Találatok a következő kifejezésre: Kicsi lány van, de nagyon (36 db)

Attól függ, hogy hogy áll neki!
"Nem nagy, de nem is kicsi" -> ezt csak képpel lehet megállapítani, a leírás nem mond semmit. Valamint a kis mellett preferálom, de szép, akkor mindegy.
Kép jó lenne.de nem szokott zavarni.

Kicsi lány cicám van, de nagyon büdös, amikor kijön az alomból. Ez miért lehet? Mit lehet tenni a cicával?

A lány cica nincs ivartalanítva, viszont van egy ivartalanított fiú macskám aminek egyáltalán nincs büdös szaga.

Legjobb válasz: Nem lehet hogy valamibe belehempergett?Ez nem ivar kérdés,annak semmi köze ehhez a szaghoz.Ha nem múlik,nyugodtan fürdesd meg.A füleibe ne menjen víz,egyébként nem árt nekik.Sõt, némelyik élvezi is a fürdést.

Nem lehet hogy valamibe belehempergett?Ez nem ivar kérdés, annak semmi köze ehhez a szaghoz.Ha nem múlik, nyugodtan fürdesd meg.A füleibe ne menjen víz, egyébként nem árt nekik.Sõt, némelyik élvezi is a fürdést.

Szerintetek lehetek modell? 167cm és 52 kg 15 éves lány vagyok a szemem kékes szürke de nagyon élénk a színe, sötétbarna hajam van de az orrom kicsit nagy befolyásol ez valamit?

Legjobb válasz: Ebbõl semmi nem derül ki... de kifutómodellnek alacsony vagy, az tuti nem lehetsz, max fotómodell, de ahhoz is kell karakteres különleges arc, tökéletes alak, ha vinni is akarod valamire.

Ebbõl semmi nem derül ki... de kifutómodellnek alacsony vagy, az tuti nem lehetsz, max fotómodell, de ahhoz is kell karakteres különleges arc, tökéletes alak, ha vinni is akarod valamire.
persze te is lehetsz, mint minden második ember. nem valószínû, már bocsi, de amúgy se valami hosszú ez a leírás...
Nem, mert alacsony vagy. Ezt a fotómodell dolgot meg felejtsétek már el, nincs ilyen. Akkor minden második lány modellkedhetne, mivel szép lány töménytelen mennyiségû van.
Oh gosh... 173cm 51 kg vagyok és egy kicsit le kéne fogynom hogy modell alkatom legyen... I don't wanna live on this planet anymore! 13/L

Mit kezdjek kislányom fülével? A családban mindenkinek nagyon szép formájú, kicsi füle van, a 4 éves lányomnak is. De az 5 hónaposomnak nagyon durván eláll. Majd helyrejön, vagy van vmilyen praktika?

Csórikámnak már alvás közbenn is igazgatom :(

Legjobb válasz: Most olvastam valamelyik könyvben, hogy még a lekötés sem használ, szóval szerintem, ne piszkáld, és ne csinálj belõle nagy ügyet. Ha tényleg nagyon eláll neki, akkor sztk alapon is megcsinálják, így segítettek egyik barátnõmnek is már tini korában megplasztikázták.

Most olvastam valamelyik könyvben, hogy még a lekötés sem használ, szóval szerintem, ne piszkáld, és ne csinálj belõle nagy ügyet. Ha tényleg nagyon eláll neki, akkor sztk alapon is megcsinálják, így segítettek egyik barátnõmnek is már tini korában megplasztikázták.
Csinálj belõle pörköltet.
A kérdező hozzászólása: Az biztos, hogy soha nem lesz tudatosítva benne, hogy "nem szép", még a 4 éves nõvére elõtt sem mondogatjuk, hogy szegény, hogy néz ki, stb. Remélem, neki is hozzánõ majd a feje :)
Az én kislányomnak is elállt a füle! Nem is kicsit! Most 4 éves, és ha hiszed, ha nem, hozzá nõtt a feje! Most már messze nem annyira feltûnõ, mint kicsinek. Mi is a plasztikán gondolkodtunk, de már nem kell megmûttetni, mert gyönyörûen hozzáalakult a koponyája.
Sajnos a genetikával nem tudsz mit kezdeni... :( Tesóm egyik barátnõjének is 14 évesen, 8. oszt. és gimi közötti nyáron mûtötték, nagyon okosan, az új közösségében senki sem tudta, hogy nézett ki elõtte.
lehet.... de ne tudatosítsd benne, hogy nem szép! meg lehet változik is még!
A kérdező hozzászólása: Így visszaütne a genetika? Dédszülõkig visszamenõleg mindenkinek "tökéletes" a füle.
Egy ismerõsnél láttam, hogy apró sebtapasszal (illetve kis vágott Leukoplast volt) hozzáragasztotta a baba fejéhez a fülét. Illetve csak a porcot, hogy ne álljon el. Nem tûnt drasztikus dolognak, és nem hinném, hogy káros volt. Talán egy próbát nálatok is megér. Amúgy az én kislányom füle is olyan birkózós fajta fül volt kicsinek, de mára gyönyörû. Mondjuk nem állt el, csak furcsán meg volt gyûrve. Kiigazodott.
Egyik ismerõs kislányának is nagyon durván joda fülei vannak- szerintem kifejezetten csúnya- fõleg egy lánynak- neki sajnos nem nõtt a feje a füléhez, elmult 7éves és szerintem borzaszztóan néz ki szegény. Én tutira megmûttetném neki késõbb, de õk nem akarják, mert a szülõk szerint ez a kiscsaj sexepilje, és nekik nagyon tetszik az elálló jodafülû kislányuk...:) Mondjuk az õ dolguk, õ gyerekük- sosem mondanám nekik, hogy hogy néz már ki szegény kiscsaj??
A kérdező hozzászólása: Barom.
"lenézi a nõi nemet" nem kezdenék bele vele se szexbe se kapcsolatba.
Nem vagyok mazoista, hogy ilyennel kezdjek. A magasság is gond de azon még túl is lehetne lépni, ha viszont lenéz meg el van szállva magától hát szálldosson, de egyedül. Kell a francnak az ilyen.
Szóba sem állnék ilyennel.
Ha nem ilyen lenne: "bár lenézi a nõi nemet? Mert kicsit el van szállva." Akkor igen szerintem járnék vele, de mivel ilyen ezért nem.
Kizárt, fiam.
Nem is tudná "lenézni" a nõi nemet, ha maga is törpe! :D De komolyan, szerintem nincs ilyen nõ, aki járna egy ilyen kis pattogós kecskeszarral :D
A magasságával nem is lenne gond, de a többivel igen.
Hát olyannal alapból nem jönnék össze, aki lenézi a nõi nemet, pláne ha olyan kicsi, hogy alulról szagolja az Ibolyát!
:D Itt nem a magassággal van a gond :D "bár lenézi a nõi nemet? Mert kicsit el van szállva. " <-- na ezért biztos, hogy nem jönnék vele össze.
Nem.
nem hinném. már az is zavarna, ha alacsonyabb lenne nálam, de a fõbb probléma, hogy lenézi a nõket...gyûlölöm, ha egy férfi ilyen.
Lenézi a nõket - nem.
Igazatok van lányok.

Kaptam két hörcsögöt, egy nagy fiút és egy kicsi lányt de a nagyfiú megharapta a kicsit és egy pici vérző sebe van, mit tegyek?

Arany hörcsögökről van szó, a seb a lábánál van, de jár eszik és iszik, úgylátom jól van..de félek..

Legjobb válasz: semmilyen hörcsög faját nem lehet párban tartani!!! szedd külön õket, és ne szaporíts felesleges!!

semmilyen hörcsög faját nem lehet párban tartani!!! szedd külön õket, és ne szaporíts felesleges!!
A kérdező hozzászólása: Már régen külön vettem õket:) sejtetem hogy össze verekednek de mindenki azt mondta hogy nem fognak.. bár nekem inkább heves ismerkedésnek tûnt amit a pici lány nem dijazott...
A kérdező hozzászólása: Most hogy jobban sikerült megnézem õt, úgylátom nem komoly... de azért kell vele valamit tennem?
Szia! Szerintem ha nem súlyosbodik a sebe, akkor ne csinálj vele semmit, szépen be fog gyógyulni az magától. Ha rosszabbodik az állapota, fordulj sztem állatorvoshoz, vagy kisállat kereskedésben az eladótól kérhetnél tanácsot, hogy mit tegyél, de szerintem nem fog rosszabbodni!!! De addig is jobbulást neki!!!!
Nekem is állandóan verekedtek, nem tudtam tõlük aludni se mert állandóan csipogtak! Szét kellett választani õket. De mondjuk amikor a nõstény terhes volt nem verekedtek, sõt akkor se amikor megszülettek. De szerintem is szedd szét õket mert ha lefial kb számíthatsz 6 kicsire is :)

Szerintetek az jól néz, ki ha egy lánynak nagyon sok szőke haja van, és kicsit oroszlánsörényre hasonlít, de nem olyan kócos, csak nagy?

Mert engem nagyon idegesít, hogy ekkora a hajam...

Legjobb válasz: Szerintem attól függ, hogy illik-e az arcodhoz. Nem mindenkinek ugyanaz a haj áll jól, de a leírásod alapján lehet ez jó, csak passzoljon hozzád.

Szerintem attól függ, hogy illik-e az arcodhoz. Nem mindenkinek ugyanaz a haj áll jól, de a leírásod alapján lehet ez jó, csak passzoljon hozzád.
Természetes, tehát szép.Csak most divat a lenyalt haj.Örülj, hogy a tied nem ilyen.
Szerintem nagyon jól néz ki, szeretem az olyat :)
A kérdező hozzászólása: köszi a bátorítást :)

Azt mondják szép lány vagyok, de "kicsit" nagy orrom van, és emiatt sok fiú nem akar velem járni, mert "égő" nekik, viccet csinálnak belőle. Mit tegyek?

Ez már nagyon elkeserít engem mert nem tehetek róla hogy így születtem :(

Legjobb válasz: pl. tökön kellene rugni õket. :) Meg mondhatod neki, tudod, hogy csak irigykednek a kis orrocskájukkal, mert mint tudjuk, az orr mérete és az intim méret kapcsolatban van egymással... (persze ez nem igaz, de ha piszkálnak, akkor üss vissza) Sajnos változtatni igazából csak mûtéttel lehet. Annyit még esetleg ki lehet próbálni (bár ez további cikizés forrása lehet), hogy szemüvegben általában nem annyira feltünõ. Nem nap, hanem valami ablaküveges divatszemüveg. De ez csak egy halovány esély.

pl. tökön kellene rugni õket. :) Meg mondhatod neki, tudod, hogy csak irigykednek a kis orrocskájukkal, mert mint tudjuk, az orr mérete és az intim méret kapcsolatban van egymással... (persze ez nem igaz, de ha piszkálnak, akkor üss vissza) Sajnos változtatni igazából csak mûtéttel lehet. Annyit még esetleg ki lehet próbálni (bár ez további cikizés forrása lehet), hogy szemüvegben általában nem annyira feltünõ. Nem nap, hanem valami ablaküveges divatszemüveg. De ez csak egy halovány esély.
Szia! Nekem is nagy orrom van, de megtanultam együtt élni vele és már nem is veszi észre senki! Egyszerûen enged el a füled mellett a piszkálódást, és légy büszke arra hogy te egyedi vagy és szép!
azért ez az intim méretes visszaszólás lehet, hogy nem a legjobb megoldás, mert akkor visszakérdezhetnek, hogy miért, neked is nagy p*csöd van?:D amúgy nekem is nagy az orrom. sõt hatalmas és görbe is. és ha elég idõs leszek, megmûttetem, mert nagyon-nagyon zavar, sírni is szoktam miatta, hát ez van. változtatni te is csak mûtéttel tudsz az orrod méretén. de ha te képes vagy rá (nekem sajna nem megy), ne törõdj velük! egy normális fiút nem az érdekli, hogy mekkora az orrod, vagy mit gondolnak rólad a haverjai... sok sikert kívánok neked:)
nekem is nagy orrom volt, és rengeteget cikiztek miatta. eleve baromira zavart. nem tudtam megbékélni vele, így 21 évesen megcsináltattam. mintha egy kõ esett volna le a szívemrõl. soha, egy pillanatra nem bántam meg.
nekem is nagy, görbe orrom van...nagyon görbe...régen pinokkiónak hívtak...XD 17 vagyok és 1, 5éve van barátom, aki imád és tetszem neki...és innentõl kezdve vagyok úgy vele, hogy akinek nem tetszem ne nézzen rám...egyébként nagyon sokan mondják, hogy mutatós csaj vagyok...már nagyon rég nem mondta senki hogy nagy az orrom, csak azt hogy jó nõ vagyok..és ez azért van, mert nem törõdöm vle, elfogadtam magam és ez látszik a kisugárzáson!!!nem kell imádni az orrod, de ne foglalkoztasson hogy milyen!szeresd pl a szép szemeidet, ajkaid, stb!
Legyen a példaképed Barbra Streisand! Annak se kicsi az orra: http://www.geocities.com/Hollywood/Set/4824/moviealbum_cdcov.. Egy jó smink is segíthet!
Én fiú vagyok normális orrom van és 1 nagy orrú lányba vagyok szerelmes. 13 éves vagyok még csak, de a korom ellenére elég érett :D
Hello! 16 vagyok nekem is nagy orrom van nem kicsi és hát egyszer ilyen kis 12 éves két kis pöcs eléggé lecikizet és hát odamentem hozzájuk és a falhozszorítottam õket és anyira jó érzés volt:D:D:D szóval szerintem te is üss vissza és akkor békénhagynak... Hajrá:)
Ez pont jó!
10 vagyok ezt elfelejtettem ne tegyèl fel kèpet!!!
Semmigond nincs a méreteiddel tényleg:)
ha tükörnél sem megy, akkor jó, ha egy képet küldesz, ami pont olyan mint te!
A kérdező hozzászólása: Nem nem tudom magam ugy fenykepezni
Nõ vagyok, 22 éves, nem tini srác, aki folyton a lányokra veri. Ruhás képet küldj, azon is látszik.
ki az a pedofil aki egy 13 éves lány mellére akarja verni?-.-"
A kérdező hozzászólása: Sajnálom nem lehet. :(
igen, de fõleg a mell tájékról.
A kérdező hozzászólása: A hátamról?
Ez jó, nekem kicsit kisebb volt, privátban küldhetnél képet.
Ne tegyél fel képet! Felesleges. Amúgy meg nem az számít, hogy mekkora a hátad, hanem hogy arányos-e a többi testrészeddel. De 13 évesen eszembe sem jutott volna a külsõmmel foglalkozni. Bár akkor még nem dõlt a tv-bõl ez a sok hazugság. Én grafikával foglalkozom. Hidd el, amit a tv-ben látsz, mind hazugság. Ha látnád a magazinos lányokat élõben, leesne az állad. A photoshop csodákra képes. Légy önmagad! Ez a lényeg. Ha a tükör elé állsz és úgy látod, rendben vagy, akkor kit érdekel mekkora a hátad? Gondolod, akinek 50-es háta van D-s melltartóval annak jobb? Nem, sõt. Õk meg nagyobb hátra vágynak, hogy legyen mi megtartsa a mellüket. :) Hidd el, így vagy jó.
engem sem zavar sztem nagyon szexi a mostani barátnõmnek is van egy kicsi hasa és nagyon jól áll neki:D:D:D
nemhogy zavar, én kimondottan szeretem :D:D:D
Az a jó ha van egy pici-poci!
Imádom a kis párnás pocit!!! Az még jobb, ha a csípõcsont sem látszik! A kis hájat is imádom a lányokon!
nem zavar 17/F
Az oldalt lévõ babahájat én röcögõnek hívom és imádom markolászni :D
Nem árt ha van a csajon egy kis húsi. Nemszeretem a nádszálvékony lányokat, tehát nem zavar.
Engem egyáltalán nem zavar!
szabcsi te vagy az?
Mi az a babahaj?
Akkor is szeretitek, ha mondjuk a lánynak kicsi a melle?
nah fiúk erre válaszoljatok!!!!!ciki ha pici a cici???
én nagyon szeretem ha "van mit fogni".Sztem undi ha egy csaj olyan nagyonnagyon vékony az meg pláne ha kockás a hasa... </3 a picicici?....háát....az már más kérdés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!