Találatok a következő kifejezésre: Kiderülhet még igazság - ennyi (1 db)

Kiderülhet még az igazság - ennyi év után -, a Tánczos ügyben?

A körmendi gyerekgyilkosság vádjával ártatlanul elítélt, és januárban szabaduló Tánczos Gáborról van szó.

Legjobb válasz: Nagyon remelem, hogy kiderul az igazsag... Akar ennyi ev utan is

Nagyon remelem, hogy kiderul az igazsag... Akar ennyi ev utan is
Valóban voltak furcsaságok az eljárásban, de õ is össze-vissza beszélt, szóval én azért nem állítanám olyan biztosan, hogy ártatlan, igaz, azt sem, hogy bûnös. Ezt, sajnos, tényleg csak õ tudja. Ami viszont biztos: a zsidó vérvád lejárt és gusztustalan téma. Már annak idején is bebizonyították, amikor a zsidóknak semmi beleszólásuk nem volt az ország életébe. Talán érdemes kinyitni az Ószövetséget, amellett, hogy tanulságos, fekete-fehéren kiderül belõle, hogy a zsidóknak TILOS BÁRMIFÉLE VÉR ELFOGYASZTÁSA!!!! A véres hurka is, nemhogy az emberi. Sajnos a butaság határtalan...
Azt látom. Te vagy rá a példa. Szó sem volt vér fogyasztásáról, azt állítólag rituális céllal használják fel, jelen esetben -ha végigolvastad a cikket, egy épület "felszenteléséhez". Márpedig egy átvágott torkú kislány mellett jópár liter vérnek kellett volna lennie, itt azonban nem volt vér, ráadásul a bizonyítékokat a családtagok kidobálták, gondolom rendõri engedélyel, mivel a nyomozók szartak rá, -és mellesleg zsidók voltak. Én nem állítanék semmit, hogy így történt, csak az a biztos, hogy nem ez a szerencsétlen csávó volt a gyilkos. Remélem felelõsségre vonják még az igazi tettest és a rendõröket, bírákat is. Ilyen hibákat nem lehet büntetlenül elkövetni más kárára.
A döbbenetes az, hogy az igazi gyilkos még kint van. Kiderülhet az ártatlansága, ha véletlenül elõkerül az igazi gyilkos.A rendõrséget ismerve erre nem sok esély van.
Addig nem mondhatod, hogy "ártatlanul elitélt", amég nem találnak bizonyítékot arra, hogy más tette. És ne feledjük, olyanokat mondott eleinte, amit csak a gyilkos tudhatott. És ezt már hiába vonja vissza.
A kérdező hozzászólása: Nem csak a gyilkos, a rendõrök is tudták, és mint köztudott a vallomásokat a rendõrök írják. A gyanusított meg csak aláírja. És megvannak a módszereik, hogy rábírják az "önkéntes" aláírásra. Az elõzõ hozzászóló túl naív volt, nem ismeri a rendõrség módszereit.
az M1-en a híradóban mondták hogy elõkerült valami régi videókazi és hogy "leleplezõ" és új bizonyíték és egykori nem kihallgatott tanúk is elõkerültek, állítólag pár napon belül bemutatják a dolgokat... kíváncsian várjuk
"Már annak idején is bebizonyították, amikor a zsidóknak semmi beleszólásuk nem volt az ország életébe." HAHAHA! Persze, bebizonyították, miután Tiszának tartozása volt valami nagykutya zsidó felé, és elsimította az ügyet. :)
Mész haza az iskolából, vagy a munkahelyedrõl. 2 óra múlva megjelennek nálad a rendõrök, és közlik veled, hogy néhány órával ezelõtt brutális gyilkosság történt, és mondd el, mit láttál. Néhány nappal késõbb letartóztatnak téged mondván, hogy akkor csak Te voltál a gyilkosság közelében. Te persze kiállsz az igazad mellett, mert nem te voltál. Aztán bevisznek téged egy elkülönített helyiségbe, és ott folytogatni kezdenek. Két lehetõséged van: megígéred, hogy beismerõ vallomást teszel, vagy megfolytanak, és akkor "felakasztottad magad a celládban". Nekem volt dolgom a rendõrséggel, és szerencsésnek tartom magam, hogy olyan ügyben, aminek tényleg én voltam az elkövetõje. Azóta nagyon félek, mert bár csak egy 25 éves Lányt zaklattam, a "profilomban" szerepel a "veszélyes pedofil hajlamú" kifejezés, csak remélni tudom, hogy nem kennek rám valamit, amire nincs bizonyíték, hogy nem én voltam.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pécsiek! Mi igaz abból, h romák felgyújtottak egy 17 éves gyereket városotokban?

10

A nácik mit kerestek az Antarktiszon?

valamiért fontosnak találták, okkultizmus szempontjából is, de miért, mi van/volt ott?
nyers anyagot kerestek talán? de akkor nem volt olyan technika amivel ott bányászhattak volna.

15

Van olyan cikk ami arról szól hogy a Szovjetunió akarta megtámadni Németországot és a németek csak megelőző támadást indítottak?

valami link?

3

Mi ez? Egyre több helyen látok ilyet. Az valami a vonalkódhoz hasonló pontkód?

http://www.feketelista.hu/qr/?d=http://www.feketelista.hu/_a..

8

Vannak még Szerbiában magyar többségű települések?

Ha vannak, melyek ezek?

6

Történhet olyan támadás mint szeptember 11. -e volt, vagy már olyan nagy a biztonság, hogy ilyen már nem történhet meg? W

ármelyik országban

4

Miért van az, hogy egyes országok nem tudnak jóban lenni egymással a történelmi, területi vagy a politikai háttér miatt?

Történelem: tegyük fel például az angolok és a franciák háborúztak egymással; az izlandiak nem szeretik a dánokat, mert dán uralom alatt álltak 1944-ig; mi pedig az oroszokkal vívtunk a csatát, nem is beszélve a rendszerváltásról; stb.

Politika: Orbán kiadta az azeri gyilkos, emiatt megharagudtak ránk az örmények. Pedig mi, civilek nem ártottunk nekik. Mi is haragszunk Orbánra, hogy ilyen döntést hozott.

Ami a történelmet illeti: ami elmúlt, az elmúlt. Miért kell emiatt utálni egymást? Az izlandiak (még a tanultabbak is) annyira utálják a dánokat, hogy köpnek egyet, ha róluk beszélnek. A törökök és a görögök még mindig rühellik egymást. Én magyar ember létemre sosem utáltam a szlovákokat vagy a románokat. Engem úgy neveltek fel, hogy nem minden ember egyforma. Lehet az egyik rendes, lehet a másik utálatos. A szakközépben volt egy szlovák iskolatársam. Nagyon rendes fiú volt, sosem utálta a magyarokat. Ezért haragudott Slotára, de nagyon, mert állandóan szidott bennünket. Romániában is jó tapasztalatokat szereztem a helybéliekről. Találkoztam olyanokkal is, akik örültek nekem, mert szeretik a magyarokat. (És mi is megsirattuk Marian Cozmát). Az oroszokat sem volt okom utálni, mert tudom, hogy vannak rendesek köztük. Még az őseim sem utálták őket, meg a volt iskolatársaim se.

Politika: amikor a kormány valamelyik tagja szidja a másik nemzet vezetőjét, akkor miért kell a népeknek is egymás ellen fordulniuk?

Az, hogy valaki azért utálja -mondjuk- az amerikaiakat, mert álszentek, beképzeltek; az érthető, de tudni kell, hogy nem mindegyik ilyen.

Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett.

3

A ferihegyi repülőtér miért lett Liszt Ferenc repülőtér?

Most ha én azt mondom, hogy a ferihegyi repülőtér-re szeretnék eljutni, ami már nem az, akkor elvisznek a bolsevikok és megkínoznak?

13

S. Ábelnek milyen tiltott gyógyszert adtak be az elmeorvosai, hogy így bekattant?

Sok mostanában a pszichiátriai kezeltek által elkövetett ámokfutás. Ezért mongolom, hogy ők lehetnek az igazi okai és nem a kezeltek.

14

Miért néznek ki a Közterület Felügyelők úgy mint egy Rendőr?

Egyre jobban kezdik a Közterület felügyelőket "beolvasztani" a BM. Hivatásos állomány közé...látszatra. Mostanában egyre több "ködvágó sapkás", 10M ERGY nadrágot, megtévesztően a Rendőrségéhez hasonló mellényt viselő, oldalukon tonfát, derekukon bilincset viselő Közterület-Felügyelőt látni. Õk is megkapták a 10M gyakorló öltözetet, vagy mi az oka ennek, hogy ilyen jelleget öltenek? Elég vicces, és tekintélyt romboló amikor idős, őszülő, pocakos bácsikon ilyet lehet látni. Én régen a Közterület-Felügyelet munkatársait fehér/kék ing, nyakkendő, sötétkék szövet/farmer nadrágban láttam, és ez szerintem így is volt helyénvaló.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!