Találatok a következő kifejezésre: Kihúzták a Se tegnap (2 db)

Kihúzták a fogamat. Se tegnap se ma nem ettem semmit, a fájdalom miatt. Most azonban nagyon éhes vagyok, mit lehet ilyenkor enni, inni?

Legjobb válasz: Én annyiról tudok, hogy tejterméket nem ajánlott fogászati beavatkozás után fogyasztani addig, amíg a nyílt sebek nagyjából el nem tûnnek az ínyeden, mert a baktériumok bejutnak és gondot okoznak.

Én annyiról tudok, hogy tejterméket nem ajánlott fogászati beavatkozás után fogyasztani addig, amíg a nyílt sebek nagyjából el nem tûnnek az ínyeden, mert a baktériumok bejutnak és gondot okoznak.
Van aki rosszul viseli a foghúzást! A doki nem adott gyulladás csökkentõt? Az szokta enyhíteni az utóhatásokat! Fájdalom csillapítót, ha más akadálya nincs szerintem vehetsz be! Addig is fõzz egy tejbegrízt, az tápláló, és nem kell rágni! Kaja után meg öblítsd ki a sebet tiszta vízzel. De ha ennyire fáj, én visszamennék, vagy legalább felhívnám a dokit, és elmondanám neki is!
Teljesen mindegy mit eszel, csak arra vigyázz, nehogy megsérüljön a fogad helye, keményet semmi féleképp ne! Egyszer én ugy jártam, kihúzták a fogam, rá nem sokkal ettem disznópaprikást, megfeledkeztem róla pont arról rágtam és szépen beleállt egy csontdarabka pont oda ahonnan fihúzták a fogat, borzalmas volt, de szerencsémre ki tudtam szedni egy kis szenvedés után. Inni viszont szénsavasat inkább ne, csak vizet, vagy rostosat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó tanácsokat. Megkockáztatok egy kis májkrémet, meg spenótot. Szép napot mindenkinek.

Tegnap játék közben kihúztam a nagyvinyót, azóta eltüntek az ikonok az asztalrol (minden ott van, csak rejtve), egyedül a lomtár van kinn. A startmenüben nem látni egy progit se, kivéve msn. Mi történt? Hogyan hozhatom helyre ujratelepítés nélkül?

Egyébként minden működik rendesen,filmek mennek,még mozilla is megy,minden adatom a helyén.Egyetlen problema az asztal ,ja és háttérképet se tudok kirakni se.Azt írja belső hiba történt.Ja egyébként win7em van

Legjobb válasz: Szóval most az a bajod,hogy kiszedted a winyót játék közben és az adatok rejtve lettek??Látod õket?(be van kapcsolva,hogy látsd a rejtett fájlokat?) Rendszer visszaállítást tudok javasolni..

Szóval most az a bajod, hogy kiszedted a winyót játék közben és az adatok rejtve lettek??Látod õket?(be van kapcsolva, hogy látsd a rejtett fájlokat?) Rendszer visszaállítást tudok javasolni..
Egyáltalán minek húztad ki a vinyót játék közben?? Igy most eleve hülyeséget csináltál....
A kérdező hozzászólása: Probáltam, sehogy se sikerül.korábban volt visszaállítási pontom, most nincs.igen, ha tcmben bekapcsolom a rejtett fájlokat, látok mindent.Vhogy kikéne ügyeskedni egy visszaállítást..
A kérdező hozzászólása: Azt hozzá kell tennem, a játék nem a nagyvinyóról ment!
A kérdező hozzászólása: Ès a nagyvinyò alatt külsõ vinyòt èrtettem.
A kérdező hozzászólása: Senki? :(( Most mit csináljak?
Nem tudom mit tudnál tenni..Állítsd be, hogy a rejtett fájlokat explorer-bõl is látsd(total commander nélkül is) Vezérlõpult\Megjelenés és személyes beállítások/mappa beállítás/nézet is itt megtalálod utánna meg tedd ki újra a parancsikonokat, jobb ötletem nincs..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!