Találatok a következő kifejezésre: Kihúzták a Se (10 db)

Kihúzták a fogamat. Se tegnap se ma nem ettem semmit, a fájdalom miatt. Most azonban nagyon éhes vagyok, mit lehet ilyenkor enni, inni?

Legjobb válasz: Én annyiról tudok, hogy tejterméket nem ajánlott fogászati beavatkozás után fogyasztani addig, amíg a nyílt sebek nagyjából el nem tûnnek az ínyeden, mert a baktériumok bejutnak és gondot okoznak.

Én annyiról tudok, hogy tejterméket nem ajánlott fogászati beavatkozás után fogyasztani addig, amíg a nyílt sebek nagyjából el nem tûnnek az ínyeden, mert a baktériumok bejutnak és gondot okoznak.
Van aki rosszul viseli a foghúzást! A doki nem adott gyulladás csökkentõt? Az szokta enyhíteni az utóhatásokat! Fájdalom csillapítót, ha más akadálya nincs szerintem vehetsz be! Addig is fõzz egy tejbegrízt, az tápláló, és nem kell rágni! Kaja után meg öblítsd ki a sebet tiszta vízzel. De ha ennyire fáj, én visszamennék, vagy legalább felhívnám a dokit, és elmondanám neki is!
Teljesen mindegy mit eszel, csak arra vigyázz, nehogy megsérüljön a fogad helye, keményet semmi féleképp ne! Egyszer én ugy jártam, kihúzták a fogam, rá nem sokkal ettem disznópaprikást, megfeledkeztem róla pont arról rágtam és szépen beleállt egy csontdarabka pont oda ahonnan fihúzták a fogat, borzalmas volt, de szerencsémre ki tudtam szedni egy kis szenvedés után. Inni viszont szénsavasat inkább ne, csak vizet, vagy rostosat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó tanácsokat. Megkockáztatok egy kis májkrémet, meg spenótot. Szép napot mindenkinek.


A kérdező hozzászólása: Bocs elirtam nekem nem fáj , csak be van dagadva.
ismerõsömnek 2 hónap múlva is fájt, azthitte sosem múlik már el, de végül javult, olyan 4 hónap után már nem érezte, neki nagyon brutálul be volt gyulladva.
Menj vissza az orvoshoz.
Én egy hétig bírtam a fájdalmat, bár nagyon nehezen, visszamentem és antibiotikumot és erõs fájdalomcsillapítót kaptam, mert úgy begyulladt, további másfél hétig szenvedtem mire azt mondhattam, hogy oké, most már nem fáj.Feltétlenül menj minél elõbb dokihoz, mert jobb ha elkezdik a kezelést most, akkor nem kell olyan sokáig húznod a gyógyulást!!!
A kérdező hozzászólása: Foghuzás ota szedem az antibiotikumot és fájdalom csillapitot, nem is fáj csak úgy be van dagadva hogy alig birom kinyitni a számat mert ha eröltetem akkor fáj.
Ez a 8-as húzás egyik természetes szövõdménye, gyakran elõfordul. Szedd a gyógyszereket, és várj, csodát az orvos sem tud tenni. Elmúik magától. Szakmabeli vagyok, úgyhogy nem a levegõbe beszélek, légy türelemmel, jegeld, ne végezz fizikai munkát, ne egyél tejterméket, magokat, chipset, aludj magasabb párnán, ne repülj, ne búvárkodj, ne szívogasd/nyaogasd a sebet, tisztítsd rendesen, és öblögess Curasepttrel, vagy Listerinnel. :) Jobbulást!
Hát ha nem fáj akkor szerencsés vagy!!!Ez egy hosszú gyógyulási folyamat, de rendbejössz! A szájzár ellen legjobb a rágózás.Eleinte elég kellemetlen, de jót tesz hidd el, tapasztalat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Tegnap játék közben kihúztam a nagyvinyót, azóta eltüntek az ikonok az asztalrol (minden ott van, csak rejtve), egyedül a lomtár van kinn. A startmenüben nem látni egy progit se, kivéve msn. Mi történt? Hogyan hozhatom helyre ujratelepítés nélkül?

Egyébként minden működik rendesen,filmek mennek,még mozilla is megy,minden adatom a helyén.Egyetlen problema az asztal ,ja és háttérképet se tudok kirakni se.Azt írja belső hiba történt.Ja egyébként win7em van

Legjobb válasz: Szóval most az a bajod,hogy kiszedted a winyót játék közben és az adatok rejtve lettek??Látod õket?(be van kapcsolva,hogy látsd a rejtett fájlokat?) Rendszer visszaállítást tudok javasolni..

Szóval most az a bajod, hogy kiszedted a winyót játék közben és az adatok rejtve lettek??Látod õket?(be van kapcsolva, hogy látsd a rejtett fájlokat?) Rendszer visszaállítást tudok javasolni..
Egyáltalán minek húztad ki a vinyót játék közben?? Igy most eleve hülyeséget csináltál....
A kérdező hozzászólása: Probáltam, sehogy se sikerül.korábban volt visszaállítási pontom, most nincs.igen, ha tcmben bekapcsolom a rejtett fájlokat, látok mindent.Vhogy kikéne ügyeskedni egy visszaállítást..
A kérdező hozzászólása: Azt hozzá kell tennem, a játék nem a nagyvinyóról ment!
A kérdező hozzászólása: Ès a nagyvinyò alatt külsõ vinyòt èrtettem.
A kérdező hozzászólása: Senki? :(( Most mit csináljak?
Nem tudom mit tudnál tenni..Állítsd be, hogy a rejtett fájlokat explorer-bõl is látsd(total commander nélkül is) Vezérlõpult\Megjelenés és személyes beállítások/mappa beállítás/nézet is itt megtalálod utánna meg tedd ki újra a parancsikonokat, jobb ötletem nincs..

Szerdán kihuzták a leghátso fogamat. Azota felvan dagadva az arcom és rettenetesen fáj. Pénteken visszamentem irt antibiotikumot, de azota se változott. Mit tehetnék? Mitöl gyulladhatott be? Elfog mulni valaha?

elsö foghuzásom,nagyon megvagyok ijedve.igaz jo nagy fog volt és nehezen jött ki,az inyet is bevarrták 2 öltéssel

Legjobb válasz: Jegeld az arcod, szedjél fájdalom csillapítót, és az antibiotikumot. Szép csendben öblögetheted is a sebet erõsre fõzött kamilla teával, de ne zubogtasd a szádban, csak úgy tedd rá a sebre, azután köpjed ki. Vigyázz, a véralvadékot nehogy kiöblítsd. Mossad a seb környékét mindenféleképpen.

Jegeld az arcod, szedjél fájdalom csillapítót, és az antibiotikumot. Szép csendben öblögetheted is a sebet erõsre fõzött kamilla teával, de ne zubogtasd a szádban, csak úgy tedd rá a sebre, azután köpjed ki. Vigyázz, a véralvadékot nehogy kiöblítsd. Mossad a seb környékét mindenféleképpen.
A kérdező hozzászólása: köszi én szájvizzel öblögetek, johogy irod hát zubogtattam a számba, na erre majd figyelek.ja és a véralvadék az milyen?nekem olyan fehér lepedék keletkezett az inynél.az nemgond?
Az nem genny, ne bántsd. Az fibrin, a vér egyik alkotó eleme. Ne piszkáld a nyelveddel a sebhelyet.

A fogorvosom az hiszi drogozok! Pedig még cigizni se cigizek, egyszerűen nagyon rosszak a fogaim, könnyen letörnek, sárgásak, érzékenyek. Mégis mi más oka lehet, hogy ilyen rosszak? 23 éves vagyok, már 5 fogam kihúztak, 5-gyökérkezelt.

Kicsit mérges lettem mert még nem néztek drogosnak sosem. Először azt hittem, hogy poénkodik, de rájöttem, nem. Ha nem tudnám hogy milyen jó orvos és rendes ember, otthagytam volna a francba. A szüleimnek is nagyon rosszak a fogaik, még a hugomnak is eléggé pedig ő többet àpolja mint mi összesen. Vagy valami mas miatt mennek így tönkre a fogaim?

Legjobb válasz: Candida tud pl ilyet okozni.

Candida tud pl ilyet okozni.
Jaj, hagyjad már ezt a candidát! Mindenhova ezt írod, unalmas!
Nem tetszik ne olvasd.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kedves kettes, bár hozzászólásod nem érdemel semmiféle reagálást, úgy döntöttem mégis kicsit kifejtem a mondandómat. Nekem nagyon sok problémát (szenvedést) okozott a könnyen romló fogazatom. S csak nemrég tudtam meg, hogy ez a bennem levö candidatúlszaporodásnak köszönhetö. Ha ezt nekem valaki sokkal korábban elmondta volna, azza nagyon sokat segített volna nekem. Ezentúl a candidatúlszaporodás egy meglehetösen elterjedt betegség, amiröl nagyon kevesen tudnak, és nagyonsokféle kényelmetlenséget képez okozni. Csak hogy legyen némi fogalmad erröl, utánanézhetsz, minden rákos embernek candidatúlszaporodása van. Ezen felül a cukorbetegek is különösképp ki vannak téve ennek a veszélynek. Mivelhogy a vérükben sok a cukor, a candida meg azt eszi, ezért könnyen elfertözödhet a vérben is. Más okot nem is ismerek kivéve amik egyértelmüek, pl gyakori hányás, különféle kábszerek. Ha te tudsz arra kívancsi vagyok. A genhibát és a kálciumhiányt elutasítom.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Hát majd utána nézek ennek. Hát valami oka csak van, hogy ez van a fogaimmal.
hát ezt teszi a sok haribo
A kérdező hozzászólása: A hihi sony lbt-xb80av
Szerintem meglátta a helyesírásod és megölte magát.
Vedd le a hifi burkolatát és nézd meg , hogy nem-e oldott ki a biztosíték
márka típus?
A kérdező hozzászólása: Indesit WITP 82
nemekarlak elkeseriteni de valoszinû hogy elektronikai panel romlott el benne nekem is ilyen volt asszem a centrie 800 as volt énnekem elektronikai panel romlott el és a szivattyuja sem volt már tuljo állapotba 30-40 ezer lett volna igaz én se keresgéltem a szerelõket csak 1 jött ki kérdezz meg 1 szerelõt ellenörizd le a csöveket nem e dugultak el de tönkrement 1 müszakibolt és végkiüritésvolt 30 ezeé ojan felültöltõs whirlpoolt hoztam kiir mindent fasza jokis gép az indesit se volt rossz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!