Találatok a következő kifejezésre: Kieset a ha (115 db)

Ha nyitoott szemmel tüsszentesz kiesik a szemed?

am..valakinek sikerült már?? és kiesett a szemed?, :D

Legjobb válasz: egyébként tényleg kiesik

egyébként tényleg kiesik
Én is úgy tudom, hogy kiugorhat. Ezért csukod be. Reflex.
A kérdező hozzászólása: DE durva...:D
Mythbustersben mikor próbálták benn maradt. Amúgy csak úgy tudsz nyitott szemmel tüsszenteni, ha kézzel fogod a szemhéjad.
Egyszer nekem is kiesett, és fordítva raktam vissza. :D

Ha egy felnőtt kutyának kiesik a foga akkor visszanő?

??

Legjobb válasz: Kevered a cápával. Nem. A maradó fog, ahogy nekünk is, egyszer nõ ki. Ha eltörik, kiesik, akkor annyi neki.

Kevered a cápával. Nem. A maradó fog, ahogy nekünk is, egyszer nõ ki. Ha eltörik, kiesik, akkor annyi neki.
A te maradandó fogad visszanõne?
Nem nõ vissza.
Természetesen nem. De ha egy felnõtt kutyának kiesik a foga, akkor ott baj van. (ha csak nem nagyon öreg) Valószínûleg fogköves, és emiatt sorvad az ínye.
A kérdező hozzászólása: Nem, a kocsi elõtte.A fogán kívûl nem lett semmi baja, szerencsére.
Ha elütötte egy kocsi úgy, hogy kitört a foga, akkor a fejét is erõs ütés érhette. A minimum az lett volna, hogy orvoshoz viszitek...
A kérdező hozzászólása: Vittük orvoshoz.Az autó a fenekét lökte meg, felesett és az állán végigcsúszott az úton.Másnap esett ki a foga.

Ha egy kullancs megszívja magát, magától kiesik a kutyából?

találtam egy kullancsot a kutyám fekhelyén,de nemvolt benne hanem a földön.valahogy igy nézett ki

Legjobb válasz: Sztem igen. Az én kutyim állatorvosa azt mondta, hogy kiesik a kullancs, ha megszívja magát, szal nem kell félni. de azért legközelebb ha látnál kullancsot a kutyusban, akkor távolítsd el belõle, és fertõtlenítsd az adott felületet. (mi betadine-nal szoktuk)

Sztem igen. Az én kutyim állatorvosa azt mondta, hogy kiesik a kullancs, ha megszívja magát, szal nem kell félni. de azért legközelebb ha látnál kullancsot a kutyusban, akkor távolítsd el belõle, és fertõtlenítsd az adott felületet. (mi betadine-nal szoktuk)
De van köze, minél tovább van benne, annál nagyon a valószínûsége, hogy fertõz.
Igen ha degeszre ették magukat a kullancsok leesnek egyszerûen mert akkor már túl nagyok és könnyen elkaparja vagy harapja a kutya ha mászkál rajta.
A kérdező hozzászólása: köszönöm : )
Miért ne kéne félni csak azért, mert kiesik a kullancs? Ez az állat nem azért veszélyes, mert vért szív, max. ha kicsi kutyán élõsködik több ezer példány. A kullancs azért veszélyes, mert halálos betegségeket terjeszt, aminek viszont semmi köze nincs a kullancs kieséséhez vagy eltávolításához.
Igaz, rosszul fogalmaztam :) Mindenesetre a kiesés ilyen szempontból pont rossz, mert a kullancsnak volt egy csomó ideje fertõzni.
de kutyákra cseppet sem olyan veszélyes, mint emberekre!
az is igaz


Cumizós babátok éjjel felkel ha kiesik a cumija? Már leszoktassam róla vagy ne? Most lesz 5 hós, de csak azért ébred fel mert kiesik a cumi. Hasonló helyzet?

Legjobb válasz: Felkelt még ennyi idõsen. Kb 2 évesen szokott le a cumiról,gond nélkül. Szerintem,ha cumival nyugodtabban alszik,hagyd még

Felkelt még ennyi idõsen. Kb 2 évesen szokott le a cumiról, gond nélkül. Szerintem, ha cumival nyugodtabban alszik, hagyd még
nálunk is volt ilyen, bár nekem 6 hónapos a kislányom, egész nap és éjjel is a cumi a szájába volt, ha kiesett azonnal felébredt.én hagytam ha ez megnyugtatja, aztán most azt veszem észre hogy van úgy egész nap nincs a szájába csak alváshoz kell, és ha kiesik nem ébred fel rá.nálunk ez úgy kb 1 hónap alatt ki magától.
elõzõ, 1 hónap alatt alakult ki magától.bocsi
elõfordul, hogy megébred, de nem jellemzõ. 6 hónapos.

Pókeres kérdés - Mi van, ha kiesik a nagy vak vagy a kis vak, esetleg mind2?

Tegyük fel, hogy van 6 játékos. Az 1. játékos a DEALER. a 2. játékos a kis vak a 3. játékos a nagy vak.

Legjobb válasz: mindig eggyel jobbra ugrik ha valaki kiesik akkkor a köbetkezõ

mindig eggyel jobbra ugrik ha valaki kiesik akkkor a köbetkezõ

Mi a teendő ha kiesik a palotapincsi szeme?

a tegnap a nagy kutya ugy ráijesztett a kis palotapincsimre hogy elszekedt az izom az eggyik szemében,az allat orvos öszevarrta a szemhéját hogy viszahuzodjon a szem,történt már valakivel hasonlo?egyáltalán öszeszokták varrni a szemhéjjá?

Legjobb válasz: OMG ilyent se hallottam még!!! Nem történ még a kutyáimmal ilyen. Hát ha össze varta a szemhéjat az orvos, akkor igen, csak tudja h mit kell!!! Szószerint kieset?:S:O

OMG ilyent se hallottam még!!! Nem történ még a kutyáimmal ilyen. Hát ha össze varta a szemhéjat az orvos, akkor igen, csak tudja h mit kell!!! Szószerint kieset?:S:O
Én hallottam ilyet hogy a kutya annyira felhúzta magát vmin másik kutyán vagy macskán nem tudom hogy ki esett neki, talán vmi nyugodtabb környezet kellene neki vagy nyugtató :S de van ilyen igen.
a palota pincsiknél elõfordul az ilyen, mert nekik amúgyis "kijjebb" van a szemük, tehát kicsit kivan gúvadva :D
velem nem történt, de az állatorvos mondta, hogy elõfordulhat ilyen, hogy kiesik, mert olyan gülledt... hát nyilván akkor orvoshoz kell vinni.
nem, nem esik ki szó szerint elsõ:) meglazulnak az izmok, és az inak, kirívó esetben elszakad, mint ahogyan a kérdezõ kutyájával is történt. Ez mind a rövid pofa, kidülledõ szemek miatt van. Én úgy tudom, hogy összevarrják igen, többek közt a rengeteg fajta fertõzésveszély miatt is, meg hát gondlom így tudják helyre állítani neki. Vissza csak nem nyomhatja az orvos az ujjával:) Jobbulást a kicsikének!:) 22N
Elsõ válaszoló vagyok Jah, érten:) ))
Pár éve mi is így jártunk sajnos. A kaukázusim nekiment a pincsinknek és pont a fejét kapta el, szóval neki is kifordult a szeme. Az állatkórházban visszatolták neki és összevarrták a szemhéját. Késõbb kivették a varratot, de sajnos megvakult arra a szemére. Aztán szegény fél szemmel õrizte a házat ezek után és végül a sövény kibökte az ép szemét és arra is megvakult. :(((
ilyen esetben érdemes minél elõbb orvoshoz fordulni, mert a szem vérellátása nem megfelelõ, szaruhártya kiszáradhat + retina is leválhat ezért megvakul a kutya. a szemhéjakat azért varrják be, hogy amíg nem erõsödik meg újra a szemet tartó szövet, ne essen ki újra. ez kb 10-14 nap. rossz hír hogy amelyik kutyának már esett ki az szeme, annál nagyobb valószínûséggel megtörténhet megint, mert azt azt tartó izmok már meglazultak egyszer
A baratnomek felmelegitett kiskanallal visszanyomtak.

Miz jelent ha valaki azt álmodja, hogy kiesnek a fogai? Ha jól tudom akkor halált jelent. De kinek a halálát? Aki álmodta?

Legjobb válasz: huh te is ezt álmodtad? nekem ez visszatérõ álmom már kb 5-ször álmodtam. és nagyon rossz:S pedig sosem fáj az amikor kiesnek a fogaim, csak igy egyszerûen kihullanak.. reggel mindig annyira örülök amikor rájövök hogy megvannak a fogaim:)

huh te is ezt álmodtad? nekem ez visszatérõ álmom már kb 5-ször álmodtam. és nagyon rossz:S pedig sosem fáj az amikor kiesnek a fogaim, csak igy egyszerûen kihullanak.. reggel mindig annyira örülök amikor rájövök hogy megvannak a fogaim:)
Szia! Remélem segíthetek ezzel! Ezt egy álomfejtõs oldalon találtam. Kihulló fogak: Ha kihullik az összes fogunk, bánatra, boldogtalanságra estleg betegségre számíthatunk. Ha csak az elsõ fogunk hullik ki azt jelzi, hogy nehezen tudunk elfelejteni egy szomorú élményt.
Szia! Pontosan ez volt velem is! Reggel aztán megnéztem a tükörbe a fogaim, és láttam hogy nagyon be van gyulladva az ínyem egy vékonyabb sávban végig. Utánanéztem neten, és megtudtam hogy az ínygyulladás, ami nekem is volt, késõbb ínysorvadáshoz vezet, az pedig a fogak elvesztéséhez. Ezzel azt akarom mondani, hogy az elsõ dolgod legyen a fogaid egészségi állapotának ellenõrzése. Az álmokat adott esetben közvetlen utalásnak is fel lehet fogni, nem kell mindig elvonatkoztatni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Mit jelent ha azt álmodom hogy kiesnek a fogaim?

Az álmomban egyszer elkezdtem beszélni, és sorba potyogtak ki a számból a fogaim. Szerintetek mit jelent ez?

Miért van az ha megyek autóval az excsajom úgy bámul majd kiesik a szeme?

1 éve hagyott el egy másik srácért.Sokáig ha meglátott nem is köszönt.Most meg ez van.

Legjobb válasz: Elképzelhetõ hogy még mindig szeret vagy tetszel neki.Sajna erre így konkrét választ nem tok adni.

Elképzelhetõ hogy még mindig szeret vagy tetszel neki.Sajna erre így konkrét választ nem tok adni.
lehet, hogy megint kellessz neki.
Tetszik neki a kocsid:) :) Biztos most látja, hogy mit hagyott ki:) Komolyan, ha csak kocsiban les, nincs más ötletem.
A kérdező hozzászólása: A haverjaimnál is érdeklõdik h mi van velem.Ugyanaz a kocsim míg vele voltam.
Ha a haverjaidnál is érdeklõdik, hogy mi van veled, és mindig néz, akkor valószínû megint akar valamit. Legalábbis szerintem. És te érzel még valamit iránta, szeretnél vele lenni?
Én is megnézem az exemet, õ is ált. kocsival jár. Mondjuk mi már szakítás óta beszélõ viszonyban vagyunk, de attól én még ugyanolyan jó pasinak tartom, mint régen, és a jó pasikat meg kell nézni:)
A kérdező hozzászólása: Én már nem akarok semmit, rég eljátszotta az "utolsó esélyt" Már rég nem is beszéltem vele, nem is akarok.

Csatos póthajas lányt ha megcsupálnak kiesik a póthaja?

:D

Legjobb válasz: mit jelent a megcsupál szó?

mit jelent a megcsupál szó?
Igen :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!