Találatok a következő kifejezésre: Kiderülhet még igazság - (1 db)

Kiderülhet még az igazság - ennyi év után -, a Tánczos ügyben?

A körmendi gyerekgyilkosság vádjával ártatlanul elítélt, és januárban szabaduló Tánczos Gáborról van szó.

Legjobb válasz: Nagyon remelem, hogy kiderul az igazsag... Akar ennyi ev utan is

Nagyon remelem, hogy kiderul az igazsag... Akar ennyi ev utan is
Valóban voltak furcsaságok az eljárásban, de õ is össze-vissza beszélt, szóval én azért nem állítanám olyan biztosan, hogy ártatlan, igaz, azt sem, hogy bûnös. Ezt, sajnos, tényleg csak õ tudja. Ami viszont biztos: a zsidó vérvád lejárt és gusztustalan téma. Már annak idején is bebizonyították, amikor a zsidóknak semmi beleszólásuk nem volt az ország életébe. Talán érdemes kinyitni az Ószövetséget, amellett, hogy tanulságos, fekete-fehéren kiderül belõle, hogy a zsidóknak TILOS BÁRMIFÉLE VÉR ELFOGYASZTÁSA!!!! A véres hurka is, nemhogy az emberi. Sajnos a butaság határtalan...
Azt látom. Te vagy rá a példa. Szó sem volt vér fogyasztásáról, azt állítólag rituális céllal használják fel, jelen esetben -ha végigolvastad a cikket, egy épület "felszenteléséhez". Márpedig egy átvágott torkú kislány mellett jópár liter vérnek kellett volna lennie, itt azonban nem volt vér, ráadásul a bizonyítékokat a családtagok kidobálták, gondolom rendõri engedélyel, mivel a nyomozók szartak rá, -és mellesleg zsidók voltak. Én nem állítanék semmit, hogy így történt, csak az a biztos, hogy nem ez a szerencsétlen csávó volt a gyilkos. Remélem felelõsségre vonják még az igazi tettest és a rendõröket, bírákat is. Ilyen hibákat nem lehet büntetlenül elkövetni más kárára.
A döbbenetes az, hogy az igazi gyilkos még kint van. Kiderülhet az ártatlansága, ha véletlenül elõkerül az igazi gyilkos.A rendõrséget ismerve erre nem sok esély van.
Addig nem mondhatod, hogy "ártatlanul elitélt", amég nem találnak bizonyítékot arra, hogy más tette. És ne feledjük, olyanokat mondott eleinte, amit csak a gyilkos tudhatott. És ezt már hiába vonja vissza.
A kérdező hozzászólása: Nem csak a gyilkos, a rendõrök is tudták, és mint köztudott a vallomásokat a rendõrök írják. A gyanusított meg csak aláírja. És megvannak a módszereik, hogy rábírják az "önkéntes" aláírásra. Az elõzõ hozzászóló túl naív volt, nem ismeri a rendõrség módszereit.
az M1-en a híradóban mondták hogy elõkerült valami régi videókazi és hogy "leleplezõ" és új bizonyíték és egykori nem kihallgatott tanúk is elõkerültek, állítólag pár napon belül bemutatják a dolgokat... kíváncsian várjuk
"Már annak idején is bebizonyították, amikor a zsidóknak semmi beleszólásuk nem volt az ország életébe." HAHAHA! Persze, bebizonyították, miután Tiszának tartozása volt valami nagykutya zsidó felé, és elsimította az ügyet. :)
Mész haza az iskolából, vagy a munkahelyedrõl. 2 óra múlva megjelennek nálad a rendõrök, és közlik veled, hogy néhány órával ezelõtt brutális gyilkosság történt, és mondd el, mit láttál. Néhány nappal késõbb letartóztatnak téged mondván, hogy akkor csak Te voltál a gyilkosság közelében. Te persze kiállsz az igazad mellett, mert nem te voltál. Aztán bevisznek téged egy elkülönített helyiségbe, és ott folytogatni kezdenek. Két lehetõséged van: megígéred, hogy beismerõ vallomást teszel, vagy megfolytanak, és akkor "felakasztottad magad a celládban". Nekem volt dolgom a rendõrséggel, és szerencsésnek tartom magam, hogy olyan ügyben, aminek tényleg én voltam az elkövetõje. Azóta nagyon félek, mert bár csak egy 25 éves Lányt zaklattam, a "profilomban" szerepel a "veszélyes pedofil hajlamú" kifejezés, csak remélni tudom, hogy nem kennek rám valamit, amire nincs bizonyíték, hogy nem én voltam.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Európában melyik országra jellemző legjobban az antipatriotizmus?

EU , Európa

6

Lehet, hogy zsarolható a FIDESZ? Fekete sereghez hasonló, bár emberi életre nem veszélyes bűnbandát tártak fel falunkban talán egy éve.

Többeket már el is ítéltek, és megkezdték letöltendő börtönbüntetésüket, amely a kamatoskamat bűncselekményekről lett híres az újságokban és tévében.
Meglehetősen komoly, mégis falaz az egésznek a FIDESZ kormány, hogy ne kerüljön semmi a sajtóba. Nem tudni semmi pontosat, csak annyit, hogy kamatoskamat bűncselekményekhez hasonló. Az egyik vádlott 100 millió
forintot költött védelemre, még így is el kellett ítélni,
a másik 600 milliót, és őt is elítélték. Zártkörű volt mind. Annyit tudni talán, hogy különösen nagy (1000 milliárdos rendű) gazdasági kárt okoztak emberek beszervezésével és becsapásával. Az eddigi vádlottakat
nagyon gyorsan elítélték, bár ők sem szóltak senkinek, hogy eljárás van ellenük. Volt aki gyerekkori vétséggel
került gyanúba. Olyan is van, aki külföldön van börtönben,
mert ott is csinálta. Nem csak a magyar hatóságok érintettek az ügyben, hanem osztrák, német és svájci hatóságok is. A nyomozást egyidejűleg ők külföldön is folytatják.

Nem tudni lesz-e sajtóbejelentés és, hogy mikor, de nagyon
mennek a börtönbe. Ha csak az tartja vissza, hogy a FIDESZ-t tudják zsarolni, ha nyer az MSZP, igen nagy
sajtóbejelentésnek leszünk tanúi.

Majdnem 100 ember komolyan érintett és ha igaz, amit mondanak, akkor ezúttal kivételesen külföldi állampolgárok
is bajba kerültek vagy bemocskolódtak.

A tárgyalások folyamatosak, elemzik az érintettek gyerekkorát is, kik kivel barátkoztak, kik, hogyan esküdhettek össze.

Egyiken jelen volt a köztársasági elnök is, és a vádlottakat arról kérdezgette, hogy mégis kiket tudnak zsarolni. Vádalkut akart kötni, ha adnak át zsarolható
azóta komoly pozícióban lévő embereket.

Az elkövetők a pletyka szerint áldozataikat hatalmukba kerítették, nem egyszer kábítószert használtak arra, hogy meggyőzzék őket igazukról. Egy ember büntetlenséget kapott.

A kiszabott büntetések mértékét nem ismerni. Többek nem utazhatnak külföldre sem dolgozni, sem kirándulni. Ezzel
külföldi hatóságok is együttműködnek, volt akit már külföldről hoztak vissza. Azonnali hatállyal elbocsátják őket, nincs kártérítés sem, de csak akkor, ha rá tudtak
bizonyítani bármit is.

A kezdeti ítéleteket egy 15 éves nyomozati szakasz fogja zárni, hogy biztosak legyenek benne, hogy nem szökik meg senki.

Ha szerencsénk van, akkor csak a CIA bukott le, ha nem
akkor ez mindennél rosszabb.

1

Igaz, hogy az 1945-1990 között Nyugatra disszidált magyarok többsége nagybirtokos vagy valamilyen náci kötődésű ember volt?

Gondoljunk csak bele. A Horthy- és az előtte következő korokban az átlagembereknek, a kisembernek mindig rossz sora volt. Egyedül a kommunizmus tudta Magyarországon ezt a népréteget elfogadható életkörülmények közé emelni. Ebből következik, hogy csak olyan épeszű ember menekült el a kommunizmus alatt az országból, akinek valami vaj volt a füle mögött... Nagybirtokos kulák volt, vagypedig barátságos szálak fűzték a Führerhez. Mit gondoltok?

8

Kik azok az illuminátusok?

8

Lehetséges az ilyen fajta marihuána termesztése? Többi lent

A kérdésem az, hogy lehetséges-e egy olyan marihuánát termeszteni a jövőben, amely nem tartalmaz THC-t és más ilyen hatóanyagot és gyógyhatású lesz vagy ezek adják a gyógyhatását, amelyektől az ember úgymond beáll.

2

Budapest nézhet ki így 2050-re?

http://www.youtube.com/watch?v=-zTWfOGQ_Fs

Vagy lehet arra hasonlóan modern kinézetű?

7

Ez valakinek megvan angolul?

http://magyar.rajtmester.hu/?p=823

2

Ti belegondoltatok már ebbe?

Abba, hogy mégis mit csinál az emberiség egy földönkívüli szemszögéből?

"nézd már, ezek fizetnek azért, hogy a saját bolygójukon élhessenek"

Emlékszem a történelem órákból, hogy voltak olyan időszakok, amikor sokat fejlődött az emberiség, mert akkor nem az volt a lényeg, hogy egy embernek jó legyen a többi meg szolga. Az a rengeteg feltalálás, ami előrevitte az egész tudományt.

Ma ilyen nincs. Csak toporgunk egy helyben, amilyen dolgokat feltalálnak, azok arra jók, hogy a termelés gyorsabb legyen.

Miért nem úgy gondolkozik az ember, hogy mi egy faj vagyunk, akiknek fejlődniük kell minden tekintetben? Egy "ország" vagyunk.
És biztos vagyok benne, hogy a mostani emberiség 95%-a nem csinál semmit, csak eszik és meghal, durván kifejezve.

Mi lenne ha megtámadna minket egy földönkívüli? Mit tudnánk csinálni? Rálövünk x rakétát, majd ha az elfogy, akkor várunk a további fegyverekre, de azok meg nem jönnek, mert a vállalkozó nem fizette ki a béreit a dolgozóknak? :D Meg ilyenek?

SAJÁT MAGUNKAT HÁTRÁLTATJUK!

Belegondoltatok már ebbe?

5

Vissza a Jövőbe - náci utalások?

A filmben lévő időgépnek !88! mérföld per órával kell menni, hogy időt utazzon.

Az időgép feltaláló doki neve Dr. Emmett Brown, kinézete nagyon hasonlít Wernher von Braun-éra, a nácik fő rakétatudósára. A filmtrilógia harmadik részének eleje felé, említi is, hogy az apjának a családneve még von Braun volt.

6

Sztálin miért nem járult hozzá 1945-47-ben, hogy Magyarország legalább egy kis területet kaphasson Romániától?

Azt értem, hogy Románia fontosabb volt számára, őket akarta jutalmazni Észak-Erdély visszaadásával. De a Magyarországon hatalomra jutó kommunisták és a magyarok felé miért nem gyakorolt legalább egy minimális gesztust, mondjuk egy vékonyka területsáv (Nagyszalonta-Nagyvárad-Szatmárnémeti) átengedésével? A románoknak az már nem osztott, nem szorzott volna, Erdély lényegében teljesen az övék lett volna, de a magyaroknak viszont igen sokat jelentett volna ennyi is.

Nem értem a szovjet logikát ebben az esetben. Magyarország is az új "szövetségesük" lett.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!