Találatok a következő kifejezésre: Kifogja mutatni egy (3 db)

Kb 2 hete szívtam egy füves cigit és holnap megyek vérvételre, kifogja mutatni a vér vétel?

Kb 2 hete szívtam egy füves cigit,egy olyan vérvétel kifogja mutatni a füves cigit?

Legjobb válasz: Mint a huzat. 3 hónapig kimutatható :)

Mint a huzat. 3 hónapig kimutatható :)
Õ nem a Hcg-t fogja vizsgálni a véredben, ugyhogy abból nem derül ki.
Mûtét elõtti kivizsgáláshoz nem kérnek HCG hormon vizsgálatot.Õ kémia vizsgálatokat, alvadást fog kérni, szóval olyan vizsgálatokat, ami a mûtét miatt fontos.
Szia! Külön kell kérned a terhességi vizsgálatot az orvostól. Érdemes utána járni, ugyanis a mûtéi érzéstelenítés módját ez is befolyásolja. Nem tolakodni szeretnék, de miért altatásban végzik a mûtétet?
A kérdező hozzászólása: koszonom a válaszokat.tehát ha addig nem jonne meg csinálok egy terhességi tesztet.a harmadik válaszolonak nem érzem tolakodásnak kérdésedet a mutétet szerettem volna érzéstelenitéssel csináltatni de azt mondták nem lehetséges.novemberbe volt egy kézfejtorésem amit csavarokkal tudtak csak osszerakni most azt veszik ki.

Kifogja mutatni az egy hetes terhességet a vizsgálat?

Szerdán lesz egy hete hogy lefeküdtem a barátommal,Lehet hogy terhes vagyok.Ma kellett mennem a laborba vizelet vizsgálatra,és az eredmény csütörtökön lesz kész.Akkor már a papiron is rajta lesz hogy terhes vagyok? Vagy akkor még nem fog mutatni semmit?

Legjobb válasz: A terhességet az uh. az 5. héttõl mutatja ki.

A terhességet az uh. az 5. héttõl mutatja ki.
Szia!Most nézem, én félreolvastam.Azt olvastam valahogy, hogy ma kellene megjönnie.Március 29 nem mostanában volt.Mivel május elsején voltatok együtt, addigra már valószínû meg kellett volna jönni.Lehet valami hormonális dolog van a háttérben.Így viszont nem lehet sejteni mikor van peteérésed.Lehet nincs is.Szerintem ne izgulj.Kivéve persze ha elötte is voltatok együtt.Azt viszont már kimutatja a teszt.
A kérdező hozzászólása: már bocs de ciklusaim nagyon változak. vezetek naptárt. van hogy 26napra jön meg, vagy 31, vagy 23. most akkor honnan tudjam most mikor fog megjönni???
Te nem tudod, hogy hány naposak a ciklusaid?Ideje lenne menstruációs naptárt vezetned!Már bocs!
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat. nem várt baba lenne. és a mensim márci 29tõl április 3.-áig tartott. nem tudom mikorra várható.
Ha szerdán voltál együtt a barátoddal, akkor jevés az esély rá, hogy terhes vagy.Mivel ma kell megbetegedned még bízhatsz benne, hogy megjön, csak nem reggel.A peteérésed kb 2 hete volt, Ti meg 5 napja voltatok együtt.Persze attól még megtörténhetett, de nagyobb az esély rá, hogy csak a stressz miatt késik picit.Gondolom azóta ezen izgulsz.A vérvétel nem tudom mikor mutataja ki.A teszt az elmaradt mensi ztán már ki szokta mutatni, de az sem biztos.
Szerintem várj vele, nem biztos, hogy pozitív lesz, egy hetes terhességet még nem mutatnak ki a tesztek!!!Ha várod a babót, akkor meg úgyis jobb, ha minél pontosabb a dolog, ha nem várod, akkor meg ál negatív lehet!
Elsõ menzesz elmaradása után 5 hetes vagy, akkor már kimutatja.Egy hét után még uh-n semmit nem látsz.Ahogy elõttem írták, max a vérvételbõl!!
Leghamarabb a vérvételbõl derülhet ki, hogy terhes vagy-e.
A kérdező hozzászólása: elõtte nem voltunk.csak akkor.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!