Találatok a következő kifejezésre: Kiderülhet még igazság - ennyi év (1 db)

Kiderülhet még az igazság - ennyi év után -, a Tánczos ügyben?

A körmendi gyerekgyilkosság vádjával ártatlanul elítélt, és januárban szabaduló Tánczos Gáborról van szó.

Legjobb válasz: Nagyon remelem, hogy kiderul az igazsag... Akar ennyi ev utan is

Nagyon remelem, hogy kiderul az igazsag... Akar ennyi ev utan is
Valóban voltak furcsaságok az eljárásban, de õ is össze-vissza beszélt, szóval én azért nem állítanám olyan biztosan, hogy ártatlan, igaz, azt sem, hogy bûnös. Ezt, sajnos, tényleg csak õ tudja. Ami viszont biztos: a zsidó vérvád lejárt és gusztustalan téma. Már annak idején is bebizonyították, amikor a zsidóknak semmi beleszólásuk nem volt az ország életébe. Talán érdemes kinyitni az Ószövetséget, amellett, hogy tanulságos, fekete-fehéren kiderül belõle, hogy a zsidóknak TILOS BÁRMIFÉLE VÉR ELFOGYASZTÁSA!!!! A véres hurka is, nemhogy az emberi. Sajnos a butaság határtalan...
Azt látom. Te vagy rá a példa. Szó sem volt vér fogyasztásáról, azt állítólag rituális céllal használják fel, jelen esetben -ha végigolvastad a cikket, egy épület "felszenteléséhez". Márpedig egy átvágott torkú kislány mellett jópár liter vérnek kellett volna lennie, itt azonban nem volt vér, ráadásul a bizonyítékokat a családtagok kidobálták, gondolom rendõri engedélyel, mivel a nyomozók szartak rá, -és mellesleg zsidók voltak. Én nem állítanék semmit, hogy így történt, csak az a biztos, hogy nem ez a szerencsétlen csávó volt a gyilkos. Remélem felelõsségre vonják még az igazi tettest és a rendõröket, bírákat is. Ilyen hibákat nem lehet büntetlenül elkövetni más kárára.
A döbbenetes az, hogy az igazi gyilkos még kint van. Kiderülhet az ártatlansága, ha véletlenül elõkerül az igazi gyilkos.A rendõrséget ismerve erre nem sok esély van.
Addig nem mondhatod, hogy "ártatlanul elitélt", amég nem találnak bizonyítékot arra, hogy más tette. És ne feledjük, olyanokat mondott eleinte, amit csak a gyilkos tudhatott. És ezt már hiába vonja vissza.
A kérdező hozzászólása: Nem csak a gyilkos, a rendõrök is tudták, és mint köztudott a vallomásokat a rendõrök írják. A gyanusított meg csak aláírja. És megvannak a módszereik, hogy rábírják az "önkéntes" aláírásra. Az elõzõ hozzászóló túl naív volt, nem ismeri a rendõrség módszereit.
az M1-en a híradóban mondták hogy elõkerült valami régi videókazi és hogy "leleplezõ" és új bizonyíték és egykori nem kihallgatott tanúk is elõkerültek, állítólag pár napon belül bemutatják a dolgokat... kíváncsian várjuk
"Már annak idején is bebizonyították, amikor a zsidóknak semmi beleszólásuk nem volt az ország életébe." HAHAHA! Persze, bebizonyították, miután Tiszának tartozása volt valami nagykutya zsidó felé, és elsimította az ügyet. :)
Mész haza az iskolából, vagy a munkahelyedrõl. 2 óra múlva megjelennek nálad a rendõrök, és közlik veled, hogy néhány órával ezelõtt brutális gyilkosság történt, és mondd el, mit láttál. Néhány nappal késõbb letartóztatnak téged mondván, hogy akkor csak Te voltál a gyilkosság közelében. Te persze kiállsz az igazad mellett, mert nem te voltál. Aztán bevisznek téged egy elkülönített helyiségbe, és ott folytogatni kezdenek. Két lehetõséged van: megígéred, hogy beismerõ vallomást teszel, vagy megfolytanak, és akkor "felakasztottad magad a celládban". Nekem volt dolgom a rendõrséggel, és szerencsésnek tartom magam, hogy olyan ügyben, aminek tényleg én voltam az elkövetõje. Azóta nagyon félek, mert bár csak egy 25 éves Lányt zaklattam, a "profilomban" szerepel a "veszélyes pedofil hajlamú" kifejezés, csak remélni tudom, hogy nem kennek rám valamit, amire nincs bizonyíték, hogy nem én voltam.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Romániában hogyhogy nincs olyan magyar párt, ami Erdély elszakadását támogatja?

Minden párt csak Székelyföld autonómiájáról beszél itt.

4

Arab, muszlim államokban vannak cigányok?

gondolom oda nem vándoroltak mert az arabok nem engedték volna oda őket, meg ott a liberalizmus,demokrácia nem népszerű

6

Ez milyen repülő volt?

mi a típusa, és mire használják, katonai vagy személy szállítás?
hát pontosan nem tudom körül írni de hátha, olyan volt mint egy Boeing személyszállító csak kisebb, és valami tányér szerű antenna vagy mi volt a tetején. filmekben láttam már ilyet de nem emlékszem milyen célt szolgált, nem tudom talán az air force one volt, vagy nem tom,

11

Miért lett divat, hogy bűnözőkből, gyilkosokból mártírt, szent állatot csinálnak?

Vagy velem van a probléma, hogy én egyáltalán semennyire sem tudom sajnálni se Stohl-t, se Breiviket, se a többit?
Miért akarják ezeket védeni?

3 ismertebb példa:

1. Breivik diákokat, gyerekeket, és járókelőket mészárolt le, kb 70-en meghaltak. Erre itt (pl a GyK-n) olyanokat olvasni, hogy "érthető a gondolatmenete, csak kicsit szélsőséges", "utálja a liberalizmust, de az normális", stb stb. Most komolyan, miért kell egy elmebeteg tömeggyilkost sajnálni?

2. Az a pasas, aki miatt kitörtek az angliai zavargások. Lelőtték. Erre egyből mindenki : "2 gyerekes rendes családapa volt". Azzal már senki sem foglalkozott, hogy ő ugyanúgy lövöldözött, és rengeteg ember életét tette tönkre, és ő is ölt. De ez senkit sem érdekelt?

3. Stohl András. Ugyanez. Abból a média csinált szent tehenet, meg most azt hiszi, hogy ő a mindenható, ha drogozott, és most küzd a drog ellen.

Komolyan, nem provokálásnak szánom, de miért kell ezt? Az ilyen embereknek akkor is ez lenne a véleménye, ha pl Breivik az ő gyerekét ölte volna meg?

20

Mik a különbségek az eredeti és a modern liberális eszmék között?

4

Nem lehetne egy összeurópai programot indítani, hogy a cigányságnak új hazát teremtsünk mondjuk Kanada vagy Oroszország egyik viszonylag lakatlan területének a megvásárlásával?

Mondjuk Szibéria egyik elhagyatott, viszonylag jó időjárással rendelkező területén létrehozni egy cigány államot vagy autonóm területet. Vannak arrafelé is elég jó kis helyek, szerintem meg lehetne csinálni.
De még száz ilyet lehetne találni neten...

21

A Budapesti Központi Okmányirodában (Visegrádi utca) mennyit kell várni, ha nincs előre időpontom?

2

Mi ez az illuminati kártya játék?

http://www.youtube.com/watch?v=P8SS1WnEMI4

2

Minden országban ilyen sok gyenge vagy semmilyen morális lábakon álló ember él akik csak vannak és nem is érdekli őket, hogy mi lesz holnap?

4

Kik a demokratikusabb gondolkodásúak: a magyarok vagy az osztrákok?

Akik jobban elfogadják a bevándorlókat és a kisebbségeket.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!