi kapcsolatunkban volt már mindkettõ, sõt általában összevissza változik. Volt, hogy minden nap tudtunk találkozni, és olyan is, hogy hetente 1szer. Most pl heti egyszer a vizsgaidõszak miatt, amúgy meg a hétbõl 5 napot együtt lakunk, a másik 2-t külön töltjük a családunkkal... Bárhogy is volt, mindig oda voltunk egymásért, ha keveset találkoztunk, ha sokat. Mindig ugyanakkora örömmel fogadjuk a másikat, és az 5 együtt töltött napból az 5.en is ugyanúgy bújunk egymáshoz és ugyanúgy érezzük magunkat, mint az elsõn. Mindig jó együtt, és mindig azt érzem, hogy belõle sosem elég. :) Szerintem ha igazán nagy a szerelem, akkor kibírja a távolságot és ugyanolyan jó az is, ha minden nap találkoznak a felek. :) Legalább is mi 4 éve vagyunk együtt, és nem bírok betelni Vele soha... 21/L
Nagyon. Pláne, amikor ott vagyok nála és úgy nem ér rá, mert mindig valakinek szivességet kell tenni, segíteni vagy csak úgy... Ott vagyok de minek néha azt érzem. Mintha külsõ figyelõ lennék, mert ott van de nem velem foglalkozik, mindig van valami, vagy valaki ott. És én csak a nap végén kapok, egy morzsát belõle...

Kihat a kisbabára, ha Szoptatós anyukák mákos tésztát fogyasztanak?

Legjobb válasz: ?? ezt hogy érted?? Mármint h bekábulnak-e tõle? Nem.

?? ezt hogy érted?? Mármint h bekábulnak-e tõle? Nem.
A kérdező hozzászólása: Igen, ugy gondolom, hogy nem lesznek álmosak tõle.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!