Találatok a következő kifejezésre: Kideritetem hogy a szentistán korházhoz tartozunk, (1 db)

Kideritetem hogy korházilag a szentistán korházhoz tartozunk, de vizsgálatokra az aurorai esztékába kell járni. hogy is van ez? hogy ismerem igy meg az orvosom?

21 hetes kismama vagyok

Legjobb válasz: Nos,ha már megvan,hogy hova kell járni az remek.Nálunk az SZTKban a körzeti kh orvosai rendelnek.Ne aggódj,ha nincsen fogadott orvosod,nekem sincs,és lehet még ma megszülök,így legalább ismerem a dokik 70%át,és eddig nem nagyon találtam bennük kivetnivalót. Amúgy minket fogadnak a kh-ban is,meg itt az SZTKban is.(Igaz itt nincs UH,meg eléggé elavult a CTG.)Fel a fejjel!Ha teljesen probléma mentes a baba,akkor felesleges pénzkidobás a fogadott doki.

Nos, ha már megvan, hogy hova kell járni az remek.Nálunk az SZTKban a körzeti kh orvosai rendelnek.Ne aggódj, ha nincsen fogadott orvosod, nekem sincs, és lehet még ma megszülök, így legalább ismerem a dokik 70%át, és eddig nem nagyon találtam bennük kivetnivalót. Amúgy minket fogadnak a kh-ban is, meg itt az SZTKban is.(Igaz itt nincs UH, meg eléggé elavult a CTG.)Fel a fejjel!Ha teljesen probléma mentes a baba, akkor felesleges pénzkidobás a fogadott doki.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Név kérdés? Jól döntök?

Akik sokat töprengtetek,variáltatok, hogy mi legyen a gyereketek neve...
A kicsi születése után nem bántátok meg,hogy azt választottátok végül,amit?

Furcsa kérdés tudom,de talán másnak is eszébe jutott már hasonló...

6

34 hetes vagyok leereszkedett a hasam, torzul az arcom. Volt még valaki így?

5

Mit jelentenek ezek az adatok?

BPD:42mm, OFD:53mm, TAD:36mm, FL:24mm
18 hetes uh.

2

Akinek progis császára volt, hogy alakult az időpont kérdése?

Programozott császárnál hogy döntik el, hogy mikor szülessen a kicsi? Egyeztetnek a kismamával vagy nem?
Egyáltalán hogy is mondjon egy kismama bármit is arról, hogy mikor jöjjön a világra a kicsi?

8

Terhességi toxémia hányadik héten kezd körülbelül kialakulni?

Sajnos világ éltemben magas volt a vérnyomásom, de gyógyszeres kezelés mellett sikerült a normál érték közelébe levinni. Amikor terhes lettem másik vérnyomás csökkentőt kaptam, Dopegyt-et. Az első 4 hónapban nem volt semmi probléma,3*felet szedtem, de aztán el kezdett emelkedni, és orvosi utasításra ma már napi 3*2 szedek. Minden nap háromszor mérem a vérnyomásom és 125/80-154/95-ig mindenfélét mérek. Eddig 9 kg-ot híztam, jelenleg a 25-26-dik héten járok. Nem vizesedem. Jövő héten megyek vérvételre. Első terhesség. Szerintetek korai még aggódnom a toxémia miatt? Kb. hányadik héten szokott kialakulni?

2

Erdődi drról érdekelne minden?

Terhes vagyok, róla sok jót hallottam. Ha még nem voltam nála hogyan működik? Hol rendel és mennyiért? Milyen nála a szülés? Mennyi egy vizsgálat, mennyit kér a szülésért? Minden érdekelne.

2

Valaki segítene? Dr Theiss Antioxid kapszulát szabad szedni várandósan is?

1

A 18-20. hetes ultrahangra vinni kell az AFP eredményt is? És ha nem kapom meg addig?

9

Szolnoki kismamák! Emődi dr úrról tudnátok mesélni?

Terhes vagyok, róla sok jót hallottam. Ha még nem voltam nála hogyan működik? Hol rendel és mennyiért? Milyen nála a szülés? Mennyi egy vizsgálat, mennyit kér a szülésért? Minden érdekelne. Köszönöm szépen.

6

Ti mit szólnátok ahhoz, hogy azok a nők, akik a saját hülyeségük miatt mennek abortuszra ne kaphassanak fájdalom csillapítót?

Valamelyik fórumon olvastam egy ilyen felvetést, és érdekelne több ember véleménye is.

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!