Találatok a következő kifejezésre: Kicsi lány van, (371 db)

Aranyos, kicsi lányok vannak itt Győr-Moson-SOPRON megyéből?

16/F

Legjobb válasz: remélem nem 9 év körüliekre gondoltál

remélem nem 9 év körüliekre gondoltál
én Gyõri vagyok és 17 éves
A kérdező hozzászólása: Ezt itt légyszi fejezzétek be. Normális válaszokat meg elõre is köszönöm.
Idegen, ma már elfogadott a homoszexualitás, nem kell titkolnod.
Mi va'? Nem vagyok búza!!! :D
Na idegenben a párodra leltél kedves kérdezõ :) )))
A kérdező hozzászólása: Igen, Sopron környékérõl keresek. És korombeli, (14)-15-16-17 éves lányokat.
Vagy csak beragadt a CapsLock?
Vagyis te akkor inkább Sopron környékérõl keresel?
Gy-M-S megyei vok, 21/f

Természetes lányok vagy plasztikázott nők jönnek be jobban a pasiknak? Van olyan fiú aki mondjuk azért nem jön össze egy lánnyal mert mondjuk kicsi mellei vannak?

Legjobb válasz: Pasiknak? Mint tudjuk nem mind egyforma, egyiknek kicsi mell tetszik, a másiknak meg a nagy... normális pasik a természeteset szeretik mindenképp. De a mellméret nem egy olyan fontos dolog mint sok nõ azt képzeli.

Pasiknak? Mint tudjuk nem mind egyforma, egyiknek kicsi mell tetszik, a másiknak meg a nagy... normális pasik a természeteset szeretik mindenképp. De a mellméret nem egy olyan fontos dolog mint sok nõ azt képzeli.
Igen van olyan aki azért nem jön össze egy lánnyal, mert kicsi a melle. Egyik barátom rá az élõ példa, 9 éve ismerem, elég jó viszonyban vagyunk, sokat eljártunk együtt ide oda, végig néztem, ahogy néhány barátnõm próbál neki vágódni, volt olyan aki kertelés nélkül felkínálta magát, de a srácnak nem kellett, mindnek A és B kosaras mellmérete volt. A jelenlegi barátnõje legalább D kosárral büszkélkedik. Nagyon felszínes dolog, de létezik.
A kérdező hozzászólása: kösziii :) a válaszokat :)
nálam is :) 22f
nekem bejön :) 16/f
Aha.
ja.
hááááát csak kicsit.inkább a szolidabb csajok
Nálam ez a befutó. F/18
Ja.
a legjobb :D
Most erre mi lehet írni? Lányok nektek bejön ha megkérik a kezeteket?

Van olyan srác, akit nem zavar, ha a lány egy kicsit meg van hízva? (kép)

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Engem nem zavar, de esetleg egy kicsit többet mutó képed nincs?

Engem nem zavar, de esetleg egy kicsit többet mutó képed nincs?
Virágom, te nem kicsit vagy meghízva. Konkrétan szétszakad a felsõd...
Egyik haveromnak kifejezetten az ilyen alakú lányok tetszenek szóval igen vannak olyan srácok akiknek bejössz :D
izzééééé. nekem nem tetszik, bocsi. it már nem teltkarcsú, aranyos kicsit pufibb lányról van szó. ennek a nõnek 2 úszógumija van, olyan a válla mint nekem - persze nekem izomban-.... ki sem látszik a hájból. van vagy 80 kiló.... a 70 éves nagymamám nem ilyen dagadt... neharagudjatok de ez a lány a szó szoros értelmében egy koca. ami ellen tehet is, mert ahogy látom a bõre még rugalmas, tehát ha lefogyna visza menne....
Basszus nem is az a legnagyobb baj, hogy el vagy hízva (bár azért ez ellen is lehetne tenni, ha akarnál -ha csak nem valami betegség miatt vagy ilyen), de hogy miért nem tudsz a saját méretednek megfelelõ ruhát hordani, miért 5 számmal kisebbet veszel fel??? Nem fogsz tõle kevésbé kövérnek tûnni, maximum jobban kirajzolódnak a hurkáid, mint ahogy a képen is eléggé felgöngyölödtek.. elég gusztustalan látvány.
Elsõsorban az arc és a személyiség fontos. Aztán a többi..
Van. De olyan biztos kevesebb, akit az se zavar, ha igénytelen a csaj. Néztél te tükörbe? Szétrepedt rajtad a felsõ. Kilóg a fél melltartód - ami így nem szexi. Inkább csak fujj. Ha csinosan felöltöznél - mondjuk valami az alkatodra valót húznál, ha már tenni nem igazán teszel ellene semmit - máris nem néznél ki ennyire szörnyen. De így nem hiszem, hogy ez bármelyik korodbelinek bejönne. És nem az elhízás miatt.
Ez szerintem sem a "kicsit elhízott" kategória, már a felsõd se bírja:D egyébként tényleg van, akinek ez jön be, de szerintem ennyi idõsen az ember hozza ki magából a maximumot és ne elégedjen meg egy elhízott testtel. Majd ráérsz nyugdíjas korodra elhízni, addig meg étkezz egészségesen és sportolj, mert ez az elhízás az egészségednek sem tesz jót.
biztos van, de nem én vagyok az.
11-nél a pont. Amúgy ez messze van a kicsitõl.
es hogyha nem zavar senkit, akkor mar nem is akarsz lefogyni?:) mar csak egeszsegugyi szempontbol is megerne. Persze, ha te igy tetszel magadnak akkor oke en nem szolok bele :) de ez az alkat sokaknak tetszik!
Nekem ez már zavaróan túlsúlyos. Nem igazi bálna, malac (tehát lehetne rosszabb is), de ettõl függetlenül egy ilyen testû lány nem tetszik és valószínûleg már nem kezdeményeznék nála, nem akarnék vele ismerkedni, hiszen nem vonzó. Pedig innen látom, hogy valószínûleg csinos arcod van (ami vékonyabban még csinosabb lenne), jó melleid és puhának tûnõ bõröd. Ezzel a túlsúllyal 4-5-ös vagy a 10-es skálán, átlagos vagy vékony testalkattal meg simán lehetnél 7-es, akit a legtöbb férfi vonzónak talál.
Az minden fiút zavar. Vagyis engem nagyon
El van rajtad szakadva az a felsõ?
szerintem jó tested van, de ami belül van az még fontosabb :) hiába van ilyen jó tested ha belül nincs ilyen érték :) de hidd el nem maradsz egyedül ezzel a testtel!
kérdéstõl függetlenül...nem tudom miért kell ilyen elõnytelen felsõket hordani
Biztosan van, de én nem tartozom közéjük. Persze csak akkor zavar, ha a lány a barátnõm amúgy nem érdekel, hogy ki hogyan néz ki.
Van, de a személyiség is és az önbizalom is sokat számít.
az a baj hogy a csaj nem kicsit van meghízva :( nem ártana normális diéta + sportolás
Ha már 2 úszógumid van az nem "kicsi" elhízás...
Azért ilyen fiatalon kicsit jobban odafigyelhetnél magadra. Nem bántásból, hanem ez nem egészséges. Nagyon sok ilyen fiatal lánykát látok mostanában, és 30éves korukra akkor hogy fognak kinézni?
Mennyi idõs a kicsi?
És a nagy mennyi?
A kérdező hozzászólása: 5 éves és 16 hónapos.
Teljesen átérzem a problémád, pedig nálunk a nagy fiú. Én most újdonságokra vadászok, amilyen még nem volt a nagynál kapható. Pl ez: http://www.tudatosszulo.hu/katalogus/scotchi-tepozaras-fejle.. és ez: http://fakopancs.hu/uj-termekek#ty;pagination_contents;/uj-t.. Könyvekbõl kettõ Bogyó és Babóca jelent meg azóta, amióta a nagy nem igényli, illetve a Boribont "gyûjtjük" most majd ki. Ha van valami jó ötleted, én is várom. :)
Teljesen átérzem a problémádat. Három lányom van. Mindig bajban voltam a középsõ kislányommal, míg nagyon kicsik voltak, de most már szerencsére eltérõ az érdeklõdésük a naggyal. Most a legkisebbnek nem tudom mit vegyek. Most próbálok az újdonságok közül választani, és nem veszek nagy ajándékokat.
Nekem is két lányom van, de más az érdeklõdési körük, így könnyû dolgom van. Oké, egy 16 hósnak még nincs érdeklõdési köre, de nem is fog megsértõdni, ha õ most karácsonyra csak egy csomag gyurmát kap, míg az 5 évesed kap egy komolyabb ajándékot. Jövõre meg már a picidnek is meglesz a maga kis érdeklõdési köre és könnyebb dolgod lesz.

Lányok, van köztetek olyan aki valóban szereti a keményebb szexet ami kicsit perverz, arcra-szájba élvezős, hátulról jó keményen, vadul?

vagy ez csak mind duma...

Legjobb válasz: A keményebb, vadabb szexet abszolút. De szerintem ezzel a nõk több mint fele így van. Néha jólesik a lassú, romantikus szeretkezés is, nem mondom, de sokszor inkább dugjon meg a pasi jó alaposan. ;) Ami meg a másikat illeti, engem az is izgat kicsit, hogy a végén kivegye, megfordítson, és a számba vagy az arcomra fejezze be, mint a pornóban a csajoknak szokták mindig. De ezzel már lehet, hogy kisebbségben vagyok. :D 28/L

A keményebb, vadabb szexet abszolút. De szerintem ezzel a nõk több mint fele így van. Néha jólesik a lassú, romantikus szeretkezés is, nem mondom, de sokszor inkább dugjon meg a pasi jó alaposan. ;) Ami meg a másikat illeti, engem az is izgat kicsit, hogy a végén kivegye, megfordítson, és a számba vagy az arcomra fejezze be, mint a pornóban a csajoknak szokták mindig. De ezzel már lehet, hogy kisebbségben vagyok. :D 28/L
hát szerintem meg kb átlagos az olyan nõ akit leírsz. Az egyetlen ami tényleg perverzebb és nem mindenkinél van az az arc-száj dolog, az izlés kérdése. De a keményebb, kutyusba, szakadjon az ágy? Még nem volt dolgom olyan lánnyal aki nem szerette volna ezt. (talán nem szûz csajjal) De a lányok ugyanúgy szeretik ha rendesen meg****ák õket mint ahogy a fiúk is szeretik. (nem mindig kell, de azért kell, szerintem nagyon fontos egy kapcsolatban. Én tuti nem bírnám ki egy olyan lány mellett ahol csak simogatás és "szeretkezés" lenne végig, gyertyafény, jazz, stb. Fõleg ha már idõsebb vagy, hosszabb kapcsolat és nincs idõd mindenre. Akkor NAGYON JÓ szokott lenni, amikor becsúszik fél óra szünet, egymásra néztek, letépítek a ruhátokat, beszaladtok az ágyba és döngettek mintha az életetek múlna rajtatok. Egész heti stresszt kiengeditek, leizzadtok mint a ló és a végén úgy ki vagytok dõlve fülig érõ mosollyal, hogy tõletek a világ is véget érhet, nem érdekel titeket. Na ilyenkor bármi belefér amit te perverznek gondolsz én meg azt mondom kedd este:) )
A kérdező hozzászólása: szerintem ritka az ilyen nõ...
Persze, hogy van, de mi ebben annyira extra? A párommal nem mindig "csak" szeretkezünk, van, hogy kifejezetten vadul, pornósan szexelünk, ami ugyanúgy isteni. Fõ a változatosság..... 27/N
Van.
Vannak, nem is kevesen, de ezt nem egy vadidegen neten megismerlek-féle alkalmi kapcsolatban fogják bevállalni.
a kérdés eleje biztató volt, de aztán... :D Ahogy írta már valaki elõttem, ez az alapba bõven belefér.
Vannak. Pl én is közéjük tartozom.
Ebben mi a kemény?? :O Ez oyan alap dolg..
Úúú szívembõl szóltál! :D
szerinted sütne sütit egy olyan randira ahová nem szívesen menne el? Ezek jó jelek.
Annyira bírom az ilyen kérdéseket... Beleraktam a lábam a vízbe, és hideget éreztem. Akkor most hideg a víz, ugye?
Nem kell parázni! Ezek jó jelek. Sok sikert!
nem kicsi mellem van, hanem apró.
70A a méretem szóval... :) Én is 20 éves vagyok, szóval nem hinném, hogy fog nõni.
Tavaly elég szép telt melleim voltak, de annak árán, hogy híztam vagy 15 kilót. Viszont úgy olyan ronda bálna voltam, hogy azt mondtam, inkább legyenek apró melleim mintsem így nézzek ki... Szóval lefogytam és a melleim is újra eltûntek, de nem érdekel már, a pasiknak soha nem volt ellene kifogása. Mikor dagadt voltam, az sokkal rosszabb volt. 75 A méretet hordok.
Kis mellem van, de nagyon szeretem, elfogadtam, és a pasim is oda van érte:) Miért?
23N a 75B az nem kicsi, az pont elég nagy. Nekem is ekkora a méretem és még senki sem mondta hogy kis melleim vannak.
75B körül vagyok, push up melltartóban jól nézek ki, de meztelenül nagyon nem tetszem magamnak.... Barátom szereti ilyennek a cicimet, de én még nem fogadtam el :( 23N
Rinya, rinya hátán... Mit problémáztok állandóan a melletek méretén?
70/A-t vagy 75/A-t hordok, sokáig bajom volt vele, de már kezdem megszeretni. :) Sok olyan fiúval találkoztam, akiknek a kis mell tetszik, így már nem zavar engem sem.
ja, és 15/L de amúgy miért kérdezed?
nekem is pici, 75/B volt, de fogytam úgyhogy most 75/A 70/A kell
Én 13 éves vagyok (így valószínû, hogy még fog nõni), de nem hiszem, hogy felnõtt koromra tökéletes melleim lesznek (szerintem örököltem, mivel se az anyukámnak, se a nagymamámnak nincs normál méretû cicije). Naponta van testnevelés órám az iskolában, ezért sportmelltartót hordok (abból is szinte a legkisebbet, ebben viszont közrejátszik az is, hogy vékony vagyok).
Nekem írhat nyugodtan kis mellû lány 39F
Utolsó vagyok: ja, és ehhez 175 cm magas vagyok, úgyhogy optikailag még kisebnek tûnik.
Komment:) Én alapból olyan vagyok, hogy lesz-rom mások véleményét, egyáltalán nem érdekel, hogy tetszem-e másnak így vagy sem. A lényeg, hogy a barátomnak bejön, és nekem sincs vele bajom (nem csálé, nem lóg, nincs óriási mellbimbóm). 21/L 75/B
Nekem 70B-s melltartó is nagy..20 éves koromra..
nekem kicsi van, kezdem szeretni.
Utolsó 20/L vagyok.

Van egy lány akivel kb 1 hónapja járok eddig egyszer találkoztunk ő inkább ilyen anyu kicsi lánya, sokat tanul stb. de én többet szeretnék (csók) szerintetek, h mondjam meg v ilyesmi?

Legjobb válasz: haggyad békén,nem mindenki akar sexelni fiatalon,de most komolyan:)van ennél fontosabb dolog is.csak kevesen tudják.

haggyad békén, nem mindenki akar sexelni fiatalon, de most komolyan:) van ennél fontosabb dolog is.csak kevesen tudják.
Nyilván nem illetek össze. Ha Õ stréber Te meg nem akkor ezek a tulajdonságok nem hogy késõbb de látod már most is ütköznek. Míg te éled az életed úgy ahogy tudod Õ meg csak a karriernek él, szerinted hol találkoztok? Sehol. Két különbözõ típus vagytok. Keress mást aki nem vár egy hónapig egy csókkal. ÜDV23F
Menj át hozzá, szeretegesd meg (magyarul dugd meg mint az állat) aztán dobjad.
A kérdező hozzászólása: lehet nem voltam világos: 13 évesek v.unk + õ nem csak ilyen stréber jófej meg elvagyunk a suliba csak.....
hihihihihiihihihihihihihii
1 hónapja jártok, de 1x találkoztatk eddig szerintem tedd pianóra magad a vonat megvár nem kell sietni esetleg az elsõ csók helyett megpróbálhatsz egyszerûen si közeledni felé pl: megfogod a kezét... ha ezt hagyja akkor szépen lassan majd többet is fog hagyni pl: puszi az ARC-ra stb és hidd el eljön majd az a nap mikor a kérdéses csók is megtörténik majd köztetek de légy laza, nem kell a csókon gondolkodni, azt maj dmindketten érezni fogjátok ha erre felvagytok készülve... még az is lehet, hogy õ fogja kezdeményezni..de szerintem ráértek vele hidd el egy hirtelen lerohanás lehet csak elijesztené õt, szóval elõbb kézfogás, simogatás... puszi az arcára... puszi a szájra... és maj d acsók.. megéri ha kitartó vagy.. hosszabb és szebb kapcsolat tud így felépülni közöttetek
Hát teso:D Egyszer a suliban valamelyik szünetben hív félre és kérd meg hogy csukja be a szemét, és csokold meg simán... Ha nem tetszik a kiscsajnak akkor még éretlen a szerelemre... Akkor inkább keres idõsebb csajt, vagy pedig beválalosabb csajt:D 15/ F
Dugd meg azt jólvanxD
Engem nem zavarna. Egy kép jó lett volna!
Ember ez mindenkinek saját izlése, másik dolog meg ha szereted akkor...
Szeretem a hasakat, megõrülök értük, szóval nekem bejönne, de tényleg ne legyen túl nagy :P
Figyu! Úgyis az megy oda hozzád, akinek úgy tetszel, ahogy vagy! No para!
Képet kérünk ;-) Ha arányosan telt vagy, akkor nekem bejössz, legalábbis külsõre :-)
172 cm-bol nem derul ki sokminden, ird le azt is hany kilo vagy, de legjobb egy kep lenne.Ha nem akarod nagyon itt mutogatni magad akkor csak fenykezd le magad mondjuk melltol lefele, de meg jobb lenne ha a melled is benne lenne.
engem zavarna de másnak biztos jó...
Engem zavarna.
Szerelem nélkül is lefeküdnék vele/d. Ez a szerelem csak a csajok mániája. Dugni így is úgy is lehet, szeretkezéshez sem kell szerelem, legalábbis nekem anélkül is megy. No mindegy.
MEGNYUGTATLAK, hogy biztosan nagyon aranyos vagy és kedves és szexi a kis pocakoddal együtt. SEMMI GÁZ VELE!!!!!!
figyelj nekem pl nem jönnek be ezek a 40kilós modellek.egy nõ legyen nõ. legyen feneke, stb. szal legyen mit fogni rajta!és nem bírom azt sem hogy egy csajt nem bírok meghívni egy cukrászdába vagy mekibe mert jaaaj ez 300kalória úúúristeeen megnõ a fenekem.nah ettõl a falra mászok:p
A kis husi a pocakon és a combon nem hátrány, hanem belépési kritérium!:) Gondolj bele, ha minden férfinak csak a tökéletesen feszesnek mondott, napi 5 óra edzéssel elért nõk jönnének be, evolúciós okokból már csak ilyenek lennétel. Ahány ember, annyi ízlés. Szõkék, barnák, vörösek? Mind viszik. Kismellûek, nagymellûek? Tolják mindet, mint a lopott biciklit. 170cm-55kg vagy 160cm-65kg? Bizony a te végzeted is ugyanaz, rettenetesen hanyatt fog vágni valaki, akinek pont az olyan tetszik, amilyen te vagy. A lényeg a személyiség (hogy ne légy egy kiállhatatlan hülye pájcsa) és az ápoltság. Alapigazság, hogy a nõ olyan, mint a pizza: a húsos jobb, mint a gombás:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!:D
Mindenkinek más ízlése ... de nekem az a véleményem h ma már nem a deszka a divat elnézést ha valakit megbántottam.
Én szeretem a husis lányokat, kifejezetten erre gerjedek. Határokon belül természetesen, mondjuk 90 kilóig.
Jesszus, hogy csúszna be a punciába, ha lapos a hasa? jujjj....heh! Ám mindenkinek egyéni ízlése van ez megint egy buta kérdés! De ha téged zavar akkor dolgozdd le! Nem egyszerûbb?
én nem lefeküdnék veled hanem MEGSZEKSZUÁLNÁLAK!!!
Nekem csak azok a lányok tetszenek, akiknek van egy kis párnás pocija. Akkor szép egy lány, ha hanyatt fekve sem horpad be a pocija. Ha pl. rászáll a pocijára egy légy, ne csússzon a puncijába.
A kérdező hozzászólása: 172 cm vagyok, szerintem arányos.
A kérdező hozzászólása: viccelsz?:)
az sose baj ha van 1 kicsi has nemm indenknek áll jól a feszes has:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!