Találatok a következő kifejezésre: Kiderülhet még igazság - ennyi év (1 db)

Kiderülhet még az igazság - ennyi év után -, a Tánczos ügyben?

A körmendi gyerekgyilkosság vádjával ártatlanul elítélt, és januárban szabaduló Tánczos Gáborról van szó.

Legjobb válasz: Nagyon remelem, hogy kiderul az igazsag... Akar ennyi ev utan is

Nagyon remelem, hogy kiderul az igazsag... Akar ennyi ev utan is
Valóban voltak furcsaságok az eljárásban, de õ is össze-vissza beszélt, szóval én azért nem állítanám olyan biztosan, hogy ártatlan, igaz, azt sem, hogy bûnös. Ezt, sajnos, tényleg csak õ tudja. Ami viszont biztos: a zsidó vérvád lejárt és gusztustalan téma. Már annak idején is bebizonyították, amikor a zsidóknak semmi beleszólásuk nem volt az ország életébe. Talán érdemes kinyitni az Ószövetséget, amellett, hogy tanulságos, fekete-fehéren kiderül belõle, hogy a zsidóknak TILOS BÁRMIFÉLE VÉR ELFOGYASZTÁSA!!!! A véres hurka is, nemhogy az emberi. Sajnos a butaság határtalan...
Azt látom. Te vagy rá a példa. Szó sem volt vér fogyasztásáról, azt állítólag rituális céllal használják fel, jelen esetben -ha végigolvastad a cikket, egy épület "felszenteléséhez". Márpedig egy átvágott torkú kislány mellett jópár liter vérnek kellett volna lennie, itt azonban nem volt vér, ráadásul a bizonyítékokat a családtagok kidobálták, gondolom rendõri engedélyel, mivel a nyomozók szartak rá, -és mellesleg zsidók voltak. Én nem állítanék semmit, hogy így történt, csak az a biztos, hogy nem ez a szerencsétlen csávó volt a gyilkos. Remélem felelõsségre vonják még az igazi tettest és a rendõröket, bírákat is. Ilyen hibákat nem lehet büntetlenül elkövetni más kárára.
A döbbenetes az, hogy az igazi gyilkos még kint van. Kiderülhet az ártatlansága, ha véletlenül elõkerül az igazi gyilkos.A rendõrséget ismerve erre nem sok esély van.
Addig nem mondhatod, hogy "ártatlanul elitélt", amég nem találnak bizonyítékot arra, hogy más tette. És ne feledjük, olyanokat mondott eleinte, amit csak a gyilkos tudhatott. És ezt már hiába vonja vissza.
A kérdező hozzászólása: Nem csak a gyilkos, a rendõrök is tudták, és mint köztudott a vallomásokat a rendõrök írják. A gyanusított meg csak aláírja. És megvannak a módszereik, hogy rábírják az "önkéntes" aláírásra. Az elõzõ hozzászóló túl naív volt, nem ismeri a rendõrség módszereit.
az M1-en a híradóban mondták hogy elõkerült valami régi videókazi és hogy "leleplezõ" és új bizonyíték és egykori nem kihallgatott tanúk is elõkerültek, állítólag pár napon belül bemutatják a dolgokat... kíváncsian várjuk
"Már annak idején is bebizonyították, amikor a zsidóknak semmi beleszólásuk nem volt az ország életébe." HAHAHA! Persze, bebizonyították, miután Tiszának tartozása volt valami nagykutya zsidó felé, és elsimította az ügyet. :)
Mész haza az iskolából, vagy a munkahelyedrõl. 2 óra múlva megjelennek nálad a rendõrök, és közlik veled, hogy néhány órával ezelõtt brutális gyilkosság történt, és mondd el, mit láttál. Néhány nappal késõbb letartóztatnak téged mondván, hogy akkor csak Te voltál a gyilkosság közelében. Te persze kiállsz az igazad mellett, mert nem te voltál. Aztán bevisznek téged egy elkülönített helyiségbe, és ott folytogatni kezdenek. Két lehetõséged van: megígéred, hogy beismerõ vallomást teszel, vagy megfolytanak, és akkor "felakasztottad magad a celládban". Nekem volt dolgom a rendõrséggel, és szerencsésnek tartom magam, hogy olyan ügyben, aminek tényleg én voltam az elkövetõje. Azóta nagyon félek, mert bár csak egy 25 éves Lányt zaklattam, a "profilomban" szerepel a "veszélyes pedofil hajlamú" kifejezés, csak remélni tudom, hogy nem kennek rám valamit, amire nincs bizonyíték, hogy nem én voltam.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A győri Kossuth-utca rehabilitációja után visszaköltöztetik azokat, akiket idetettek a nyakunkra?

http://hirek.gyor.hu/cikk/elkezdodott_a_szocialis_varosrehab..

Már nagyon unjuk őket itt, Marcalvárosban. Egész nap és éjjel is a járdán ülnek, ordítanak, beszólnak a járókelőknek, bokáig ér a szemét, a köpet, a vizelet, és egyre-másra tűnnek el a biciklik a közös tárolókból. Senki nem kérdezte meg, hogy akarunk-e velük élni, most meg kerülgethetjük őket, és velük van tele az utca. Teljesen el vagyunk keseredve...

15

Melyik volt a valaha létezett legkisebb önálló ország?

És nem önálló ország?

11

Csak szerintem ironikus ez kissé (Nemzeti Dohányboltok)?

A ND táblákon a feliratok klasszikus CAPONE betűstílussal vannak írva...

4

Milyen lenne a világ pénz nélkül?

Ha csak cserekereskedelemből állna a világ. Persze nem úgy, hogy összevesznének rajta az emberek, hogy: nekem kell! Nem, az az enyém lesz! Hanem pl: jegy is járna a termékhez előre, jelezve, hogy az a termék már le van foglalva, és azé a tulajdonosé!

A világon a legnagyobb gondot és bajt mindig is a pénz okozta.

Más városok, államok, országok terményeinek, termékeinek behozatalát, kivitelét szintén így oldanák meg!

18

Még a magyarok mennyire rasszisták?

http://index.hu/kulfold/2013/07/20/londonbol_is_hazakuldik_a..

Érdekes, hogy más ország nem teheti meg ezt. Pedig lenne okuk.

10

Egerben tényleg úgy oldották meg a cigánykérdést, hogy átdobták őket Ózdra?

Ez tényleg így volt?
Áttelepítették őket Ózdra?

8

Fekete magyarok, ez igaz?

http://www.youtube.com/watch?v=L_1mjTtA6RI

10

Kik voltak a punok, Karthagóiak?

arab-mór népek, vagy vaalami európid nép volt?

5

A Vatikáni archívumokban, levéltárakban őriznek hiteles anyagokat, dokumentumokat a magyarság Szent István tehát 1000 előtti hitvilágának bemutatásával, leírásával kapcsolatban?

Azt mindenki tudja, hogy a Vatikánban rengeteg írott anyag van felhalmozva különböző korokból.
Létezhetnek ilyen leírások, hitvilág bemutatások a magyarsággal kapcsoltban?

4

Miért nem szeretitek a franciákat?

Én nagyon bírom őket, igen jó fejek.
Balaton Soundon ismerkedtem meg párral.

Én jobboldali , nemzeti érzelmű fiatal vagyok és ők is ilyesmik voltak.

Amikor volt egy kis csendesség ,akkor beszélgettem velük ezekről a politikai dolgokról.
Náluk is növekszik a munkanélküliség , rühellik a kormányukat , gondok vannak az etnikumokkal.

Na , igen ami meglepett, hogy ők nem azok a fajták voltak akiknek liberális mesevilág van az agyukban, hanem mernek beszélni és kimerik mondani a dolgokat.
Tudnak az itteni problémákról is.

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!