Találatok a következő kifejezésre: Kicsi-e a ha (127 db)

Kicsi-e a péniszem, ha nyugalmi állapotban csak 3-4 cm, mereven meg 12 cm?

Legjobb válasz: Igaz, én nõ vagyok de belegondoltam... nem büszkélkedhetsz nagy méretekkel, ez tény de egy mély érzelmeken alapuló kapcsolatban valószínûtlen, hogy kinevessenek. Nem csak ezért... bármiért. :) Ha a párom orgazmushoz juttat, engem baromira nem éérdekel, hogy azt a farkával, a kezével vagy a szájával esetleg valamely játékszerünkkel teszi. Szerintem tanulj meg örömet szerezni a partnerednek és hidd el, nem számít majd a méreted. Jótanács... (hátha ettõl jobban érzed majd magad) vágd rövidre a szörzetedet, mert optikailag nagyobbnak tûnik a szerszám, ha nem tûnik el a bozótban. :):):)

Igaz, én nõ vagyok de belegondoltam... nem büszkélkedhetsz nagy méretekkel, ez tény de egy mély érzelmeken alapuló kapcsolatban valószínûtlen, hogy kinevessenek. Nem csak ezért... bármiért. :) Ha a párom orgazmushoz juttat, engem baromira nem éérdekel, hogy azt a farkával, a kezével vagy a szájával esetleg valamely játékszerünkkel teszi. Szerintem tanulj meg örömet szerezni a partnerednek és hidd el, nem számít majd a méreted. Jótanács... (hátha ettõl jobban érzed majd magad) vágd rövidre a szörzetedet, mert optikailag nagyobbnak tûnik a szerszám, ha nem tûnik el a bozótban. :) :) :)
én 56 évesen, 32 éve élek boldog házasságban, és az enyém is csak egy kicsivel nagyobb. nekem egyszer azt mondta egy nõ, hogy akinek ujja, nyelve is van, annál csak a szerelmi kultúra kérdése a szeretkezés eredményessége. Nyugi, csak ne a pornókból próbálj tanulni hanem az életben egy igaz barátnõtõl.
valoszinuleg ez kicsinek mondhato, ha kell rá így válaszolni, de egyáltalán nem számít, mert sztem valojában nem is a hossza számít hanem a vastagsága, én legalábbis ugy érzem, hogy szeretkezés kozben számomra ez a donto abban, hogy orgazmusom legyen. szoval ha a vastagságával nincs gond(persze egy normál méretre gondolok itt), akkor semmi okod a panaszra:)
nem kicsi ha tíz éves vagy, de nem is nagy ha húsz. kár, hogy a korod nem írtad.
Ezt tényleg nem lehet nagynak nevezni. Viszont semmiben sem gátol majd a szexuális életedben. Hiszen a figyelem és a törõdés a másikkal sokkal fontosabb egy nõnek, mint egy nagy farok. Sokszor egy ujj vagy egy nyelv is épp elég a nõnek a kielégüléshez :) Vannak jópofa játékszerek, vibrátorok, amivel feldobhatjátok az ágybeli kalandokat. És még 1: anális szexhez kimondottan kisebb méret a jó, mert sokkal kevésbé okozhat fájdalmat vagy sérülést!
Az én barátomnak akoora van mint az édesanyám szerint az apámnak ... :D 18.5 cm....és hogy õszinte legyek, van amikor fáj, mert nagy neki...örülj a kicsinek...ha tudod használni akkor no problem..a többi pedig no comment... Kérdés az is igen, hogy hány éves vagy...17 éves korodig nõ a legtöbbet!Vannak oylan emberek, akiknek akkora, hogy nem tud szeretkezni, ha igen akkor is vigyázni kell a partnerére, mert bármi baj történhet!Ez nyugtasson meg, és az elöttem szólók!Sok szerencsét!
Nyugodj meg! Ez egy átlagods méret! Olvastam már olyat, hogy Európában a férfiak átlagos mérete meredt állapotban 8-12cm, de hallottam olyat tv-ben (szakembertõl), hogy 7-12cm. Szóval nem számít kicsinek ezen a vidéken. Ezekekkel nyugtasd a lelki világod! Rengeteg olyan férfi van sajnos, akiknek akkora pénisze van, hogy nem tudja kielégíteni vele partnerét. Ez 5cm-tõl lefele, ha jól tudom. Az elõzõ tanácsokat meg szívleld meg nagyon! Nem attól leszel jó szeretõ, hogy 20-30cm-es farkad van!!!
Igen, a rövid szõr vagy semmi szõr nagyobbít. Azért az kérdés, hogy hány éves vagy. Amúgy az elõttem szólónak teljesen igaza van!
Szerintem te azt csak hugyozásra fogod használni
Nem akarlak megbántani, de jobb ha tudod 2féle pénisz létezik az egyik az ugyn "hús"pénisz ami nyugalmi helyzetben lehet 3-4 cm mereven pedig 10-12.A másik pedig az ugyn "vér"pénisz ami nyugalmilag 3-4cm de mereven akár 16-18 is lehet.Edzél sokat:)
én is ilyen dologal küszködök :S
Szerintem nem túl kicsi ez a méret. Ha meg még nem vagy felnõve, akkor még akár változhat is... 15-16 centi körül van a nagy átlag, a 12 úgy „egy fejjel” rövidebb, nem rossz az...
Majd meg nõ! Ha nem meg akk így jártál!! Akk tényleg csak hugyozásra fogod használni!

Kell, hogy legyen a tengeri malac mellet valaki amikor szülni fog vagy elintézi magától? Ha kicserélem az almot, akkor meg kell, hogy fogjam a kicsiket, e miatt nem hagyja el őket az anyjuk?

Legjobb válasz: Ne ízgulj ! Menni fog az neki egyedül is ;) Az enyém 2-szer szült és mindig sutyiban csinálta ! Nem fogja el hagyni az annyuk ha meg fogod ! De Max 1-2 kicsi lesz . Nekünk mindig 1 született . Mert a tengeri malas kicsik eleve nagyok ^^ NA szia ! Remélem segítettem egy picit ;)

Ne ízgulj ! Menni fog az neki egyedül is ;) Az enyém 2-szer szült és mindig sutyiban csinálta ! Nem fogja el hagyni az annyuk ha meg fogod ! De Max 1-2 kicsi lesz . Nekünk mindig 1 született . Mert a tengeri malas kicsik eleve nagyok ^^ NA szia ! Remélem segítettem egy picit ;)
A kérdező hozzászólása: Kössz szépen! Sokat segítettél. Õ (Bukfenc) az elsõ vemhes malim. Már volt egy õ (Rágó) is lány volt de õ sajnos elpusztult 2012. júni. 01.-én! :'(
Részvétem ! De komolyan mondom ne paráz ! Minden rendben lesz :)
Nem kell neki segíteni, általában magától simán fial, rögtön utána a malacok már szaladnak és esznek. Általában hajnalban fialnak, de ez azért nem 100%. A takarítással várjál addig, amíg a méhlepényt meg nem eszi! Ez kell ahhoz, hogy a tejtermelés beinduljon! Egy napig ne piszkáld! Utána is csak óvatosan cseréld az almot, ne is az egészet, hagyd is bent közben a malacokat. Majd 2-3 nap múlva cserélheted le teljesen. A malackákat megsimogathatod, óvatosan meg is foghatod, de ha nem muszáj, ne vedd ki! Szívszorító hangon tudja keresni az anya az "elveszett" malackákat! Friss vize mindig legyen! Itt egy link a fialásról: http://gemon.ro/vemhes2.htm
A kérdező hozzászólása: Köszi! megnéztem a linket hasznos ajánlani fogom! Akik még írtak nekik szintén köszönöm!!! XD Nagyon ideges vagyok. KB. 42-45 napos lehet!!! Már nincs sok idõ a fialásig! :)
Szia! Nem tudom, mennyire értesz a tengeri malacokhoz, de azt, amit csinálsz, remélem tudod, hogy helytelen. A tengeri malacokat nem szabad szaporítani. Teljesen más, mikor tenyésztõ rakja össze a malackákat, õ ismeri a felmenõket, a genetikát stb..... Te azzal, hogy szaporítod õket, veszélynek teszed ki az anyamalacot és a kicsiket is. 10 hónapos kor után ha nem szült az anyamalac, a medencéje összecsontosodik és nem tud megfelelõen tágulni, a kicsik megfulladhatnak, az anyamalac is belehalhat a szülésbe. Rengeteg komplikáció léphet fel szülés közben, figyelned kell, hogy mindegyik méhlepény kijött, mert vérmérgezést kaphat, ha beragad a malac, neked kell segítened rajta és még sorolhatnám. Szaporítással a génállomány romlását okozod, megrövidülhet a malackák élettartama, mellette rendellenesség is felléphet. Kicsit olvasgass utána a tengeri malac tartásnak, fõként Gemon honlapjának, ott minden le van írva. A lényeg, hogy ne szaporíts, azonos nemûeket tarts vagy ivartalanítsd a fiút. A szülés legyengíti az anyamalac szervezetét, születés után ismét rámehet a fiú malac és ismét vemhes lesz, minden szülés gyengíti és általában a 3.at már nem éli túl. Tenyésztõkre kell ezt bízni, amit te csinálsz szaporítás, ami helytelen. Remélem nem szándékos volt és megfogadod a tanácsom, olvass utána mindenképp. Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Tegnap megszülettek a kicsik. 4-en vannak. Szerintem 2 lány és 2 fiú. Köszönöm a válaszokat!!! :) XD XD XD XD
A kérdező hozzászólása: Sajnos a kettõ legkisebb elpusztult. A többiek jól vannak, cukik!!!!!! :) :)
Tengerimalac szülész / nõgyógyász és/vagy egy halottaskocsi.

Haverommal autókkal szeretnénk kereskedni úgy hogy, megveszünk egyet megcsináljuk és kicsit többért eladjuk, szóval a kérdés hogy, ehhez kell-e engedély ha igen milyen? ÉS hogy, meglehet-e oldani hogy, ne kelljen át íratni a nevünkre amíg nálunk van.

Legjobb válasz: igen vállalkozói engedély kell, meg telephely engedély - beszélj egy könyvelõvel adót és járulékokat kell fizetni és nem, nem lehet megoldani, hogy a ti neveteken ne legyen, ha megvettétek

igen vállalkozói engedély kell, meg telephely engedély - beszélj egy könyvelõvel adót és járulékokat kell fizetni és nem, nem lehet megoldani, hogy a ti neveteken ne legyen, ha megvettétek
Autószerelõ, és karosszéria lakatos végzettség kell hozzá mindenképp, vagy egyéni vállalkozóként csinálhatjátok, vagy egy céggel. Adózni kell, meg járulékokat fizetni, ebben egy könyvelõ tud segíteni. És igen, kell hozzá engedély, telephely engedély, meg még gondolom jó sok másféle is, mert veszélyes hulladékok is keletkezhetnek a szerelõ mûhelyben (pl. olaj, stb.). Mindenképp a cég nevére (vagy ha vállalkozók lesztek akkor a sajátokéra) kell íratni az autót, utána tudjátok eladni.
Ez csak külföldön mûködik.

Lehet baj abból, ha egy rosszabb alaplaphoz egy jobb videókártyát rakok? Csak meg szeretném nézni, hogy mûködik-e a videókártyája egy haveromnak vagy más a baj, de nem tudom, nem lesz-e baj, ha az én gépem kicsit gyengébb, nem tesz tönkre semmit?

Legjobb válasz: Ha a "rosszabb" alatt a kisebb teljesítményût érted, akkor természetesen nem lesz baja. Ellenben ha a "rosszabb" alatt a "lehet hibás" alaplapot érted, akkor ne kísérletezz! Akkor se pakold be a kártyát, ha valami gagyi noname tápod van!

Ha a "rosszabb" alatt a kisebb teljesítményût érted, akkor természetesen nem lesz baja. Ellenben ha a "rosszabb" alatt a "lehet hibás" alaplapot érted, akkor ne kísérletezz! Akkor se pakold be a kártyát, ha valami gagyi noname tápod van!
A világon semmit nem árthat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Nem hibás, jó gépem van (Szerintem), csak neki egy kicsit jobb, valamint az alaplapom a gépem gyenge pontja.
ha nem zárlatos akkor nem tesz tönkre semmit
nem igaz!
Ha elõröl akarod kezdeni, akkor töröld le a játékot, keresd meg a mentés helyét, és töltsd le még egyszer!
EZREDSZER SEM IGAZ, NEM HISZEM EL, H NEM VAGYTOK KÉPESEK LEÁLLNI EZEKKEL A KÉRDÉSEKKEL, MÁR ÖTSZÁZ UGYANILYEN VAN !!
1. ez a pletyka nem így van, hanem úgy, hogy 100 db átalakul kispouvá. 2. nyugi nem fog, senkinek sem vált még be :D nem tudom melyik emberke, de unalmas napjaiban találta ki :) ))))

A kérdésem az hogy ha én román államp. Vagyok és a párom magyar. El akarom hagyni de félek elveszi tőlem a kicsit. A kérdésem az hogy elveheti e a kicsit tőlem ha elhagyom?

A kérdés az hogy ha elmegyek akkor el veheti e tőlem a kislányomat!!!

Legjobb válasz: A gyerek milyen állampolgár? Házasok vagytok? Melyik országban házasodtatok (ha igen)? Te a nõ vagy, vagy a férfi? A kérdés bonyolult. Olyan nincs, hogy "elveszi a gyerekedet", de lehetséges, hogy a szülõi jogaid nagyon korlátozottak lesznek (pl kétheti láthatás). A bíróságok szeretik a nõ javára ítélni a gyereket, de itt még az állampolgárság is bezavar.

A gyerek milyen állampolgár? Házasok vagytok? Melyik országban házasodtatok (ha igen)? Te a nõ vagy, vagy a férfi? A kérdés bonyolult. Olyan nincs, hogy "elveszi a gyerekedet", de lehetséges, hogy a szülõi jogaid nagyon korlátozottak lesznek (pl kétheti láthatás). A bíróságok szeretik a nõ javára ítélni a gyereket, de itt még az állampolgárság is bezavar.
A kérdező hozzászólása: A gyermek magyar állampolgár és nem vagyunk házasok csak élettársak.nagyon sokat iszik az élettársam.és olyankor nagyon agresszív.Verekedik meg minden más.Fenyeget hogy ha elmegyek akkor elveszi tõlem a gyermeket
A kérdező hozzászólása: Én nõ vagyok.De ha õ sokat iszik akkor is neki adják a gyermeket?
Nem fogják elvenni a gyereket. Romániában a szülõhelyeden a gyerek születési anyakönyvi kivonatával szépen bementek a szüleiddel az anyakönyvvezetõi hivatalba és kéred a gyerek román állampolgárságát. Automatikusan, alanyi joga van hozzá és csak anyakönyvezni fogják. ( Mi sem származunk egy országból, a gyerek kettõs állampolgár nálunk) Elsõ körben van-e elegendõ pénzed albérletre? Ha igen akkor költözz oda.Második körben húzz haza a szüleidhez elintézi az állampolgárságot a gyereknek. A kérdésedre a válasz: Nem veheti el tõled.
A kérdező hozzászólása: Nincsenek szüleim és nincs aki segítsen.Itt szeretnék maradni a kicsivel.Csak félek hogy mégis el veszik tõlem.Pedig a párom sokat iszik.

Ha az általam 5+3 naposnak ismert terhességemre (okt.14-e uccsó vérzés) a doki méret alapján azt mondta, négy hetes a kicsi, és a fogamzás november 3-5 között volt, akkor az azt jelenti, hogy késői peteérésből lett a baba?

még csak petezsák látszik,két hét múlva kell újra mennem. tévedhet a méret alapján másfél hetet az ultrahangos vizsgálat? a kézi tapintással is csak nagyon enyhe duzzanatot érzett. direkt nem mondtam meg el?re,mikor volt az utolsó mensim,kíváncsi voltam,szerinte mennyi id?s terhes vagyok. ? a látottak alapján okt. 24-re tette a havimat. pontosak voltak ciklusaim,lehet hogy mégis a vérzés el?tt egy héttel estem teherbe, van ilyen?

Legjobb válasz: Lehet késõi peteérés is, de igazából 5+3 naposan teljesen rendben van az, hogy csak petezsákot látnak. Van, akinek még a 6. héten is csak azt látnak, pl tesómnak. De minden rendben volt. Itt vannak az átlagos méretek: http://www.babaprojectproba.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/___a.. Ilyenkor elvileg 1-2 mm az embrió, de ha nincs nagyon jó uh-ja az orvosnak akkor nem is látja. De ha 2-3 nappal késõbb volt peteérés, vagy a beágyazódás történt kicsit késõbb, akkor máris lehetnek eltérések. Nekem pl 34 naposak a ciklusaim. A terhességet 28 napos ciklushoz igazítják, így nekem mind a 3 gyerekemmel volt egy hét eltérés a számított kor és a tényleges méret között.

Lehet késõi peteérés is, de igazából 5+3 naposan teljesen rendben van az, hogy csak petezsákot látnak. Van, akinek még a 6. héten is csak azt látnak, pl tesómnak. De minden rendben volt. Itt vannak az átlagos méretek: http://www.babaprojectproba.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/___a.. Ilyenkor elvileg 1-2 mm az embrió, de ha nincs nagyon jó uh-ja az orvosnak akkor nem is látja. De ha 2-3 nappal késõbb volt peteérés, vagy a beágyazódás történt kicsit késõbb, akkor máris lehetnek eltérések. Nekem pl 34 naposak a ciklusaim. A terhességet 28 napos ciklushoz igazítják, így nekem mind a 3 gyerekemmel volt egy hét eltérés a számított kor és a tényleges méret között.
6 hetesen még nekem is kisebbnek mondták bõven egy héttel! A 12. heti ultrahangon, meg máris 13 hetes lett, így rohanhattam a kombinált tesztet megcsináltatni, hogy még idõben legyek :) Szóval ez most még nem jelent semmit :)

Létezik, hogy szerelmes belém, ha mostanában kicsit másképp néz, másképp viselkedik, és érdeklődik afelől, hogy ha xy azt mondaná, hogy szeret én mint válaszolnék? Lennék-e a barátnője? 15/L

sokszor provokálja magát, magára akarja vonni a figyelmemet.

Legjobb válasz: hogy szerelmes az nem biztos de tetszeni mindenképp tetszel neki.

hogy szerelmes az nem biztos de tetszeni mindenképp tetszel neki.

Valaki help!? Ha a méhlepény előbb lökődik kik az baj? Mert az olvastam hogy előbb jönnek a kicsik é s utána.

Legjobb válasz: most szül a macskád? nem jó, ha elõbb jön a méhlepény, mert azon keresztül kapnak oxigént és tápanyagot a kicsik

most szül a macskád? nem jó, ha elõbb jön a méhlepény, mert azon keresztül kapnak oxigént és tápanyagot a kicsik
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/100428/F_nyk_p0136_www.kepfeltol.. http://kepfeltoltes.hu/view/100428/F_nyk_p0145_www.kepfeltol.. http://kepfeltoltes.hu/view/100428/F_nyk_p0148_www.kepfeltol.. http://kepfeltoltes.hu/view/100428/F_nyk_p0153_www.kepfeltol.. Õk lennének a csipet csapat :)
szia! örülök a cicóidnak és szívesen megnézném õket:) ) -cicás-
A kérdező hozzászólása: pont ma születtek meg :) 21:27 perckor..fél óra alatt lerendezte mind az ötöt :P majd ha érdekel valakit töltök fel ide képet :)
Mi lett a cicákkal?
Mennyibe került a vizsgálat és a szuri? Nekünk is napokban volt cica szülési gondunk: egy kölyök nem született meg 12 órával az utolsó pici után. Olvastam egy könyvben, hogy 12 óra normális de azért reggel elvittük orvoshoz, aki mondta, hogy közel sem, és ennyi idõ után oxitocin injekciót sem kaphat, mert megrepedhet a méhe ( a könyvet széttéptem és kidobtam ), meg kellett mûteni, de mivel az orvos azt hitte már nem él a kölyök nem is mûtötte egybõl csak 4 órára rá, hiába sürgettem, ennek ellenére a pici még élt, bár elég gyengén muzsikált, azóta eltelt 1, 5 nap, sokat erõsödött, igaz pipettából kell etetni, mert szopni még nem tud. A mûtét 21000 Ft-ba került. Most már tudjuk ha 2 óra elteltével sem születik új kölyök, de még várható azonnal orvoshoz kell fordulni!!!
szia! 6:24 vagyok. Megnyugtató, hogy jó hírekkel tértetek haza! Nagyon jó gazdi vagy! Majd írj, hogy hány kiscica lett!
jaj de jó ! nagyon örülök. remélem problémamnetesen jönnek a világra a kiscinyók. írjál majd légy szíves! üdv.
A kérdező hozzászólása: elvittem dokihoz , most értünk haza. hát erre ugy különösebben nem reagált, szóval én a netes oldalakból ugy vettem le hogy ilyenkor már nagyon nagy baj., de ezekszerint nem! midegyik kiscica él, ver a kis szivük! kapott szurit ami felgyorsitja a szülést , de ha mégsem akkor vissza kell vinnem még!
szia! nagyon sajnálom a cicádat, okvetlenül írjál, hogy mi lett a sorsa szegénynek. szorítok nektek! üdv.
A kérdező hozzászólása: Hívni sehogy sem tudtam, az ügyelet messze tehét mást nem tehettem hogy virrasztottam mellette és 8ra viszem az orvoshoz..halott cica már biztos van benne...de mozgott is a pocakja még úgy fél 4 fele..nem tudom majd az orvos tudja mit kell ilyenkor. Árakkal esetleg nem vagy tisztában?hogy mire számithatok?mit fognak vele csinálni?mert van 8ezrem összvissz..remélem az orvos ettõl még elvállalja!
Húú, ha most szül a cica és a méhlepény jön elõször, akkor sos orvos kell, mert a kicsik meghalhatnak odabent, ez viszont az anyaállatra is nagyon veszélyes! Lehetõleg ne hurcold a cicát ellés közben -csak ha végképp elkerülhetetlen-, inkább azonnal hívd ki az orvost házhoz! Kérlek, majd írd meg, hogy alakult a dolog, szorítok nektek!
szia! hát valami tündériek ezek a kiscinyók. én is boldogan babusgatnám õket:) ) köszi a képeket. üdv-cicás-

Ha lenne lehetőségetek elmenni kicsit szórakozni a babátok mellet, elmennétek? Nyugodt szivel biznátok másra, kire biznátok estétől másnap délelöttig? A pénz és ha lenne más dolgotok befolyásolná/solja a döntéseteket, hogy mentek -e?

Lenne lehet?ségem bálba menni a férjemel,és addig anyosra biznánk a 14 honapos babámat,csak ök tölünk és ahol a bál is lessz 50km-re laknak!Tehát du. elvinnénk és este otthagynánkmajd másnap reggelmennénk érte,már kétszer aludt ottde akkor ugy hogy csak este voltak nélkülünk mi is ott aludtunk mert akkor ott voltunk el,de most csak de. tudnánk menni érte!A másikmeg az anyagi oldala hogy mindig az jut eszembe másra is lehetne költeni azt a pénzt és a harmadik fele meg hogy tanfolyamra járok és tanulnomis kéne a hétvégén de igy vasárnap tuti nemlenne tanulás(szombat estemennénk el).Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Szia! Én biztosan elmennék a bálba, olyan ritkán adódik kikapcsolódási lehetõség gyerek mellett! Szerintem nyugodt szívvel bízd anyósodra a kicsit, ki fogja bírni azt a pár órát. Fel kell rá készíteni, hogy most nem otthon fog aludni, de mentek érte. Jó szórakozást!

Szia! Én biztosan elmennék a bálba, olyan ritkán adódik kikapcsolódási lehetõség gyerek mellett! Szerintem nyugodt szívvel bízd anyósodra a kicsit, ki fogja bírni azt a pár órát. Fel kell rá készíteni, hogy most nem otthon fog aludni, de mentek érte. Jó szórakozást!
Simán elmennék, ki ne hagyd.Én tesómra szoktam hagyni elsõsorba, aztán anyós.Anyu dolgozik õ nem mindig tud rá vigyázni. 15 hós
Mennyetek nyugodtan, én elõször éjszakára 5 hónaposan a barátnõmre. Mi meg apával foglalkoztunk, nagyon jól esett. A baba pedig aludt mint a bunda.
Egy-egy alkalommal nem baj, a kicsinek nem lesz baja, és te se hanyagolod ezért még el, de minden hónapban azért soknak tartanám. Ha szeretnétek erre a bálra elmenni, akkor menjetek, érezzétek magatokat jól - utánna sokkal több energiád lesz a hétköznapokhoz is.
13 hós babám van. Éjszakára nem merném senkire se hagyni, mert nagyon ragaszkodó és hisztis, mégis azt mondom, ez meggondolandó! A pénzt nem szabad sajnálni magadra/magatokra! Nem csak egy gazdatest vagy, hanem az anyja, a férjednek pedig a párja és ápolni kell ezt a szövetséget! Megérdemled, hogy kikapcsolódj, feltöltõdj! Max ha nem bírjátok lelkileg, a pici után mentek az éjszaka közepén.
én az apukámra tudom rábízni, vele marad meg egyedül, senki mással. éjszakára még most sem hagynám ott, mert van, hogy felriad éjjel. napközben elvan a papával:-) még nem mentünk mellette sehova, de inkább csak az idõhiány miatt nem. 14 hós, most már tervezem, hogy végre egy mozit beiktatunk, valami délutáni adást:-)
Én sajnos nem bizok senkiben a pàromon kivül, igy nem adnàm oda.De ha neked ilyen jo kapcsolatod van, akkor add oda, màrmint ha csak arra gondolsz hogy nem-e kicsi még a gyereked.Én baràtnövel mentem moziba 3 orahosszàt voltam tvol, pàrom vigyàzott a kicsire.És ö is elmegy szorakozni, nélkülem.Egyenlöre igy csinàljuk.JO lenne valaki akiben én is megtudnék bizni:)
Szia! Szerintem is menjetek el a bálba. Ha elvan a babátok az anyósoddal, akkor nincs min gondolkozni. Mulassatok egy jót. Egyébként én is az a típus vagyok, aki nem szívesen hagyja el a babáját. Egyszerûen nem megy. Ha nagyon muszáj a férjemre vagy az anyukámra rábíznám, de másra nem. Az igazat megvallva csupa lekiabálós válaszokat vártam a kérdésedre, de örülök, hogy csupa pozitív választ kaptál. :) Jó szórakozást!
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!