Találatok a következő kifejezésre: Kihagytam a és (77 db)

Kihagytam a 11. és 14. tabimat. Nem pótoltam őket, és együtt voltam a barátommal. Nagy az esély hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Van rá esély, ha nem jön meg, tesztelj, reméljük úgy lesz ahogy szeretnéd!

Van rá esély, ha nem jön meg, tesztelj, reméljük úgy lesz ahogy szeretnéd!
Ha nem használtatok kiegészítõ védekezési módszert, ahogy azt ilyenkor kell, mondjuk óvszert, akkor nagy az esély rá. ÓVSZER

Fogamzásgátlót szedek és kihagytam a tablettamentes hetet mert át kellett tennem az időpontot hogy máskor jöjjön meg. De mégis megjött és már több mint egy hete tart. Mitől lehet ez és helyre fog állni?

Ezalatt szdem a fog.gátlót de ha abbahagyom akkor is meg fog jönni vagy most már teljesen összezavarodott? Mit tudok ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: Szerintem a nõgyógyászoddal vedd fel a kapcsolatot! Õ jobban tud neked segíteni.

Szerintem a nõgyógyászoddal vedd fel a kapcsolatot! Õ jobban tud neked segíteni.
Több mint egy hete nehéz felemelni azt a ... telefont és felhívni a nõgyógyászt? Esküszöm nem értem miért játszanak az emberek ilyen dolgokkal.
Beszélj, a dokiddal, és ne csinálj túl sûrûn ilyet!-bár megértelek én is csináltam párszor, de nekem mûködött, hogy csak a második levél végeztével jött meg. Szerintem ezt a levelet már szedd végig és onnan folytasd a hét nap szünetet és úgy tovább.
Áttöréses vérzés, teljesen normális!!! Mármint ebben az esetben, amit te leírtál.

Véletlenül elnéztem a napokat és kihagytam a gyümölcsnapot, kezdjem újra? Vagy tartsak holnap is fehérjenapot?

majdnem 1 hónapja csinálom és már 10kiló le is ment, nem akarom abbahagyni emiatt :S

Legjobb válasz: sztem folytasd keményíto nappal,ne zavard be még jobban.

sztem folytasd keményíto nappal, ne zavard be még jobban.
szia mennyit mozogtál mellete?és mennyi felesleged van?
A kérdező hozzászólása: Szia Hát 180 centi vagyok, 105 kilóról indultam most kb 93-94 körül vagyok, szóval van még mit leadni.
A kérdező hozzászólása: Ja és nem sokat , de mozgok . Most hogy jön a jó idõ esténként futni is akarok járni.
igen, lehetsz a ciklusod melyik idõszakában voltatok együtt?
ha beléd ment akkor lehetsz igen. betegtájékoztatón is oda van írva: Ha filmtabletta esedékes bevételének elmulasztása óta több mint 12 óra telt el (A tudnivalókra vonatkozó összefoglaló ábrát lásd a lap alján): Ebben az esetben elégtelenné válhat a fogamzásgátlás. Minél több filmtabletta bevételét mulasztotta el, annál nagyobb a terhesség kialakulásának veszélye. A teherbeesés kockázata különösen akkor jelentõs, ha a csomag megkezdését követõ idõszakban, vagy a harmadik héten felejti el bevenni a tablettákat.
Az is igaz, amit az elõzõ két válaszoló írt, de megeshet, hogy nem leszel terhes, mivel a gyógyszer alapanyagai felhalmozódnak a szervezetben, fõleg, ha már 3 éve rendszeresen szeded. Nõvérem is évek óta szedi a gyógyszert, úgy egy éve leállt vele, mert a férjével gyermeket szeretnének, viszont sehogy se jött össze eddig, mivel ezek az anyagok felhalmozódtak benne. Szóval nem biztos, sõt én azt mondom, hogy nem lettél terhes nagy valószínûséggel, de azért menj el és csináltass egy tesztet! Ez a legbiztosabb :)
A kérdező hozzászólása: Menstruációm után egy héttel történt az esett...Tesztet csinálhatok e már??
Szia! Én egyszer két év gyógyszerezés után jártam így, négy-öt napig elfelejtettem szedni (egy utazásra nem vittem el, és fura mód nem tûnt fel). Dokihoz mentem, õ mondta, hogy nem valószínû, mert ilyen hosszú szedéstõl a gyógyszer hatóanyagai, stb felhalmozódnak a szervezetben, és a testednek van "tartaléka". Csináltatott velem egy tesztet, de az negatív lett, és nem is lett semmi baj. Azért persze azonnal szedtem újra a pirulást, amint tudtam. 25/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.Csináltam egy tesztet, negatív lett.most várom majd a menstruációmat. 25/L:Én is hallottam errõl, h aki régebb óta szedi annak elég sokáig benne van a szervezetében.remélem én nem vagyok kivétel és persze jobban odafigyelek a szedésre.
A teszt aktus után két héttel mutat megbízható eredményt.
Nagy a káosz a fejekben.Egyrészt nem mindegy, hogy mikor felejtetted el bevenni azt a három szemet!Ha az elsõ vagy a harmadik héten, akkor még nagyobb a baj.A másik tévhit ez a felhalomozódás dolog.Mindenki azt hangoztatja, hogy a mai alacsony hormontartalmú...stb., de ha gond van, akkor védjen úgy, mintha csak egy lórúgásnyi hormont szedne az ember."Sajnos" ezek a tabik 1-2 napon belül ki is ürülnek az ember szervezetébõl.Azért kell mindennap szedni és NEM szabad kihagyni egyet sem, nehogy gond legyen.3 egymás után pedig már rengeteg.A plusz védekezés ezután a minimum, amit meg kell tenni. Ha valaki abbahagyja a szedését, akkor nem a felhalmozódott hormon mennyiség miatt nem esik teherbe, hanem az elmaradt peteérés miatt.Az orvosok javasolják a 3 hónapos várakozási idõt tabletta és baba fogantatása között, de nem a hormon mennyisége miatt, hanem, hogy újra be tudjon állni a nõnek a rendes ciklusa és hogy egyértelmûbben ki lehessen számolni a fogantatás idõpontját és a várható szülést. A kérdezõnek ajánlom, hogy keresse fel az orvosát vagy csináljon tesztet (két hét múlva).A mobilt sem ártana beállítani, hogy minden nap jelezze, hogy be kell venni a bogyót.Aki 3 éve szedi nem értem, hogy tudja 3 napon keresztül elfelejteni.
Fogamzásgátló esetében teljesen mindegy, hogy a (nem létezõ) ciklus melyik szakaszában vagy. Értsétek már meg, hogy a fogamzásgátló megszünteti a peteérést, ezáltal a ciklust is. A levél végén jelentkezõ megvonásos vérzés pedig nem menstruáció! az attól van, hogy mivel szünetelteted a gyógyszert, a szervezet nem kapja meg az ösztrogént így a vékony méhnyálkahártya leválik. ha valaki nem szedi rendesen a gyógyszert, kihagyogat pár szemet, tévedés, hogy vannak tartalékok a szervezetben. már egyetlen szem tabletta elfelejtése esetén beindulhat egy peteérés, ezért szokták azt mondani, hogy ilyenkor 1 hét kiegészítõ védekezés javasolt. Úgyhogy el kell keserítselek, de van esély a terhességre. vagy normálisan szeded azt a gyógyszert, ügyelve arra, hogy minden nap bevegyed, vagy adtál a szarnak egy pofont és úgy maradsz. De akkor meg ne csodálkozz. Az rizikós idõkben létrejött aktusoktól számítva 2 hét múlva csinálj tesztet, addig meg imádkozz sûrûn.

Egy szemet kihagytam a fog.gátlóból kb. az első hét végén. De miután lefeküdtem a barátommal csak akkor jutott eszembe hogy előző este nem vettem be és sex után bevettem a kihagyott szemet? Lehetek terhes egy szem miatt?

Legjobb válasz: Hogyne lehetnél...nem véletlenül kell folyamatosan és lehetõleg azonos idõben szedni. Te elolvastad a betegtájékoztatót? Hogy lehet elfelejteni egy szemet bevenni és csak másnap rájönni? Ha nem 12 órán belül voltál a pótlással akkor lehetsz terhes.

Hogyne lehetnél...nem véletlenül kell folyamatosan és lehetõleg azonos idõben szedni. Te elolvastad a betegtájékoztatót? Hogy lehet elfelejteni egy szemet bevenni és csak másnap rájönni? Ha nem 12 órán belül voltál a pótlással akkor lehetsz terhes.
Hát egy szem miatt nem, legfeljebb a barátod miatt :-) De amúgy tõle se valószínû. Úgy tudom ha véletlen kihagysz egy szemet akkor nincs gond.
sztem sajna lehetsz:S fõleg az elsõ héten:S olyankor ha kihagyod feltétlen kiegészítõ védekezés kell!!
az elsõ héten eredetileg is kiegészítõ fogamzásgátlás szükséges, mert csak egy hét után leszel védett...te nem olvasol betegtájékoztatót? mellesleg egy esetben maradhattál védett esetleg....hogyha már épp a hetedik szem volt az amit elfelejtettél bevenni és még 12 órán belül pótoltad (tehát pl este 8kor kellett volna bevenned, de te éjfélkor vagy hajnalban vetted be pl.)...de ha ez nem volt meg, akkor nagyon is lehetsz terhes, és még akkor is lehetsz, hogyha a többi szemet már bevetted idõben és úgy szexeltetek...ugyanis ha egy szemet elfelejtesz bevenni, megint várni kell egy hetet, mire védett leszel...
A kérdező hozzászólása: már egy éve szedem.....és most 18-19 órát késtem egy szemmel....remélem nem leszek terhes

Szedtem egy fogamzás gátlót és kihagytam a szedésnél 3 hónapot és most elkezdtem szedni egy másikat. De ettől rosszul voltam és abbahagytam 4 napja és megint megjött. Ez baj lehet?

Legjobb válasz: Szia! Ez nem igazán baj, hanem inkább a dolog velejárója. A tablettával plusz hormont viszel be a szervezetedbe, az abbahagyásra így reagált a szervezeted.

Szia! Ez nem igazán baj, hanem inkább a dolog velejárója. A tablettával plusz hormont viszel be a szervezetedbe, az abbahagyásra így reagált a szervezeted.
Én is jártam hasonlóképp. 1 hónapot beszedtem a Lindynette 20-ból, de folyamatosan rosszul voltam tõle. A 7napos szünetben jól voltam, megjött rendesen, aztán a 8.napon újrakezdtem, de megint rosszul lettem, így 2 szem után abbahagytam. Rá néhány napja megint véreztem. Természetes dolog, a szervezet így próbál visszaállni.
A kérdező hozzászólása: Jaj köszönöm szépen a válaszokat, mert azt hittem hogy terhes vagyok:( De azért elmegyek nõgyógyászhoz.Amúgy a Lindinette 20at szedtem elõtte csak híztam tõle és inkább átváltottam a mercilonra de ettõl meg émelygés, hányinge.Inkább abbahagytam.Köszi szépen

Nem engedik, hogy kihagyjam a vacsit. Emellett azért fogyhatok? Eddig kihagytam a vacsit és fogytam négy kilót. Nem fogom visszahízni, ha most rendesen eszem?

Kórházi koszton vagyok:

Legjobb válasz: Nagyon helyes, hogy nem engedik kihagyni. Neked se kellett volna korábban. Lefekvés elõtt 3 órával KELL utoljára enni, különben túl sokáig éhezik két étkezés között a szervezet és ez LASSÍTJA a fogyást. Egyébként: ha tudod, kérd a cukrosoknak szánt kímélõbb menüt! Általában meg lehet beszélni a nõvérkékkel, hogy azt rendeljék. De egyébként is inkább fogyni szokott az ember a kórházi koszttól (mert szar és nem eszi meg mindet), mint hízni.

Nagyon helyes, hogy nem engedik kihagyni. Neked se kellett volna korábban. Lefekvés elõtt 3 órával KELL utoljára enni, különben túl sokáig éhezik két étkezés között a szervezet és ez LASSÍTJA a fogyást. Egyébként: ha tudod, kérd a cukrosoknak szánt kímélõbb menüt! Általában meg lehet beszélni a nõvérkékkel, hogy azt rendeljék. De egyébként is inkább fogyni szokott az ember a kórházi koszttól (mert szar és nem eszi meg mindet), mint hízni.
Részvétem :( Aki kiszolgált helyzetbe kerül a betegségügyben, azzal jó dolog ritkán történik.. Vajon miért írom annyiszor az egészséges táplálkozás, edzés és az emberek erejének fontosságát.. hát azért, mert különben kicsinálják az embert. Kórházak olcsón fognak kihozni szénhidrátban dús kaját. Minimum gluténos, adott esetben tejjel terhelt ételeket fognak adni. Miért? Mert ez az olcsó és mert ez kellõképp káros is.

A The Walking Dead 3. évadjában miért kezdik már úgy, hogy mindenki megöregetedd, és Lori már majdnem megszüli a kisbabát? Kihagyták a telet? Ha igen, miért?

A 2. évad befejező részében még Lorinak nincs is nagy hasa.. Kicsit értelmetlen ez így:D

Legjobb válasz: nem értelmetlen, egyszerûen csak átugrották a telet. nem történt semmi érdekes, csak túlélték.

nem értelmetlen, egyszerûen csak átugrották a telet. nem történt semmi érdekes, csak túlélték.
A kérdező hozzászólása: Értem. Legalább egy részletet mutathattak volna, érdekes, hogy senki nem halt meg és nem is gyarapodtak. Várom a 4. évadot már:)

Két részt kihagytam a Teresa c. sorozatból. Mi történt az apjával, és mi Fernandoval?

Legjobb válasz: Na,mostmár nem csak a tv csorog a nyáltól hanem a gép is....

Na, mostmár nem csak a tv csorog a nyáltól hanem a gép is....
Apja szívrohamot kapott amikor megtudta, hogy össze jött fernandoval.
Igen lehetsz.
Nem tudom megérteni, hogy egyes emberek hogy lehetnek ilyen felelõtlenek a tablettaszedést illetõen! Tessék már rendesen szedni, nem hiába találták ki! Ott van a mobil, be lehet állítani, hogy minden nap jelezzen, amikor beveszed! És igen, lehetsz terhes!!!
Sajnos lehetsz terhes, ha nem pótolod õket, és együtt vagytok, szerintem akkor védekezzetek egy hónapig gumival, amig rendezõdik minden a szervezetedben.
Sajnos lehetsz terhes. De ami rosszabb, ha ennyire össze-vissza szeded a tablettát, akár hormonzavarod is kialakulhat. Ha ennyire nem tudsz magadra figyelni, miért nem a fiú vigyáz rád óvszerrel???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!