Találatok a következő kifejezésre: Kiderülhet még igazság - ennyi (1 db)

Kiderülhet még az igazság - ennyi év után -, a Tánczos ügyben?

A körmendi gyerekgyilkosság vádjával ártatlanul elítélt, és januárban szabaduló Tánczos Gáborról van szó.

Legjobb válasz: Nagyon remelem, hogy kiderul az igazsag... Akar ennyi ev utan is

Nagyon remelem, hogy kiderul az igazsag... Akar ennyi ev utan is
Valóban voltak furcsaságok az eljárásban, de õ is össze-vissza beszélt, szóval én azért nem állítanám olyan biztosan, hogy ártatlan, igaz, azt sem, hogy bûnös. Ezt, sajnos, tényleg csak õ tudja. Ami viszont biztos: a zsidó vérvád lejárt és gusztustalan téma. Már annak idején is bebizonyították, amikor a zsidóknak semmi beleszólásuk nem volt az ország életébe. Talán érdemes kinyitni az Ószövetséget, amellett, hogy tanulságos, fekete-fehéren kiderül belõle, hogy a zsidóknak TILOS BÁRMIFÉLE VÉR ELFOGYASZTÁSA!!!! A véres hurka is, nemhogy az emberi. Sajnos a butaság határtalan...
Azt látom. Te vagy rá a példa. Szó sem volt vér fogyasztásáról, azt állítólag rituális céllal használják fel, jelen esetben -ha végigolvastad a cikket, egy épület "felszenteléséhez". Márpedig egy átvágott torkú kislány mellett jópár liter vérnek kellett volna lennie, itt azonban nem volt vér, ráadásul a bizonyítékokat a családtagok kidobálták, gondolom rendõri engedélyel, mivel a nyomozók szartak rá, -és mellesleg zsidók voltak. Én nem állítanék semmit, hogy így történt, csak az a biztos, hogy nem ez a szerencsétlen csávó volt a gyilkos. Remélem felelõsségre vonják még az igazi tettest és a rendõröket, bírákat is. Ilyen hibákat nem lehet büntetlenül elkövetni más kárára.
A döbbenetes az, hogy az igazi gyilkos még kint van. Kiderülhet az ártatlansága, ha véletlenül elõkerül az igazi gyilkos.A rendõrséget ismerve erre nem sok esély van.
Addig nem mondhatod, hogy "ártatlanul elitélt", amég nem találnak bizonyítékot arra, hogy más tette. És ne feledjük, olyanokat mondott eleinte, amit csak a gyilkos tudhatott. És ezt már hiába vonja vissza.
A kérdező hozzászólása: Nem csak a gyilkos, a rendõrök is tudták, és mint köztudott a vallomásokat a rendõrök írják. A gyanusított meg csak aláírja. És megvannak a módszereik, hogy rábírják az "önkéntes" aláírásra. Az elõzõ hozzászóló túl naív volt, nem ismeri a rendõrség módszereit.
az M1-en a híradóban mondták hogy elõkerült valami régi videókazi és hogy "leleplezõ" és új bizonyíték és egykori nem kihallgatott tanúk is elõkerültek, állítólag pár napon belül bemutatják a dolgokat... kíváncsian várjuk
"Már annak idején is bebizonyították, amikor a zsidóknak semmi beleszólásuk nem volt az ország életébe." HAHAHA! Persze, bebizonyították, miután Tiszának tartozása volt valami nagykutya zsidó felé, és elsimította az ügyet. :)
Mész haza az iskolából, vagy a munkahelyedrõl. 2 óra múlva megjelennek nálad a rendõrök, és közlik veled, hogy néhány órával ezelõtt brutális gyilkosság történt, és mondd el, mit láttál. Néhány nappal késõbb letartóztatnak téged mondván, hogy akkor csak Te voltál a gyilkosság közelében. Te persze kiállsz az igazad mellett, mert nem te voltál. Aztán bevisznek téged egy elkülönített helyiségbe, és ott folytogatni kezdenek. Két lehetõséged van: megígéred, hogy beismerõ vallomást teszel, vagy megfolytanak, és akkor "felakasztottad magad a celládban". Nekem volt dolgom a rendõrséggel, és szerencsésnek tartom magam, hogy olyan ügyben, aminek tényleg én voltam az elkövetõje. Azóta nagyon félek, mert bár csak egy 25 éves Lányt zaklattam, a "profilomban" szerepel a "veszélyes pedofil hajlamú" kifejezés, csak remélni tudom, hogy nem kennek rám valamit, amire nincs bizonyíték, hogy nem én voltam.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy lehet valakiből kormánydelegációs autó sofőr?

1

Miért ilyen nagy a németek államadóssága?

"Régi" ország, gazdasága erős, jó az ipar, stb. stb. hogyan lett ekkora államadósságuk? (Amerikának,és még egy pár nagyobb országnak is?)

8

Ha majd a szocik nyernek Budapesten, vissza fogják nevezni a Moszkva teret?

13

Mi ez az Anonymous Operation Hungary?

Mert olvasgattam, hogy feltörték sok politikus honlapját (pl. Orbánét), és érdekelne, hogy kik ezek, és kik a tagjaik, meg hogy mit pattognak annyira.
És főleg az, hogy hogy nem találták még meg őket, ha meg igen, akkor hogy nem tiltották be az oldalukat.
Minden infóra kíváncsi vagyok, csak úgy szimplán érdekel.

6

A szolgáltató kikapcsolhatja-e a szolgáltatást az alábbi esetben?

Túlfizetés van a vízmű felé.
Édesanyám 7000ft-tal többet fizetett átalányban, mint amennyit kellett volna. Közben meghalt, átírattam a szolgáltatást a nevemre, akkor közölték velem, hogy édesanyám plusz pénzét nem adják vissza nekem, jóvá sem írják...
viszont most munkanélküli vagyok, nem tudom fizetni a vízdíjat, ilyenkor mit tehet a vízmű?

5

A szovjet megszállás alatt kötelezővé volt az orosz nyelv az iskolákban. Hogy lehet az, hogy a több mint háromszor annyi ideig tartó oszmán uralom során a török nyelvvel nem történt ugyanez? Miben volt jobb az oroszok (szovjetek) meggyőzőereje?

6

Ha most "igazságot szolgáltatnak" a múltbéli dolgok miatt akkor a magyaroknak miért nem szolgáltatnak igazságot?

Most ugye nagy "divat" leválni más országokról,biztosítani kell hogy senki se éljen "elnyomás" alatt Európában, megbüntetni a háborús bűnösöket és így tovább.

Akkor miért nem kerülhet szóba,hogy az elcsatolt magyar területek, ma is többségében magyarok lakta részeit visszacsatolják?Egyszerűn, úgy ahogy egy állam leválik a másikról.
Mert oké,hogy akkor megbüntettek minket, megszenvedtük, arra nincs esély,hogy most megerősödjünk és háborút szítsunk legyen bármekkora területünk,ettől nem kell félni.
Viszont ez egy ugyan olyan igazságtalan döntés mint például a 6 millió zsidó legyilkolása amit most próbálnak úgymond jóvá tenni.
Nem "mindent vissza" követelésekről van szó, hanem egyszerűen igazságszolgáltatásról.
Az nem érv,hogy mondjuk a magyarokkal együtt pár ezer idegen is idekerülne mert 1920-ban sem érdekelt senkit sem a sok magyar, plusz az ide kerülő kisebbségek nyugodtan átmehetnek a saját országukba, mert mint mondtam itt nem mindent vissza követelés, hanem csak egy részt.
Na meg ha az az igazságtalan,hogy mondjuk 100 ezer szlovák ide kerülne,akkor azt nem igazságtalanság,hogy 500 ezer magyar pedig oda került?!
Meg lehet kompromisszumokat is kötni ha arról van szó.
Ez csak egy felvetés amit nem értek,hogy miért nem megvalósítható, egyébként nem egy álomvilágban élő hülye gyerek vagyok, és tudom hogy erre sajnos nincs és nem is lesz esély, de megkérdezni meglehet...

5

Miért gondolják a "mélymagyarok", hogy egy esetleges népszavazásnál Erdély vagy Székelyföld (akárcsak 50%-os támogatással is) Mo. Csatlakozna exlávéként?

Még az ottani magyarok is talán inkább a jelenlegi helyzetet támogatnák. Mondjuk megszokásból, vagy mert nekik a jelenlegi helyzet is jó. Alkalmazkodtak a jelenlegi körülményekhez.
A román -magyar focimeccsen rengeteg erdélyi magyar a román csapatnak drukkolt.
Meg amikor 1940 -ben Mo.-hoz csatlakoztak (részben), akkor a Mo -ról érkezett tisztviselők fennhéjázóan, durván viselkedtek az erdélyi magyarokkal. Nem tekintették egyenlő félnek őket, mert csak a terület kellett nekik.

15

Hol lehetne arról adatot találni, hogy a rendszerváltás óta, hogy alakult Magyarországon az áram, gáz, víz, telefon nélküli háztartások száma, aránya?

0

A titkosszolgálat ugyanaz, mint a TEK vagy a CIA, KGB stb?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!