Találatok a következő kifejezésre: Kicsik a de (3538 db)

12-éves leszek májusba és csak kicsit látszik hogy van mellem. Nem gáz? Bár az osztálytársim 0, 5-évvel öregebbek. De nem túl kicsi a melle?

Legjobb válasz: 12 évesen még ne akarj hatalmas melleket. Minden lány más idõben érik és még nagyon sok idõd van, hogy nõjön. De ha felnõtt korodra is kicsi marad, akkor sincs semmi baj, mert egy kis mellû lány is lehet nagyon szép!

12 évesen még ne akarj hatalmas melleket. Minden lány más idõben érik és még nagyon sok idõd van, hogy nõjön. De ha felnõtt korodra is kicsi marad, akkor sincs semmi baj, mert egy kis mellû lány is lehet nagyon szép!
A kérdező hozzászólása: nektek ennyi idõsen mekkora melletek volt?
XeRoX válasza: Hy, látnád az osztálytársaim mármint a lányok mellméreteit huhh elég kicsik és õk 13 évesek :) ne parázz emiatt és én mivel fiú vagyok szerintem mellméretet nem kell mondanom :P
Szia! Ne aggódj, nem annak lesz a legnagyobb melle 18éves korára, akinek már most is nagyobbacska. Ez nem egyformán nõ! Én 12 éves korom körül kezdtem ilyen sportmelltartó félét hordani, ami alatt természetesen nem látszik semmi. Majdnem 14 éves koromig nem volt semmi szinte, aztán lassacskán elkezdett nõni. Sosem voltam a legnagyobbak között, de sokkal formásabbak lettek, mint a nagymellû osztálytársaimé. És most 26évesen 85/C-s melltartót hordok, és akad olyan barátnõm, aki akkoriban, mikor én még nem is hordtam semmit neki már a 70/A-st kellett, és most meg kisebbet hord, mint én. Amúgy meg nem ettõl függ az élet!!!!!! És nem ettõl lesz normális pasid, aki szeret...
kis maroknyi volt... De majd meg nõ neked is! :) Ha túl hamar megnõ, akkor késõbb lógni fog! ;)
Olvass utána ezen az oldalon...RENGETEG ilyen kérdés, RENGETEG válasszal.
Szia. Kb én is ennyi voltam tavaly és most 166 cm és 49 kg vagyok. Én úgy fogytam le, hogy elöször a vacsorákat kezdtem elhagyni. Elöször egy héten 3 szor hagytam ki majd így fokozatosan. Most már nem is szoktam vacsorázni. Az étel mennyiségét elöször a 3/4-ére és így elég hamar lefogytam kb 4 kilót kb 2-3 honap allat. Aztán az eredeti étel mennyiségét a felére csökkentetem és mivel ilyenkor tavaly nyár volt sokat voltam lent a haverokkal és nem tul sokat ettem. Szeptemberre 53 kg lettem így. Én mondjuk nem sportolok semmit csak magamtol tornázok de azis inkább a hajlékonyságom növelése (pl.: kézenállás, cigánykerék, spárga)és csak akkor ha kedvem van hozzá. És most is tartom azt hogy naponta álltalában ebédelek és eszek egy kis nasit. És még azt tanácsolom tüz ki egy célt hány kiló szeretnél lenni, de ne túl nagy célt pl 5 kg ha ez meg van akkor ha még nem vagy elégedet vidd lejebb a kitüzött célt de szerintem ne kezdj rögtön fogyozni azaz tarsd meg az elért súlyod és ha megvan akkor ígyekez elérni a következõ célod. sok sikert hozzá!
A kérdező hozzászólása: Köszi..am én is szoktam otthon kézen állni vagy kézen menni meg cigánykerekezi..de a spárga még nem nagyon jön össze..:P Am köszi..hát én már annak is örülök h ha 56kg lennék..hát alapból én nem iis szoktam vacsorázni mondjuk.

Tegnap kellett volna nem megjönnie és nem is jött meg. Tegnapelőtt fájt a hasam illetve inább szúrkált lent, de az el is múlt. Néha olyan mintha kicsit belenyilalna, de semmi fájás. Kicsit barna folyás van, de inkább az is pár pötty. Terhes lehetek?

Vagy ez még korai? Mikor teszteljek? Ciklus 28 napos volt.

Legjobb válasz: Ha már késik, akkor reggel tesztelhetsz. De ne keseredj el, ha negatív lesz, érdemes pár nap múlva megismételni.

Ha már késik, akkor reggel tesztelhetsz. De ne keseredj el, ha negatív lesz, érdemes pár nap múlva megismételni.
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem csak késik 1-2 napot, a beágyazódás miatt nem szoktak ennyire "pontosan" a nem várt idõben jönni a tünetek - de ha mégis terhes vagy, akkor gratulálok :-)
Szia. Lehet hogy baba lesz, a tünetek jók (rá). De szerintem csak 4 nap múlva tesztelj! Remélem nem jársz úgy mint én. Nekem minden olyan tünetem megvolt ami baba lehet, a mellem is úgy fájt mint mikor terhes voltam, nem bírtam hason aludni pedig menzi elõtt nem szokott fájni...stb. Még késett is, és ez itt a baj, hogy késett. Aztán 5 nap után megjött... Iszonyat érzés, és remélem hogy nem megint egy vetélés volt. Így ha nem bírod ki akkor reggel tesztelj de ha nega, akkor rá 3 napra kb, de állj úgy hozzá hogy megjön, max pozitívan csalódsz! Legközelebb én már csak akkor hiszem el hogy baba van, ha a doki azt mondja! Sok sikert! Drukkolok nagyon hogy baba legyen!
szerimtem várj egy hetet és tesztelj, a túl korai teszt nem mutathat ponztos eredményt, és esetleg még el is keserít, miközben lehet, hogy mégis babás vagy
ez lehet baba miatt, és már tesztelhetsz. Ezek a tünetek szerintem általában jelentkeznek, akár mensi elõtt is már. Szerintem reggel tesztelj, aztán meglátjuk mi lesz!! Ha negatív, várj 2-3 napot, és ha még mindig semmi, újabb teszt... Kb így írja le a használati is a tesztnél. Majd írj, mi lett!
minél nagyobb és kerekebb, annál jobb :)
Most õszintén, miért nem lehet megérteni, hogy nem létezik abszolút nõideál, és minden férfinak más az ízlése? Sõt, még nõ és nõ között is van különbség, kinek melyik áll jól.
Nagy kofferba lehet jobban pakolni!
mindkettõ lehet jó, ha arányos a csajhoz

Szuletett egy kicsi tengerimalacom, de az anyja szules kozbe elpusztult, mivel etessem a kicsit?

Legjobb válasz: Kecsketejjel, de semmiképpen nem tehéntejjel. Vagy menj el egy állatpatikába, és kérj valami tápszert. Meg jó lenne, ha felhívnál egy állatorvosi ügyeletet. Legközelebb meg ne szaporíts.

Kecsketejjel, de semmiképpen nem tehéntejjel. Vagy menj el egy állatpatikába, és kérj valami tápszert. Meg jó lenne, ha felhívnál egy állatorvosi ügyeletet. Legközelebb meg ne szaporíts.
Itt találsz egy cikket az árva malacokról. Meg a tengerimalactej összetételérõl. http://www.gemon.ro/arva.htm
Õk azt írják, hogy a macskatejpótlónak magas a cukortartalma, de szerintem létezik olyan ami adható malacnak. Próbálj meg a linkelt honlap fórumán találni egy tenyésztõt akinél vagy szoptatós malac, vagy póttej van.
Mi van a malackával? Megoldódott a helyzet?
A kérdező hozzászólása: igen mar 6 napos es eszik szilard taplalekot, mar 2 naposan harapta az uborkat :)
Milyen fajtát szívsz és naponta mennyit?
hagyd abba a cigizést, , vegyél helyette csokit az többet ér és boldogabb is leszel tõle :)
Szerintem csak a levegõ szorul be olyankor, az velem is meg szokott történni. Szerintem álj le egy idõre a cigirõl. Persze ha attól nyugodtabb vagy fordulj orvoshoz benne jobban bízhatsz!:D

Sokat álmodok olyat, hogy megyek-megyek, megbotlok és felkelek, aztán a lábammal rugok 1-et, 2-t . Ti nem? Kicsit furi, de hogyan álmodjak rosszat?

Szeretnék jól megijedni .. : )

Legjobb válasz: Az izgis menekülõs álmokat nem tudom h lehet kiváltani, de az amikor egyszer kétszer rúgsz és felkelsz az azért szokott lenni mert olyan mélyen alszol h nem veszel elég levegõt és az agyad így ébreszt rajtad kicsit h kéne oxigén. Egy megfelelõen kiválasztott filmtõl lehet rosszat álmodnál :D

Az izgis menekülõs álmokat nem tudom h lehet kiváltani, de az amikor egyszer kétszer rúgsz és felkelsz az azért szokott lenni mert olyan mélyen alszol h nem veszel elég levegõt és az agyad így ébreszt rajtad kicsit h kéne oxigén. Egy megfelelõen kiválasztott filmtõl lehet rosszat álmodnál :D
nekem is szokott olyan lenni olyan jó érzés:D de az nem álmodban van hanem félálomban :) háát...nézzél valami para filmet estére és lakmározzál be tuti hatás:D
nekem akkor volt rémálmom, amikor a bal oldalamon feküdtem
A kérdező hozzászólása: 3. komizónak: Közöm nincs hozzá ._."
nekem olyan szokott lenni hogy elcsúszok felébredek hirtelen aztán rugok egyet mintha kajak elcsúsznák de még kapaszkodok is :D szar érzés amúgy

Anyukám vett egy cipőt és kicsit nyom:/ De nagyon szép ezért fel akrom venni de nyomja a lábamat:/ Fel vegyem?

Fel vegyem?

Legjobb válasz: Inkább cseréld vissza, iszonyat egy kicsi cipõ! ha bõr, vizes zoknival felvéve kitágul, vagy vannak ilyen sprék is. ha mûbõr, vagy más, akkor nem sok esély van.

Inkább cseréld vissza, iszonyat egy kicsi cipõ! ha bõr, vizes zoknival felvéve kitágul, vagy vannak ilyen sprék is. ha mûbõr, vagy más, akkor nem sok esély van.
Szerintem járkáljál még benne egy kicsit, mert tudom, hogy a mûbõr nem tágul, csak formálódik, de nekem rendszeresen nagyobbak lesznek a cipõim, aztán buliból hazajöve már kijár a lábam...
A kérdező hozzászólása: Mûbõr cipõ
Vedd fel otthonra zoknival és legyen rajtad órákig, szerintem tuti tágul valamennyire :)
Hát ha lehet, inkább cseréljétek ki egy mérettel nagyobbra. :D Ha nem lehet, akkor mászkálj benne otthon, hátha nem olyan vészes, de ha kényelmetlen, akkor ne erõltesd, nem is egészséges, meg marha zavaró is.

Ha elég kicsi a kukacom de am minden rendben, jól nézek ki, mennyire gáz amikor pucéran kiderül h emellett meg elég kicsi van?

Emiatt nem nagyon merek jó csajokkal ismerkedni mert később baj lehet belőle :S

Legjobb válasz: Kicsivel is jól ki lehet elégíteni egy lányt... Fõleg ha szûk. Nekem pl már a 15-16cm nagynak számít.... Amúgy ne csak jó csajokkal ismerkedj hanem értelmes, jó csajokkal :D

Kicsivel is jól ki lehet elégíteni egy lányt... Fõleg ha szûk. Nekem pl már a 15-16cm nagynak számít.... Amúgy ne csak jó csajokkal ismerkedj hanem értelmes, jó csajokkal :D
Egyik barátomnak nem tudom mekkora, de nem túl nagy, mert mindig viccel vele h nem nagy... szerintem olyan 8-13közötti lehet és persze jól néz ki, eléggé bejött mindig a lányoknak külsõre. Szóval õ most múlt harminc éves és mindig volt barátnõje, ha akarta évekig meg volt, ha akarta csak egy estére. Lényeg h neki annyi barátnõje lehetett mindig amennyit akart és volt is neki rengeteg annak ellenére, h nem volt neki nagy. Olyan nem volt soha, h ha kellett neki egy lány, akkor azt nem tudta volna megszerezni magának, vagyis megtartani. Szóval a szex a nem nagy izéje ellenére mindig mûködött jól és a barátnõit is mindig õ küldte el... nem a lány a méret miatt. És mondta is mindig, h ez van, fogadják el a lányok... Tehát ne aggódj, meg a 13 az átlagos méret, vagyis én nem tudom, de szerintem volt már errõl régebben szó a barátaimmal és naggyából mindenkinek 13körül van, vagyis szerintem 10ból egy nagyobb csak...és az kamu, h itt írja minden kommentes, h 17 meg 20...mert sztem 10bõl kilenc ugyanúgy átlagos 13al jár...
Ezt inkább egy horgászos topicban kellett volna feltenned:DD
hány éves vagy?
nekem 14
Nyugodj meg, 13-mal nem lesz semmi probléma! Az a lány pedig, aki ilyesmiért kinevet, nem is érdemli meg, hogy foglalkozz vele. Végülis õket is lehetne állandóan cikizni a mellbõségükkel és még sem tesszük! Szóval nincs semmi baj. Benyomod tövig és élvezni fogják!
HA az illetö lány/nõ értelmés és tényleg szeret akkor a méret nem lényeg.
Az pont jó, attól hosszabb nem kell.
A kérdező hozzászólása: o.O
8-as véleményét osztom, szó szerint :)
dugd be jó erõsen és nem lesz baj:) 17/L
Hat szerintem akkar hogy nezuk kicsi Legalabb vasatag? Egy ferfinel ez gaz lehet A mafyar atlag 14-15cm Erdekes mert a 1975-1980-as szuletesu pasiknal az atlag 16-18, de sokk az ennel nagyobb is jomagam.19.3cm rendelkezem. Ja es nem szamit ez a csajoknak innkabb a ferfiui hijusagnak szamit.
Azt mondom, legyen türelmed kivárni, amíg találkozol egy olyan lánnyal, akivel kölcsönösen nagyon szeretitek egymást. Vele biztosan nem lesz a méretedbõl baj! Azt meg, hogy ki mit mond a saját méretérõl, nem kell mindig elhinni, vagy talán soha, mert biztos, hogy nagy része hazudik!
nem az szamit mekkora, hanem hogy milyen jo vagy a sex-ben!! (am fiu vagyok 13 eves de jo par dolgot tudok ezekrol)
Jo az
Nem kell rinyálni, csajozz nyugodtan :) hajrááá
A kérdező hozzászólása: olyan 13 korul..
mennyi az a nem is kicsi, nem is nagy ?? számszerûleg?
A kérdező hozzászólása: 22 nem nagyon kicsi, csak nem olyan nagy.. :)
hát ha tényleg kib aszott kicsi akkor az gáz, de ha annyira nem kicsi meg nem is nagy azt szeretik a lányok:3
Ne parázz, elég az. Sõt inkább pont jó. Az enyém jóval nagyobb (17/5, 5), és sokszor volt vele gond. Nekem a csajozás nem igazán megy, mert hiába nagy a méretem, nem vagyok az a bejövõs típus. Inkább csak szárazbarát. Sõt volt olyan is, hogy azt mondta nekem, ezt nekem fel nem tolod! és bekapni sem tudják, mint a tiédet. Elsõre inkább csak kézzel kiverik, de d*gásról szó sem lehet. Szóval ez sem jó! Ne parázz, örülj hogy minden lukba beleférsz! Különben is amíg fiatalok vagyunk, inkább a mennyiségre hajtsunk ne a minõségre :-))))

A Tescoo-s reklámban a végén az a kis bevásárló kocsi mit mond, én valami kicsiot értek, de ezt hogyan kell értelmezni?

Legjobb válasz: Kicsi O, azaz kicsi Oszkár. A nagy bevásárlókocsit Oszkárnak hívják. A kicsit is, csak õ kicsi Oszkár :D

Kicsi O, azaz kicsi Oszkár. A nagy bevásárlókocsit Oszkárnak hívják. A kicsit is, csak õ kicsi Oszkár :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!