Találatok a következő kifejezésre: Kicsit megijedtem, nőtt a (2 db)

Probléma-e? Egyik nap hülyeségből levágtam a lábam szőrét, és kb másfél hét után nem nőt semmit kicsit megíjedtem.

aztán aznap egésznap ezen járt az agyam, majd elkezdetem tépegetni a hajam, és ha erősebbe téptem akkor kijött, és a szemöldökömet is tépkedtem és azt is kitudtam, lehet hülye kérdés, sőt biztos, de ez probléma szerintetek? Ezen jár már 2-3 napja az agyam, ha kiröhögtök akkor inkább nem válaszoljatok.

Legjobb válasz: Ha kényszeressé válik a haj, szõrtépkedés, akkor igen, az egy betegség, neve: trichotillománia

Ha kényszeressé válik a haj, szõrtépkedés, akkor igen, az egy betegség, neve: trichotillománia
Te biztos nõci vagy, mert különben nem foglalkoztatna a dolog. :D Örülj, ha nem nõ gyorsan, de hogy fog nõni, az tuti! (Ha nem is olyan gyorsan, ahogy Te elképzeled!)
hát sztem nincs semmi gond véleményem szerint, pl ha úgy vesszük a nõk folyton szedik a szemöldöküket mégsem hullik a hajuk emiatt, lehet h túl erõsen tépted a hajad:) v merõ véletlenségbõl töredezett
En inkabb azt kerdeznem meg, hogy miert vagtad le a labadrol a szort? ...mert idegesitett!? Nem lepodnek meg ezen a valaszon, de ha igy van, akkor talan az elozo idoszakon kellene elgondolkoznod, es a gondolataidat rendbe tenni!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, akkor ezek szerint nincs különösebb baj, megnyugtattatok :)
Vissza fog nõni a szõröd, olyan nincs, hogy nem nõ vissza :) Ha most borotváltad le elõször, akkor azért nõ vissza lassan. Én is így voltam eleinte. Amúgy fiú vagy? Mert nekem úgy jön le a történetbõl, ha lány lennél, nem aggódnál ennyire a szõr miatt v igen? :) Amúgy, ha a hajadat v szemöldöködet tépkeded, ne csodálkozz, hogy kijön.
A kérdező hozzászólása: fiú vagyok, de azért kezdtem el aggódni, mert osztálytársam az mondta, h biztos rákos vok, de õ viccesen mondta én mégis megíedtem.
Utolsó vagyok, sztem, ha vki rákos, akkor nem azért hullik ki a szõrzete meg a haja, mert rákos. Inkább a kemoterápiától.

Kicsit megijedtem, nem nőtt a pocakom az utóbbi 7 hétben. Ez miért lehet?

19 hetesen mértem a hasam körfogatát 100 cm-nek, és most, 25 hetesen is csak 101 cm. Ez mennyire normális, vagy mennyire nem? Hisz pont ebben az id?szakban fejl?dik nagyot a baba, akkor miért nem növök? A baba amúgy mozog, rugdos, aktív, nem hinném, hogy baj lenne, de azért várom a következ? 5.-ei uhot.-)

Legjobb válasz: Szia! Ha mozgolódik, biztosan nincs semmi baj, minden terhesség más, nem egyformán növünk. Valószínû még jobban elfér a pocakban, ezért nem szembetûnõ. Olyan nem lehetett, hogy a 19 heti mérésnél fel voltál puffadva? Mert akkor már fals az eredményed! :)

Szia! Ha mozgolódik, biztosan nincs semmi baj, minden terhesség más, nem egyformán növünk. Valószínû még jobban elfér a pocakban, ezért nem szembetûnõ. Olyan nem lehetett, hogy a 19 heti mérésnél fel voltál puffadva? Mert akkor már fals az eredményed! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!