Találatok a következő kifejezésre: Kicsi mellbimbóm de (26 db)

Nagy a mellbimbom de kicsi a mellem, és olyan furán néz ki, engem aggaszt de a pasim azt álitja nem zavarja. De nem tudom. Van itt hozzám hasonló? Titeket zavarna? Cupp 20/L

Legjobb válasz: Figyu , most miért minket kérdezgetsz ? Ha a párodnak jó akkor nincs semmi gond , a többiek véleménye meg mit számít ? Õk úgysem látják (ne tölts fel képet!) szóval ne rágódj rajta.Am meg lehet hogy csak neked nem tetszik , ált. az ember nincs megelégedve vmelyik tesrészével.

Figyu , most miért minket kérdezgetsz ? Ha a párodnak jó akkor nincs semmi gond , a többiek véleménye meg mit számít ? Õk úgysem látják (ne tölts fel képet!) szóval ne rágódj rajta.Am meg lehet hogy csak neked nem tetszik , ált. az ember nincs megelégedve vmelyik tesrészével.
Nem tök mindegy, ha õt nem zavarja? Téged zavar, az viszont gond.
Am meg nem mind1 ? Úgysem tudsz rajta változtatni...
AZT MONDTA, HOGY NEM ZAVARJA. AKKOR TÉGED MIÉRT AGGASZT B*SZKI? EZT A RETARDÁLT KÉRDÉST. ILYEN ESTI FÁRASZTÁSNAK JÓ A KÉRDÉS, MÁSRA NEM!
AMÚGY MEG SENKIT NEM ÉRDEKEL A CS*CSÖD, AKI SZERET, AZ ELFOGADJA. HÜLYE.
A kérdező hozzászólása: ott a pont utolsó hozzászoló! :D ez az egyik h pont nem fogok képeket küldözgetni a másik hogy ez már rég téma nálam szal ezt bebuktad :D
Háhá! 2, 5 év után majd küld nekedXD
kép?
fujj de ronda lehetXD lol
Tegyél fel képet, ha érdekel, mit gondolunk róla. Amúgy nem hiszem, hogy rossz lenne. Ha tetszik neki, mi a gond?
20 deka parizert kérnék :D
Mi lenne, ha megmutatnád?
háhá rávilágítottál a lényegre, nekem is van a csajosomon olyan ami nem tetszik és csak azért mondom hogy jó minden ahogy van hogy ne stresszelje magát meg hogy ne legyen vita azaz csendben maradjon:) szerintem a ti esetetekbe is ez a helyzet sõt biztos de ezt neked kell tudonod.
A kérdező hozzászólása: okka csak kérdeztem hogy van e csaj aki hasonloan "adottságokkal" rendelkezk és õt zavarja-e ennyi, de amugy meg a pasim sztem azért mondja h csöndben maradjak ennyi
Nem kell a sajátodat mutogatni. Kereshetsz az Interneten hasonlót és azt is felteheted, ha még kíváncsi vagy.

Kicsi mellbimbóm volt, de most, hogy szoptatok nagy lett. A szopi abbahagyása után ez visszamegy?

Legjobb válasz: Szerintem ahogy majd visszarendezõdik a mell mérete, igen, visszamegy. De majd úgyis kiderül ;) Arra számíts azért, hogy most a zsírszövetek helyett megnagyobbodtak a tejmirigyek. ha leáll a szoptatás, kell idõ, akár évek is, mire újra a zsírszövetek vissznyerik az uralmat, ha fogyózol, még több idõ ez, szóval nagyon lassan nyered vissza a régi formát.

Szerintem ahogy majd visszarendezõdik a mell mérete, igen, visszamegy. De majd úgyis kiderül ;) Arra számíts azért, hogy most a zsírszövetek helyett megnagyobbodtak a tejmirigyek. ha leáll a szoptatás, kell idõ, akár évek is, mire újra a zsírszövetek vissznyerik az uralmat, ha fogyózol, még több idõ ez, szóval nagyon lassan nyered vissza a régi formát.
Szia.Nekem ugyanolyan nagy maradt.Én 2 évig szopiztattam , és 5 hónapja hagytam abba.Eddig nem nagyon látom hogy össze akarna menni.
Teljesen biztos, hogy nem megy vissza. Az is lehet, hogy ugyanakkora marad.

Fáj a mellbimbóm, de nagyon! Ha egy kicsit hozzáérek, már akkor is! Ezt most tapasztalom először, soha nem volt ilyen érzésem! Ez Jó jel?

Legjobb válasz: Mire jó jel??nem tudjuk így megítélni, mert nem írtál semmi konkrétat magadról, vagy a körülményekrõl :) több infót!

Mire jó jel??nem tudjuk így megítélni, mert nem írtál semmi konkrétat magadról, vagy a körülményekrõl :) több infót!
Valószínûleg az számít jó jelnek, ha a baba jele. Hát attól függ hanyadik napon vagy. A nem várt menstruáció elõtt nem sokkal ez már érezhetõ. A mellérzékenység lehet a baba tünete is, de a menstruációé is, de mivel te eddig nem éreztél ilyesmit én inkább a babára voksolok :) :)
Nekem is nagyon érzékeny volt a mellem a beágyazódás után még a mensi elõtt jóval. Elõtte sosem fájt. Innen tudtam, hogy valami történik.... Bár mi nagyon ráfókuszáltunk a dologra, hõt mértem és ovu tesztet is használtam. sok sikert

Bebarnult a mellbimbom de a közepe kicsit fehér ez mitöl lehett?

Legjobb válasz: Talán terhes vagy? :) Ez teljesen normális!

Talán terhes vagy? :) Ez teljesen normális!
Ha terhes vagy akkor valószínû hogy nemsokára megjelenik az elõtej. Ha nem vagy terhes akkor nem tudom.

Miért van az h ha a mellemet megszorítom (nem erősen) és a mellbimbót is egy kicsit akkor jön ki a tej de néha csk ilyen átlátszó vmi jön ki? ez annak a jele h terhes vok? 13 éves vok!

Legjobb válasz: Mi a bánatért nyomkodod a mellbimbód? :D 13 évesen már élsz nemi életet?! A menstruációd rendben van( megjött) ?

Mi a bánatért nyomkodod a mellbimbód? :D 13 évesen már élsz nemi életet?! A menstruációd rendben van( megjött) ?
Levileg lehet terhesség jele, de azért 13 évesen még elég furcsa lenne (és ha mégis, akkor igen hülye vagy), viszont akkor feltetlen menj orvoshoz.
Hogy lennél terhes? Csak nem élsz szexuális életet 13 évesen... Valami hormonális gubanc (túl magas prolaktin) okozhatja, szólj anyukádnak, menjetek el gyerekorvoshoz, az majd továbbküld vérvételre, vagy gyereknõgyógyászhoz, ha úgy ítéli meg, hogy szükséges.
A kérdező hozzászólása: hát az van h megvan már a menzesz is kb 7 hónapja.
Mikor volt meg utoljára? "Megvan 7 hónapja" az ugye nem azt jelenti hogy azóta foylamatosan vérzel? Nem válaszoltál arra hogy szexeltél e.Ugyanis ha nem akkor nem lehetsz terhes, ha igen akkor akár
A kérdező hozzászólása: háááát... nem tok rola h sexeltem de nem folyamatosan vérzek azóta csk h akkor kezdõdött.
Miért nem csinálsz tesztet? Már nyugodtan lehetne. Szorítok, írd meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: ma teszteltem terhes vagyok!!!!!!
Gratulálok:)

Végig viszketett a mellem egy kicsit, gondolom a bőr a növekedés miatt, de kb. 1 hónapja nagyon viszket. Csak a mellbimbóm. Ez mindenkinél így van?

Már nem merem nagyon vakarászni,de elég elviselhetetlen.ez természetes, vagy lehet velem valami?

Legjobb válasz: Ez természetes! Vegyél mellbimbó védõ krémet és azzal kend be.

Ez természetes! Vegyél mellbimbó védõ krémet és azzal kend be.
Szia! Természetes! Nekem is nagyon viszket, fõleg miután leveszem a melltartót, pedig az sem kényelmetlen. Kenegesd sokszor, hogy ne feszüljön! Üdv: 32 hetes kismama
Babaolaj! Vizes bõrre kend rá, nekem fantasztikus érzés volt, egy hét vakarás után. :)
Én 29 hetes vagyok, és elég régóta küzdök ezzel a problémával.A melleim már a terhesség elejétõl kezdve hatalmasra nõttek, egy ideig betudtam ennek a viszketést.Aztán kicsit késõbb elviselhetetlenné vált.Próbáltam kenni dm es kerémmel amit a védõnõ javasolt, nem segített semmit.Aztán próbáltam kamillás hintõport, több márkás testápolót, sõt canesten krémmel is kentem, mikor már elviselhetetlen volt.Aztán mutattam a nõdokinak is, amikor a mellem alatt már ki is pattogott.Õ azt mondta próbáljam meg azt hogy ne hordjak melltartót.Elég cikis dolog, de nekem ez bevállt, pedig már azt hittem ebbõl nincs kiút.Még éjjel is felkeltem vakarózni, sõt egy anyajegyet is sikerült elvakarnom a mellemen.De mikor elmult, visszavettem ismét a melltartót, és kezdõdött volna az egész elõröl..Ugyhogy azóta nem hordok melltartót:)
Nekem is viszket az elejétõl kezdve. Mostanában viszont már nem csak a bimbóm, hanem körülötte is. Fõleg este és éjszaka. Fürdés utáni babaolaj és kamillás testápoló nekem segít. Boldog babavárást! 16 hetes kismama

Voltatok már úgy, hogy éreztétek, hogy baba van a pocakban, voltak tüneteitek is, de az egyik napról a másikra elmúltak? Vagyis még kicsit fáj a mellbimbóm. Kicsit elkenődtem! Szerdán szeretnék tesztelni.

Legjobb válasz: Igen, aztan viszajottek a tunetek 2-3 nap utan! En is furcsanak talaltam, olyan periodikusszeru az egesz, de ket tunet az allando, a farkasehseg es a faradtsagerzet...nekem a babamozgasok csokkentek aztan felerosodtek...ez a mai napig igy van, bizti figyelembe kell venni a baba vermersekletet...es a melleim is hol feszultek, hol nem...en is neha remeket lattam, de attol meg minden normalis volt :)

Igen, aztan viszajottek a tunetek 2-3 nap utan! En is furcsanak talaltam, olyan periodikusszeru az egesz, de ket tunet az allando, a farkasehseg es a faradtsagerzet...nekem a babamozgasok csokkentek aztan felerosodtek...ez a mai napig igy van, bizti figyelembe kell venni a baba vermersekletet...es a melleim is hol feszultek, hol nem...en is neha remeket lattam, de attol meg minden normalis volt :)
Szia! Nekem egy hete volt pé-m.Csütörtök óta van has szurkám, ami néha elég erõteljes.A mellem hol érzékenyebb hol nem.Sûrûn járok pisilni, szinte félóránként.Remélem baba lesz. Nem tudom segítettem-e
A kérdező hozzászólása: Hát a pisiléssel nekem sincs gondom, illetve tegnap meg ma reggel hányingeem volt, meg most van is. Köszönöm a válaszokat, remélem sikerült! Jó babavárást kívánok!

A mellbimbóm mellé és lent a nemiszervemre a csiklóm környékén kicsit fentebb pattanásszerű dolgok nőttek, de nem lehet őket kinyomni, sok kis pötty lent fehéres sárgás színű a közepe. Fáj ha kozzáérek. Nagyon el vagyok keseredve. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Ha a nõgyógyásztól parázol kicsit... ahogy más is elõszõr.. akk elõbb menj el bõrgyógyászhoz... de minden képpen el kell neki mondanod h ez nem csak itt jelent meg hanem... Szerintem fog rá adni vmi kenõcsõt. meg talán gyógyszert is. Nem kell félni nem lehet olyan vészes. Lehet h csak egy egyszerû fertõzés..amelyet akár a suliban is elkaphattál?!

Ha a nõgyógyásztól parázol kicsit... ahogy más is elõszõr.. akk elõbb menj el bõrgyógyászhoz... de minden képpen el kell neki mondanod h ez nem csak itt jelent meg hanem... Szerintem fog rá adni vmi kenõcsõt. meg talán gyógyszert is. Nem kell félni nem lehet olyan vészes. Lehet h csak egy egyszerû fertõzés..amelyet akár a suliban is elkaphattál?!
Valamilyen fertõzés. Menj dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Érdekes, mert a mellbimbóm mellett is van, nem csak lent.:((Nógyógyászhoz forduljak? 15éves leszek nemsokára
Lehet valami hormonális dolog. Nõgyógyász mindenképp, õ tud segíteni!
A kérdező hozzászólása: Nagyon megvagyok ijedve, félek, hogy ez valamilyen komoly betegség.Köszönöm az eddigi segítségeket, várom még a további válaszokat!
sürgõsen menj nõdokihoz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!