Találatok a következő kifejezésre: Kicsit zavar, csináljak ezzel (3 db)

Kicsit zavar, mit csináljak ezzel?

A barátomal már 3 és fél hónapja együtt vagyunk, és minden happy meg naon szeretjük egymást és együtt szeretnénk maradni életünk végéig.:)Csak engem zavar az h nagyon el van kényesztetve meg minden, mindig magának add igazat mindenben,és mindig tökéletesen akar csinálni mindent..., és vhogy nem teccik nekem.(egyedüli gyerek)az anyja ilyen...,apja naon aranyos:)de az anyukája is:)Mit csináljak h ne zavarjon????:SLécci segítsetek!!!

Legjobb válasz: Fogadd el így, vagy beszélj vele! ne próbáld megváltoztatni, ha szeret, önmaga változik meg érted. az én párommal is így volt. :) <3

Fogadd el így, vagy beszélj vele! ne próbáld megváltoztatni, ha szeret, önmaga változik meg érted. az én párommal is így volt. :) <3
az én pasim is ilyen. :) bár õ nem egyedüli gyerek, meg nincs elkényeztetve, az egoja mégis az egekben. Egy idõ után idegesítõ lehet...
A kérdező hozzászólása: Hát igen elégé, mit csinjak akkor??? Köszike a válaszokat!:)
El kell fogadnod, mert megváltozni úgysem fog! Ha meg nem megy az elfogadás, akkor csak a szakítás marad! Hidd el egy idõ után már annyira idegesítõ lesz, hogy ott fogod hagyni!
Latom itt senki nem batorit:) Az en baratom is ebbe a kategoriaba tartozik. Soot..meg mai napig az apja annyira felti, meg olyanokat csinal, h neha az agyamra megy. De szerencsere az apja, nem o:) Na most azt biztos nem szivesen hallod, h el kell igy fogadni, mert ugysem fog valtozni. Ez reszben igaz. Tenylegf el kell fogadd ot ugy ahogy van, ha igazan szereted. Az egy ferfinek nagyon fontos. Nekem is az agyamra ment h mennyire el volt kenyeztetve a baratom, rengeteg dolgot nem tudott ertekelni az eletben, Ezen en annyit tudtam valtoztatni, h probaltam, megmutatni mit jelent ertekelni valamit. Egy olyan embernek, akinek mindene megvan nemtud ertekelni. De biuztos van egy erdeklodesi kore..valami ami jobban erdekli masnal. A barataomnal a zene volt, mert DJ. Aztan meg ugy probaltam ravenni h ertekeljen engem is es mas dolgokat is, h mi lenneha ezt meg ezt a lemezt nem kapnad meg, mert valakinek pont ugy all fel, h ne segotsen rajtad.. Tehta ertekeld ami megvan, es mit megkaptal, orvendj neki stb.. Na erre probald ravenni a baratod, h ertekeljen. S ha fog, akkor nem is elsz akkora gond az eleknyeztetes. Nekem 1 evig gondot okozott, de mar teljesen megvaltozott minden.:) Anelkul h a baratomn ugy erezte volna, h en ot nem fogadom el es folyton megakarom valtoztatni. Az rengeteget szamit egy ferfinak. Sok sikert. Es ne azt nezd h jaj ugyis olyan marad, hanem kuzdj azert ami neked kell.
A kérdező hozzászólása: Nem fogom soha otthagyni , me nagyon szeretem és õ is engem, és örökkre együtt szeretnénk maradni:P Am igazatok van!:) De akkor is ez így fura:S:) Köszike az elõtem szólónak megfogadom amit írtál:) ))
A kérdező hozzászólása: próbálom biztatni de olyan csacsi amúgy meg nem valószínû hogy azt hiszi magáról hogy csúnya mer egy csomó csaj bele van zúgva
Azért, mert Te azt hiszed, vagy tudod, hogy egy csomó csaj bele van zúgva, ezt Õ nem biztos, hogy tudja. Szerintem simán állj elé, vetkõzd le a gátlásaidat és beszélgess vele, terelgesd a témát, hogy milyen céljai vannak, szeretne-e párkapcsolatot stb.. és a végén hozd szóba, hogy megpróbálhatnátok, ha úgy látod alakul a dolog.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy egy csomó csaj bele van zúgva mert egy csomó barátnõm van ezzel így
Hány éves vagy? :D
Nem biztos, hgoy zavarban vagn. Lehet, hgoy csak nem jössz be neki és a ronda fejed irritálja és azért csacsi ha körülötted van mert túl akar rajta esni.
A kérdező hozzászólása: 6-oska õ keresi a társaságom (mellesleg mindenki magából indul ki)

Mit csináljak az arcommal mert kicsit puffi? Ez elég zavaró nekem.16/F

Legjobb válasz: Ne zavartasd magad, biztos csinos vagy :)

Ne zavartasd magad, biztos csinos vagy :)
Szard le :)
És?
A kérdező hozzászólása: Jó de engem elégé zavar de csak az arcom :S :(
A kérdező hozzászólása: Azért köszönöm a válaszokat!:)
Ne törõdj vele, ilyen adottság:D+helyes az olyan arc, szerintem:) L/15
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! :P ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!