Találatok a következő kifejezésre: Kicsi lány van, de (104 db)

szerinted sütne sütit egy olyan randira ahová nem szívesen menne el? Ezek jó jelek.
Annyira bírom az ilyen kérdéseket... Beleraktam a lábam a vízbe, és hideget éreztem. Akkor most hideg a víz, ugye?
Nem kell parázni! Ezek jó jelek. Sok sikert!
igen
legjobb :)
ha a melle is szép formás, akkor igen.
A kérdező hozzászólása: de jo :) kicsi a mellem ezèrt nem volt önbizalmam , mindig takartam stb... de a fenekem olyan mint ahogy fent leirtam(mindenki ezt mindja)
Igen. Tehetsz képet is a fenekedrõl :D
Az 5# válaszát kiegészíteném annyival, hogy IS :)
Tegyél fel képet, csupaszon,
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) ès inkább nem teszek fel kèpeket ;)

Melyik típusú lányok jönnek inkább be? A vékony (nem túl vékony), de épphogy semmi fölösleg sincs rajta, ha fogyna már túl vékony lenne, vagy az akin van mit fogni (kicsi has stb, de kicsi)?

Melyikkel jobb együtt lenni, szexelni?

Legjobb válasz: Nekem inkább a vastagabb lányok jönnek be. Szeretem ha van mibe kapaszkodni :) Bár egy vékony lány is lehet szép, és kívánatos. 20/f

Nekem inkább a vastagabb lányok jönnek be. Szeretem ha van mibe kapaszkodni :) Bár egy vékony lány is lehet szép, és kívánatos. 20/f
Én mindig is a vékony, alacsony, aranyos lányokhoz vonzódtam, remélem egy nap találok olyan lányt, aki jellemre is igazán szeretnivaló nem csak a külseje alapján. 22/F
legyen jo alakja, formás, ugymondanám inkább. legyen jo ránézni.
mutass képet a két kategóriádra...
Alapvetõen nem ettõl függ, de mivel rajtam sem lóg a háj, ezért csajon sem szivesen látnám.
na! vele szerintem semmi gond! :) ennyi plussz ami neki van egy simán belefér...de több nem!
inkább a vékony, de popsija legyen :)
a második verzió, bár én 90 kiló vagyok, szóval gyökérül néznék ki egy 50 kilós nõvel :)
Basszus a második képen lévõ csaj sokkal jobban bejön :D Azthiszem tévedtem :D De ez annyira csalóka... A második csaj sokkal helyesebb :D Plusz az a kis poci tök aranyos :D Na jó, legyen a második! :D 21F
A kérdező hozzászólása: Na megvan: ilyen, vagy egy árnyalattal ducibb. de hasonló http://www.bravoerotica.com/alluring-vixens/chrissy/pool-tim..
Igazából mind kettõ mert egyik sem egy véglet kategória. De ha nagyon kell választani akkor a vékony. 21F
szerintem ezek közül igazából mind a 2. mert vékony de nem gebe! a másik meg van egy pici hasa ami igazából csak amolyan úszógumi kicsi úszogumi féle... szóval ez mind a kettõ jó :)
A kérdező hozzászólása: másikra így hirtelen nem találok, de picit vastagabb mondjuk olyan has, meg hasonlók, ami ha pl homorít, akkor már nem is tûnik plusznak, ha így érthetõ
A kérdező hozzászólása: vékony típus: http://data.whicdn.com/images/20455154/8cd9abfc000272824e635..
A kérdező hozzászólása: Nem lógó háj, írtam, kicsi has. Mert vannak a tipikusan vékony csajok, és azok, akik PICIT teltebbek
Akin van mit fogni az sokkal jobb :)
második. :)

Van egy lány akivel kb 1 hónapja járok eddig egyszer találkoztunk ő inkább ilyen anyu kicsi lánya, sokat tanul stb. de én többet szeretnék (csók) szerintetek, h mondjam meg v ilyesmi?

Legjobb válasz: haggyad békén,nem mindenki akar sexelni fiatalon,de most komolyan:)van ennél fontosabb dolog is.csak kevesen tudják.

haggyad békén, nem mindenki akar sexelni fiatalon, de most komolyan:) van ennél fontosabb dolog is.csak kevesen tudják.
Nyilván nem illetek össze. Ha Õ stréber Te meg nem akkor ezek a tulajdonságok nem hogy késõbb de látod már most is ütköznek. Míg te éled az életed úgy ahogy tudod Õ meg csak a karriernek él, szerinted hol találkoztok? Sehol. Két különbözõ típus vagytok. Keress mást aki nem vár egy hónapig egy csókkal. ÜDV23F
Menj át hozzá, szeretegesd meg (magyarul dugd meg mint az állat) aztán dobjad.
A kérdező hozzászólása: lehet nem voltam világos: 13 évesek v.unk + õ nem csak ilyen stréber jófej meg elvagyunk a suliba csak.....
hihihihihiihihihihihihihii
1 hónapja jártok, de 1x találkoztatk eddig szerintem tedd pianóra magad a vonat megvár nem kell sietni esetleg az elsõ csók helyett megpróbálhatsz egyszerûen si közeledni felé pl: megfogod a kezét... ha ezt hagyja akkor szépen lassan majd többet is fog hagyni pl: puszi az ARC-ra stb és hidd el eljön majd az a nap mikor a kérdéses csók is megtörténik majd köztetek de légy laza, nem kell a csókon gondolkodni, azt maj dmindketten érezni fogjátok ha erre felvagytok készülve... még az is lehet, hogy õ fogja kezdeményezni..de szerintem ráértek vele hidd el egy hirtelen lerohanás lehet csak elijesztené õt, szóval elõbb kézfogás, simogatás... puszi az arcára... puszi a szájra... és maj d acsók.. megéri ha kitartó vagy.. hosszabb és szebb kapcsolat tud így felépülni közöttetek
Hát teso:D Egyszer a suliban valamelyik szünetben hív félre és kérd meg hogy csukja be a szemét, és csokold meg simán... Ha nem tetszik a kiscsajnak akkor még éretlen a szerelemre... Akkor inkább keres idõsebb csajt, vagy pedig beválalosabb csajt:D 15/ F
Dugd meg azt jólvanxD
"lenézi a nõi nemet" nem kezdenék bele vele se szexbe se kapcsolatba.
Nem vagyok mazoista, hogy ilyennel kezdjek. A magasság is gond de azon még túl is lehetne lépni, ha viszont lenéz meg el van szállva magától hát szálldosson, de egyedül. Kell a francnak az ilyen.
Szóba sem állnék ilyennel.
Ha nem ilyen lenne: "bár lenézi a nõi nemet? Mert kicsit el van szállva." Akkor igen szerintem járnék vele, de mivel ilyen ezért nem.
Kizárt, fiam.
Nem is tudná "lenézni" a nõi nemet, ha maga is törpe! :D De komolyan, szerintem nincs ilyen nõ, aki járna egy ilyen kis pattogós kecskeszarral :D
A magasságával nem is lenne gond, de a többivel igen.
Hát olyannal alapból nem jönnék össze, aki lenézi a nõi nemet, pláne ha olyan kicsi, hogy alulról szagolja az Ibolyát!
:D Itt nem a magassággal van a gond :D "bár lenézi a nõi nemet? Mert kicsit el van szállva. " <-- na ezért biztos, hogy nem jönnék vele össze.
Nem.
nem hinném. már az is zavarna, ha alacsonyabb lenne nálam, de a fõbb probléma, hogy lenézi a nõket...gyûlölöm, ha egy férfi ilyen.
Lenézi a nõket - nem.
Igazatok van lányok.

Kaptam két hörcsögöt, egy nagy fiút és egy kicsi lányt de a nagyfiú megharapta a kicsit és egy pici vérző sebe van, mit tegyek?

Arany hörcsögökről van szó, a seb a lábánál van, de jár eszik és iszik, úgylátom jól van..de félek..

Legjobb válasz: semmilyen hörcsög faját nem lehet párban tartani!!! szedd külön õket, és ne szaporíts felesleges!!

semmilyen hörcsög faját nem lehet párban tartani!!! szedd külön õket, és ne szaporíts felesleges!!
A kérdező hozzászólása: Már régen külön vettem õket:) sejtetem hogy össze verekednek de mindenki azt mondta hogy nem fognak.. bár nekem inkább heves ismerkedésnek tûnt amit a pici lány nem dijazott...
A kérdező hozzászólása: Most hogy jobban sikerült megnézem õt, úgylátom nem komoly... de azért kell vele valamit tennem?
Szia! Szerintem ha nem súlyosbodik a sebe, akkor ne csinálj vele semmit, szépen be fog gyógyulni az magától. Ha rosszabbodik az állapota, fordulj sztem állatorvoshoz, vagy kisállat kereskedésben az eladótól kérhetnél tanácsot, hogy mit tegyél, de szerintem nem fog rosszabbodni!!! De addig is jobbulást neki!!!!
Nekem is állandóan verekedtek, nem tudtam tõlük aludni se mert állandóan csipogtak! Szét kellett választani õket. De mondjuk amikor a nõstény terhes volt nem verekedtek, sõt akkor se amikor megszülettek. De szerintem is szedd szét õket mert ha lefial kb számíthatsz 6 kicsire is :)

Milyen fürdőruhát tudnátok ajánlani? Kicsit teltebb vagyok (75kg) de a tankinit és az egybesrészeset nem szeretem. Több helyen is nézegettem már, de nem talátam olyan képeket ahol teltebb lányok vannak fürdőruhában. Léci linkeljetek

Legjobb válasz: Szerintem egy normális bikinit vegyél fel. Lehetõleg olyan színût mintázatút meg fazonút hogy jó legyen neked kényelmes és lehetõleg ne emelje ki annyira az alakodat sem. Vannak ezek a toppos bikinik is igaz nem egy nagy divat ez de szerintem jó lesz az neked.

Szerintem egy normális bikinit vegyél fel. Lehetõleg olyan színût mintázatút meg fazonút hogy jó legyen neked kényelmes és lehetõleg ne emelje ki annyira az alakodat sem. Vannak ezek a toppos bikinik is igaz nem egy nagy divat ez de szerintem jó lesz az neked.
Nem mindegy, hogy a 75 kg milyen magas valaki súlya, mert nagyon nagy különbségek lehetnek kinézetben.
A mostani joyban tök jó fürdõruhatippek vannak 4 féle alakra, ebbõl 3 teltebb van. Attól függ h te mindenhol telt vagy, vagy körte alkat, v mellben erõs?
elõzõ vagyok, leírom neked az extrán nõies verziót, ami egyenletesen telt: idén nyáron az erõteljes színek a legtrendibbek, de egyszerre csak egyfélét viselj. a natúr és testszínû árnyalatok elõnytelenek. a megerõsített felsõrészû és az alakformáló anyagból készülõ fürdõruhákban feszesebbnek tûnik a has és karcsúbbnak a derék. a varrás nélküli, háromszög alakú és nem merevített kosár nem ad kellõ tartást. a függõleges vonalak és a finom minták optikailag karcsúsítanak. el a kezekkel az átlós csíkoktól, csak karcsú deréknál megengedett a vékony, színes csíkozás.
http://www.bravissima.hu/category/furdoruhak/offset189/ Én itt vettem bikinit, rengeteg méret van. Az enyém az Avignon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat :)

Azt mondják szép lány vagyok, de "kicsit" nagy orrom van, és emiatt sok fiú nem akar velem járni, mert "égő" nekik, viccet csinálnak belőle. Mit tegyek?

Ez már nagyon elkeserít engem mert nem tehetek róla hogy így születtem :(

Legjobb válasz: pl. tökön kellene rugni õket. :) Meg mondhatod neki, tudod, hogy csak irigykednek a kis orrocskájukkal, mert mint tudjuk, az orr mérete és az intim méret kapcsolatban van egymással... (persze ez nem igaz, de ha piszkálnak, akkor üss vissza) Sajnos változtatni igazából csak mûtéttel lehet. Annyit még esetleg ki lehet próbálni (bár ez további cikizés forrása lehet), hogy szemüvegben általában nem annyira feltünõ. Nem nap, hanem valami ablaküveges divatszemüveg. De ez csak egy halovány esély.

pl. tökön kellene rugni õket. :) Meg mondhatod neki, tudod, hogy csak irigykednek a kis orrocskájukkal, mert mint tudjuk, az orr mérete és az intim méret kapcsolatban van egymással... (persze ez nem igaz, de ha piszkálnak, akkor üss vissza) Sajnos változtatni igazából csak mûtéttel lehet. Annyit még esetleg ki lehet próbálni (bár ez további cikizés forrása lehet), hogy szemüvegben általában nem annyira feltünõ. Nem nap, hanem valami ablaküveges divatszemüveg. De ez csak egy halovány esély.
Szia! Nekem is nagy orrom van, de megtanultam együtt élni vele és már nem is veszi észre senki! Egyszerûen enged el a füled mellett a piszkálódást, és légy büszke arra hogy te egyedi vagy és szép!
azért ez az intim méretes visszaszólás lehet, hogy nem a legjobb megoldás, mert akkor visszakérdezhetnek, hogy miért, neked is nagy p*csöd van?:D amúgy nekem is nagy az orrom. sõt hatalmas és görbe is. és ha elég idõs leszek, megmûttetem, mert nagyon-nagyon zavar, sírni is szoktam miatta, hát ez van. változtatni te is csak mûtéttel tudsz az orrod méretén. de ha te képes vagy rá (nekem sajna nem megy), ne törõdj velük! egy normális fiút nem az érdekli, hogy mekkora az orrod, vagy mit gondolnak rólad a haverjai... sok sikert kívánok neked:)
nekem is nagy orrom volt, és rengeteget cikiztek miatta. eleve baromira zavart. nem tudtam megbékélni vele, így 21 évesen megcsináltattam. mintha egy kõ esett volna le a szívemrõl. soha, egy pillanatra nem bántam meg.
nekem is nagy, görbe orrom van...nagyon görbe...régen pinokkiónak hívtak...XD 17 vagyok és 1, 5éve van barátom, aki imád és tetszem neki...és innentõl kezdve vagyok úgy vele, hogy akinek nem tetszem ne nézzen rám...egyébként nagyon sokan mondják, hogy mutatós csaj vagyok...már nagyon rég nem mondta senki hogy nagy az orrom, csak azt hogy jó nõ vagyok..és ez azért van, mert nem törõdöm vle, elfogadtam magam és ez látszik a kisugárzáson!!!nem kell imádni az orrod, de ne foglalkoztasson hogy milyen!szeresd pl a szép szemeidet, ajkaid, stb!
Legyen a példaképed Barbra Streisand! Annak se kicsi az orra: http://www.geocities.com/Hollywood/Set/4824/moviealbum_cdcov.. Egy jó smink is segíthet!
Én fiú vagyok normális orrom van és 1 nagy orrú lányba vagyok szerelmes. 13 éves vagyok még csak, de a korom ellenére elég érett :D
Hello! 16 vagyok nekem is nagy orrom van nem kicsi és hát egyszer ilyen kis 12 éves két kis pöcs eléggé lecikizet és hát odamentem hozzájuk és a falhozszorítottam õket és anyira jó érzés volt:D:D:D szóval szerintem te is üss vissza és akkor békénhagynak... Hajrá:)

Tudom hogy ez a kérdés kicsit hülyén hangzik, de van csaj aki játszik Battlefield 4-el? Azért kérdezem mert eléggé kivagyunk a sok sráctól a játékban, és ismerünk más lányokat is játszani csak nem Fpsel. Változatos lenne veletek battlefieldezni:D

Battlefield 4-re játékosokat keresünk

Legjobb válasz: Biztosan van. Ismertem Unreal Tournamentes csajt, de olyat is, aki a Painkillert jatszotta. Kivancsi leszek, hanyan jelentkeznek itt.

Biztosan van. Ismertem Unreal Tournamentes csajt, de olyat is, aki a Painkillert jatszotta. Kivancsi leszek, hanyan jelentkeznek itt.
Az uncsitesóm lány, de fiú típus(viselkedés, öltözködés, beszéd ) És BF4-ezik mint állat xD :D
am playit-en is volt egy csomó lány aki és csomó játékal játszott(battlefield 4, call of duty mw3, stb)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!