Találatok a következő kifejezésre: Kiderülhet még igazság - ennyi év (1 db)

Kiderülhet még az igazság - ennyi év után -, a Tánczos ügyben?

A körmendi gyerekgyilkosság vádjával ártatlanul elítélt, és januárban szabaduló Tánczos Gáborról van szó.

Legjobb válasz: Nagyon remelem, hogy kiderul az igazsag... Akar ennyi ev utan is

Nagyon remelem, hogy kiderul az igazsag... Akar ennyi ev utan is
Valóban voltak furcsaságok az eljárásban, de õ is össze-vissza beszélt, szóval én azért nem állítanám olyan biztosan, hogy ártatlan, igaz, azt sem, hogy bûnös. Ezt, sajnos, tényleg csak õ tudja. Ami viszont biztos: a zsidó vérvád lejárt és gusztustalan téma. Már annak idején is bebizonyították, amikor a zsidóknak semmi beleszólásuk nem volt az ország életébe. Talán érdemes kinyitni az Ószövetséget, amellett, hogy tanulságos, fekete-fehéren kiderül belõle, hogy a zsidóknak TILOS BÁRMIFÉLE VÉR ELFOGYASZTÁSA!!!! A véres hurka is, nemhogy az emberi. Sajnos a butaság határtalan...
Azt látom. Te vagy rá a példa. Szó sem volt vér fogyasztásáról, azt állítólag rituális céllal használják fel, jelen esetben -ha végigolvastad a cikket, egy épület "felszenteléséhez". Márpedig egy átvágott torkú kislány mellett jópár liter vérnek kellett volna lennie, itt azonban nem volt vér, ráadásul a bizonyítékokat a családtagok kidobálták, gondolom rendõri engedélyel, mivel a nyomozók szartak rá, -és mellesleg zsidók voltak. Én nem állítanék semmit, hogy így történt, csak az a biztos, hogy nem ez a szerencsétlen csávó volt a gyilkos. Remélem felelõsségre vonják még az igazi tettest és a rendõröket, bírákat is. Ilyen hibákat nem lehet büntetlenül elkövetni más kárára.
A döbbenetes az, hogy az igazi gyilkos még kint van. Kiderülhet az ártatlansága, ha véletlenül elõkerül az igazi gyilkos.A rendõrséget ismerve erre nem sok esély van.
Addig nem mondhatod, hogy "ártatlanul elitélt", amég nem találnak bizonyítékot arra, hogy más tette. És ne feledjük, olyanokat mondott eleinte, amit csak a gyilkos tudhatott. És ezt már hiába vonja vissza.
A kérdező hozzászólása: Nem csak a gyilkos, a rendõrök is tudták, és mint köztudott a vallomásokat a rendõrök írják. A gyanusított meg csak aláírja. És megvannak a módszereik, hogy rábírják az "önkéntes" aláírásra. Az elõzõ hozzászóló túl naív volt, nem ismeri a rendõrség módszereit.
az M1-en a híradóban mondták hogy elõkerült valami régi videókazi és hogy "leleplezõ" és új bizonyíték és egykori nem kihallgatott tanúk is elõkerültek, állítólag pár napon belül bemutatják a dolgokat... kíváncsian várjuk
"Már annak idején is bebizonyították, amikor a zsidóknak semmi beleszólásuk nem volt az ország életébe." HAHAHA! Persze, bebizonyították, miután Tiszának tartozása volt valami nagykutya zsidó felé, és elsimította az ügyet. :)
Mész haza az iskolából, vagy a munkahelyedrõl. 2 óra múlva megjelennek nálad a rendõrök, és közlik veled, hogy néhány órával ezelõtt brutális gyilkosság történt, és mondd el, mit láttál. Néhány nappal késõbb letartóztatnak téged mondván, hogy akkor csak Te voltál a gyilkosság közelében. Te persze kiállsz az igazad mellett, mert nem te voltál. Aztán bevisznek téged egy elkülönített helyiségbe, és ott folytogatni kezdenek. Két lehetõséged van: megígéred, hogy beismerõ vallomást teszel, vagy megfolytanak, és akkor "felakasztottad magad a celládban". Nekem volt dolgom a rendõrséggel, és szerencsésnek tartom magam, hogy olyan ügyben, aminek tényleg én voltam az elkövetõje. Azóta nagyon félek, mert bár csak egy 25 éves Lányt zaklattam, a "profilomban" szerepel a "veszélyes pedofil hajlamú" kifejezés, csak remélni tudom, hogy nem kennek rám valamit, amire nincs bizonyíték, hogy nem én voltam.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A CIA és az FBI ügynökei mind különlegesek?

1

Mi értelme van annak, hogy 18 éven aluli gyereket nem engednek be a nemzeti dohányboltokba? (egyáltalán ennek az egész nemzeti dohányboltnak mi az értelme? )

Mert ha mondjuk az, hogy a gyerek ne lássa, hogy cigit vesz a szülő az jó nagy baromság, mert úgy is látja ha elszívja a gyerek előtt... A másik meg az, hogy most hagyja kint a szülő a mondjuk 2 éves kisgyerekét az utcán vagy mi?!

5

Akkor most mégiscsak Hitlernek volt igaza?

Szerinte az élet szakadatlan harc,ahol a természet törvényei uralkodnak: az erős elnyomja a gyengét,az okos a butát,a tehetséges és szorgalmas ember/nép a semmirekellőt. Tehát úgy mint a természetben,az életképtelen szelektálódik,az életképes megmarad,továbbfejlődik.

Hitler szerint:"figyelembe kell venni a természetet". És ha megnézzük,minden a természet elvei alapján valósul meg,valóba.

A fasizmus szerint összpontosítani kell,és győzelemre vinni az erőt. Ez sokkal reálisabb kép,mint amit a többi eszme tár elénk,tudniillik,hogyha megnézzük a mai kapitalizmust-itt is a nagy versenyben elnyomjuk egymást,csak kb. nem nemzet nyomja el nemzetet,hanem ember az embert,vállalat a vállalatot,férfi a férfit,tehetségesebb a tehetségtelenebbet. A történelem során pedig mindig is így volt. Illetve a többi eszme?

Kommunizmus?-megvalósíthatatlan egy tökéletes társadalom

liberális demokrácia-nem veszi figyelembe a TERMÉSZET törvényeit (pl. ha betegen,nyomorékon születik egy gyermek,akkor nem altatjuk el örökre,hanem -a mai furcsa felfogás alapján- bármi áron életben tartjuk,hogy majd egész életén keresztül gyógyszereken éljen,nyomorékon szegény,betegen,stb... Tehát nincs szelekció!;az emberi test mindenféle méreggel van teletömve(isszuk a kólát,esszük a műanyag-kaját,a vegyszert);a lelkek is eléggé meg vannak mérgezve

a liberalizmus egy szép eszme: mindenki egyenlő,nem számít a másság. Azonban a liberalizmus miatt van a nagy arab-muszim,stb bevándorlás Európába,és sok más probléma is.

18

Miért piszkálja Brüsszel Magyarországot jogtiprásra hivatkozva, ha egyszer semmilyen konkrét demokráciát sértő törvénytelenség nem állapítható meg?

Olyan közhelyeket hallhattunk a tavaris jelentés vitájában mint pl, "senki nem lehet egyedül a kizárólagos igazság birtokosa,senki nem tévedhetetlen" stb. Ez a vita individuális volt,politikai és nem érdemi.Az sem demokrácia ellenes,ha egy párt él a 2/3-ad adta lehetőségeivel.A Horn kormány is élt vele,nyugaton is így van.
"A határozat elismeri, hogy a kétharmados törvények jogintézménye más tagállamokban is létezik, és a rendszerváltás óta része a magyar jogrendnek is, ugyanakkor a jelentéstervezet szerint ezek "kiterjedt alkalmazása" továbbra is "aláássa a demokrácia elveit és jogállamiságot".A jogot inkább az ássa alá,ha Brüsszel politikai és gazdasági szempontok alapján "pofára" akar büntetni és jutalmazni, önkényesen felállított bizottságokkal,melyeknek nincs is törvényi jogalapja.

19

Ha valaki diplomát szerez akkor automatikusan értelmiségéinek számít? Mert elbeszélgetve néhány friss diplomással nem úgy tűnik.

28

A dohányboltok miért "Nemzetiek"?

Nekem a nemzeti szóról ilyesmi ugrik be:
nemzeti összefogás
nemzeti jelképek
nemzeti dal
nemzeti béke

Nem, nem vagyok turul szárnyakon repdeső hősmagyar, csak nem értem, hogy egy dohánybolt, hogy lehet nemzeti.
Szerintem ez meglehetősen komikusan hangzik.

18

Holnap felvételizek. Rendőrök segítse jól jönne. Hogyan fogalmazzam meg szépen azt, hogy miért akarok rendőr lenni?

Testhezálló szakma,biztos állás....stb. Hogyan tudnám ezeket egybe foglalni szépen?
Holnap ettől is függhet a jövőm.

10

Az óvónők mennyi béremelésre számíthatnak?

Aki még csak harmadik nevelési évét kezdi kaphat béremelést?

5

Milyen nemzeties előtaggal csináljak mail-címet és melyik szolgáltatónál? (tipp)

10

A személyim kötelességem magamnál hordani? A rendőr az utcán csak úgy megállíthat igazoltatni?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!