Találatok a következő kifejezésre: Kideritetem hogy a (1 db)

Kideritetem hogy korházilag a szentistán korházhoz tartozunk, de vizsgálatokra az aurorai esztékába kell járni. hogy is van ez? hogy ismerem igy meg az orvosom?

21 hetes kismama vagyok

Legjobb válasz: Nos,ha már megvan,hogy hova kell járni az remek.Nálunk az SZTKban a körzeti kh orvosai rendelnek.Ne aggódj,ha nincsen fogadott orvosod,nekem sincs,és lehet még ma megszülök,így legalább ismerem a dokik 70%át,és eddig nem nagyon találtam bennük kivetnivalót. Amúgy minket fogadnak a kh-ban is,meg itt az SZTKban is.(Igaz itt nincs UH,meg eléggé elavult a CTG.)Fel a fejjel!Ha teljesen probléma mentes a baba,akkor felesleges pénzkidobás a fogadott doki.

Nos, ha már megvan, hogy hova kell járni az remek.Nálunk az SZTKban a körzeti kh orvosai rendelnek.Ne aggódj, ha nincsen fogadott orvosod, nekem sincs, és lehet még ma megszülök, így legalább ismerem a dokik 70%át, és eddig nem nagyon találtam bennük kivetnivalót. Amúgy minket fogadnak a kh-ban is, meg itt az SZTKban is.(Igaz itt nincs UH, meg eléggé elavult a CTG.)Fel a fejjel!Ha teljesen probléma mentes a baba, akkor felesleges pénzkidobás a fogadott doki.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Megnéznétek ezt a 4d képet? Nem baj, hogy úgy látszik, hogy a baba nyakán a köldökzsinór?

Az uh-s nem mondta,hogy baj lenne,csak annyit mondott,hogy ott a fülénél,meg az orra elött és csiklandozhatja,mert mindíg vakargatta a fülét. De ezen a képen úgy látom,hogy a nyakán van.Ez sokszor előfordul? Nem lesz gond belőle?

7

13 hetesen derékfájás és furcsa nyomó érzés a hüvelyben mennyire normális? Ügyelet?

Lehet méhszájnyílás? Vagy csak nő a méhem?

1

33 hetes kismama vagyok. A koronám alatt be van gyulladva a fogam. Már a gyógyszer se hat. Kamillával öblögetek, de napról-napra jobban fáj. Mit tegyek?

félek fogászatra menni....szerintem amíg gyulladásba van úgyse csinálnak a fogammal semmit se....

4

Névválasztási problémák?

Ti hogy oldottátok meg párotokkal a névválasztást?

18

Aki úgy volt terhes, hogy megjött neki, csak nem úgy ahogy szokott (kevesebb, más színű, állagú), az mikor tesztelt először pozitívat? Milyen egyéb tünetetek volt?

4

2, 4 x 2, 3 mm-es petezsák 4 hetes terhességnél normális? Ugye az orvos nem tud összekeverni egy petezsákot valami mással?

4 nappal előtte 1,7 x 1,0 mm-es volt.

17

Életem első tippelőse! Megköszönöm, ha tippeltek hétre, nemre és plusz kilóra!?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

15

Pici "csomó" baloldalt alul, lehet a babát éreztem?

Már megszületett a csöppség, és nosztalgiázok... Kb. 8 hetesen baloldalt hasam alján, petefészek környékén mazsola méretű csomót éreztem, lehet a babóca volt?

4

Baj lehet a babával, nagyon aggódom?

Sziasztok!

6

Fáj a hasam az baj?

8 hetes terhes vagyok, és sokat görcsöl a hasam olyan mintha megakarna jönni, nem folyamatos fájdalom csak néha jön elő. Az baj? Dokinál még nem voltam de mindenképp minél elöbb elmegyek csak addig valaki esetleg meg tudna nyugtatni hogy ez baj vagy nem?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!