Találatok a következő kifejezésre: Kicsit zavar, csináljak (13 db)

15 éves vagyok, gondolkodásilag érett. Nagyon tetszik egy fiú, aki 25 éves. De nem akarja hogy rólunk beszéljenek, és egy kicsit zavarja a korkülönbség is, ezért azt mondta, hgy hanyagoljuk a találkozgatást. Mit csináljak?

elkérte a számom, beszéltünk, taliztunk is. De nem akarja hogy rólunk beszéljenek, és egy kicsit zavarja a korkülönbség is. A barátnőmmel fogadunk, hogy a buliban majd lesmárolom. Nem tudom megtegyem-e?! . Mert bátorságom lenne hozzá, csak félek hogy visszautasít. Segítsetek! Köszönöm.

Legjobb válasz: "15 éves vagyok, gondolkodásilag érett." Ez mit jelent? Ne haragudj, de biztos nem vagy 15 évesen egy 25 éves szintjén

"15 éves vagyok, gondolkodásilag érett." Ez mit jelent? Ne haragudj, de biztos nem vagy 15 évesen egy 25 éves szintjén
"15 éves vagyok, gondolkodásilag érett" Minden veled egykorú azt hiszi h õ húúú de érett gondolkodásilag XD, de hamar magadra cáfolsz ezzel "barátnõmmel fogadunk, hogy a buliban majd lesmárolom". Ez aztán az érett gondolkodás netovábbja. Amúgy is minek neked egy TÍZ évvel idõsebb pasi?? Tudod neki már kicsit másak az igényei és a leírtak alapján õ is tudja h nem lenne ez így igazán jó. Felejtsd el. Keress a te korosztályodban, ne olyat akinek már lassan család kell.
ilyen korban ez a 10 év tényleg nagyon nagy korkülönbség, késõbb se kicsi, de akkor jobban belefér. a gondolkodásmód nem sokat számít, az emberek nem nézik jó szemmel az ilyen kapcsolatokat
Gondolkodásilag érett vagy, mégis fogadást kötsz rá, hogy lesmárolod, ráadásul 10 év... ez ilyen korban tényleg sok. Ezt a kapcsolatot kb 3 évig szerintem még hanyagolnotok kéne
15 évesen én is azt hittem, hogy az én s...ggembõl süt a Nap, és én vagyok a Felnõtt Nõ... 15 évesen nem vagy való egy 25 éveshez. Egy 30 éves nõ és egy 40 éves férfi kapcsolata már más, de te nagyon nem vagy egy 25 éves szintjén. Különben is megmondta, hogy zavarja a korkülönbség és hogy hanyagoljátok a találkozást. Még udvarias is volt hogy ezt így mondta, mert ez valójában ezt jelenti: kopj le te kis csitri. Ezek után ne égesd magad azzal, hogy rámászol.
Szerintem hanyagold a dolgot, nagyon nem a te korosztályod.
"Mert bátorságom lenne hozzá, csak félek hogy visszautasít."
Na, a fene nagy érett gondolkodás 15 évesen, és egy nálad öregebb pasival akarsz keverni... Ki kell ábrándítsalak, nem vagy érettebb, csak annak érzed magad.
csak akkor smárold le a buliba, hogy ha úgy érzed õ is vágyik rá! olvass a jelekbõl, amiket küld feléd. És ha megkért hogy hanyagoljátok kicsit egymást, akkor lehet hogy ezzel teljesen elvágnád magad nála! CSAK OKOSAN! :)
"15 éves vagyok, gondolkodásilag érett" És ilyenekre fogadtok a barátnõddel? Még ez a nyakatekert mondat is sérti a fülemet... Hanyagold a srácot. 25/F
Azt a...! és még engem gúnyolnak ki folyton-folyvást, hogy 15 éves létemre 21 éves a párom. Több, mint másfél éve együtt vagyunk, és nem azért, mert "gondolkodásilag érett" vagyok, hanem mert egy éven át barátkoztunk és egymásra hangolódtunk. Én képes voltam felfogni az õ felnõtt problémáit (nyilván nem zaklattam ha vizsgái voltak), õ pedig elfogadta, hogy 14-15 évesen azt hiszem én sz*rtam a spanyol viaszt, és elfogadta, sõt, még tanulni is segített. Igen, nyilván két külön világ vagyunk, de 25 év... addigra már kijárta az egyetemet (valószínûleg), dolgozik, esetleg saját lakása is van. Ráadásul nem is fogadtam senkivel, hogy majd lesmárolom. Inkább elküldtem a francba azokat, akiket csak az érdekelt, hogy mikor jövünk már össze, nem, hogy még fogadjak is velük.
19-es hozzászólónak! Nézdd meg, hogy mit írt még a kérdése alá, na onnan jöttem rá. Meg am a mai fiatalok kivétel nélkül mind ilyenek, felmegyek városba, ott díszelegnek a picshás rövid farmergatyájukban, kezükben a 100 valányezres Samsunggal meg IPhoneval. + még olyan sötétek, hogy mellettük egy vödör szén atomvillanás.
tegnap 19:30 De ettõl még nem általánosíthatsz. Nem tudhatod hogy ez a csaj is olyan 'keresgélõs' fajta-e vagy sem. A rosszindulattal meg vigyázni kell, mert észre sem veszed és úgy beszélsz hogy kapásból leminõsítesz másokat. :)
Lehet, hogy õ a kivételek közé tartozik, nagyon remélem, hogy oda. Csak azt nem értem, hogy miért kell mindenkinek ugyan olyannak lennie, miért nem lehet kitûnni közülük, a sok hülye és buta ember közül (tisztelet a kivételnek), törekedni egy kicsit az egyediségre is.
Ha nem akarja, hogy rólatok beszéljenek és zavarja a 10 év, nem gondolod, hogy kosarat kaptál?
Ha ezt egyáltalán meg kérdezed akkor te egy 12 éves szintet se éred el.
Ha nem akarja, hogy rólatok beszéljenek, akkor nem vállal fel! Ne is kezdj bele!
"gondolkodásilag érett"- Miva'? " A barátnõmmel fogadtunk, hogy a buliban majd lesmárolom."- Nagyon érett gondolkodásra vall, valóban. "Mert bátorságom lenne hozzá, csak félek, hogy visszautasít." - ellentmondás lvl 90
tegnap 13:51 mibõl szûrted le hogy ilyen a csaj? :) Megtaníthatnád a technikáját. :D
30 vagyok de néha 25-nek hazudom magam. A munkahelyemen lehet hogy ujjal mutogatnának rám bár én benne lennék, ha a kiscsaj tényleg érett és nõies is. Bár tartanék a kellemetlenségektõl de lehet azt úgy csinálni hogy semmi ütközés ne legyen belõle. Sajna sok a buta ember aki azt képzeli hogy joga van megmondani másoknak hogy kivel mit tehetnek meg. Szerencsére itt is olvasni nem egy olyan emberrõl aki 25-35 közötti a barátnõje meg 16-20 közötti. Ha nekik oké akkor mások miért szólnának bele. Az persze más kérdés ha apádnak nem tetszik. :D Az már probléma. :D 26F ( na ugye mondtam :D )
Tegyük fel összejönnél vele (ami remélem nem fog megtörténni), egy-két hét után úgysem bírnátok elviselni már egymást, akkora a nagy korkülönbség meg eléggé eltérõ gondolkodásmódotok. Te 2 hét után pattintanád mert láttál egy másik pasit, csalnád, felszínesen kezelnéd, hidd el úgy is csak a gond lenne köztetek. Õ meg lehet nem nézné ezt jó szemmel, továbbá még a te és az õ baráti köre is hülyének nézne titeket.
Én 35 évesen nagyon jó el tudtam beszélgetni 14, de akár 11 éves lányokkal is. Tény, hogy nem voltak buták, de ha azt gondoltál volna, hogy a nagy érettségük miatt tudunk elbeszélgetni, akkor tévedtek volna. Én tudtam felvenni az õ gondolkodásukat.
Hát gondolkodásilag baromira érett lehetsz, mint egy rohadt alma!
dehogy vagy érett te kis éretlenke
"15 éves vagyok, gondolkodásilag érett." "A barátnõmmel fogadunk, hogy a buliban majd lesmárolom." Te komolyan nem érzed a két mondat között feszülõ ellentétet?
"bátorságom lenne hozzá, csak félek hogy visszautasít" nem gondolod, hogy ez egy kissé paradox? :D "gondolkodásilag érett" fenét, csak a kis kamaszodó fejecskéddel ezt gondolod, mint minden korodbeli. Ne akarj tõle semmit, nem fog komolyan venni, csak hízeleg neki, hogy egy kis 15 éves pitschát megszédített... Amúgy meg milyen szerencsétlen lehet már a pali, ha 15 éves gyerekekkel bulizik, ne már...
Felejtsd el, keress valakit a saját korosztályodból.
nem járhatsz vele
Semmit. Ez természetes kinek több kinek kevesebb.
A kérdező hozzászólása: Még mindig tart a a hüvelyi folyásom, nem csökkent egyáltalán, félek hogy ebben van még valamilyen baci! Most meg felfáztam és fáj amikor pisilni kell, ráadásul az ujjamon ez a szokásos betegség is kiújult, állítólag orbánc, ami 7-8 alkalommal is kezeltem, de mindig visszajött, majd utoljára herpeszként is kezelnem kellett az orvos szerint, de már megint itt van az ujjamon és félek hogy rosszabb lesz. Mit tegyek ez ellen és a folyás ellen?
vágd földhöz
Állítgasd a felbontást. Asztalon jobb egérgomb, tulajdonságok, beállítások.

Kicsit zavar, mit csináljak ezzel?

A barátomal már 3 és fél hónapja együtt vagyunk, és minden happy meg naon szeretjük egymást és együtt szeretnénk maradni életünk végéig.:)Csak engem zavar az h nagyon el van kényesztetve meg minden, mindig magának add igazat mindenben,és mindig tökéletesen akar csinálni mindent..., és vhogy nem teccik nekem.(egyedüli gyerek)az anyja ilyen...,apja naon aranyos:)de az anyukája is:)Mit csináljak h ne zavarjon????:SLécci segítsetek!!!

Legjobb válasz: Fogadd el így, vagy beszélj vele! ne próbáld megváltoztatni, ha szeret, önmaga változik meg érted. az én párommal is így volt. :) <3

Fogadd el így, vagy beszélj vele! ne próbáld megváltoztatni, ha szeret, önmaga változik meg érted. az én párommal is így volt. :) <3
az én pasim is ilyen. :) bár õ nem egyedüli gyerek, meg nincs elkényeztetve, az egoja mégis az egekben. Egy idõ után idegesítõ lehet...
A kérdező hozzászólása: Hát igen elégé, mit csinjak akkor??? Köszike a válaszokat!:)
El kell fogadnod, mert megváltozni úgysem fog! Ha meg nem megy az elfogadás, akkor csak a szakítás marad! Hidd el egy idõ után már annyira idegesítõ lesz, hogy ott fogod hagyni!
Latom itt senki nem batorit:) Az en baratom is ebbe a kategoriaba tartozik. Soot..meg mai napig az apja annyira felti, meg olyanokat csinal, h neha az agyamra megy. De szerencsere az apja, nem o:) Na most azt biztos nem szivesen hallod, h el kell igy fogadni, mert ugysem fog valtozni. Ez reszben igaz. Tenylegf el kell fogadd ot ugy ahogy van, ha igazan szereted. Az egy ferfinek nagyon fontos. Nekem is az agyamra ment h mennyire el volt kenyeztetve a baratom, rengeteg dolgot nem tudott ertekelni az eletben, Ezen en annyit tudtam valtoztatni, h probaltam, megmutatni mit jelent ertekelni valamit. Egy olyan embernek, akinek mindene megvan nemtud ertekelni. De biuztos van egy erdeklodesi kore..valami ami jobban erdekli masnal. A barataomnal a zene volt, mert DJ. Aztan meg ugy probaltam ravenni h ertekeljen engem is es mas dolgokat is, h mi lenneha ezt meg ezt a lemezt nem kapnad meg, mert valakinek pont ugy all fel, h ne segotsen rajtad.. Tehta ertekeld ami megvan, es mit megkaptal, orvendj neki stb.. Na erre probald ravenni a baratod, h ertekeljen. S ha fog, akkor nem is elsz akkora gond az eleknyeztetes. Nekem 1 evig gondot okozott, de mar teljesen megvaltozott minden.:) Anelkul h a baratomn ugy erezte volna, h en ot nem fogadom el es folyton megakarom valtoztatni. Az rengeteget szamit egy ferfinak. Sok sikert. Es ne azt nezd h jaj ugyis olyan marad, hanem kuzdj azert ami neked kell.
A kérdező hozzászólása: Nem fogom soha otthagyni , me nagyon szeretem és õ is engem, és örökkre együtt szeretnénk maradni:P Am igazatok van!:) De akkor is ez így fura:S:) Köszike az elõtem szólónak megfogadom amit írtál:) ))
Örülj neki, hogy kicsi, legalább 40 év múlva nem fog annyira lógni.
Nekem inkább a kisebb mellek tetszenek. Úgy vagyok vele hogy nem "légzsákot" akarok öleletni. Örülj hogy ilyen a cicid de még az egész tested formálódni változni fog egy kicsit. Ne vágyj nagy méretre mert így is nagyon csinos lehetsz. (fiú vagyok)
én 16 vagyok és nekem is kicsik.Akinek nagy a melle az utálja, akinek meg kicsi az nagy melleket szeretne.Én cigizek meg nagyon keveset eszek és nagyon vékony is vagyok szóval nem is csodálkozhatnék :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a kommenteket elfogadom magam úgy ahogy vagyok:)
De aranyos vagy! :) Nem kell aggódni, én férfiként a kisebb vagy pici cicis nõket szeretem, mert olyan aranyosak. Igen, ha fogy egy nõ, akkor hamar fogy a cickókból is, de nem kell aggódni, ettõl te még nõ vagy a javából. Bár ha zavar, akkor egyél többet, hogy picit hízz oda is.
Én kifejezetten szeretem a kis melleket. F
17 évesen még növésben vagy, szóval még valószínûleg nõni fog. De mondjuk ez változó. Ha többet eszel akkor nem a melled fog nõni, és ha le akarod adni azt mit felszedtél csak kisebb lesz. Nincs erre praktika. Akkorára nõ amekkorára.
Ja meg a nagy mell szinte mindig lóg szebb az átlagos vagy a kicsi
Ém fiú vagyok és nem zavar ha kicsi egy lány melle nem tehet róla a lényeg az ápolt test nem a mellek
Szia ! Ezt így vakon nem tudom megmondani, viszont ha küldesz egy képet, akkor lehet, hogy tudok segíteni :DD

Karikás a szemem egy kicsit, de engem már az is zavar. Mit csináljak?

14éves vagyok. 6:30kor kellek mindennap a suli miatt. és fáradt is vagyok. 9-10kor fekszek le aludni. SOS

Legjobb válasz: Feküdj le korábban!

Feküdj le korábban!
Nekemis kerikás, de azért mert mindig öt órát alszom. 16/L
korrektorral próbáld meg eltünteni vagy ha ez nem vált be akk az avonnál van egy ilyen termék amelyik kifejezetten a karikás szemekre való már nem tudom a nevét:/ de avonnál tuti van:)

Az utóbbi időben kicsit meghíztam és a barátom szóvá is teszi. Nagyon zavar, pedig igyekszem vissza fogyni. Szerintetek mit csináljak?

Már az ágyban is szégyenlős vagyok előtte. (amúgy 168cm vagyok és 63 kg)

Legjobb válasz: Legyen elõre eltervezett étrended és sportolj rendesen, ne nassolj! Így menne a fogyás :)

Legyen elõre eltervezett étrended és sportolj rendesen, ne nassolj! Így menne a fogyás :)
A kérdező hozzászólása: Ezzel nyugtatom a barátomat is, hogy ne féljen vissza kapja a régi alkatomat.
Hmm. Igazából nehéz kérdés, mert egyrészt valahol érthetõ a barátod álláspontja is, viszont az nem helyes hogy rosszul érzed magad elõtte. Én alapvetõen sportos alkatú srác vagyok, és épp ezért a partneremtõl is elvárom hogy adjon magára ilyen téren, biztos vagyok benne hogy én is szóvá tenném, de próbálnék segíteni a változásban és semmiképp nem éreztetném hogy így nem kell, vagy ilyesmi. Az elsõ válaszolónak amúgy teljesen igaza van. Ha fogyni akarsz akkor jó étrend és heti 3-4 alkalom mozgás. Szénhidrát a lehetõ legkevesebb, szóval tészták off, riszbõl is inkább barna. Lehetõség szerint sok hal és csirke, plussz zöldségek, gyümölcsök. Este pedig már ne nagyon egyél. De persze mindez addig jó amíg magadért csinálod és nem pedig másért. Csak azért ne fogyj le mert a barátodnak úgy jobban tetszel, ha neked kényelmesebb és meg vagy magaddal így is elégedve akkor találsz majd olyat aki így is szeret.
van egy nagyon jó diétám, ha érdekel írj. nem nehéz betartani, és hatásos :)
Szerintem ne legyél szégyellõs! Hogy teszi szóvá a változást? Bosszankodik? Nem lehet, hogy tetszik neki? Mikor összejöttünk, a barátnõm 62 kiló volt ugyanehhez a 168 cm magassághoz, és fél év alatt 71 kilóra hízott. Elõször nekem is furcsa volt, de aztán rájöttem, hogy sokkal szebb teltebben! A végén én beszéltem le a fogyózásról, és azóta tartja a 70-72 kilós súlyt! Ha amúgy jól érzed magad, és nem zavarja csak egyszerûen megjegyzi, akkor nem kell fogynod, a 63 kiló az teljesen normális súly!

Mit csináljak a "mellemmel"? Zavar, ogy ilyen kicsi. Szinte nincs is.

Tudoooom! Még úgy is fog nőni, de meg tudom gyorsítani ezt a folyamatot valahogy? Valami egyszerű házi praktika? 16/L

Legjobb válasz: Ugorj át egy itt futó másik topikba. Egy fiú éppen téged keres :)

Ugorj át egy itt futó másik topikba. Egy fiú éppen téged keres :)
Dörzsöld wc papírral
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a linket. Aranyos vagy hogy átlinkelted. :*
A kérdező hozzászólása: Esetleg be tudnád linkelni légyszi. Mobilról nehéz keresni
Erre a futó kérdésre gondoltam: "Van itt olyan lány, akinek nagyon kicsi a melle, és szeretne ismerkedni? 19/F" (#5)
A kérdező hozzászólása: #5 ?
Türelem! Egyébként sem a melled miatt leszel értékes!
Ez már legalább tízezerszer volt itt felrakva. A mostani válszból sem okulnál.
kedves kerdezõ! Nem te vagy az egyetlen a te korodban akinek kisebbek a mellei a megszokotnál. Lehet hogy még nem vagy kifejlõdve elégé vagy esetleg olyan sportot üzõl ami ferfiasabb testalkatott ad neked(pl.kosarazàs) Ebben a korban még ne fájon emiatt a fejed, majd ha 22-23 éves korodig nem törtènik semmi változás és mèg mindig zavarni fog akor tegyél szilikont mint ahogy sok màs nõ csinálta. :)
A kérdező hozzászólása: Most jön az, hogy miért? Te meg mondhatod, hogy a seggemnél is bevált. Ez már olyan régi :/
képet küldenél a melleidrõl privátban? Biztos nem is olyan kicsi mint mondod :D 17/F
A kérdező hozzászólása: próbálom biztatni de olyan csacsi amúgy meg nem valószínû hogy azt hiszi magáról hogy csúnya mer egy csomó csaj bele van zúgva
Azért, mert Te azt hiszed, vagy tudod, hogy egy csomó csaj bele van zúgva, ezt Õ nem biztos, hogy tudja. Szerintem simán állj elé, vetkõzd le a gátlásaidat és beszélgess vele, terelgesd a témát, hogy milyen céljai vannak, szeretne-e párkapcsolatot stb.. és a végén hozd szóba, hogy megpróbálhatnátok, ha úgy látod alakul a dolog.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy egy csomó csaj bele van zúgva mert egy csomó barátnõm van ezzel így
Hány éves vagy? :D
Nem biztos, hgoy zavarban vagn. Lehet, hgoy csak nem jössz be neki és a ronda fejed irritálja és azért csacsi ha körülötted van mert túl akar rajta esni.
A kérdező hozzászólása: 6-oska õ keresi a társaságom (mellesleg mindenki magából indul ki)

Lehet, hogy kicsit gyerekesnek fog tűnni a kérdés de engem már régóta zavar! Hogy mondjam el neki? Mit csináljak? (lent)

Elváltak a szüleim és amikor apukámnál vagyok anyukám naponta többször hív fel. Ez az egyik. A másik, hogy ha felhív és én nem veszem fel a telefont mindig nagyon mérges, de ha én hívom fel ?t valamiért akkor rendszeresen nem veszi fel.

Legjobb válasz: Mi a kérdés? Vedd fel a telefont.

Mi a kérdés? Vedd fel a telefont.
"Anya, ha gond van úgyis felhívlak, jó? Te neveltél, te tanítottál meg arra hogy vigyázzak magamban. Bízz önmagadban egy kicsit, jó?"
Legyél Te is nagyon mérges, ha anyud nem veszi fel! XD
Mostanában váltak el?Ha igen akkor ez normális dolog és késõbb abba fogja hagyni ezt.
Anya, nem bízol bennem vagy apában, hogy állandóan hívogatsz, amikor nála vagyok?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!