Találatok a következő kifejezésre: Kicsi a milyen (922 db)

Olyan bluetooth hangszórót keresek aminek belső aksija sokáig kibirja, kicsi a mérete, eléggé hangos és elérhető az ára. Milyen márkát tudtok erre?

Legjobb válasz: a négy szempont egyszerre nem mûködik. hosszú üzemidõ + kicsi méret + hangos - drága kicsi méret + hangos + olcsó - rövid üzemidõ hosszú üzemidõ + kicsi méret + olcsó - halk hosszú üzemidõ + hangos + olcsó - nagy méret

a négy szempont egyszerre nem mûködik. hosszú üzemidõ + kicsi méret + hangos - drága kicsi méret + hangos + olcsó - rövid üzemidõ hosszú üzemidõ + kicsi méret + olcsó - halk hosszú üzemidõ + hangos + olcsó - nagy méret

Milyen az alakom? Aránytalanul kicsi a mellem a képen vagy 'még elmegy'?

a href="http://kepfeltoltes.hu/view/130804/294539819image_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" target="_blank">http://kepfeltoltes.hu/view/130804/294539819image_www.kepfel..

Legjobb válasz: Tényleg cseréld azt a köldöködbõl; kicsi, csinos piercing, nagyon szépen állna, de az egy kicsit nagy... A melled biztosan nem kicsi, az arányosságát nehéz megállapítani errõl a képrõl, meg úgy általában az alkatodról sem tudunk sokat mondani. Linkelj egy álló képet, és úgy okosabbak leszünk. Ha nem linkelsz, akkor elõlegezek neked egy "jót", azaz jó az alakod.

Tényleg cseréld azt a köldöködbõl; kicsi, csinos piercing, nagyon szépen állna, de az egy kicsit nagy... A melled biztosan nem kicsi, az arányosságát nehéz megállapítani errõl a képrõl, meg úgy általában az alkatodról sem tudunk sokat mondani. Linkelj egy álló képet, és úgy okosabbak leszünk. Ha nem linkelsz, akkor elõlegezek neked egy "jót", azaz jó az alakod.
A melled nem kicsi de a bikini felsõd igen.
Semmi baj az alakoddal, átlagos. Viszont az a förmedvény a köldöködben egyszerûen szörnyû.
szexi alakod van, egyáltalán nem kicsi a melled.
Az alakoddal semmi baj viszont olyan bikinifelsõt válasz ami a te méreted mert ez nem az.
A kép alapján nem kicsi, de jó lenne oldalról is megnézni.
szerintem nem a melleddel hanem a bikinifelsõddel van a baj. keress egy elõnyösebb darabot :)
hát elég lapos formája van ebben a bikiniben meg mintha ki akarna csúszni
amúgy csak szólok, látszik hogy photoshoppoltad a képet :D
nem kicsi a melled és nem is tûnne annak ha nem ilyen leszorítós felsõt vennél.
jó az alakod és nagyon szép a bõröd, de az a melltartó nagyon elõnytelenül áll neked
A kérdező hozzászólása: A köldökpiercingrõl nem kértem véleményt de azért köszi az észrevételt. :) ))
Csini vagy.A melled nem nagy ugyan, de nem is aranytalanul kicsi.
Tudnék veled mit csinálni... ;)

Milyen stílusú ruhákat hordjak ha kicsi a mellem?

nem akarom kihangsúlyozni de akarom hogy látszódjon hogy van mellem..

Legjobb válasz: Hordj valami olyan melltartót ami kicsit kihangsúlyozza.

Hordj valami olyan melltartót ami kicsit kihangsúlyozza.
nekem is kicsi, testhez álló ruhákat hordok :) (ezzel mondjuk pont hangsúlyozom...)
garbót ne! legalább is a sztájlisztok szerint nem elõnyös
a lógós ruhák az pont a mell méretét hangsúlyozza ki mindenkinek :D lelóg róla és nagyobbítja
A kérdező hozzászólása: Sünii tudsz képet linkelni hogy mire is gondolsz pontosan?


Mutass képet, egyszerûbb
Ananász. Honnan a bánatból tudjuk kép nélkül?
:DD Nagggyon jó alakod van, megnyugodhatsz! :)
Tökéletes modellalkat!
Szerintem kelbimbó.
jégsaláta
Homokóra :)

A jobb lábamnál kicsit a térd alatt, napok, mondhatni hetek óta fáj egy kicsit, nagyon nem tudom leírni hogy milyen a fájdalom, kellemetlen, kicsit fájdalmas, olyan mintha nyomás lenne. Lehet ez trombózis jele?

Forduljak ezzel orvoshoz? háziorvoshoz?

Legjobb válasz: Olyan, mintha a vénát érezném ahogy húzódik, feszül a lábamban. Nem tudom mi ez, de kicsit aggódom.

A kérdező hozzászólása: Olyan, mintha a vénát érezném ahogy húzódik, feszül a lábamban. Nem tudom mi ez, de kicsit aggódom.
Háziorvos, onnét reumatológa (beutaló kellhet hozzá!). Ultrahangos vizsgálat jó eséllyel közelebb visz a diagnózishoz.

Szeretnék mobilklímát vásárolni a hálószobába. Tetőtéri lakásunk van, így nyáron kicsit meleg van. Nappal nem gond, de éjjel néha kicsit zavaró. Milyen típust és milyen árfkvésű mibilklímákat ajánlotok?

Úgy gondoltam,hogy becsukjuk a szobaajtót,és az ablakokat a hálóban,1-2 órát járatjuk a mobilklímát,hogy pár fokkal kevesebb legyen,és azán éjjelre kikapcsolnánk.

Legjobb válasz: Ehhez tervezési alapadatként kellene: A hûtendõ tér nagysága, annak fekvése, a határoló falak hõszigetelõ képessége, a térben tartózkodó személyek száma és az esetleges hõforrások. Enélkül sem típust, sem teljesítményt és ebbõl adódóan árat sem lehet mondani.

Ehhez tervezési alapadatként kellene: A hûtendõ tér nagysága, annak fekvése, a határoló falak hõszigetelõ képessége, a térben tartózkodó személyek száma és az esetleges hõforrások. Enélkül sem típust, sem teljesítményt és ebbõl adódóan árat sem lehet mondani.
Azt ugye tudod, hogy ennek is kell egy kivezetõ nyílás(lyuk) ahol a meleglevegõ elvezetõ csövet kidugod a szabadba? 1-2 óra járatásnak a nyári 35C hõségben túl sok értelme nincs, 1-2 óra múlva ugyanúgy visszamelegszik a szoba...
Igen. Az elõzõ hozzászólónak igaza van. Leginkább a meleg levegõ elvezetésével van a legtöbb baj. A vevõk jó része nem is ismeri a mobil klíma mûködését. A hirdetõ újságba mindig úgy van fényképezve, hogy a gégecsõ nem is látszik. Aztán a boltban vagy otthon szembesül a meleg levegõ elvezetésének fájdalmas tényével. A másik probléma a zaj. Itt minden együtt van. Motor, kompresszor. Míg egy split klímánál a zajos rész kint van.
A kérdező hozzászólása: 17-20 négyzetméter körüli a szoba, és 2-en alszunk benne. Nincs mód a kivezetésre, erre nem is gondoltam. Ha a falat egyszer meg kell bontanom, akkor azt inkább rendes, fali klíma miatt teszem. Akkor úgy tûnik ez egy légbõlkapott ötlet volt...:-( Marad a meleg egyenlõre. Köszönöm a válaszokat.
Egy vastag, kb. 15 cm. átmérõjû gégecsövet képzelj el, ami a géptõl a fali( ablaküvegi) szellõzõnyílásig kígyózik. Akár 4-5 méter is lehet. Nagyon kevés helyre lehet alkalmazni a mobilklímát. Olyan helyen alkalmazzák inkább, ahol nem akarnak sok munkát belefektetni az üzemeléséhez szükséges eszközök kiépítésére, Nem baj, ha zajos, de hûteni kell a helyiséget. Pl.: szerverszobák, mobil adótornyok berendezéseinek a helyisége.
Jobban jártok, ha split klímát szereltettek be, ha folyamatosan használjátok melegben, mert a tárgyaknak is le kell hülniük. Ha csak egy-két órára kapcsoljátok be, kikapcsolás után fél órával megint dög meleg lesz bent.
Fiú vagy lány?
A kérdező hozzászólása: bocsi hogy nem írtam 15 vok és fiú!
Fekvõtámasz, kézkezes súlyemelés. :)
*kétkezes
Lefogyni "belõle" csak kardió mozgással lehet (futás, ugrókötél, stb.), de akkor is a szervezeted dönti el, honnan fogja leadni a felesleget. Csak mellrõl NEM LEHET fogyni. Erõsíteni: amit elõzõek írtak. Fekvõtámasz, fekve nyomás, tolódzkodás stb.
expander

Milyen fürdõruhát vegyek, ha kicsi a mellem és nagyon vékony is vagyok és nagyon világos a bõröm? Aki tud az képet is küldjön!

Legjobb válasz: Hát nekem is kicsik,és azért olyat veszek,amiben van egy kis betét..Én is vékonyabb vagyok,de nem annyira és világos bõrû..Én szép erõsebb szinû bikiniket hordok. Fogalmam sincs milyen az izlésed,de ez hasolnó amit leirtam [link]

Hát nekem is kicsik, és azért olyat veszek, amiben van egy kis betét..Én is vékonyabb vagyok, de nem annyira és világos bõrû..Én szép erõsebb szinû bikiniket hordok. Fogalmam sincs milyen az izlésed, de ez hasolnó amit leirtam [link]
pici mellre a legjobb a fodros melltartó
Amit felpróbálsz és jól áll. A fodros tényleg jó lehet, vagy ha nem is fodros de ilyen forma: [link] Nekem ezek váltak be. Fehér bõrre élénk vagy sötét színek a jók.
a vízszintesen csíkozott optikailag nagyít [link]
Egyberészest

Fiúk, ha alapvetően a nagy melleket szeretitek, akkor milyen érzés, ha a barátnőtöknek kicsi a melle?

Mennyire zavaró/vonzó stb.

Legjobb válasz: E kérdés tökéletes fordítottja: "Lányok, ha alapvetõen a nagy bránert szeretitek, akkor milyen érzés, ha a barátotoknak kicsi a farka?"

E kérdés tökéletes fordítottja: "Lányok, ha alapvetõen a nagy bránert szeretitek, akkor milyen érzés, ha a barátotoknak kicsi a farka?"
Bezzeg a fordított esetben :D Elég ha egy centivel alulmúlod az elvárásokat rögtön repülsz...
Csakhogy alapvetõen nem mindenki a nagy melleket szereti.
A kérdező hozzászólása: Nem mindenki azt szereti, de engem azok véleménye érdekel, akik azt szeretik.
Akkor nem én vagyok a te embered XD
Kettõs mérce
A többség azt szereti, ha nem így lenne kismellû nõk virítanának a reklámokban, a playboyban stb. Amúgy szerintem elhanyagolható az, hogy mekkora a barátnõm melle, persze minimálisan hozzájárul a kinézetéhez, de nem azért fogom szeretni vagy nem szeretni.
A kérdező hozzászólása: Oké én ezt értem, nem ez alapján lesz szerelmes az ember, de azért valami véleményetek csak van róla, hogy mennyire tetszik! :D
Kit érdekel?Kevés nõ/férfi van aki nagy mellekkel vagy szerszámmal rendelkezik még sem azzal akar menõ lenni..a legtöbb azt hiszi, hogy neki nagy van akkor már õ a legjobb..22L
HATALmas dudák tetszenek jóóóó
90/B.. utálom õket..kicsit akarok sokkal jobb..
A kérdező hozzászólása: jooooo
Nekem is jobban bejön a kisebb, de igazából mindegy.
Kicsi almacici, felfelé áll bimbikkel. Attól kikészülök! :P
méretbe mindegy A lényeg hogy formás legyen Bár most egy kismellûre fáj a fogam :P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!