Találatok a következő kifejezésre: Kicsit olyan a hüvelyemben (7 db)

benne a hüvelyedben? :O
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tippet, de én már több, mint 1, 5 éve nem voltam senkivel... Más ötlet?
Szerintem az alábbi lehet, de nézesd meg orvossal: A szifilisz (syphilis, lues), más néven vérbaj a legjelentõsebb, idült lefolyású, fertõzõ nemi betegség. Kórokozója a Treponema pallidum nevû spirochaeta baktérium. Kórlefolyás A betegség közvetlen kontaktussal szexuális úton (rendszerint a bõr és a nyálkahártyák sérülésein át), transzplacentárisan, illetve vérrel terjedhet. Ez alapján megkülönböztethetünk szerzett (syphilis acquisita) és kongenitális, veleszületett szifiliszt (syphilis connatalis). Szerzett szifilisz [szerkesztés] A fertõzés lefolyásának 6 szakaszát különböztethetjük meg: Lappangás [szerkesztés] Ez egy átlag 3 hetet felölelõ idõintervallum (10-90 nap). Ebben a szakban a spirochaeták nyálkahártyákon (genitális, orális, anális) keresztül jutnak be a szervezetbe, a behatolási kapuban szaporodnak. A kórokozó a szervezetben vér útján terjed. Elsõdleges szifilisz [szerkesztés] Ez egy 2-6 hetet magábafoglaló idõszak. A behatolási kapunak megfelelõen kialakul az elsõdleges góc, amely kezdetben egy körülírt, élénk vörös, porctapintatú beszûrõdésnek felel meg. Késõbb ezen a területen megjelenik a szifiliszes fekély. Ez egy kemény alapú papula, melyeknek közepe kifekélyesedik, szélei kiemelkednek. Szövettanilag mononukleáris beszûrõdés, makrofágok, limfociták jelenléte jellemzi. A fekély nem fájdalmas, lokalizációja az esetek többségében nõknél a méhnyak, férfiaknál a glans penis, de ritkán azonban extragenitálisan is megtalálható. Átmérõje néhány cm lehet. Ebben a stádiumban a treponemák a szifiliszes fekély váladékából mutathatók ki. A korokozók korán eljutnak a környéki nyirokcsomókba, ezért a lágyéki és kismedencei nyirokcsomók megduzzadnak, de fájdalmatlanok, és nem kapaszkodnak össze. Tünetmentes idõszak [szerkesztés] 2-24 hét közti idõszak. A fekély spontán gyógyul, kezelés hiányában is, helyén jellegzetes kis csillag alakú heg marad vissza. Ezzel egyidõben a nyirokcsomó duzzanatok is nyomtalanul eltûnnek. Megfelelõ és eredményes kezelés esetén a a betegség további szakaszaira jellemzõ elváltozások elmaradnak, de ellenkezõ esetben a treponemák a szövetekben szaporodnak tovább, és a folyamat automatikusan átmegy a következõ stádiumba.
A kérdező hozzászólása: most meg kifakadt... vérzik kicsit... valaki mondja meg mi ez!!!
A kérdező hozzászólása: Mitõl lehet herpeszt kapni, ha már elég régen nem voltam együtt senkivel ahhoz, hogy ez szóba jöhessen?
A kérdező hozzászólása: A válasz megírásának idõpontja: ma 21:05 Jogos az észrevétel... a kisajkam mellett vannak azok a bizonyos hólyagok.
Elõször is tisztában kéne lenni a testrészekkel, mert te a hüvelyedbe biztos, hogy nem látsz be...
Ha szabad szemmel is látod, kicsi és fáj, az lehet herpesz is.
Nekem volt már ilyen, egy véres hólyag volt a méhszáj mellett. A nõgyógyász kifakasztotta (nem éreztem belõle semmit), meg felírt valamit (a nevére már nem emlékszem), amivel irrigálni kellett párszor, egy hónapig tartózkodnom kellett a szextõl, és elmúlt.
Lehet, h polip. Azt könnyû eltávolítani.
mindig ez van, dugtok a Predatorral, aztán jöttök ide panaszkodni...
Szerintem a fehérnemûd miatt szenvedsz vele. Ha szoros nadrágot viselsz, hosszú percekig ülsz, az odatgyûrõdött bugyi pedig egyszerûen felgyûri a bõrt, ami ezután felhólyagosodik. Velem is elõfordult, azóta jobban figyelek a ruha lazaságára. Elmúlik, de ha megnyugtat menj dokihoz.

21 hetes kismama vagyok, mitől lehet, hogy az alhasamba ill. a hüvelyembe lüktetés szerű érzésem van (egy kicsit olyan nemi izgalomra hasonlító) fájni viszont szerencsére nem fáj? Közben a bébi is mozog egy picit.

Legjobb válasz: Nekem is szokott lenni.) Kimonodottan én is a nemi vágyhoz tudnám hasonlítani:-) Nem tudom mitõl van, de még egyben vagyunk 36 hetesen. Most meg azért fáj, szurkál a hüvelyem, hasam alja, mert már a baba nagy, húz lefele, lefele irányul a súly. Szeritnem semmi baj nincs, nyugi:-)

Nekem is szokott lenni.) Kimonodottan én is a nemi vágyhoz tudnám hasonlítani:-) Nem tudom mitõl van, de még egyben vagyunk 36 hetesen. Most meg azért fáj, szurkál a hüvelyem, hasam alja, mert már a baba nagy, húz lefele, lefele irányul a súly. Szeritnem semmi baj nincs, nyugi:-)
Nekem a bébi elõtt is gyakran elõfordult z ilyesmi. Nem lehet, hogy valóban nemi izgalom?
Ismerem az érzést.:) Én a vérbõségre gondoltam.Az ugye a terhességgel jár.Olyankor nagyobbak is az ajkaink, duzzadtabbak.Szerintem több vér van a pucánkban olyankor!:)
pina-sokk 3000
Ami árammal izgat azt nem müfa-nak nevezik. Akk mi a kérdés?
mássz fel egy vonat tetejére, markold meg a kábelt....az megbizsergeti a puncid...

Kicsit olyan mintha a hüvelyemben szúrkálást éreznék. ez mitől van?

vasárnap óta érzem kisebb megszakításokkal, de nincs vérzés, nyákdugó sem ment el. mi a baj???

Legjobb válasz: szia nekem is volt az elsõ babámmal ilyesmi érzésem lehet hogy csak felfáztál de te akkor nem vetted észre és most ezért érzel ilyeneket ez még nem hiszem hogy a szülés jele lenne

szia nekem is volt az elsõ babámmal ilyesmi érzésem lehet hogy csak felfáztál de te akkor nem vetted észre és most ezért érzel ilyeneket ez még nem hiszem hogy a szülés jele lenne
Szia. Valószínûleg a baba nyom valamit, ez természetes dolog a terhesség alatt, fõleg a vége felé amikor már nagy a babó. Üdv, 30 hetes kismami
szia én 28hetes vagyok, én is szoktam ilyeneket érezni.a doki szerint valami ideget nyom a baba. azért hívd fel az orvosod, hogy megnyugodj boldog babavárást
Szia!Én olyat éreztem mintha egy kést vágnának a hüvekyembe.Kb 4szer volt ilyen, de akkor nagyon fájt.Pár pillanatig fáj csak de ez is elég.Tegnap kérdeztem pont a dokimat errõl és azt mondta a baba is rughat olyat, hogy ilen érzés legyen, bár vissza hívott kontrollra két hét múlvára a méhszáj állapotára hivatkozva amit amúgy nem értek , mert totál zárt.Szval lehet , hogy ez csak egy kis pénzszerzés a dokitól...mert nem látom értelmét..Sztem nincs semmi baj.30hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :)
Gondolom felfázás. Mindenképp menj el dokihoz.
felfázás vagy hugyhólyag gyulladás.vizelés közben nincs ingered hogy még pisilj? a hugyhólyagod nem fáj pisi közben?
Valamilyen hugyúti fertõzés lehet esetleg hüvelygyulladás v. a kettõ kombinációja.Szerintem igyál sokat hogy mossa át a vesédet, ez segít majd, de a hüvelyedet meg kéne mutatni a dokinak mindenképpen, arra csak õ tud gyógyszert adni.
A kérdező hozzászólása: De igen vizelés közben még mindig azt érzem hogy kellene, de semmi!
Szia! nekem ugyanezek a tüneteim ... azzal a különbséggel, hogy nekem a petefészkemnél is erõs fájdalmaim vannak :( hidd el, nem fog elmúlni énis ezt vártam de csak rosszabb lett. mindenképp látogass meg egy dokit. én ma elmentem az orvoshoz de sajnos nem rendelt csak holnap fog. :( gyógyulj meg minél hamarabb!
Szia a mészály kinyilását nem lehet érezni
Igen, nem vagy egyedül. Én 36 hetes vagyok, és 4 hete vannak ilyen tüneteim. Szurkál, fáj a hasam alja, a hüvelyem, néha a vébelem is, és a szeméremdombom annyira húzódik, mintha izomláz lenne ott. Ez nem feltétlen a méhszáj kinyílásának jele, csak a baba már lefele nyom, nagy a súlya. Feküdj amennyit tudsz, akkor nem lefele húz a pici. És igen, a baba néha akkorkákat rug, hogy kellemetlen, én is megugrok. De azért akkor is jó, hogy tudom, ott van, és jól van:-)
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat.azt elfelejtettem, hogy 30 hetes vagyok és állandóan fekszem, mert nagyon keményedtem. voltam dokinál, a méhszáj nem nyílt ki, viszont puhább a kelleténél, sajnos emiatt féló, hogy ha nem vigyázok, akkor kinyílhat. a szúrka pedig most jelentkezett (ma), ezért ijedtem meg egy kicsit. nagyon köszi mégegyszer!
Szia. Ne aggódj, olyankor a baba eltalál egy ideget és azért nyilal bele hirtelen. És hát igen, tudnak kellemetlen rúgásokat is:) Üdv, 30 hetes kismami
Szia. Ne aggódj, olyankor a baba eltalál egy ideget és azért nyilal bele hirtelen. És hát igen, tudnak kellemetlen rúgásokat is:) Üd

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!