Találatok a következő kifejezésre: Kicsi mellbimbóm de most, (4 db)

Kicsi mellbimbóm volt, de most, hogy szoptatok nagy lett. A szopi abbahagyása után ez visszamegy?

Legjobb válasz: Szerintem ahogy majd visszarendezõdik a mell mérete, igen, visszamegy. De majd úgyis kiderül ;) Arra számíts azért, hogy most a zsírszövetek helyett megnagyobbodtak a tejmirigyek. ha leáll a szoptatás, kell idõ, akár évek is, mire újra a zsírszövetek vissznyerik az uralmat, ha fogyózol, még több idõ ez, szóval nagyon lassan nyered vissza a régi formát.

Szerintem ahogy majd visszarendezõdik a mell mérete, igen, visszamegy. De majd úgyis kiderül ;) Arra számíts azért, hogy most a zsírszövetek helyett megnagyobbodtak a tejmirigyek. ha leáll a szoptatás, kell idõ, akár évek is, mire újra a zsírszövetek vissznyerik az uralmat, ha fogyózol, még több idõ ez, szóval nagyon lassan nyered vissza a régi formát.
Szia.Nekem ugyanolyan nagy maradt.Én 2 évig szopiztattam , és 5 hónapja hagytam abba.Eddig nem nagyon látom hogy össze akarna menni.
Teljesen biztos, hogy nem megy vissza. Az is lehet, hogy ugyanakkora marad.

Fáj a mellbimbóm, de nagyon! Ha egy kicsit hozzáérek, már akkor is! Ezt most tapasztalom először, soha nem volt ilyen érzésem! Ez Jó jel?

Legjobb válasz: Mire jó jel??nem tudjuk így megítélni, mert nem írtál semmi konkrétat magadról, vagy a körülményekrõl :) több infót!

Mire jó jel??nem tudjuk így megítélni, mert nem írtál semmi konkrétat magadról, vagy a körülményekrõl :) több infót!
Valószínûleg az számít jó jelnek, ha a baba jele. Hát attól függ hanyadik napon vagy. A nem várt menstruáció elõtt nem sokkal ez már érezhetõ. A mellérzékenység lehet a baba tünete is, de a menstruációé is, de mivel te eddig nem éreztél ilyesmit én inkább a babára voksolok :) :)
Nekem is nagyon érzékeny volt a mellem a beágyazódás után még a mensi elõtt jóval. Elõtte sosem fájt. Innen tudtam, hogy valami történik.... Bár mi nagyon ráfókuszáltunk a dologra, hõt mértem és ovu tesztet is használtam. sok sikert
lehet, de menj orvoshoz és ott meg tudják állapítani, mert lehet hogy késõbb volt peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Házidokihoz vagy nQdokihoz menjek inkább?
Nõgyógyászhoz.
:s Akár fogorvoshoz is mehetnél, nemgondolod?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!