Találatok a következő kifejezésre: Kiderülhet még igazság - ennyi év (1 db)

Kiderülhet még az igazság - ennyi év után -, a Tánczos ügyben?

A körmendi gyerekgyilkosság vádjával ártatlanul elítélt, és januárban szabaduló Tánczos Gáborról van szó.

Legjobb válasz: Nagyon remelem, hogy kiderul az igazsag... Akar ennyi ev utan is

Nagyon remelem, hogy kiderul az igazsag... Akar ennyi ev utan is
Valóban voltak furcsaságok az eljárásban, de õ is össze-vissza beszélt, szóval én azért nem állítanám olyan biztosan, hogy ártatlan, igaz, azt sem, hogy bûnös. Ezt, sajnos, tényleg csak õ tudja. Ami viszont biztos: a zsidó vérvád lejárt és gusztustalan téma. Már annak idején is bebizonyították, amikor a zsidóknak semmi beleszólásuk nem volt az ország életébe. Talán érdemes kinyitni az Ószövetséget, amellett, hogy tanulságos, fekete-fehéren kiderül belõle, hogy a zsidóknak TILOS BÁRMIFÉLE VÉR ELFOGYASZTÁSA!!!! A véres hurka is, nemhogy az emberi. Sajnos a butaság határtalan...
Azt látom. Te vagy rá a példa. Szó sem volt vér fogyasztásáról, azt állítólag rituális céllal használják fel, jelen esetben -ha végigolvastad a cikket, egy épület "felszenteléséhez". Márpedig egy átvágott torkú kislány mellett jópár liter vérnek kellett volna lennie, itt azonban nem volt vér, ráadásul a bizonyítékokat a családtagok kidobálták, gondolom rendõri engedélyel, mivel a nyomozók szartak rá, -és mellesleg zsidók voltak. Én nem állítanék semmit, hogy így történt, csak az a biztos, hogy nem ez a szerencsétlen csávó volt a gyilkos. Remélem felelõsségre vonják még az igazi tettest és a rendõröket, bírákat is. Ilyen hibákat nem lehet büntetlenül elkövetni más kárára.
A döbbenetes az, hogy az igazi gyilkos még kint van. Kiderülhet az ártatlansága, ha véletlenül elõkerül az igazi gyilkos.A rendõrséget ismerve erre nem sok esély van.
Addig nem mondhatod, hogy "ártatlanul elitélt", amég nem találnak bizonyítékot arra, hogy más tette. És ne feledjük, olyanokat mondott eleinte, amit csak a gyilkos tudhatott. És ezt már hiába vonja vissza.
A kérdező hozzászólása: Nem csak a gyilkos, a rendõrök is tudták, és mint köztudott a vallomásokat a rendõrök írják. A gyanusított meg csak aláírja. És megvannak a módszereik, hogy rábírják az "önkéntes" aláírásra. Az elõzõ hozzászóló túl naív volt, nem ismeri a rendõrség módszereit.
az M1-en a híradóban mondták hogy elõkerült valami régi videókazi és hogy "leleplezõ" és új bizonyíték és egykori nem kihallgatott tanúk is elõkerültek, állítólag pár napon belül bemutatják a dolgokat... kíváncsian várjuk
"Már annak idején is bebizonyították, amikor a zsidóknak semmi beleszólásuk nem volt az ország életébe." HAHAHA! Persze, bebizonyították, miután Tiszának tartozása volt valami nagykutya zsidó felé, és elsimította az ügyet. :)
Mész haza az iskolából, vagy a munkahelyedrõl. 2 óra múlva megjelennek nálad a rendõrök, és közlik veled, hogy néhány órával ezelõtt brutális gyilkosság történt, és mondd el, mit láttál. Néhány nappal késõbb letartóztatnak téged mondván, hogy akkor csak Te voltál a gyilkosság közelében. Te persze kiállsz az igazad mellett, mert nem te voltál. Aztán bevisznek téged egy elkülönített helyiségbe, és ott folytogatni kezdenek. Két lehetõséged van: megígéred, hogy beismerõ vallomást teszel, vagy megfolytanak, és akkor "felakasztottad magad a celládban". Nekem volt dolgom a rendõrséggel, és szerencsésnek tartom magam, hogy olyan ügyben, aminek tényleg én voltam az elkövetõje. Azóta nagyon félek, mert bár csak egy 25 éves Lányt zaklattam, a "profilomban" szerepel a "veszélyes pedofil hajlamú" kifejezés, csak remélni tudom, hogy nem kennek rám valamit, amire nincs bizonyíték, hogy nem én voltam.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Jó ötletnek tartjátok?

Létrejön a Kárpáti Föderáció a következő tagokkal: Magyarország,Ausztria,Szlovákia,Csehország,Szlovénia,
Horvátország,Bosznia-Hercegovina, valamint Romániából Erdély, Szerbiából Vajdaság,Ukrajnából Kárpátalja,Horvátországból Fiume, Olaszországból Dél-Tirol és Trieszt. A tagállamokat csak a közös államfő és a kül - és hadügyek kötik össze. A Kárpáti Föderáció parlamentje kétkamarás. Alsóháza 500 tagú,tagjai a szövetségi államok lakosságának megfelelően oszlanak meg. Felsőháza 26 tagból áll,minden állam 2 szenátort küld. A felsőház választja négy évre a Föderáció közös államfőjét,Kárpátországok elnökét,akinek feladata inkább ceremoniális. A kül - és hadügyek intézésére megalakul egy Közös Hadügyminisztérium, egy Közös Külügyminisztérium,és az ezzel kapcsolatos pénzügyeket a Közös Ügyek Pénzügyminisztériuma igazgatja. A három minisztert az elnök nevezi ki a parlament javaslata alapján. A három miniszter választja a közös miniszterelnököt,aki reprezentatív feladatokat lát el,mivel minden szövetségi állam maga intézi belügyeit. A közös testületek központja Bécs,de az elnöknek minden állam fővárosában (így Bécsben is) van kirendeltsége,melyet a szövetségi államok névleges jogú államfőjének szerepét ellátó kormányzó vezet. Kérlek titeket,tűrhető hangnemben válaszoljatok,mert ha nem,akkor azért lepontozás jár automatikusan. Hogyha normál hangnemben fejezitek ki véleményeteket,pl.: úgy,hogy "Ez szerintem nagyon jó ötlet",stb. (de hogyha azt írjátok,hogy "Ez szerintem nem jó ötlet" akkor is) automatikusan jár a zöld vagy kék kéz - attól függ,mennyire tartom hasznosnak a választ. Előre is köszönöm a válaszokat!

3

Mennyire fontos a sajtószabadság?

Azt látom, hogy általában fontosnak tartják az emberek, azonban mégis korlátozzák itt-ott, ahol elméletileg sajtószabadság van; ilyen korlátozások általában vagy a történelemmel függenek össze, vagy egyes népcsoportokkal, vagy a mindenkori hatalmat érintő negatív véleményekkel.
Persze az abszolút szabadság megengedné a fent említetteken kívül gyermekpornográfiát és a nyílt szexualitást is, amik bizony a társadalom súlyos vétségei lennének.
De akkor hol a határ? Határok nélkül bízhatnánk a jó erkölcsben és az etikus viselkedésben? Vagy kell, ami megmondja, hogy meddig lehet elmenni.

3

Gázspray-ből milyet ajánlanátok?

Mostanában egy kissé érzem hogy veszélyes lett a környék,és a biztonság kedvéért jól jönne valami önvédelmi eszköz.Gázspray-re gondoltam de ha van más legális eszköz is az is jó lenne.Válaszokat előre is köszönöm.

4

Ezeket a rajzfilmeket kik csinálják?

http://www.youtube.com/watch?v=niicDbbSky0

Szellemesek.

Én az amerikaiakra tippelek , ők szeretnek ilyesmiket csinálni.

2

Átvertek interneten mit tehetek?

A hétvégén a neten beszéltem egy emberkével és vettem volna tőle egy müszaki cikket. Elutaltam neki 60.000Ft ot de nem válaszol vissza.
Mit tehetek ilyenkor?
Van rá esély hogy visszakapjam a pénzem?
Megvan a telszáma számlaszáma, számlaszámhoz tartozó név, és egy állítólagos lakcím.
TUDOM hogy én voltam a naiv de ez mégis csak büncselekmény.

Segitsetek akár privátban. Teljesen el vagyok keseredve:(

8

Mikor lehet majd biztosan kimondani, hogy a 2008-ban kirobbant világválság véget ért?

3

Ez komoly, vagy csak pánikkeltés? :O

http://webhir.com/2050_kegyetlen-virus.html

5

Mi van akkor, hogyha egy ország csődbe megy?

Mi lesz utána?vagy mi történik??

5

A németek miért mentek bele egy annyira kockázatos kétfrontos háborúba 1914-ben?

Más haditervük nem volt, csak a Schlieffen-terv?

3

Újabb magyarellenes esemény?

http://www.salzburgi-magyar-koer.org/index.php?option=com_co..

Emlékeztek már arra a linzi "open air" kiállításra? Kb 1 évvel ezelőtt volt.

Voltak ételporok kirakva és át volt rajtuk photoshoppolva az írás.PL:"Cigánypecsenye a krematóriumból" meg"szűz cigánypecsenye" "cigányból készül szalámi"...stb

Aki készítette ezeket egy zsidó (micsoda véletlen) "művésznő" volt.

Itt pedig ennek a nőnek a blogja:

Ha beleolvastok a blogba láthatjátok, hogy ez a "művész" súlyos cigányfétisben szenved.

A legrosszabb , hogy ezeket a műveket, az EU sem találta törvénysértőnek.
Szerencsére egy karakán magyar hölgy megtépkedett néhányat.

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!